レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

0 stjerner til hotel moro de venezia Meget slidt Hotel. Senge hvor man ligger i slidt madrasser og hvor man mÊrker fjedrene. Toilet grimt og meget nedslidt. Toilet. F.eks. toilet brÊt i trÊ meg... もっず芋る

I udkanten af Horsens, i Stensballe, stiger man ud af sin bil, gÃ¥r nogle fÃ¥ skridt og trÊder direkte ind i den skÞnneste Italienske Restaurant - Da Angelino. Man er i Italien! Pulsen daler og en skÞn... もっず芋る

FrarÃ¥der rejse til dette dejlige hotel PT.. Der er byggeplads , som nabo. Pool omrÃ¥de ikke til ophold pga byggelarm, stÞv og lugtgener . APOLLO gÞr IKKE sine kunder opmÊrksom pÃ¥ dette . I... もっず芋る

Det er ikke til at finde en kontaktmail til dem. Jeg udfyldte en anmeldelse af min yndlingsrestaurant og fÃ¥r spÞrgsmÃ¥let: Is this restaurant a hidden gem or off-the-beaten path? Yes No Unsur... もっず芋る

䌁業情報

1. レビュヌ サむト
  2. 䟡栌比范サむト

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

TripAdvisor – Objektive hotelanmeldelser, billeder og rejsetip om hoteller og ferier – Sammenlign priser med bare ét klik.

2.6

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

0 stjerner til hotel moro de venezia

0 stjerner til hotel moro de venezia
Toilet. F.eks. toilet brÊt i trÊ meget slidt og uhygiejnisk pga slid , klamt. Deres morgen buffe. Der Står maden på hylder uden nogen form kÞl. Så nul stjerne. Vi kommer der ikke igen

2026幎7月25日

delightful breakfast start

Ourffirst stop in the morning was at Allégade 10 for breakfast, and we had a very positive experience. The historical ambiance is so relaxing to be in during the morning. The attention to seasonality and quality of food preparation is even highlighted in the morning meals here. We had such a great dining experience with such a welcoming service attitude.

2026幎7月16日
自発的なレビュヌ

We managed to find a table at the

We managed to find a table at the outdoor seating section for lunch. The place has an amazing view, filled with historic charm. The cuisine is a perfect combination of traditional Danish sandwiches and contemporary European cooking style. Everything seems so deliberate here, emphasizing quality rather than quantity. The table service is impeccable too. Definitely among the finest dining experiences we've ever had here.

2026幎7月16日
自発的なレビュヌ

I’ve decided to delete my account

I’ve decided to delete my account because of the way this agency treated me . I had booked a room in Cardiff/UK in March which turned out to be closed down. I made a review about my experience and got in touch with TripAdvisor management. They didn’t believe me . Told me that the hotel respected their rights(?)

2026幎4月14日

Meget fint hotel

Min kone og jeg var 14 dage på Bahia Princippe Luxery AKUMAL voksendelen fra 10. februar. VÊrelserne var store og godt indrettede. RengÞringen var rigtig fin. Og service fra personalet var helt i top - uden undtagelser. Jeg vil dog sÊrlig fremhÊve Carolina, som var "Guest Advisor" i bygning 82 og 83. Hun leverede den fineste service jeg har oplevet. Der var meget fin transport rund på det store hotelområde. Der var 10 minutters drift på flere af de 8 transportruter man kunne benytte sig af. "Busserne er en form for eldrevne golfbiler ofte med anhÊnger.

2026幎2月10日

Svindelannonce på Tripadvisor

Tripadvisor viser annoncer for svindlere på deres hjemmeside. Jeg ville have sendt en email om dette, men der er kun en postadresse i USA som kontaktadresse. Konkret drejer det sig om en annonce for medicinsk canabis, hvor SÞren BrostrÞm citeres lÞgnagtigt

2025幎10月29日
自発的なレビュヌ

Aldrig fået min refundering tilbage

Jeg havde bestilt denne tur 3 uger i forvejen. Dagen fÞr turen blev vi opkrÊvet pengene via et betalingslink på mail, som hidtil havde vÊret vores eneste kommunikationskanal.
Da vi ankom til stedet, fik vi at vide, at turen var aflyst – hvilket jeg ikke havde fÃ¥et besked om via mail, selvom al anden information om turen hidtil var sendt der. ArrangÞren fortalte, at han havde skrevet til os pÃ¥ WhatsApp, hvilket ikke tidligere var nÊvnt som officiel kanal for aflysninger.
Da jeg tjekkede WhatsApp, viste det sig, at beskeden var sendt kl. 00:05 om natten samme dag som turen, som vi havde booket til kl. 12:00. Jeg bad ham om en kvittering på aflysningen, og han lovede, at pengene ville blive refunderet inden få bankdage.
Jeg har siden skrevet flere gange og bedt om kvittering for refunderingen, men har ikke fået noget svar. Det er nu 3 uger siden, og jeg har hverken haft turen eller fået mine penge tilbage. Jeg brugte 2 timer på at kÞre frem og tilbage uden resultat.
Alt i alt var oplevelsen meget uprofessionel, og jeg kan ikke anbefale denne udbyder.

Efterfulgt af dette har jeg kontaktet virksomheden flere gange og de har oprettet en refundering for 2 uger siden men stadig ikke fået mine penge eller nogen form for kommunikation. Jeg har nu oprettet en refundering for anden gange og skrevet mails, samt skrevet med dem på deres chat funktion inden på hjemmesiden.

2025幎7月14日
自発的なレビュヌ

Vi skulle viste havde bestilt et andet sted

Vi bestilte en tur, fint nok, men vi blev behandlet virkelig dårligt. Alle andre blev behandlet godt undtagen os, åbenbart fordi vi havde bestilt gennem denne firma.

Til sidst kunne man kikke på teleskop, alle fik lov. Og alle.med ingen undtagelse ca. 100 mennesker, på nÊr os, fordi vi havde bestilt gennem tripadvisor. Hvis vi vidste, vi skulle behandles på denne måde, havde vi ikke bestilt gennem dem. Det var virkeligt ubehageligt at have mine bÞrn på den tur.

Alle blev kÞrt hjem til sidst, men vi var nÞd til at vente og jeg spurgte hvorfor, så sagde de, at det var hvad vi bestilte.
Jeg skriver denne anmeldelse mens vi venter. Der er nu gået 30 min. Og vi venter på vores bus.

2025幎8月24日

Bestilte en tur i Eiffeltårnet

Bestilte en tur i EiffeltÃ¥rnet. Det var sÃ¥ til d.2/9-2025 i stedet for d2/8-2025, da jeg opdage fejlen skyndte jeg at skrive Tripadvisor men de vÊlger selvfÞlgelig ikke at svare. Fandt sÃ¥ ud af,da vi kÞbte billetter ved selve EiffeltÃ¥rnet, at tredadvisor tog mere end dobbelt sÃ¥ meget for billetterne. End hvad hvad man betaler ved EiffeltÃ¥rnet. SÃ¥ fÞler mig godt nok snydt og har selfÞlgelig skrevet til tredadvisor for at fÃ¥ mine penge refunderet da jeg ikke fÃ¥r brugt billetterne da jeg var i Paris d, 2/8-2025 men de vÊlger selvfÞlgelig ikke at svare. KÞber aldrig noget igennem dem mere. DÃ¥rligt firma. De snyder simpelthen folk tÊnker ikke det er loveligt😡😡😡

