Var innom for å få ormekur til hunden vår fÞr hjemreise til Norge. Fikk time med en gang, og de som jobber der var svÊrt hyggelige og dyktige. Anbefales!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde en rigtig god oplevelse med vores hund Thea, som skulle steriliseres. Vi fik grundig og tryg vejledning bÃ¥de fÞr og efter indgrebet, og personalet var meget engagerede og omsorgsfulde. E... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg oplevede klinikken som omsorgsfulde, grundige, professionelle og en generel behagelig atmosfÊre. De svarer pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l med tÃ¥lmodighed, giver udfÞrlige svar, og man fÞler ikke at de âhar tra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde desvÊrre brug for dyrlÊge lÞrdag aften. Vi mÞdte SÞren i Fredericia - hvilken oplevelse. NÊrvÊrende, dygtig til at kommunikere og bare fantastisk service. Han gav sig tid og lyttede til vores... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Trekantens DyrlÊger er jeres kÊledyr vores fokus. NÊrvÊr og indlevelse er altafgÞrende i vores faglige tilgang. Og vi ser os selv som dyrenes ambassadÞrer for et godt liv. Uanset om din hund har brug for tandpleje, din kat skal til sundhedscheck, eller der er tale om en akut henvendelse, gÞr vi meget ud af dialog. PÃ¥ den mÃ¥de mener vi, at vi fÃ¥r det bedste indblik i jeres behov og situation â og dermed kan vi sikre jer og jeres kÊledyr den bedste behandling.
Tellusvej 42, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
SkÞnt og imÞdekommende personale. Fantastisk og meget behagelig dyrlÊge ð

Trekantens DyrlÊger ããã®åç
Professionel og stor empati fra behandlere.

Trekantens DyrlÊger ããã®åç
Vi fik tid hos dyrlÊgen straks, hvilket var meget vigtigt for os, da hunden havde store smerter. DyrlÊgen, som ventede os, havde lÊst hundens journal og havde allerede en formodning om, hvad hunden fejlede!
Alt gik planmÊssigt, og vi tog hjem med en hund uden smerter, og vi var meget lettede og enige om, at vi havde haft en rigtig god oplevelse!

Dygtig og grundig
Vi kom sent på aftenen med 2 blokader i tarmen. Min hund kom hoppende og lalleglad ind på klinikken, og lignede ikke en der var syg. Men i tog min bekymring for min hund alvorligt og lyttede til hvad jeg fortalte om de symptomer jeg så. Der gik ikke lang tid, fÞr der blev lokaliseret to fremmedlegemer i tarmen.

Trekantens DyrlÊger ããã®åç
Virkelig god, professionel og hurtig behandling da vores hund fik livmoderbetÊndelse og skulle opereres. Og ikke mindst noget billigere end Odense dyrehospital.

Trekantens DyrlÊger ããã®åç
Altid god modtagelse, alt foregår aå man fÞler sig tryg og i gode hÊnder.

Trekantens DyrlÊger ããã®åç
Min kat skulle kastreres, han blev taget godt imod og jeg fik gode informationer da vi skulle hjem og så var de så flinke at ringe dagen efter for at hÞre hvordan det gik med min kat - det kalder jeg virkelig god service :-)

Trekantens DyrlÊger ããã®åç
Vores hund blev syg en fredag eftermiddag, som jo altid er dér, de vÊlger at blive syge, sÃ¥ man kan blive ekstra bekymret og bruge en masse penge lige op til weekenden, hvor det er ekstra besvÊrligt at komme til dyrlÊge. Vores egen dyrlÊge var ved at lukke og henviste os til jer. Totalt stress sÃ¥dan en eftermiddag. Men I var simpelthen sÃ¥ SÃDE. DyrlÊgen var vanvittigt professionel og tog os virkelig alvorligt. Vi havde virkelig fÞlelsen af, at vi var i gode hÊnder og at det var godt, vi kom. Vi snakkede faktisk pÃ¥ vej hjem i bilen, om vi skal skifte dyrlÊge til jer, fordi I var sÃ¥ sÞde og gav os en totalt god mavefornemmelse. Sà god oplevelse, omstÊndighederne til trods! HÃ¥ber I klapper jer selv pÃ¥ skulderen, jeg ved det ikke altid kan vÊre det nemmeste job, men I udsendte god energi alligevel - tak :-)

Trekantens DyrlÊger ããã®åç
Den gode oplevelse starter når man trÊder ind af dÞren. man bliver her mÞdt af et venligt og smilende personale. Inde på klinikken er man i trygge og kompetente hÊnder, de ved her hvad de taler om.

Trekantens DyrlÊger ããã®åç
Er altid blevet mÞdt af positive og professionelle menneske

Trekantens DyrlÊger ããã®åç
Vi har en adoptivhund, der ikke har vÊret glad for dyrlÊgebesÞg.
Dette besÞg var en dejlig positiv oplevelse, og vores hund var tryg og tillidsfuld under hele undersÞgelsen.

Trekantens DyrlÊger ããã®åç
Min franske bulldog Karla blev fÞrst tilset af SÞren, som stillede diagnose lÞst knÊskal og tog sig lang tid til, at forklare om dette og hvad der kunne gÞres for, at hjÊlpe Karla. En operation var nÞdvendig. Fik så en tid til operation 2 dage efter. Karla blev opereret af Henrik. Meget dygtig. Da jeg hentede Karla forklarede Henrik mig om operationen og hvad han havde gjort. Fik både mundtlig og skriftlig information om tiden efter. Jeg fik sågar Henriks private mobilnr., hvis jeg havde brug for hjÊlp om aftenen eller natten. Super trygt. Dagen efter blev jeg ringet op af klinikken og kunne så stille spÞrgsmål, hvis jeg havde nogen. På 10 dagen skal vi til kontrol og igen i uge 6 efter operationen.
Jeg har vÊret yderst tilfreds og tryg ved Trekantens dyrlÊger. Prisen er også rimelig. Jeg vil til hver en tid anbefale Trekantens dyrlÊger.

Trekantens DyrlÊger ããã®åç
Altid venlig service, hvor man bliver godt informeret omkring behandling af hunden. Man kan mÊrke der en respekt for dyret som ikke bare er en genstand der skal hurtig igennem.

Trekantens DyrlÊger ããã®åç
Når man overgiver sit kÊreste eje til behandling/operation - så skal man vÊre tryg ved personalet.
Derfor kÞrer vi med glÊde langt med vores schÊfer.

Trekantens DyrlÊger ããã®åç
Altid omsorgsfuld og professionel vejledning

Trekantens DyrlÊger ããã®åç
Der bliver taget meget hensyn til dyrets adfÊrd.

Trekantens DyrlÊger ããã®åç
Jeg fÞler mig fantastisk tryg hos jer , og den måde mine hunde håndterer , når de kommer hos jer fortÊller mig jeg er havnet det rette sted. De er trygge og glade og går frivilligt op på vÊgt og bord og det siger en del

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã