Top oplevelse. Jeg har altid oplevet at det var besvÊrligt med en telefon instruktion, her gik det forbavsende let. Det var ligesom du var mere optaget af at hjÊlpe mig end bare at komme videre. Der o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fik kontakt til Frida, som hjalp mig. Hun var rigtig tålmodig og hjÊlpsom under hele forlÞbet. Virkelig godt gået Frida.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Som en lille forening er jeg ikke sÃ¥ begejstret for Unioo, men jeg mÃ¥ sige at jeg er glÊdelig overrasket over den hjÊlp jeg har fÃ¥et , de var fantastisk gode til at guide mig igennem det jeg skulle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ForstÃ¥r ikke som i slet ikke man bÃ¥de skal bruge MitID,oplyse cpr nr vise foto fra pas og billede af sygesikring ,som alm bestyrelsesmedlem uden Þkonomisk e dispositions muligheder. Og hvor bliver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Med Unioo, kan bestyrelser af enhver art, samle deres arbejde, beslutninger og kommunikation. Vi er fÞdt ud af et Þnske om at forandre den måde, vi driver organisationer og frivillighed på. Med en dyb respekt for de mange ulÞnnede og frivillige mennesker, udvikler vi vÊrktÞjer som gÞr det nemmere og sjovere at drive forening. Man kan eksempelvis håndtere mÞder, opgaver, medlemmer og billetsalg og frigive dyrebar tid, så foreningernes frivillige kan fokusere på det, som de brÊnder for. Vores drivkraft i firmaet kommer fra alle de timer, vi selv har lagt i foreningsarbejde.
Niels Brocks Gade 8,1, 8900, Randers C, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

www.unioo.io ããã®åç
Hvorfor gÞre noget let - når Unioo og Sparekassen Thy kan gÞre det besvÊrligt for en lille forening.
Efter 3 måneder er det endnu ikke lykkedes os, at få adgang til vores foreningskonto i Sparekassen Thy.
Vi har en omsÊtning på ca. 8000 kroner om året.
Jeg overvejer, at få Erhvervsministeren og Finanstilsynet til at se på sagen.
Ove Holler
KlitmÞller

www.unioo.io ããã®åç
Det er som om it-udviklerne aldrig tester deres system af på normale menneskers gamle IT.
Min kritik går dels på it-systemet og på banken/staten.
FÞrst så sendte Unioo ikke den der sms til upload af legitimation, så melder den fejl når jeg skal godkende.
Ang. Banken og statens krav.
Jeg forstår godt IT er dyrt for små banker så de går sammen og kÞber noget fra en leverandÞr, leverandÞren påtager sig herefter et ansvar over for banken, at alt er i orden. IT-udvikleren kontakter så et advokat kontor for at sikre sig der ikke bliver noget at komme efter. Advokaterne de dÊkker så deres ryg ved at krÊve mere end der er grund og hjemmel til.
kan lÊse at "Finanstilsynet lemper krav for hvidvaskkontrol af foreninger
Tilsynet har kastet et ekstra blik på vejledningen om risikovurdering af foreninger i forbindelse med et udspil fra regeringen, som skal gÞre livet lettere for foreningerne."
men Unioo har ikke Êndret sig, de stiller samme krav.
Bare lige for at forstå det korrekt, for tror jeg er ved at blive vanvittig.
for at bekrÊfte, at jeg er mig, så skal jeg logge ind på Unioo med mit smarte digitale id og underskrivelsesvÊrktÞj MitID altså "Mit" - "ID"
Så skal jeg "for sikkerheden" uploade endnu mere id, altså de gamle fysiske Pas og Sygesikring? hvaaa hvorfor skal vi så have MitID - var det ikke hele formålet at undgå de fysiske ....? vi skal jo fx scanne vores pas for overhoved at få MitID? Det forstår jeg simpelthen hat og briller af.
Nå men nu ligger der jo digitale kopier af mit pas og kÞrekort:
1. på deres server, håber de passer på det og der ikke kigger en hacker forbi.....
2. på min mobil
3. på min google drev fordi det sms link de langt om lÊnge sendte ikke virkede, så indskrev den ufattelig lange http på pc'en
Jeg forstår ikke helt hvordan det skulle Þge sikkerheden for identitetstyveri, hvidvask og terror, men nu er jeg jo heller ikke hÞjt lÞnnet DjÞffter, ITspecialist eller bankmand.
En helt sidste ting er jo så, bestyrelsen og banken ved jo stadig vÊk ikke - om jeg i virkeligheden er jeg.
Bestyrelsen har dog stÞrste sikkerhed, for den har mÞdt mig, men har ikke set mit billede legitimation.
Banken kan kun sikre, at jeg er mig, ved at jeg fremmÞder i banken og viser dem noget billede legitimation og i virkeligheden, at banken har samme scanner som politi og lufthavnen, så mit fingeraftryk kan overens stemmes med mit pas.
Men nu er jeg jo heller ikke hÞjtlÞnnet DjÞffer o.lign. jeg er blot en simpel klovn, som lader sig trÊkke rundt i manegen af dem med magt - til skue og latterliggÞrelse fra de ignoranter.
MVH klovnen

www.unioo.io ããã®åç
Et meget dårlig system, som mam kan bruge megen god tid på, at forsÞge at få til at virke. Ikke sÊrlig hurtigt eller brugervenligt.

