レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta handlÀggningstiden som finns. SÃ¥lde ett fordon den 13/7. Idag Àr det den 24/7 och överföringen till nya Àgaren Àr Ànnu inte gjord. Vid samtal med myndigheten skyller man pÃ¥ semester. Jag ska... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hiding rats to put parking tickets on people anytime of the day just for stealing money from taxpayers. Rubbish road system overall but more relevant is to collect and steal for someone parking 2m too... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ett enkelt Àrende tog nÀstan ett helt Ã¥r att lösa. SÃ¥ mycket fel information man fÃ¥r innan man kommer till nÃ¥gon som faktiskt vet vad hen hÃ¥ller pÃ¥ med. Man blir indragen i en ond cirkel som inte ve... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Omfattande process att komma i kontakt med Transportstyrelsen som ett enkelt meddelande-formulÀr hade löst. Automatisk telefonoperatör degraderande att behöva skrika för att den ska uppfatta ja/ne... もっず芋る

䌁業情報

1. 運茞サヌビス
  2. 路線・長距離バス䌚瀟

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Transportstyrelsen arbetar med jÀrnvÀgs-, luftfarts-, sjöfarts- vÀgtrafik-, körkorts- och yrkestrafikfrågor.

1.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

Mkt bekymrad av transportstyrelsens

Mkt bekymrad av transportstyrelsens ursprungs handlÀggningstider. Ibland går skeppningen snabbare från USA/Canada. 4 veckors handlÀggningstid innebÀr extra kostnader för låst kapital som inköp,frakt,tull o moms försÀkring, dessutom kan man rÀkna med en viss vÀrdeminskning då bilen hinner bli en månad Àldre. Någonstans måste staten kompensera dessa förluster som transportstyrelsen orsakar.
TyvÀrr hittar inte ord för hur illa det Àr stÀllt med denna myndighet.....

2021幎10月21日
5぀星のうち5の評䟡

VÀrd en blomma!

Fick snabb, proffsig hantering av ett körkortsÀrende dÀr lÀkarintyg angående diabetes kommit på avvÀgar i den utlÀndska postgången. Stort tack till ansvarig handlÀggare.

2021幎10月16日

Jag har fÃ¥tt vÀnta i snart 3 mÃ¥nader på

Jag har fått vÀnta i snart 3 månader på ett körkortstillstånd. På hemsidan skriver dom 4-6 veckor och nÀr man försöker ringa för att höra vad som har gått fel så har man inte tillrÀckligt med köplatser så samtalet lÀggs på. Jag har försökt ringa vid olika tider under dagen och det Àr samma problem hela tiden. Hur Àr det möjligt att inte ha tillrÀckligt med köplatser med dagens teknik. Hur Àr det möjligt att en svensk myndighet kan ha samma standard som en myndighet i ett U land.

2021幎9月22日
5぀星のうち1の評䟡

Knepig och vÀldigt oförskÀmd del av

Knepig och vÀldigt oförskÀmd del av personal i samband med sålt fordon till grannland. En vecka får jag ett vÀnligt besked av trevlig manlig anstÀlld att vi ska avvakta nÀr ett felifyllt registreringsbevis brukar ordna upp sig med ny Àgare.NÀsta vecka får jag nya papper på att jag fortfarande Àr Àgare och en mer Àn lovligt oförskÀmd kvinna i luren talar om att dom har minsann regler att följa, så det så, oavsett vad som tidigare sagts med annan personal.

Ringde då upp grannlandets form av transportstyrelse och vÀnligt förklarade dom att fordonet kom att skrivas med ny Àgare i deras land oavsett vad Svenska myndigheter inte förstod med ett missat kryss i registreringsbeviset pga övrig information som skulle meddelas över telefon från denna Svenska transportstyrelse med låååång vÀntetid innan luren åkte på vid försÀljning. Nu Àr det tredje gången Svensk transportstyrelse skickar papper på att jag fortfarande Àr Àgare på fordonet trots att nummerplåtar och regpapper i alla former mm mm Àr inskickade !?. Helt obegripligt och tungrodd organisation.Så skicka viss personal på akut charmkurs för dom behöver det omgående nÀr hjÀlp att lösa felet Àr obefintligt för att försöka få ordning på det hela.Och fy bubblan för att ha en sådan arbetskollega som den fröken duktig i luren.

Och ja, jag har fÃ¥tt mycket hjÀlp av den nya Àgaren samt deras form av transportstyrelse i köparens grannland för hÀr hemma Àr den nÀstan obefintlig.TyvÀrr. SÃ¥ tummen ned transportstyrelsen. 👎

2021幎9月14日
5぀星のうち1の評䟡

EPASS24 - en rystende oplevelse...

Har nu henvendt mig to gange til EPASS24 for at fÃ¥ svar pÃ¥ hvornÃ¥r en faktura kan pÃ¥regnes pÃ¥ de, skÞnnet 18 SEK, jeg skylder. Jeg er oprettet som bruger pÃ¥ EPASS24 - men ikke engang her har jeg mulighed for at lave en 'prÊventiv' betaling. FØJ for et elendigt system - de burde skamme sig. Jeg smed gerne en ligegyldig halvtredser ind pÃ¥ kontoen, for bare at fÃ¥ fred og ikke spilde min tid med sÃ¥ ligegyldigt fup og nonsens!!

Denne anmeldelse er skrevet for nogle dage siden. I mellemtiden har jeg fÃ¥et kontakt med den danske afdeling af EPASS24 - jeg fÞlger op pÃ¥ sagen

2021幎9月2日

Usel kundservice

NÀr man ringer för att de har returneras ett körkort, så har de inte tillrÀckligt med köplatser. Det Àr bara bullshit, vadå får dem slut på antal siffror på en dator. Visste inte att det var Àns så många på Sveriges vÀgar. Men så vÀntade jag några dagar som dem ville och då kom jag in i en kö, men nÀr jag kommit lÀngst fram så lÀggs samtalet på så fick inte prata med dem.

Var på semester så visste inte nÀr det kom eller nÀr det skulle skickas tillbaka för att, det kommer med posten att man kan åka och hÀmta det. Hur ska man då som många andra svenskar ha koll på nÀr man kan hÀmta det om man Àr utomlands

2021幎8月2日
5぀星のうち1の評䟡

Frågade en fråga kring om man kan ha

Frågade en fråga kring om man kan ha hjÀlmar som inte rÀcker hela vÀgen ner (och dÀrför inte har ECE-godkÀnd status).

Han svarar med en förolÀmpning och ger inget svar på fråga. Vad jag kan se av ratingen på trustpilot och fler stÀllen så Àr trafikstyrelsen full av otrevlig personal. Hur kan det fortsÀtta vara så i alla år.

2021幎8月2日

Betalat fordonsskatt

Betalat fordonsskatt. Bokfört 1 dag försent och de skickar ut dröjsmålsavgift om 100 kr. Dåligt. De kan åtminstone vÀnta 5 dagar innan detta sker, som merparten av alla andra myndigheter, företag etc. Sen hÀnvisar de till Skatteverket...

En reptil bland svenska myndigheter.

2021幎6月9日
5぀星のうち3の評䟡

The site is a mess

The site is a mess, it desperately need some love.
They carry a rather large importance for many where information is crucial, but the seem to be persistent to simplify the actual information and cross linking between articles of no relevance.

2021幎5月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