TS24.nl Maakt het Mooi Makkelijk レビュー 1,722

TrustScore 5段階評価の3.5

3.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Faillissement Ts24 B.V. - FaillissementsDossier.nl faillissement › ts2... 25 mei 2022 — Op 25-05-2022 is Ts24 B.V. h.o.d.n. Ts24 te Amsterdam (Noord-Holland) door de rechtbank in Overijssel failliet... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Meguiars car care kit deluxe besteld twv 92€ tot op heden niks ontvangen. Diverse mails, klachten en recensies geschreven te hebben nog 0.0 reactie en nu blijkt het ineens failliet te zijn. Wat een on... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb een jaar geleden een dompelpomp aangeschaft via TS-24. Deze wordt af en toe gebruikt echter vorige week nadat ik hem wilde gebruiken sloeg steeds de aardlek eruit nadat ik de pomp wilde aan... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Snel en goed afgeleverd. Het door mij aangekochte product LITHOFIN MN Kleurverdieper overtreft mijn verwachtingen Het resultaat is mooi en geeft mijn een gevoel van tevredenheid Dit alles is twee... もっと見る

企業情報

1. ガーデン センター
  2. エアコン販売店
  3. ボイラー・暖房サービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Door onze brede en uitgebreide productkennis kunnen wij je altijd een advies op maat geven. Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons. Met een team van enthousiaste collega's bouwen we aan TS24.nl en TS24.be om onze webshops zo klantvriendelijk mogelijk in te richten. Zodoende profiteer je bij ons niet alleen van scherpe prijzen, maar vind je ook eenvoudig alle apparatuur en onderdelen voor jouw klus wensen. TS24 maakt het je mooi makkelijk!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bestelling niet ontvangen, bedrijf failliet per 25-05-22

Vorige week een bestelling gedaan en betaald. Deze zou afgelopen donderdag 19 Mei worden geleverd. Helaas niks mogen ontvangen.

Na diverse mails en telefoontjes die worden afgeduwd na plusminus 45 minuten in de wacht staan zie ik dat de website ineens niet meer bereikbaar is.

Graag zou ik willen weten wat de status is van minn bestelling.

Ordernummer: 2101140310

update:
Uitspraak faillissement op 24 mei 2022 inzake (F.08/22/65) TS24 B.V
corr.adr. Keurenplein 41 1069CD Amsterdam
vest.adr. Keurenplein 41 1069CD Amsterdam
KvK: 08140541 hodn TS24 vest.adr. Keurenplein 41 1069CD Amsterdam. Cur: mr C.M. van der Veer
Postbus 126 7500AC ENSCHEDE tel. 053-4840000. RC: mr. M.C. Bosch.

2022年5月21日
5つ星のうち1の評価

heb zojuist 1u1m aan de telefoon…

heb zojuist 1u1m aan de telefoon gewacht en vervolgens is door u de verbinding verbroken. Schandalig!
Ik wil een track en trace zodat ik mijn pakket wat al geleverd had moeten worden kan traceren.
Kom op zeg, je gooit de telefoon er toch niet op!

Vervolgens gelijk weer gebeld; nu is na 33min weer door u de verbinding verbroken.
uw adres is:
Zuiveringweg 21
8243PZ
Lelystad
Nederland

klopt dat?

2022年5月20日

TS24.nl oplichting

Mensen, koop hier NOOIT iets. Bestelling komt niet aan en geld ben je kwijt. Telefonisch niet te bereiken en op emails word niet gereageerd.

2022年5月16日

Beste Jelle,

Hartelijk dank voor uw bericht.
Erg vervelend dat u dit allemaal heeft moeten ervaren.
Helaas zijn we in verband met drukte telefonisch niet goed bereikbaar, echter had u zeker wel een reactie op de mails moeten krijgen.
Volgens mij klopt het ordernummer niet wat u heeft doorgegeven. Zou ik die nogmaals van u mogen?
Ik wil dit namelijk graag uitzoeken voor u.
Alvast bedankt.

Klantenservice Ts24

Bagger service!!!

Bagger service!!!! Hier niet bestellen mensen, onzin wat op de site staat qua levering en als je beld krijg je ze niet te pakken?…
Wacht 3 weken op mijn bestelling en nog steeds niks gehoord of binnen gekregen.
Bestel hier niet👍🏻

2022年4月14日

Beste Aaron,

Hartelijk dank voor uw bericht.
Vervelend om te lezen dat u dit allemaal heeft ervaren.
Ik wens graag voor u uit te zoeken wat er mis is gegaan.
Zou ik hiervoor uw ordernummer mogen? Het door u opgegeven referentienummer is niet juist.
Alvast bedankt.

5つ星のうち5の評価

nog nooit zo"n service verkregen ..

nog nooit zo"n service verkregen ... anders van andere bedrjven en of firma's is het eerst dagenlang of in dat geval mailen-lang gezaag en geklooi .. maar bij TS24 is het vandeneersten keer opgelost geraakt ... waarvoor mijn dank ... en ik zal iedereen aanraden om daar iets aan te schaffen ...

2022年4月12日

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooi bericht!
Dank daarvoor, ik wens u veel plezier met uw aankoop.

Super klantenservice!

