Via BOL besteld - product zou op voorraad zijn. Na 10 dagen geen bericht, geen levering, geen reactie op mail, als ik bel wordt de verbinding verbroken. Ik zou niet bij dit bedrijf bestellen.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Eerste bestelling geplaatst aantal weken geleden op dag van bezorging kreeg ik te horen dat de stoelen niet leverbaar waren. Omdat ik bij twijfel bedrijven al nooit gelijk betaal maar via Riverty.... もっと見る
Na het lezen van de reviews met een bang hartje toch een online bestelling geplaatst. Welke geleverd werd door PostNL. De helpdesk reageerde snel want ik had (nog) geen mail ontvangen van PostNL. Zi... もっと見る
Geen levering, geen informatie.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik…
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben. Ik heb 1 week gewacht op mijn bloempot Tokio crème en deze is in het echt nog mooier zelfs. Top!
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf! Een vaas gekocht via bol.com en dan krijg je na een week te horen, dat het artikel niet op voorraad is.
Top service!
Via Bol hier een plantenpot besteld. Na een week nog niets in huis. Contact opgenomen met de klantenservice van Tuincentrumoutlet, en het leek er op dat de bloempot zoek was geraakt bij PostNL. Er werd gelijk een nieuwe bloempot opgestuurd, die ik een dag later in huis had. Top service!
Verstuurd zeer beschadigde bloempotten
Ook hier zeer slechte ervaring met hun
Ook hier zeer slechte ervaring met hun. We zijn nu donderdagavond en zaterdagmiddag jl. via hun webshop een bestelling gedaan van twee vazen die in stock waren. Maandag al gelijk contact genomen via mail want ik had in de namiddag nog geen track and trace ontvangen. Ze antwoorden op deze mail tegen hun sluitingsuur met "komt allemaal goed" want de vazen waren voorzien als cadeau voor de zaterdag erop. Dinsdag niets gehoord, ook weer geen track and trace. Woensdag de winkel proberen te contacteren via telefoon, maar dat is pas echt een opgave. Uiteindelijk dan toch iemand aan de lijn gekregen. Deze zij dat ze klaar stonden en dat we woensdag nog een track and trace zouden ontvangen, niet dus. Vandaag donderdag reeds in de voormiddag terug geprobeerd om te bellen en na enige tijd iemand aan de lijn gekregen die zij, dat ze gisteren niet meer mee konden met transport, maar vandaag zeker zouden vertrekken. Aangezien we om 16u nog steeds geen track and trace hadden ontvangen, weer terug gebeld. Deze persoon kon ons in eerste instantie niet helpen en de desbetreffende dienst was zoals gewoonlijk niet bereikbaar. Deze persoon heeft dan wel onze gegevens genoteerd en zou ons terugbellen als hij meer wist. Ondertussen hadden wij wel al het vermoeden dat hier niets van ging komen en hadden we ook voorgesteld om de vazen (die toch al verpakt stonden om te verzenden) zelf op te halen ( let wel dat was voor ons 100km enkel geweest, maar het was een verjaardagscadeau en we wilden zaterdag niet zonder bij de persoon die verjaart aankomen). Toen kregen we ineens een mail waarin stond dat ze maar één vaas meer hadden en of we die moesten hebben en of we ze kwamen ophalen of ze verstuurd moest worden. Ik heb toen de bestelling geannuleerd. Ze hebben ons dus al die tijd aan het lijntje gehouden en steeds weer tegen ons gelogen! Daarbij komt ook nog dat we zaterdag met lege handen naar een verjaardag moeten. Nee geen aanrader, vezint eer je begint. Nu hoop ik dat ik mijn geld snel en voor de volle 100% terug krijg, maar ik houd jullie op de hoogte.
BESTELLING NIET IN ORDE
BESTELLING NIET IN ORDE
HEB 3 schalen besteld in steen; afmeting van de ene kleiner dan gevraagd de andere op 2 plaatsen gebarsten; vroeg discount voor de kleinere maat+ denkt u dat ze nog antwoorden??? neen niets meer
Ontzettend slechte service
Ontzettend slechte service, verkeerde artikel geleverd dan besteld. Gelijk gebeld en ze zouden de juiste artikel opsturen. Blijkt een paar dagen later uitverkocht te zijn. Ze hadden op de dag dat ik belde het artikel apart moeten houden. Onprofessionele personeel. Ik had al zo’n vermoeden en slechte vertrouwen in dit bedrijf toen ik ging bestellen en de slechte reviews over dit bedrijf las.
