レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Top oplevelse. Jeg har altid oplevet at det var besvÊrligt med en telefon instruktion, her gik det forbavsende let. Det var ligesom du var mere optaget af at hjÊlpe mig end bare at komme videre. Der o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik kontakt til Frida, som hjalp mig. Hun var rigtig tålmodig og hjÊlpsom under hele forlÞbet. Virkelig godt gået Frida.

䌁業が回答したした

Som en lille forening er jeg ikke sÃ¥ begejstret for Unioo, men jeg mÃ¥ sige at jeg er glÊdelig overrasket over den hjÊlp jeg har fÃ¥et , de var fantastisk gode til at guide mig igennem det jeg skulle... もっず芋る

䌁業が回答したした

ForstÃ¥r ikke som i slet ikke man bÃ¥de skal bruge MitID,oplyse cpr nr vise foto fra pas og billede af sygesikring ,som alm bestyrelsesmedlem uden Þkonomisk e dispositions muligheder. Og hvor bliver... もっず芋る

䌁業情報

1. りェブ コラボレヌション プラットフォヌム

圓該䌁業による蚘述

Med Unioo, kan bestyrelser af enhver art, samle deres arbejde, beslutninger og kommunikation. Vi er fÞdt ud af et Þnske om at forandre den måde, vi driver organisationer og frivillighed på. Med en dyb respekt for de mange ulÞnnede og frivillige mennesker, udvikler vi vÊrktÞjer som gÞr det nemmere og sjovere at drive forening. Man kan eksempelvis håndtere mÞder, opgaver, medlemmer og billetsalg og frigive dyrebar tid, så foreningernes frivillige kan fokusere på det, som de brÊnder for. Vores drivkraft i firmaet kommer fra alle de timer, vi selv har lagt i foreningsarbejde.

4.4

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 52ä»¶

レビュヌを曞く

Hvorfor gÞre noget let når det kan gÞres besvÊrligt

Hvorfor gÞre noget let - når Unioo og Sparekassen Thy kan gÞre det besvÊrligt for en lille forening.
Efter 3 måneder er det endnu ikke lykkedes os, at få adgang til vores foreningskonto i Sparekassen Thy.
Vi har en omsÊtning på ca. 8000 kroner om året.
Jeg overvejer, at få Erhvervsministeren og Finanstilsynet til at se på sagen.

Ove Holler
KlitmÞller

2026幎1月29日

Hej Ove
Jeg er meget enig med dig i at det virker unÞdvendigt, som en mindre forening, at skulle levere oplysninger til pengeinstituttet. Det er desvÊrre et lovkrav fra netop Finanstilsynet at alle pengeinstitutter skal kende deres kunder. Så det er ikke Sparekassen eller Unioo der sÊtter kravene, men vi arbejder til gengÊld på at få lempet så meget som muligt. Der er allerede arbejdsgrupper og tiltag på vej heldigvis, så på sigt får vi forhåbentlig fÊrre krav til os frivillige. Jeg sidder selv i bestyrelsen for 3 mindre foreninger, som alle har forskellige pengeinstitutter og hvor vi alle steder har skulle levere oplysninger.
Her hos Unioo vil vi bare gerne hjÊlpe og gÞre en forskel for frivillige. Så har du brug for hjÊlp, skal du endelig rÊkke ud. Vi sidder klar til at hjÊlpe, hvis du eller andre i bestyrelsen har brug for det.

Thomas - Unioo

Det er som om it-udviklerne aldrig

Det er som om it-udviklerne aldrig tester deres system af på normale menneskers gamle IT.
Min kritik går dels på it-systemet og på banken/staten.
FÞrst så sendte Unioo ikke den der sms til upload af legitimation, så melder den fejl når jeg skal godkende.

Ang. Banken og statens krav.
Jeg forstår godt IT er dyrt for små banker så de går sammen og kÞber noget fra en leverandÞr, leverandÞren påtager sig herefter et ansvar over for banken, at alt er i orden. IT-udvikleren kontakter så et advokat kontor for at sikre sig der ikke bliver noget at komme efter. Advokaterne de dÊkker så deres ryg ved at krÊve mere end der er grund og hjemmel til.
kan lÊse at "Finanstilsynet lemper krav for hvidvaskkontrol af foreninger
Tilsynet har kastet et ekstra blik på vejledningen om risikovurdering af foreninger i forbindelse med et udspil fra regeringen, som skal gÞre livet lettere for foreningerne."
men Unioo har ikke Êndret sig, de stiller samme krav.