www.unioo.io ããã®åç
Selve lovgivningen omkring dette, og alt det man beder frivillige om er drÊbende for frivilligt arbejde.
Når det er nÊvnt - så skal der sendes store roser til medarbejderne i Unioo - som er utrolige sÞde, venligt og MEGET behjÊlpsomme i hele processen.
Tak for det - det hjÊlper mit frivillige hjerte :-)

www.unioo.io ããã®åç
Så god hjÊlp og betjening som jeg har fået af Amalie er uvurderlig. Tusind tak igen

www.unioo.io ããã®åç
Skal skifte bank til vores forening og bliver i den forbindelse henvist til unioo.
Det var en virkelig god, nem og intuitiv oplevelse !
Har tidligere vÊret dette igennem i en anden bank og det har vÊre en frygtelig oplevelse at skulle uploade alle de obligatoriske dokumenter som pdf'er. LÞbe rundt og skaffe underskrifte på fysiske papirer for efterfÞlgende at skulle scanne.
Unioo gÞr det virkelig nemt og enkelt.

www.unioo.io ããã®åç
Flot og brugervenlig system, og skulle man lÞbe ind i et problem/spÞrgsmål, er der så fin hjÊlp at hente via telefonen 55556610 eller blot skrive.

www.unioo.io ããã®åç
Ualmindelig god hjÊlp fra Oliver til opdatering af indberetningen.

www.unioo.io ããã®åç
Jeg vil sige at hvis man ser videoen og fÞlger instruktionerne, så er det et utroligt godt vÊrktÞj til at verificere en forenings bestyrelse. Og hvis man som mig kommer til at lave en fejl, så er der virkelig god og hurtig hjÊlp at hente hos Unioo's team, så stort ros herfra.
Det er et utroligt firkantet system der ikke egner sig til små foreninger med Êldre bestyrelsesmedlemmer uden adgang til egen mailbox og smartphone. Der er ingen muligheder her. Det burde vÊre muligt at få hjÊlp. Selv godkendelse med mit id har de problemer med at modtage. Det dårligste system med den dårligste service jeg har vÊret ude for. Har givet en masse bÞvl gennem en stor del af året.

www.unioo.io ããã®åç
Har netop lavet årlig indrapportering til Unioo for en forening og fik rigtigt god service undervejs fra Laura i chatten. Det var dejligt at man kunne få hjÊlp undervejs selv om det var lÞrdag.

www.unioo.io ããã®åç
I kan glÊde Jer til at ringe til unioo.
Altid venlige , man kan hÞre smilet i stemmerne, og jeg har prÞvet flere gange. Og de guider igennem til rigtig e lÞsninger, når man selv er gået kold, og svarer til sidst med, ring bare igen. Så jeg kan ikke give dem nok roser og stjerner.
Hilsen Anni Vang

www.unioo.io ããã®åç
Det var en gave at have Amalie i telefonen til at guide gennem oprettelse af bestyrelsesprofil.

www.unioo.io ããã®åç
I forbindelse med oprettelse af foreningsmail
fik jeg en uvurderlig hjÊlp af en medarbejder,
der var utrolig rar, kompetent og utrolig hjÊlpsom
Sådanne medarbejder kunne man Þnske sig flere
steder i samfundet! Dejlig oplevelse!
PAC

www.unioo.io ããã®åç
Super hjÊlpsom. Tålmodig og venlig. God til at forklare. Humoristisk sans.

www.unioo.io ããã®åç
Jeg fik en super god, behagelig og forstående hjÊlp.

www.unioo.io ããã®åç
God, venlig og kompetent og tålmodig kundebetjening.
Venlig telefonstemme.

www.unioo.io ããã®åç
Jeg er lige blevet formand for en forening og ved fra andre foreninger hvor meget bÞvl, der kan vÊre med at få overdraget bankforbindelse mv. Det er gået meget glat med Unioo. Og så opdager jeg at det kan hjÊlpe med alt andet. Det var jeg ikke klar over - det ser meget lovende ud.

www.unioo.io ããã®åç
Når man havner et sted i Unioo, der synes lidt svÊrt, er der en opmuntrende trÞst, der redder det hele, nemlig at de altid har vÊret parate til at hjÊlpe hurtigt i deres kundeservice. Sidst her i dag, efter mange gange. Jeg tror det er en af de bedste og imÞdekommende og handlingsorienterede kundeservice jeg har oplevet, og min rÊkke af dem er meget lang gennem tiden!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã