Faillissement Ts24 B.V. - FaillissementsDossier.nl faillissement › ts2... 25 mei 2022 — Op 25-05-2022 is Ts24 B.V. h.o.d.n. Ts24 te Amsterdam (Noord-Holland) door de rechtbank in Overijssel failliet... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Meguiars car care kit deluxe besteld twv 92€ tot op heden niks ontvangen. Diverse mails, klachten en recensies geschreven te hebben nog 0.0 reactie en nu blijkt het ineens failliet te zijn. Wat een on... もっと見る
Ik heb een jaar geleden een dompelpomp aangeschaft via TS-24. Deze wordt af en toe gebruikt echter vorige week nadat ik hem wilde gebruiken sloeg steeds de aardlek eruit nadat ik de pomp wilde aan... もっと見る
企業が回答しました
Snel en goed afgeleverd. Het door mij aangekochte product LITHOFIN MN Kleurverdieper overtreft mijn verwachtingen Het resultaat is mooi en geeft mijn een gevoel van tevredenheid Dit alles is twee... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Door onze brede en uitgebreide productkennis kunnen wij je altijd een advies op maat geven. Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons. Met een team van enthousiaste collega's bouwen we aan TS24.nl en TS24.be om onze webshops zo klantvriendelijk mogelijk in te richten. Zodoende profiteer je bij ons niet alleen van scherpe prijzen, maar vind je ook eenvoudig alle apparatuur en onderdelen voor jouw klus wensen. TS24 maakt het je mooi makkelijk!
連絡先
Zuiveringweg 21, 8243PZ, Lelystad, オランダ
- review@ts24.nl
- www.ts24.nl
snel besteld en snel geleverd
Ik had een buiten plafond ventilator…
Ik had een buiten plafond ventilator besteld en na 3 maanden kwamen er scheuren in het blad. Dit heb ik gemeld en binnen een week kreeg ik kosteloos nieuwe bladen van de leverancier toegestuurd. Prima service en goede communicatie hoor!
verkeerde item…
verkeerde item…
Bestelling gedaan verkeerde item geleverd gekregen.
Ze weigeren het te ruilen, mag het wel op eigen kosten terug sturen en het nogmaals bestellen maar dan wel tegen de huidige hogere prijs.
En dan ook nog de review laten verwijderen

TS24.nl Maakt het Mooi Makkelijk からの回答
Zeer slechte service,mijn bestelling…
Zeer slechte service,mijn bestelling heeft 3maanden onderweg geweest en ze hebben mij 3 maal beloofd dat ze binnen een week geleverd werd .
Tot op de dag van vandaag is mijn bestelling nog steeds niet volledig .
Ze hebben mij zelfs een meerprijs laten betalen om en snellere levering die nooit gebeurd is .
Bij deze is één ster nog één teveel.
Het spijt mij dat ik deze bestelling geplaatst heb ,ik ben hier door ook een goede klant verloren.

Alles prima afgelopen
Alles prima afgelopen. Side duidelijk. En snel geleverd.
Mvg,Thierry.
Product exact as shown on site.
Product exact as shown on site.
Delivery time 2 weeks,by ordering they said delivery expect on 6 augustus , it came 5 augustus!
Quality rated 8.5 points ,very good.
Quality versus value;9.5 excellent!
Overall;very happy client.
I Will order here again,for sure!
Grisja
Satineermachine boven verwachting
Woensdag een satineermachine besteld, die ik uiterlijk vrijdag moest gebruiken. Netjes donderdag geleverd, en machine overtreft mijn verwachtingen. Robuust apparaat, voor een kwart van de prijs waar ik vanuit was gegaan. Echt zeer tevreden en hier zal ik zeker vaker kijken als ik gereedschap nodig heb! Enige dat ik mis is een koffer,liefst 1 waar ook nog een paar extra onderdelen in passen daar zou ik graag iets extra voor betalen.
Keep up the good work!
Jesper

Uitstekende service
Ik had een filtersysteem met reservefilter besteld. De bestelling werd keurig geleverd maar het reservefilter bleek niet te passen; dat was niet duidelijk op de site. Bij retour sturen zouden de portokosten bijna meer zijn dan het filter. Na contact met TS24 kreeg ik na een paar dagen gratis het correcte onderdeel thuis gestuurd. Dat is pas service!

TS24.nl Maakt het Mooi Makkelijk からの回答
Snelle levering voor een goede prijs
‘S avonds bestelt en ‘s morgens voor 12.00uur geleverd.
Top en voldoet aan de verwachtingen voor de juiste prijs.
Excellent company
Excellent company, each time I sent an email for clarification I’ve got the reply the same day. They are very professional, dedicated to serve their client in the correct way.
Charles khairallah
Gewoon geen producten leveren
Belachelijke communicatie (niet), en dat terwijl je een airco koopt van behoorlijk wat geld.
5 juli besteld met levertijd 3 dagen, alleen bevestiging van betaling gehad. In de status op de site zie ik dat het product al een paar dagen geleden 'verstuurd' is. Geen enkele update en geen communicatie:
- Meerdere malen geprobeerd te bellen, telefoon wordt niet eens opgenomen
- Gebruik gemaakt van de chat, geen enkele reactie. De beloofde reactie binnen 2 dagen wordt uiteraard niet gehaald.
En nog steeds geen producten binnen, terwijl je meer dan 800 euro hebt betaald..
Edit: Inderdaad zijn de producten geleverd en daarom meer sterren, echter, het gebrek aan communicatie valt tegen. Dat kan echt vele malen beter

Snelle verzending? Nee
Jammer dat de beloofde bezorgingstermijn niet gehaald wordt. 24 uurs levering. Je kan het invullen. Na het bestellen wordt verteld dat men dat men dat niet gaat halen ivm drukte bij de bezorgdiensten... Blijkt dat TS24 deze bestelling na 24 uur pas aangemeld heeft bij POSTNL. Die leveren wel degelijk binnen 24 na afgifte van het pakket.
6 juni bestellen en betalen maar niets leveren
6 juni 3M poetsspullen besteld, meer dan € 200 overgemaakt,
30 juni gemaild waar de spullen bleven.
1 juli om 09:00u gebeld en iemand met zwaar Belgisch accent gesproken (ik denk Suzan). Het bleek dat 1 van de onderdelen van mijn bestelling niet in voorraad was. Het ging ook erg lang duren voordat hun leverancier dit opnieuw kon leveren.
Afgesproken dat ze meteen/ dezelfde dag de incomplete zending alvast zouden sturen/ ik zou meteen daarna track & trace krijgen.
5 juli nog geen track & Trace/ geen bestelling ontvangen
6 juli nog geen track & Trace/ geen bestelling ontvangen
7 juli nog geen track & Trace/ geen bestelling ontvangen.......
Het bedrijf is uit Enschede, maar kantoor in Amsterdam, tel. wordt beantwoord uit Belgie???
Weer een prima afhandeling!
Prima levering. Vriendelijke en enthousiaste benadering op de site. Werd goed op de hoogte gehouden.
De pot zat los in de verpakking. Iets versteviging was beter geweest.
Maar, ik ken dit bedrijf en ben bijna gewend aan deze fijne behandeling.
Snel en goed afgeleverd.
Snel en goed afgeleverd.
Het resultaat is mooi en geeft mijn een gevoel van tevredenheid
Dit alles is twee maal behandeld, verbruik viel wel wat tegen .
Maar toch tevreden, de terrassen zijn weer als nieuw, de eerste dagen blijft het regenwater zichtbaar liggen als kleine plasjes maar dit verdwijnt na een aantal dagen
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。