Bare lige for at forstå det korrekt, for tror jeg er ved at blive vanvittig.

for at bekrÊfte, at jeg er mig, så skal jeg logge ind på Unioo med mit smarte digitale id og underskrivelsesvÊrktÞj MitID altså "Mit" - "ID"

Så skal jeg "for sikkerheden" uploade endnu mere id, altså de gamle fysiske Pas og Sygesikring? hvaaa hvorfor skal vi så have MitID - var det ikke hele formålet at undgå de fysiske ....? vi skal jo fx scanne vores pas for overhoved at få MitID? Det forstår jeg simpelthen hat og briller af.

Nå men nu ligger der jo digitale kopier af mit pas og kÞrekort:
1. på deres server, håber de passer på det og der ikke kigger en hacker forbi.....
2. på min mobil
3. på min google drev fordi det sms link de langt om lÊnge sendte ikke virkede, så indskrev den ufattelig lange http på pc'en

Jeg forstår ikke helt hvordan det skulle Þge sikkerheden for identitetstyveri, hvidvask og terror, men nu er jeg jo heller ikke hÞjt lÞnnet DjÞffter, ITspecialist eller bankmand.

En helt sidste ting er jo så, bestyrelsen og banken ved jo stadig vÊk ikke - om jeg i virkeligheden er jeg.
Bestyrelsen har dog stÞrste sikkerhed, for den har mÞdt mig, men har ikke set mit billede legitimation.

Banken kan kun sikre, at jeg er mig, ved at jeg fremmÞder i banken og viser dem noget billede legitimation og i virkeligheden, at banken har samme scanner som politi og lufthavnen, så mit fingeraftryk kan overens stemmes med mit pas.

Men nu er jeg jo heller ikke hÞjtlÞnnet DjÞffer o.lign. jeg er blot en simpel klovn, som lader sig trÊkke rundt i manegen af dem med magt - til skue og latterliggÞrelse fra de ignoranter.

MVH klovnen

2026幎1月26日

Hej MN P

Jeg forstår din frustration over lovgivningen, der desvÊrre belaster os frivillige rigtig meget.
Hos Unioo forsÞger vi kun at hjÊlpe frivillige og arbejder også hele tiden på at få kravene lempet. Det er lovgivning der stiller disse krav til alle pengeinstitutter, så det er ikke os hos Unioo der krÊver eksempelvis billede-ID. Pengeinstitutterne skal have ID, men der er et tiltag på vej, så man i de fleste tilfÊlde, kan nÞjes med at legitimere sig med MitID. Det glÊder vi os rigtig meget til og så kommer der forhåbentlig flere lempelser lÞbende.

Jeg håber du vil rÊkke ud, hvis vi kan hjÊlpe dig med noget. Vi brÊnder for frivillige og foreninger, så det betyder rigtig meget at kunne gÞre en forskel.

Et meget dårlig system

Et meget dårlig system, som mam kan bruge megen god tid på, at forsÞge at få til at virke. Ikke sÊrlig hurtigt eller brugervenligt.

2026幎1月16日

Hej Nils

Jeg er rigtig ked af, hvis du har haft en dårlig oplevelse.
Hos Unioo brÊnder vi for at gÞre en forskel for frivillige og foreninger og jeg håber du vil rÊkke ud, hvis vi kan hjÊlpe med noget.
Vi sidder klar til at hjÊlpe hver dag, så kontakt os på mail eller på telefon 5555 6610

Julie - Unioo

Utrolige dygtige medarbejder til at lede frivillige gennem processen.

Selve lovgivningen omkring dette, og alt det man beder frivillige om er drÊbende for frivilligt arbejde.

Når det er nÊvnt - så skal der sendes store roser til medarbejderne i Unioo - som er utrolige sÞde, venligt og MEGET behjÊlpsomme i hele processen.

Tak for det - det hjÊlper mit frivillige hjerte :-)

2026幎1月8日

Hej Lone
Tusind tak for de venlige ord. Vi er vilde med at hjÊlpe og gÞre en forskel for alle frivillige og foreninger og det betyder derfor meget med din positive feedback 🙏🏻

Du rÊkker endelig ud en anden gang, hvis vi kan hjÊlpe med noget. Uanset om det er information til pengeinstituttet eller om det er vores bestyrelsesvÊrktÞjer.