Online aankoop geleverd thuis
De helpdesk reageerde snel want ik had (nog) geen mail ontvangen van PostNL. Zij hebben me een track and trace nummer gestuurd waarmee ik de zending kon traceren. Paar dagen later heb ik alles perfect ontvangen in België.
Iets bestelt dat defect bleek
Iets bestelt dat defect bleek, maar kon ook zien dat het al eerder uitgepakt was en waarschijnlijk om dezelfde reden terugestuurd. Ik moest het terugsturen, zou een nieuwe toegestuurd krijgen maar nog niets gehoord, ook geen reactie op verschillende emails. Niet netjes en mijn vertrouwen is helemaal weg.
Voorraadverschil, annulering product
Op 22 november een Joetisserie besteld voor €199. 24 november een bericht gekregen dat mijn bestelling wordt geannuleerd i.v.m. voorraadverschil en dat het product binnenkort ook niet binnen gaat krijgen. Het aankoopbedrag wordt retour gestort. 25 november werd het product nog steeds aangeboden, maar voor € 239. Inmiddels is deze verkrijgbaar voor €209 (28 november). Ik vind dit een opmerkelijke gang van zaken, waarom staat het product nog steeds te koop? En waarom is het aankoopbedrag nog steeds niet teruggestort? Als dit is gebeurd, zal ik een update geven.
Update 1 december: Het bedrag is teruggestort en er werd ook gereageerd op mijn e-mail voor terugbetaling.
Geen betrouwbare webshop. Niet bestellen dus.
Ik heb 2 inzethoes voor binnen potten besteld. De website zei dat de levering termijn max 5 dagen is. Na verschillende mislukte pogingen om de levering datum gevraagd via chat en telefonisch contact, op dag 6 stuur ik een e-mail om een update te vragen over de levering datum. Op het zelfde dag krijg ik
antwoord dat het product niet meer leverbaar is door de voorraad verschil en dat ze zo snel mogelijk het het aankoop bedraagt terug storten.
Ik vraag me af of ze mijn bestelling zal annuleren als ik geen e-mail heb gestuurd.
Nu afwachten of ik mijn geld terug zal krijgen.
Product door afwezigheid verpakkingsmateriaal niet geleverd
Op 15 september product besteld en betaald, en na 10 dagen niets ontvangen, zonder bericht waarom de levering niet plaatsvind. Ze hebben geen verpakkingsmateriaal, hoe bizar om toch producten te verkopen (en tevens te laten betalen).
Product besteld
Product besteld, maar is nog steeds niet geleverd. Ook geen communicatie mogelijk over de levering. Diverse keer geprobeerd te bellen en via de chat geprobeerd!
Goede ervaring
Ondanks de negatieve recensies toch de tafel besteld die ik graag wilde hebben. Deze was namelijk overal uitverkocht. Ik dacht nog ik doe dit betalen met Creditcard want dan ben ik verzekerd (gezien de negatieve recensies). Nou ik kan niet anders zeggen dan dat alles vlekkeloos is verlopen en ik zeer tevreden ben met de aankoop en de bezorging.
Levertermijn niet gerespecteerd, geen communicatie
Onze bestelling had vorige week geleverd moeten zijn, maar de leverancier heeft de producten nog niet eens verzonden. Er is ook totaal geen communicatie geweest over vertraging of levertijd. Dit is de slechtste service die wij tot nu toe hebben ervaren via Bol. Absoluut geen aanrader.
Slecht bereikbare klantenservice
Twee sterren voor het feit dat ik de regenton heb ontvangen. De klantenservice geeft echter per mail reactie. Bericht gestuurd, maand later een herhaling en nu, wederom een maand later, nog steeds geen reactie. Slechts een automatische reactie waarin staat dat vanwege drukte een reactie "wat langer" kan duren.
Zit al 2 weken te wachten op
Zit al 2 weken te wachten op
Levering de klantenservice liegt steeds over de status van levering.
Nu aangifte gedaan van internet oplichting.
Vriendelijk geholpen
Ik had een klacht en nam contact op met Tuincentrumoutlet. Ik ben vriendelijk geholpen en er werd snel een passende oplossing geboden.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。