䌁業情報

1. 庭園

圓該䌁業による蚘述

De online webshop is opgezet met oog op verdieping in kwalitatief hoogwaardige tuincentrumaankopen. Ons team hecht waarde aan het bieden van een beleving door hoogwaardige kwalitatieve, betaalbare producten.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Amazing service!

I have made an awful mistake after going to Efteling, I bought my daughter a snow globe which unfortunately wasn’t allowed on as carry on luggage at the airport.
I contacted this company and although they don’t ship to the Uk, they made an exception and with no additional fees added
. Let purchase and sent it over to the UK.
I now have a very happy daughter.
Thank you so much!

2025幎12月18日

Slecht service

TIP: Ik heb inmiddels een melding gemaakt bij ACM Consuwijzer. Mochten er anderen zijn die hetzelfde hebben meegemaakt met Top Tuincentrum: maak een melding zodat er een onderzoek gestart kan worden.

Gevaarlijke productkwaliteit en Top Tuincentrum weigert wettelijke garantie te erkennen!!

​Ik ben extreem teleurgesteld en zelfs verontwaardigd over zowel de kwaliteit van de producten van Top Tuincentrum als de onwil om consumentenrechten te respecteren.

​Twee jaar en vijf maanden geleden hebben wij de NOVA eetstoelen gekocht. Onlangs zijn deze stoelen compleet ingezakt tijdens gebruik. Mijn partner en ik zijn hierdoor letterlijk van onze stoel gevallen! De stoelen zijn nu totaal onbruikbaar en vormen een veiligheidsrisico.

​Toen wij contact opnamen met Top Tuincentrum om dit probleem te melden, weigerden zij elke vorm van tegemoetkoming. Hun standpunt is dat de garantie is verlopen, waarmee zij de wettelijke garantie negeren. Ze spreken zelfs hun eigen algemene voorwaarde tegen! Hier staat namelijk wel dat je recht hebt op de WETTELIJKE garantie.

​LET OP: Een eetstoel die na iets meer dan twee jaar in elkaar zakt, is geen deugdelijk product en voldoet absoluut niet aan wat men er redelijkerwijs van mag verwachten. Volgens de Nederlandse wet heb ik in dit geval recht op een oplossing (reparatie, vervanging of teruggave van geld). Top Tuincentrum toont geen enkele kennis of respect voor de rechten van de consument.

​Ik raad iedereen die van plan is eetstoelen te kopen bij Top Tuincentrum ten zeerste af dit te doen. Ze zijn van schokkende slechte kwaliteit. Behalve als kwaliteit je niks kan schelen, dan vooral doen.

​Ik roep Top Tuincentrum op om zich per direct te verdiepen in de Nederlandse wetgeving m.b.t. consumentenrechten en garantie.

1 ster omdat het moet.

2025幎10月1日
5぀星のうち1の評䟡

tuintafel besteld helaas met schade ontvangen

Heb een tuintafel besteld
Deze is spoedig geleverd.
Helaas bij het uitpakken schade ontdekt aan het blad.
Men geeft aan dat dit in de tafel hoort.

Wij hadden dezelfde tafel voorheen en weten daarom dat dit niet zo is en dat het echt om schade gaat.

Men wil niet meedenken aan een oplossing of een tegemoetkoming in een kleine korting.

Denk dus na voor je een bestelling gaat plaatsen want achteraf betalen is hier niet mogelijk.

2024幎7月18日
5぀星のうち5の評䟡

Top service

Heel vriendelijke hulp aan de telefoon nadat voor België
toch verzendingskosten werden aangerekend. Deze werden onmiddellijk teruggestort!
Vandaag besteld, de volgende dag reeds geleverd in België.
Prima loungeset voor goede prijs!

2023幎6月6日

verzendkosten 35 euro???

Er komt bij afrekenen ineens 35 euro aan verzendkosten bij. Niet realistisch. En ook niet van te voren gecommuniceerd, want overal op de site staat 5.95 of zelfs gratis verzending.
Op die manier komen ze bovenaan Google shopping. Erg misleidend.

2022幎8月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス