Fokus pÃ¥ at gÞre kunden tilfreds, sÃ¥ man ikke bare fÞler sig som den nÊste i rÊkken. TÞnder Bilcentrum forstÃ¥r at prÊsentere bilerne godt og efter at have set den fedeste Cupra Tavascan VZ Extreme p... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg modtog i sidste uge min nye Cupra Born, som jeg har kÞbt gennem TÞnder Bilcentrum, og jeg er meget tilfreds med hele forlÞbet. Fra fÞrste kontakt til udleveringen af bilen har oplevelse... ãã£ãšèŠã
I vores jagt pÃ¥ nettet, efter vores fÞrste Elbil, endte vi hos TÞnder Bilcentrum. Da vi bor i Horsens var vores fÞrste kontakt med TÞnder Bilcentrum, via mobil. Jeg fik Jeppe i tale og det h... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service! Jeg har netop kÞbt ny bil hos Jeppe, og hele forlÞbet har vÊret virkelig godt. Jeg er blevet holdt opdateret hele vejen igennem, og Jeppe har hurtigt svaret pÃ¥ alle mine spÞrgs... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
__________ Velkommen til TBC _________ RÞdderne er dybt plantet i det sÞnderjyske, hvor selvbevidsthed, integritet & humanitet er ord vi lever efter. TÞnder Bilcentrum ApS er en bilforhandler, som er veludstyret indenfor en unik salgsoplevelse, samt finansiering og leasing af din nÊste bil. ________________Selvbevidsthed_______________ TBC er eksperter til at vÊre det de er skabt til - at vÊre menneske. Der er ikke en lang historie om, hvor stor passion de har for biler & at de er skabt til at sÊlge biler.âš De vil hellere fremvise en stor kÊrlighed for mennesker & at de er skabt til at hjÊlpe et andet menneske, med en trofast bil.âšDet er elementet, som ikke kan efterlignes. Den indre kernevÊrdi i form af selvbevidsthed og forstÃ¥else for reelt at vÊre der for et andet menneske. Det savner vi i bilbranchen - sÃ¥ det vil vi forsÞge at give. ________________Kvalitet_______________ Hvordan definerer TBC kvalitet? Det der universalt kan defineres som ââkvalitetstidââ er nÃ¥r man sidder med nogle gode mennesker. DEN fÞlelse vil vi rekreere for dig. At du kan betegne din bil som en trofast kammerat i din rejse gennem livet.âšFÞlelsen er svÊr at finde, men hvis det er noget ejerne lover, sÃ¥ er det at hele holdet giver et forsÞg pÃ¥ netop at vÊre de gode mennesker, for dig.âšVi ved udmÊrket godt, at vi ikke kan tilfredsstille absolut alle, men vi strÊber efter det, da Danmark fortjener at vÊre godt & trygt kÞrende. KÊrligste hilsener, TBC. Et centrum, hvor biler mÞder menneskelighed.
é£çµ¡å
Ndr Landevej 37A, 6270, TÞnder, ãã³ããŒã¯
- info@tonderbilcentrum.dk
- www.tonderbilcentrum.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god service fra deres sÊlgerâŠ
Super god service fra deres sÊlger Simon meget imÞdekommende og hjÊlpsom
Super god handel og service helt i top
Super god handel og service helt i top.
Klar anbefaling herfra:)
Super god service
Super god service. Aftaler overholdt. De har hjulpet med det hele og hjalp med nye fÊlge osv.
Jeg har lige kÞbt min bil nr 2
Jeg har lige kÞbt min bil nr 2, den fÞrste jeg kÞbte har vÊret kanon de sidste 3år så derfor var det selfÞlgelig hos TÞnder Bilcentrum der sku kÞbes en ny igen. Bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler her igen!
Kanon go service samt super Personale som altid !
BÞrnefamilie og Luksus bil. Et godt valg. ð«°ð»
Vi er en bÞrnefamilie fra SjÊlland, der i noget tid har kigget efter ny bil. Vi faldt på nettet over en lÊkker bil i TÞnder og besluttede os for at komme uanmeldt ned for at se om den var noget for os. Den var desvÊrre ikke i forretningen da vi kom, men allerede fra vi kom ind i salgsafdelingen blev vi mÞdt af et par smilende gutter, der var mere end klar på at yde en vanvittig god service. Vi fik en rigtig god snak og en lovning på at den bil vi havde kigget på levede op til vores forventninger. Da vi et par uger efter skulle hente bilen, stod den kniv skarpt og vi har nu leaset en super fed bil ved TÞnder bilcentrum.
Vi vil gerne takke Omar, Jeppe, Simon og hele holdet ved TÞnder Bilcentrum, for en rigtig god behandling og en super god service.
Vi vil helt sikkert kigge mod den lille sÞnderjyske by, nÃ¥r vi pÃ¥ et tidspunkt skal have skiftet vores biler ud igen. ððŒððŒ
Jan & Mette-Malene
Simon er fantastisk! Jeg anbefaler 100%!
Jeg har for nylig kÞbt en bil fra her, og jeg kan sige, at det var den bedste beslutning!
Jeg er virkelig glad for den service, jeg har fået hos jer.
Min bil er jeg super tilfreds med, og Simon har vÊret en stor hjÊlp gennem hele processen. Jeg er meget glad for mit valg og kan varmt anbefale jer!
HÞj kvalitet, professionalisme og fantastisk kommunikation!