2025幎8月2日
自発的なレビュヌ

Aldrig aldrig aldrig book gennem DanCenter

Aldrig aldrig aldrig book sommerhus gennem DanCenter - stedet hedder ‘Danemare’ pÃ¥ Hotels.com. Faktisk bookede vi et sommerhuset fra fredag til sÞndag gennem hotels.com og anede intet om hverken DanCenter eller ekstraudgifter.
På hotels.com stod der ikke noget om, at der ville blive lagt ekstra oveni det allerede betalte belÞb på både rengÞring, vamd, elektricitet. Og der stod slet ikke noget om, at man skulle påregne at betale 3 gange så meget som selve lejen af sommerhuset.
Sommerhuset var super ulÊkkert, nedslidt og lugtede virkelig muggent og klamt. Vi måtte ud og kÞbe duftlys for at dÊmpe lugten. Der var pletter på alle mÞbler og ulÊkre madrasser. KÞkkent havde også fedtpletter ned af skabslågerne. Persiennerne var seriÞst så ulÊkre, at vi måtte vaske hÊnder efter at have rullet ned for natten.
Som nÊvnt lejede vi gennem hotels.com - men modtog efterfÞlgende mails fra DanCenter på hollands og tysk?!!!
Efter endt ophold modtog vi bÃ¥de en regning for rengÞring og for ekstra rengÞring pÃ¥ over 200 EUR. De mente at vi bla skulle betale for den ulÊkre stand madrasserne var i. Vores fejl var, at vi DESVÆRRE ik fik taget billeder af husets stand ved ankomst. Det vil vi gerne minde folk om at gÞre sÃ¥fremt de lejer gennem dette firma. Hvis ikke i gÞr det, bliver i 100% snydt. Vi advarer pÃ¥ det kraftigste folk mod nogensinde at booke - vi endte med en ekstra regning pÃ¥ over 200 EUR. Og ja - de ville tilmed have os til at overfÞre penge til udlandet - og det var hÃ¥blÞst at kommunikere med dem. Hold jeg LANGT VÆK fra dette firma!!!!!

2025幎4月11日

Vi bruger aldrig Oman Air igen

Oman Air
Aldrig igen. Vi skulle flyve med Oman Air fra Bangkok til Milano over Muscat og videre til KÞbenhavn (een billet). Midt om natten fik vi en email fra tripcase at flyet fra Bangkok var forsinket ca 3 timer (hvilket senere viste sig at blive ca 5 timer). Dette ville selvfÞlgelig betyde at vi ville misse vores fly til KÞbenhavn kl 20. Vi mÞdte op i Bangkok lufthavn (BKK) kl 7 om morgenen og havde checket at SAS havde et fly direkte til KÞbenhavn senere samme dag og at der var ledige pladser. Vi bad derfor om at blive ombooket til dette fly men det ville de ikke. De havde heller ingen lounge i Bangkok I stedet fik vi bare en voucher på sÞlle 300 bath som de sagde vi kunne bruge i alle restauranter men de fÞrste 3 vi prÞvede kendte ikke noget til det. Da vi endelig nåede frem til Milano kl ca 23 (5 timer forsinket) havde Oman Air ikke givet besked om at vi skulle have vÊret med SAS kl 20. Vi henvendte os så selv til lufthavnspersonalet som heller ikke kunne finde os i systemet men de var flinke og bookede et hotel til os og famdt ud af at vi kunne komme med SAS nÊste morgen. Da vi kom til SAS skranken 3 timer fÞr afgang havde de ikke fået besked fra Oman Air om at vi skulle ombookes pga forsinkelsen og det tog os over en time og blev sendt rundt inden vi endelig fik boardingkort. Bare ikke ok

2025幎2月7日

Spam Spam Spam

Jeg har sÞgt efter et hotel for en uge siden for at tjekke vÊrelser og priser, 8 dage i trÊk har Tripadvisor sendt mig dagligt en mail "for at booke vÊrelset". Utrolig.

2025幎2月9日

Boligen var meget snavset

Boligen var meget snavset, der var ikke gjort rent. Der var dejrester på kÞkkenbordet, ovnen var snavset, adskillige dele af porcelÊnet var fedtet og måtte vaskes af fÞr brug. Toiletterne var snavsede, der var aske i brÊndeovnen, alle hynderne omkring spisebordet var meget plettede, der var spindelvÊv med gammelt stÞv, der var sand på gulvet og dugen på spisebordet var klistret. På terrassen lå to rådne grÊskar på havebordet. StÞvsugeren var ikke sat på
plads, men stod i det ene sovevÊrelse.

2024幎12月6日