Ik had een gashaard besteld die jammergenoeg was beschadigd op transport.
Na ontvangst heb ik dit meteen gemeld en ik kreeg een zeer professionele en vriendelijke begeleiding om het toestel kostenloos terug te sturen.
Op een mum van een tijd had ik een nieuw toestel thuis was fantastisch werk.
Hartelijk dank voor de SUPER service!
Mvg,
Geert

2022年3月17日

Beste Geert,

Hartelijk dank voor dit mooie bericht.

5つ星のうち5の評価

Had een verkeerd product besteld

Had een verkeerd product besteld. Een mailtje en de bestelling werd binnen een paar uur zonder vragen direct omgezet naar het juiste product. Toen ik achteraf zag dat het juiste product ergens anders goedkoper was kreeg ik zelfs achteraf nog het verschil retour. Echt ontzettend netjes.

2022年3月16日

Klantgerichtheid

Eind november 2021 bij TS24.nl een werkplaatskachel besteld, waarbij bekend was dat levering in januari dit jaar zou gebeuren. Door een omissie is de aangekondigde bestelling de eerste maal mislukt. Een mailtje naar de klantenservice was voldoende voor een tweede poging en die verliep probleemloos. Het accent van dit betoog ligt op de klantgerichtheid, waarvoor lof. Daarnaast werkt de kachel tot volle tevredenheid.

2022年2月6日

Beste heer Mooren,

Hartelijk dank voor uw bericht en heldere toelichting.
Wij doen ons uiterste best om de perfecte service te verlenen.
Fijn, dat het uiteindelijk goed is gekomen.

Klantenservice Ts24

5つ星のうち5の評価

Ruim 1 jaar geleden de BTC line…

Ruim 1 jaar geleden de BTC line waterdoorlatende Wasborstel met Steel gekocht. Helaas is deze kapot gegaan. Mailtje richting klantservice en direct antwoord. TS24.nl gaat volledig bedrag retourneren.
Dit is de klantvriendelijkheid van deze organisatie

2022年1月31日

Beste Frans,

zeer tevreden

zeer tevreden. snelle levering en bij (klein) probleempje een nette klantenservice die het probleem goed oplost. zeer betrouwbaar en aan te bevelen!

2022年1月19日

Beste Annelies,

Hartelijk dank voor dit mooie bericht!
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

5つ星のうち4の評価

Hier een sfeerhaard besteld een snelle…

Hier een sfeerhaard besteld een snelle levering , maar de bestelling was niet compleet..
Daarna gelijk een mail gestuurd waar heel snel op geantwoord werd.
Het heeft een tijdje geduurd voor ik de ontbrekende onderdelen ontvangen heb , maar de service was super goed!
Er was continu contact en de reacties waren zeer snel en prettig!

2022年1月15日

Beste Tom,

Hartelijk dank voor uw bericht.
Fijn dat het uiteindelijk toch is opgelost.
Ik wens u in ieder geval veel plezier met uw aankoop.

Zeer slecht!

Zeer slecht!! Op de 22 dec een creditnota gekregen zou allemaal verwerkt worden binnen 5 dagen. Verschillende receptionistes gesproken, zou allemaal geregeld worden en helemaal goed komen!! 29 dec nog niks binnen!! Weer gebeld weer hetzelfde lulverhaal!!!

2021年12月29日

Beste Erik,

Hartelijk dank voor uw bericht.
Wel vervelend hoe het allemaal is verlopen. Ik zie dat u op 29 december mijn collega heeft gesproken. Zij heeft dit als het goed is wel in orde gemaakt.
Ik hoop dat u het bedrag inmiddels heeft ontvangen.
Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak.

TS24

TS24. NL is een zeer betrouwbaar bedrijf. En scherp geprijsde artikelen. Mijn olie gevulde radiator werd geleverd met een fabricage fout. Na overleg en foto's werd direct een nieuwe radiator naar me toe verstuurd. Daarom geef ik en dikke tien. Of de meeste sterren voor dit bedrijf. En zeker aan te bevelen.
Veel dank
Bernard Compeer

2021年12月16日

Beste Bernard,

Hartelijk dank voor dit mooie bericht!
Dit waarderen wij enorm, wij doen ons uiterste best om een goede service te verlenen.

5つ星のうち4の評価

Blij, warm en gezellig komende winter ;-)

Naar aanleiding vanonderzoek deze mooie bio-ethanol-haard gevonden en op zijn advies gekocht, nou, mijn woonkamer is in no time een graad of meer warmer en een stuk gezelliger. Degelijk materiaal en veilig, mijn wens voor geen glas is iets minder veilig, maar wel mooier en minder om schoon te maken. Dus blij mee. Duurde door de postnl iets langer (kleine week) voor we m hadden. We zitten er blij en warmpjes bij komende winter. DNM

2021年12月7日

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor dit mooie bericht.
Ik wens u veel plezier met uw aankoop!

5つ星のうち4の評価

Levering kachel kwam maar niet

Levering kachel kwam maar niet, meerdere keren gebeld. Uiteindelijk toch goed geholpen en opgelost.

2021年11月25日

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor uw bericht.
Fijn, dat het toch is opgelost.

Ongekend TS24.NL goede service van TS24.NL

Ongekend goede service van TS24.NL
Na plaatsen van infrarood badkamer kachel blijkt 1 buis stuk te zijn.
Deze buis is opnieuw opgestuurd zodat ik het snel kon vervangen
En geen kosten gerekend.
TS24. NL SUPER bedrijf met perfecte garanties