Flinke medarbejdere
Jeg har kÞbt en Skoda Enyaq hos Simon. Simon er en utrolig dejlig person med stor viden - han er hjÊlpsom og god til at sÊtte kunden ind bilens funktioner. Et behageligt sted at handle bil, kan STORT anbefales at handle hos TÞnder Bilcentrum.
Dejlig og god oplevelse kan kunâŠ
Dejlig og god oplevelse kan kun anbefale TÞnder Bilcentrum fik en meget fin bil og en rigtig god behandling
âïžâïžâïžâïžâïž
âïžâïžâïžâïžâïž
TÞnder Bilcentrum leverer varen!
KÞbte en Mercedes C220D AMG â knivskarp bil og knivskarp handel. Ingen salgsgas, bare Êrlig snak og top service hele vejen. Bilen stod som forventet, og alt spillede fra fÞrste kontakt til jeg kÞrte derfra. Klart fem stjerner herfra! ðªðð¥
Fantastisk bilforhandler
Vi havde lÊnge kigget pÃ¥ bil, og fandt lige den vi ville have hos TÞnder Bilcentrum. Allerede fra fÞrste samtale var der god energi, og svar pÃ¥ alle sprÞgsmÃ¥l. Jeg snakkede lÞbende med deres sÊlger Simon, som var rigtig behagelig at handle med. Da vi skulle hente bilen, stod den flot klar, og alt var som det skulle vÊre. Virkelig en fantastisk oplevelse, at kÞbe bil hos TÞnder Bilcentrum. Vi kommer fra SjÊlland, men der var tryghed hele vejen igennem, og det var helt klart kÞreturen vÊrd ð
KÞb af id 4
Jeg har kÞbt en VW ID.4 hos TÞnder Bilcentrum, og hele oplevelsen har vÊret i top!
Et kÊmpe stort tak til Simon, som er en fantastisk sÊlger. Han er ikke bare professionel og utrolig imÞdekommende, men ogsÃ¥ Êrlig hele vejen igennem. Man kan virkelig mÊrke, at han vil én det bedste â ingen salgstricks eller tomme lÞfter, bare Êrlig rÃ¥dgivning og god service.
Simon tog sig god tid til at forklare alt, svarede på mine spÞrgsmål og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg og godt informeret hele vejen igennem kÞbet.
Serviceniveauet hos TÞnder Bilcentrum er generelt i top â man bliver mÞdt med smil, personlighed og oprigtig interesse. Man fÞler sig som mere end bare endnu en kunde.
Jeg kan varmt anbefale TÞnder Bilcentrum â og isÊr Simon â til alle, der gÃ¥r med tanker om ny bil.
Min kÊreste og jeg har for nylig kÞbtâŠ
Min kÊreste og jeg har for nylig kÞbt en VW ID.4 77 Pro hos TÞnder Bilcentrum, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse! Hele forlÞbet gik super godt â vi fÞlte os trygge og godt hjulpet gennem hele processen.
En sÊrlig stor tak til Simon, som gav os al den hjÊlp og rådgivning, vi havde brug for. Han var både imÞdekommende, professionel og tålmodig.
Vi er virkelig glade for vores nye bil og kan varmt anbefale TÞnder Bilcentrum til andre, der leder efter en god oplevelse og en bilforhandler, der tager sig tid til kunderne. ððš
De stÞrste anbefalinger her fra
De stÞrste anbefalinger her fra
Havde Simon som sÊlger og fÞlte virkelig man var tryk hele vejen i gennem fra start til slut
Mega god venlighed fra alle de ansatte der nede
Meget hurtig venlig og god betjening
Meget hurtig venlig og god betjening
Alt perfekt og meget sÞde og tålmodige
Meget dygtig personale
Super Êrlig og venlig sÊlger
Super Êrlig og venlig sÊlger, service simpelthen i TOP! Også efter handlen hvor småproblemer blev lÞst meget hurtigt og effektivt. TUSIND TAK! Med de bedste hilsner, Christian
Mine bedste anbefalinger til TÞnderâŠ
Mine bedste anbefalinger til TÞnder Bilcentrum og til sÊlgeren Simon.
Jeg var i trygge hÊnder igennem hele forlÞbet og selv ved lidt modstand så var han 100 procent på hele vejen.
Alt i kÞbsforlÞbet har vÊret helt som det skulle vÊre.
5 store stjerner herfra .
Ich bin super zufrieden mit dem ServiceâŠ
Ich bin super zufrieden mit dem Service und auch mit dem Angebot. Die Mitarbeiter sind super net und zuvorkommend. Es gibt auch keinerlei Probleme mit der VerstÀndigung, da ein Teil der Mitarbeiter Deutsch spricht.
Tak til Simon for en fantastisk behandling
Super god oplevelse hele vejen igennem. Jeg fÞler jeg har fÃ¥et rigtig meget bil til pengene og Simon har vÊret meget professionel og hjÊlpsom hele vejen igennem. Er super glad for mit kÞb âºïž
Fantastisk service og professionelâŠ
Fantastisk service og professionel vejledning hos TÞnder Bilcentrum.Hele forlÞbet var trygt og nemt, og jeg er meget tilfreds med min bil. Kan varmt anbefales!
De var super hjÊlpsomme med at fÃ¥ minâŠ
De var super hjÊlpsomme med at få min drÞmme bil hjem, haft ro i maven i vejen igennem, og kÞre nu glad herfra, kÊmpe anbefaling fra mig
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