連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ik bestelde een BBQ rooster

Ik bestelde een BBQ rooster, welke nooit is aangekomen. Na contact via mail een antwoord gekregen waar ik nog verschillende malen op gereageerd heb zonder nog enig antwoord terug te krijgen. Vervolgens via telefoon wel contact gehad, mijn pakket was dan terug daar aangekomen zonder dat ik daar iets mee te maken had. Ze gingen het netjes terug betalen zodat ik de bestelling opnieuw kon maken. De terugbetaling is wel gebeurd echter hadden ze de verzendkosten achter gehouden. Na nogmaals telefonisch contact met hun klantendienst (welke heel moeilijk te pakken te krijgen was) had ik mijn probleem uitgelegd ging ik diezelfde dag nog bericht krijgen. Dit is niet gebeurd en nu kan ik zelfs de klantendienst niet meer telefonisch bereiken. Bestellen op deze website is volgens mij dan zeker geen goed idee.

2026幎1月21日

Onbetrouwbare partij

Levertijden worden bewust achtergehouden. Houden je niet op de hoogte en na ruim overschrijven van de levertijd krijg je een bericht dat het artikel niet meer leverbaar is. Daarna staat het artikel wel gewoon nog op de website ? Vervolgens ook nog onnodig lang wachten op je terugbetaling.

2024幎8月20日

Levertermijn niet betrouwbaar

Levertermijn niet betrouwbaar

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij BBQKopen.nl en was aanvankelijk tevreden met de vermelde levertijd van 2-5 werkdagen. Helaas is deze belofte niet nagekomen. Na bijna 10 werkdagen had ik mijn product nog steeds niet ontvangen. Ik nam contact op met de klantenservice om te vragen naar de status van mijn bestelling en om te verduidelijken of er enige vorm van compensatie zou worden geboden voor de vertraging.

Het antwoord dat ik ontving was teleurstellend. Er werd bevestigd dat er geen compensatie zou worden geboden voor de vertraging en ik kreeg enkel de optie om het product te retourneren als ik het niet meer wilde. Dit vond ik een zwakke respons, vooral gezien het feit dat de beloofde levertijd duidelijk niet werd gehaald.

Hoewel ik begrijp dat er soms onverwachte vertragingen kunnen optreden, vind ik het jammer dat BBQKopen.nl niet bereid was om enige vorm van tegemoetkoming te bieden. Een compensatie, zelfs in de vorm van een kleine korting op een toekomstige aankoop, zou een gebaar van goede wil zijn geweest en zou mijn ervaring aanzienlijk verbeterd hebben.

Samenvattend ben ik teleurgesteld in de service en communicatie van BBQKopen.nl en hoop ik dat ze in de toekomst meer aandacht besteden aan klantenservice en het nakomen van hun beloftes.

2024幎7月29日
5぀星のうち1の評䟡

"voorraad" BBQ die niet geleverd werd

op 22 april een BBQ besteld die voorradig en snel leverbaar was. Dag erna ingepland om enkele dagen later de levering af te stemmen. Echter, 1 avond voor levering (heb geregeld dat er die dag iemand thuis blijft) krijg ik een mailtje dat de levering niet doorgaat want ze hebben de BBQ toch niet op voorraad en dat deze ergens midden juni verwacht wordt en dat ik tzt wel een mailtje krijg om de levering opnieuw in te plannen. Sorry, maar wat voor service is dat nu weer? Heb meteen de bestelling geannuleerd en mijn geld terug gevraagd. Dat laatste hebben ze gelukkig wel binnen redelijke termijn afgehandeld.

2024幎4月22日

Unreliable

I was only given a delivery slot 2 weeks after my order and still bbqkppen didn’t deliver my order and did not even inform me why they couldn’t deliver on time or they would have to postpone. Very lousy service. I recommend everyone to stay away from this company to avoid having headaches!

2024幎4月6日
5぀星のうち1の評䟡

Zij kunnen niet toveren...andere webshops wel

Deze webshop houdt zich duidelijk niet aan zijn beloftes. Een artikel wat als "in voorraad" vermeld staat en waarvan de bestelling bevestigd werd blijkt helemaal niet voorradig te zijn en kan niet tegen de beloofde datum geleverd worden. Wanneer de klantendienst mij de dag voor de afgesproken leverdatum daarover informeerde, kreeg ik als verklaring te horen dat zij niet kunnen toveren en niet kunnen leveren wat er niet is. Omdat ik zei dat ik dit een wat rare uitleg vond, kreeg ik zelfs te horen dat ze het artikel niet meer wensten te leveren aan mij. De bestelling werd dan ook door hen geannuleerd. Gelukkig stond daags nadien het bedrag wel terug op mijn rekening.
Ik heb dan bij een andere webshop (vt.wonen by fonQ) hetzelfde artikel besteld. Ik kreeg onmiddellijk een bevestiging en een bewijs van verzending én nog geen 10u later werd de BBQ al geleverd.
bbqkopen.nl kan niet toveren...andere webshops wel

2023幎8月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