Oliver - Unioo

SÃ¥ god hjÊlp og betjening som jeg har

Så god hjÊlp og betjening som jeg har fået af Amalie er uvurderlig. Tusind tak igen

2025幎11月27日

Hej Gurli

Du skal have tusind tak og du skal endelig bare kontakte os igen, hvis du har spÞrgsmål.

Du må have en rigtig god weekend.

Amalie - Unioo

Nem oplevelse at skifte bank for en forening

Skal skifte bank til vores forening og bliver i den forbindelse henvist til unioo.
Det var en virkelig god, nem og intuitiv oplevelse !

Har tidligere vÊret dette igennem i en anden bank og det har vÊre en frygtelig oplevelse at skulle uploade alle de obligatoriske dokumenter som pdf'er. LÞbe rundt og skaffe underskrifte på fysiske papirer for efterfÞlgende at skulle scanne.
Unioo gÞr det virkelig nemt og enkelt.

2025幎11月26日

Hej Johanne

Jeg er meget glad for at vi har kunne gÞre processen nemmere for foreningen. Det er prÊcis det vi brÊnder for.

Skulle du have brug for hjÊlp, skal du endelig tage fat på os igen. Uanset om det er i forhold til bank eller vores bestyrelsesvÊrktÞjer.

Rigtig god weekend til dig.

Flot og brugervenlig system

Flot og brugervenlig system, og skulle man lÞbe ind i et problem/spÞrgsmål, er der så fin hjÊlp at hente via telefonen 55556610 eller blot skrive.

2025幎11月18日

Hej og tusind tak.

Du må have en rigtig god weekend.

Anna - Unioo

Ualmindelig god hjÊlp fra Oliver til

Ualmindelig god hjÊlp fra Oliver til opdatering af indberetningen.

2025幎11月4日

Hej Henning

Jeg er ualmindelig glad for at jeg kunne hjÊlpe dig 🙏🏻 Det betyder meget at kunne gÞre en forskel og du skal endelig ringe en anden gang, hvis du har spÞrsmÃ¥l til noget.

Oliver - Unioo

Et rigtigt godt vÊrktÞj som vores bank ville have at vi skulle bruge.

Jeg vil sige at hvis man ser videoen og fÞlger instruktionerne, så er det et utroligt godt vÊrktÞj til at verificere en forenings bestyrelse. Og hvis man som mig kommer til at lave en fejl, så er der virkelig god og hurtig hjÊlp at hente hos Unioo's team, så stort ros herfra.

2025幎10月23日
自発的なレビュヌ

Det er et utroligt firkantet system. der

Det er et utroligt firkantet system der ikke egner sig til små foreninger med Êldre bestyrelsesmedlemmer uden adgang til egen mailbox og smartphone. Der er ingen muligheder her. Det burde vÊre muligt at få hjÊlp. Selv godkendelse med mit id har de problemer med at modtage. Det dårligste system med den dårligste service jeg har vÊret ude for. Har givet en masse bÞvl gennem en stor del af året.

2025幎10月19日

Hej JÞrgen
Jeg er utrolig ked af at du ikke har haft en god oplevelse. Jeg kan godt forstå at det kan vÊre udfordrende at skulle levere information til sit pengeinstitut, hvis man ikke har hverken mailadresse eller smartphone.
Unioo er tilgÊngelig alle dage i ugen og du kan altid få hjÊlp. Vores kontaktinformationer og telefonnummer er synlige alle steder i systemet, i mails osv. og jeg er derfor meget ked af, at du ikke har rakt ud, hvis du skulle have problemer. Vi sidder netop klar ved telefonerne hele tiden, for at hjÊlpe og det betyder rigtig meget for os, netop at hjÊlpe.
Jeg håber du vil rÊkke ud en anden gang, for vi er her netop for at hjÊlpe og gÞre en forskel for frivillige foreninger.

Anna - Unioo

Har netop lavet årlig indrapportering

Har netop lavet årlig indrapportering til Unioo for en forening og fik rigtigt god service undervejs fra Laura i chatten. Det var dejligt at man kunne få hjÊlp undervejs selv om det var lÞrdag.

2025幎10月11日

Hej Pernille
Du skal have mange tak og endelig ringe en anden gang, hvis du har brug for hjÊlp eller har spÞrgsmål.

