Ulla Popken Nederland レビュヌ 6,020

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De producten worden duidelijk beschreven... de kwaliteit is prima en de service is snel en goed. Ik vind ook top , dat ik niet via internet hoef te betalen. Niet iedereen doet aan internetbankieren... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ulla Popken heeft - zowel voor mannen als vrouwen - mooie kleding van hoge kwaliteit in grotere maten. Regelmatig acties en aanbiedingen, de moeite waard om in de gaten te houden. Ik ben zelf Top Mem... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

In het algemeen loopt een bestelling goed bij Ulla Popken. Haar medewerkers bij klant service proberen ook hun best te doen en oplossingen te vinden als een order minder goed loopt. Wat helemaal mis... もっず芋る

䌁業情報

5. 婊人服店

Ulla Popken Nederland に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Ulla Popken – van Plus Size naar True Size Fashion

Ulla Popken is Europa's toonaangevende merk voor mode vanaf maat 42. Sinds de opening van de eerste winkels in 1987 is Ulla Popken nu vertegenwoordigd in meer dan 16 landen en biedt het een bijzonder uitgebreid assortiment.

Van casual looks en verfijnde, luxueuze collecties tot landelijke mode, sportcollecties, prachtige lingerie en feestelijke mode.

Onze focus ligt op de kwaliteit van onze collecties, perfecte pasvormen en eersteklas afwerking – niet op de maat. Als we in onze bijna veertigjarige geschiedenis één ding hebben geleerd, dan is het dit: geen vrouw zoekt een mooi plus-size kledingstuk – ze zoekt simpelweg een mooi kledingstuk om aan te trekken.

Geïnspireerd door de mindset van moderne vrouwen

Vrouwen van vandaag willen zich niet bezighouden met lichaamsmaten en kledingmaten, en willen daar ook niet mee bezig gehouden worden. Een belangrijk onderdeel van ons zelfbewustzijn is dat je lichaam alleen van jou is – het is geen reflectie van andermans meningen.

Daarom hebben we afscheid genomen van de term Plus Size Fashion. Omdat het naast 'normaal maten' staat en niet binnen dat kader past. Het verwijst ernaar en onderscheidt zich ervan. Dit is een ouderwetse mindset en feitelijk onjuist. Omdat bijna 50% van de vrouwen in Europa maat 42 en groter draagt.

Natuurlijk hebben we hier een nieuwe term voor. Een term die het onderscheid vervaagt en waarvoor Ulla Popken en onze mode vanaf maat 42 in de toekomst zullen staan:

TRUE SIZE FASHION

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Is goed

Is goed. Zelf verkeerde maat besteld.

2026幎4月14日

Hallo,

Jammer dat de maat niet goed is. We waarderen je feedback.
Het kan gebeuren dat een maat toch niet helemaal goed
zit. Wil je het artikel ruilen of retourneren?

Neem dan contact op met onze klantenservice via 0800 - 0 201 420 of stuur een e-mail naar service@ullapopken.nl.
Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

5぀星のうち5の評䟡

Goede kleding voor een nette prijs

Goede kleding voor een nette prijs. Ook een snelle levering. Ik koop hier graag.

2026幎4月7日

Hi Bram,

Fijn dat onze kleding en snelle levering bevallen! We zijn blij te horen dat je graag bij ons koopt en waarderen je positieve feedback enorm. Bedankt!

5぀星のうち3の評䟡

Ik ben net een pantalon aan het

Ik ben net een pantalon aan het retourneren, geen mooi model

2026幎4月14日

Hallo Ekka,

Wat jammer om te horen dat het artikel niet helemaal aan je verwachting voldoet.
Onze klantenservice kijkt graag met je mee naar een passende oplossing of een alternatief.

Had gebeld en werd goed geholpen

Had gebeld en werd goed geholpen
Nu nog even afwachten heb iets terug gestuurd wanneer het geld gestort wordt
Maar opdit moment nog te vreden
Jammer dat de postbode het pakket ergens anders bezorgd op een post.nl punt
Maar daar kunnen jullie niks aan doen

Hi Luca,

Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen! Het is spijtig te horen over de bezorging via PostNL. We waarderen je feedback!

Met betrekking tot de verwerking van de retourzending kan je beste contact opnemen met onze klantenservice via 0800 - 0 201 420 of stuur een e-mail naar service@ullapopken.nl.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, maat is goed.
Ben tevreden

Ulla Popken Nederland からの回答

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

snelle bezorging en goede kwaliteit

snelle bezorging en goede kwaliteit

Prima bedrijf

Prima bedrijf
Dankjewel

Alles correct

5぀星のうち1の評䟡

Mijn bestelling nog niet ontvangen hoe

Mijn bestelling nog niet ontvangen hoe kan ik zeggen

Hallo,

Wat vervelend om te horen dat de verzending langer duurt dan verwacht. We begrijpen dat dit teleurstellend is.

Om de status van je bestelling te controleren, neem gerust contact op met onze klantenservice via 0800 - 0 201 420 of stuur een e-mail naar service@ullapopken.nl.

5぀星のうち5の評䟡

Goede producten en snelle levering.

Mooie producten,goede kwaliteiten en snelle levering.

Hi Anita,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering van onze producten.

5぀星のうち5の評䟡

Nette en correcte afhandeling.

Nette en correcte afhandeling.
Snelle service!

5぀星のうち5の評䟡

De bestelling was snel bezorgd en het

De bestelling was snel bezorgd en het geld stond ook heel snel op mijn rekening van het shirt dat uitverkocht is

2026幎4月5日

Hi Annemarie,

Fijn om te horen dat de bezorging snel was en het geld vlot terug op uw rekening stond! We zijn blij met je positieve feedback en danken je hartelijk.

5぀星のうち5の評䟡

Bij UllaPopken zijn de maten prima en

Bij UllaPopken zijn de maten prima en de stoffen erg mooi van kwaliteit en kleur !! Erg blij mee !!

2026幎4月3日

5぀星のうち5の評䟡

Ulla is altijd mijn go to winkel

Ulla is altijd mijn go to winkel wanneer ik kleding van goede kwaliteit wil hebben. Grote maten kleding is niet altijd persé goed. De verhoudingen kloppen heel vaak niet, dat is bij Ulla Poken gelukkig niet het geval. T-shirts en tops blijven bijvoorbeeld mooi in vorm, ook na tig keer wassen. De kleding is echt leuk en kleurrijk gelukkig want met een grote maat hoef je je echt niet te verbergen en dat begrijpen ze. Je kan je van onder tot boven aankleden bij hen en dan ben je helemaal klaar want ze verkopen ook schoenen/laarzen voor vrouwen met bredere kuiten. Kortom ik vind ze fantastisch.

2025幎11月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス