Fokus pÃ¥ at gÞre kunden tilfreds, sÃ¥ man ikke bare fÞler sig som den nÊste i rÊkken. TÞnder Bilcentrum forstÃ¥r at prÊsentere bilerne godt og efter at have set den fedeste Cupra Tavascan VZ Extreme p... ãã£ãšèŠã
Jeg modtog i sidste uge min nye Cupra Born, som jeg har kÞbt gennem TÞnder Bilcentrum, og jeg er meget tilfreds med hele forlÞbet. Fra fÞrste kontakt til udleveringen af bilen har oplevelse... ãã£ãšèŠã
I vores jagt pÃ¥ nettet, efter vores fÞrste Elbil, endte vi hos TÞnder Bilcentrum. Da vi bor i Horsens var vores fÞrste kontakt med TÞnder Bilcentrum, via mobil. Jeg fik Jeppe i tale og det h... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service! Jeg har netop kÞbt ny bil hos Jeppe, og hele forlÞbet har vÊret virkelig godt. Jeg er blevet holdt opdateret hele vejen igennem, og Jeppe har hurtigt svaret pÃ¥ alle mine spÞrgs... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
__________ Velkommen til TBC _________ RÞdderne er dybt plantet i det sÞnderjyske, hvor selvbevidsthed, integritet & humanitet er ord vi lever efter. TÞnder Bilcentrum ApS er en bilforhandler, som er veludstyret indenfor en unik salgsoplevelse, samt finansiering og leasing af din nÊste bil. ________________Selvbevidsthed_______________ TBC er eksperter til at vÊre det de er skabt til - at vÊre menneske. Der er ikke en lang historie om, hvor stor passion de har for biler & at de er skabt til at sÊlge biler.âš De vil hellere fremvise en stor kÊrlighed for mennesker & at de er skabt til at hjÊlpe et andet menneske, med en trofast bil.âšDet er elementet, som ikke kan efterlignes. Den indre kernevÊrdi i form af selvbevidsthed og forstÃ¥else for reelt at vÊre der for et andet menneske. Det savner vi i bilbranchen - sÃ¥ det vil vi forsÞge at give. ________________Kvalitet_______________ Hvordan definerer TBC kvalitet? Det der universalt kan defineres som ââkvalitetstidââ er nÃ¥r man sidder med nogle gode mennesker. DEN fÞlelse vil vi rekreere for dig. At du kan betegne din bil som en trofast kammerat i din rejse gennem livet.âšFÞlelsen er svÊr at finde, men hvis det er noget ejerne lover, sÃ¥ er det at hele holdet giver et forsÞg pÃ¥ netop at vÊre de gode mennesker, for dig.âšVi ved udmÊrket godt, at vi ikke kan tilfredsstille absolut alle, men vi strÊber efter det, da Danmark fortjener at vÊre godt & trygt kÞrende. KÊrligste hilsener, TBC. Et centrum, hvor biler mÞder menneskelighed.
Ndr Landevej 37A, 6270, TÞnder, ãã³ããŒã¯
- info@tonderbilcentrum.dk
- www.tonderbilcentrum.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Service i ÞjenhÞjde
KÊmpe anbefaling til Simon. ImÞdekommende, god og klar kommunikation, service i ÞjenhÞjde og lader ikke en stÃ¥ med uforlÞste spÞrgsmÃ¥l af nogen art. Rart nÃ¥r alt kan lÞses over telefonen og er klar som aftaltð
God service
Super oplevelse at handle ved TÞnder Bilcentrum. Vi havde set en bil på nettet og fik lavet en aftale med Simon om at komme og se den en hverdagsaften efter lukketid. Super fleksibelt og nemt når vi har over 2 timers kÞrsel ned til TÞnder. Da vi 1,5 uge senere kom og hentede bilen var alt hvad der blev aftalt ved handlen ordnet til vores fulde tilfredshed. Et dejligt bilhus at komme til meget god service og kompetent rådgivning.
God service
God service, mange pÊne og nyere biler I forskellige prisklasser
Go service
Go service. Handle online
Og det var en super Go oplevelse.
SÊlger var Simon og Jeppe hjalp med aflevering da Simon var gået på ferie da jeg skulle hente bilen. Og det virke bare.
To unge flinke drengeâºïž
Super sÞde og kompetente medarbejdere
Super sÞde og kompetente medarbejdere.
God gennemgang af det hele inden kÞb og god samt tålmodig gennemgang af bilen ved afhentning.
God stemning selvom noget driller eller man har mange spÞrgsmål.
Kan varmt anbefales ð€
FÞrst håndsintryk super service
FÞrst håndsintryk super service
Blev mÞdt af to fyre som stod klar...
Meget hjÊlpsomme
En super introduktion af en bil som vi kÞbte.
Super betjening og meget venligâŠ
Super betjening og meget venlig personale.
God oplevelse ved en bilhandel.
Jeg kom ind i butikken for at finde en ny elbil. SÊlgeren viste mig forskellige lÊkre biler fra Cupra og Skoda. Jeg faldt for den ene Skoda. Jeg fik tilbudt en rigtig god pris for min byttebil og vi fik forhandlet en god pris på den nye Skoda. God oplevelse med behagelige sÊlgere.
Bedste service
Jeg har i dag vÊret inde ved dem. Og kan kun anbefales, da der er den bedste service og god energi fra starten, og de er vanvittigt til at lave gode priser
ÃÞh?!
ÃÞh? AltsÃ¥ man kan jo ikke sige andet end gode ting her jo TBC! Virkelig fedt sted, sÞde og rare medarbejder som tager imod en med et smil pÃ¥ lÊben. Kan klart anbefale, at du kÞber din nÊste bil hos TBC! 10âstjerner herfra
God sÊlger Ozair ð
Professionel service
Professionel service! Ozair og Siar hjalp mig til at finde den rette bil med deres uddybende viden. Og så fik jeg en bil med hjem der var tip top - klargjort, poleret, serviceret og det hele. Den nÊste bil kÞber jeg også hos TÞnder Bilcentrum det er helt sikkert.
Dejlig,tillidsfuld handel- godâŠ
Dejlig,tillidsfuld handel- god kommunikation og venlig betjeningð€©
KÊmpe oplevelse at kÞbe bil ved TÞnderâŠ
KÊmpe oplevelse at kÞbe bil ved TÞnder Bilcentrum. Jeppe og Simon var nogle af de mest serviceminded sÊlgere jeg har mÞdt. Ingen spÞrgsmål var for dumme og jeg blev hver gang mÞdt med et smil. Bilen jeg kÞbte var bedre end det jeg havde forventet.
Det var en god og nem prosaens fra daâŠ
Det var en god og nem prosaens fra da jeg kontaktede dem og fik fat i Jeppe og til at jeg havde fuldendt kÞb af en bil
Vi kÞbte vores Mercedes EQC 400 AMG
Vi kÞbte vores Mercedes EQC 400 AMG d. 5. december hos TÞnder Bilcentrum, og det har vÊret en rigtig god oplevelse fra start til slut. Personalet var super sÞde, imÞdekommende og virkelig gode til at lytte til vores behov og Þnsker.
Vi havde vores 1-Ã¥rige sÞn med, og det var tydeligt, at der ogsÃ¥ var plads til de mindste. Han fik lov til at kigge med hos de andre sÞde medarbejdere, mens de gjorde en bil klar â det gjorde besÞget meget mere afslappet for os som familie.
Alt i alt en fornÞjelse at komme hos TÞnder Bilcentrum.
Service i top, professionel og menneskelig betjening hele vejen igennem.
Klar anbefaling til disse gode mennesker!
Fuld valuta på service og samarbejde
Hentede i mandags min âEnjaâ ð€© en smuk en af slagsen som TÞnder Bilcentrum havde hjulpet mig med at bringe til Danmark. Tusinde tak til Simon og co. for en fantastisk service samt samarbejde - vil klart anbefale en handel i det sÞnderjyske ð€©
Har kun pÊne ting at sige om TÞnderâŠ
Har kun pÊne ting at sige om TÞnder Bilcenter. Jeg bor i den anden ende af landet, men grundet deres fine kundeservice, har der vÊret et trykt og velinformeret kÞb.
Jeg er super glad for min nye bil
Jeg er super glad for min nye bil. Den lever fuldstÊndig op til mine forventninger og kÞrer virkelig godt. Jeg fik en rigtig god service hos sÊlgeren Simon, som var hjÊlpsom og tog sig god tid til at svare på alle mine spÞrgsmål og gjorde handlen både tryg og nem. Jeg fÞlte mig godt behandlet hele vejen igennem. Kan helt klart anbefales.
Vi var pÃ¥ udkig efter nr 2 bil ogâŠ
Vi var på udkig efter nr 2 bil og kiggede forbi TÞnder Bilcentrum. Vi blev mÞdt af en smilende Simon, som bare fra start af ydede os en god service hele handlen igennem.