Laura - Unioo

Superb service.

I kan glÊde Jer til at ringe til unioo.
Altid venlige , man kan hÞre smilet i stemmerne, og jeg har prÞvet flere gange. Og de guider igennem til rigtig e lÞsninger, når man selv er gået kold, og svarer til sidst med, ring bare igen. Så jeg kan ikke give dem nok roser og stjerner.
Hilsen Anni Vang

2025幎10月3日

Hej Anni
Du skal have tak for de venlige ord. Det er dejligt at hÞre at vi har kunne hjÊlpe dig og du skal nemlig endelig ringe igen, hvis du har brug for hjÊlp til enten indberetning eller bestyrelsesvÊrktÞjerne.

Tålmodig rådgiver

Det var en gave at have Amalie i telefonen til at guide gennem oprettelse af bestyrelsesprofil.

2025幎9月23日

Hej Karin
Jeg er glad for at kunne hjÊlpe og du skal endelig rÊkke ud igen, hvis der er brug for hjÊlp til noget i bestyrelsesvÊrktÞjet.

Amalie - Unioo

I forbindelse med oprettelse af foreningskonto

I forbindelse med oprettelse af foreningsmail
fik jeg en uvurderlig hjÊlp af en medarbejder,
der var utrolig rar, kompetent og utrolig hjÊlpsom
Sådanne medarbejder kunne man Þnske sig flere
steder i samfundet! Dejlig oplevelse!
PAC

2025幎9月18日

Hej Per
Du skal have mange tak for de venlig ord. Det betyder rigtig meget for os at hjÊlpe andre frivillige og gÞre en forskel. Du er altid velkommen til at ringe igen en anden gang, hvis vi kan hjÊlpe med andre ting i bestyrelsesvÊrktÞjet.

Super hjÊlpsom

Super hjÊlpsom. Tålmodig og venlig. God til at forklare. Humoristisk sans.

2025幎9月17日

Hej Jan
Tusind tak for de venlige ord. Det må vÊre mig du har talt med, for jeg er klart mere humoristisk end alle de andre :-)

Du må have en god weekend!

Amalie - Unioo

God, behagelig og kompetent.

Jeg fik en super god, behagelig og forstående hjÊlp.

2025幎9月16日

Hej Ulla
Jeg er glad for at vi kunne hjÊlpe. Ring endelig en anden gang, hvis du har brug for hjÊlp eller information om bestyrelsesvÊrktÞjerne.

Kompetent betjening

God, venlig og kompetent og tålmodig kundebetjening.
Venlig telefonstemme.

2025幎9月16日

Hej Henrik
Det er godt at du fik hjÊlp og du er altid velkommen til at ringe en anden gang, hvis vi kan hjÊlpe med noget eller du har spÞrgsmål til bestyrelsesvÊrktÞjerne.

Julie - Unioo

God oplevelse med foreningsoverdragelse

Jeg er lige blevet formand for en forening og ved fra andre foreninger hvor meget bÞvl, der kan vÊre med at få overdraget bankforbindelse mv. Det er gået meget glat med Unioo. Og så opdager jeg at det kan hjÊlpe med alt andet. Det var jeg ikke klar over - det ser meget lovende ud.

2025幎9月12日

Hej JÞrgen
Det betyder meget for os at kunne hjÊlpe andre frivillige. Uanset om det er med information til bankforbindelsen eller med bestyrelsesarbejdet. Vi arbejder på hÞjtryk med bestyrelsesvÊrktÞjerne i systemet og håber du kan få glÊde af dem.

Venlig hilsen og rigtig god weekend
Anna - Unioo

NÃ¥r man havner et sted i Unioo

Når man havner et sted i Unioo, der synes lidt svÊrt, er der en opmuntrende trÞst, der redder det hele, nemlig at de altid har vÊret parate til at hjÊlpe hurtigt i deres kundeservice. Sidst her i dag, efter mange gange. Jeg tror det er en af de bedste og imÞdekommende og handlingsorienterede kundeservice jeg har oplevet, og min rÊkke af dem er meget lang gennem tiden!

2025幎9月1日

www.unioo.io からの回答

Hej og tak for de rosende ord.
Det er vigtigt for os at kunne hjÊlpe og gÞre en forskel for jer.
Du skal endelig ringe en anden gang, hvis du har spÞrgsmål til noget!