Top oplevelse. Jeg har altid oplevet at det var besvÊrligt med en telefon instruktion, her gik det forbavsende let. Det var ligesom du var mere optaget af at hjÊlpe mig end bare at komme videre. Der o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fik kontakt til Frida, som hjalp mig. Hun var rigtig tålmodig og hjÊlpsom under hele forlÞbet. Virkelig godt gået Frida.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Som en lille forening er jeg ikke sÃ¥ begejstret for Unioo, men jeg mÃ¥ sige at jeg er glÊdelig overrasket over den hjÊlp jeg har fÃ¥et , de var fantastisk gode til at guide mig igennem det jeg skulle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ForstÃ¥r ikke som i slet ikke man bÃ¥de skal bruge MitID,oplyse cpr nr vise foto fra pas og billede af sygesikring ,som alm bestyrelsesmedlem uden Þkonomisk e dispositions muligheder. Og hvor bliver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Med Unioo, kan bestyrelser af enhver art, samle deres arbejde, beslutninger og kommunikation. Vi er fÞdt ud af et Þnske om at forandre den måde, vi driver organisationer og frivillighed på. Med en dyb respekt for de mange ulÞnnede og frivillige mennesker, udvikler vi vÊrktÞjer som gÞr det nemmere og sjovere at drive forening. Man kan eksempelvis håndtere mÞder, opgaver, medlemmer og billetsalg og frigive dyrebar tid, så foreningernes frivillige kan fokusere på det, som de brÊnder for. Vores drivkraft i firmaet kommer fra alle de timer, vi selv har lagt i foreningsarbejde.
Niels Brocks Gade 8,1, 8900, Randers C, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Det er helt uacceptabelt, at det tager over en måned at få registreret en ekstern person i foreningen. Det går ud over foreningens daglige virke.

www.unioo.io ããã®åç
Hej. Fik hjÊlp af Laura Mega venlig og behjÊlpelig Med den nye bestyrelse. Tak tak Laura ð©ð°ðª

www.unioo.io ããã®åç
Vi fik sÞd og hjÊlpsom assistance fra Amalie i Unioo's kundeservice, da indberetningen drillede lidt.
mvh
Ãlgod Museumsforening

www.unioo.io ããã®åç
Fantastisk kompetent og god hjÊlpâŠ.. endda ad flere omgange da jeg havde udfyldt noget forkert.
Super supportteam.
Tak

www.unioo.io ããã®åç
Vores henvendelse til Unioo Support var en stor succes.Vi havde selv forsÞgt utallige gange,men uden held.
Vi fik en utrolig venlig, hjÊlpsom og tålmodig
person i den anden ende af rÞret.
Vi fik lÞst opgaverne ved fÊlles hjÊlp Tusind tak.
Vi vil helt sikkert henvende os igen når der problemer.
MVH.AnnaMarie og Annette

www.unioo.io ããã®åç
Rigtig serviceminded og hjÊlpsomme - fik hjÊlp v en enkelt opringning til oprettelse af bestyrelsesmedlemð

www.unioo.io ããã®åç
De gange jeg har skullet tale med Unioo support har jeg hver eneste gang fået en tydelig og forståelig hjÊlp af medarbejderen, som var sÊrdeles kompetent og venlig/hjÊlpsom at tale. Som et ekstra plus sidder supporterne ikke i et rum med 25 andre kolleger, så ingen forstyrrende larm/baggrundsstÞj men et rolig bagtÊppe for samtalen. Super dejligt!

www.unioo.io ããã®åç
Super, hurtig og prÊcis hjÊlp..!
Mange tak.
ShelterBox Danmark

www.unioo.io ããã®åç
Virkelig fin kundeservice, dejligt humÞr og en sikker hjÊlpende hånd fra Amalie's side, mange tak for hjÊlpen.
Med venlig hilsen
Marianne Mortensen

www.unioo.io ããã®åç
Snakkede med Ida som var super hjÊlpsom og gjorde et komplekst problem til en simpel handling..

UnÞdvendigt kompliceret
Simpelthen grÊnseoverskridende dumt
Det er ingen hjÊlp, det er blot med til at besvÊrliggÞre og naturligvis fjerne incitament og engagement i små foreninger

www.unioo.io ããã®åç
Når jeg har haft problemer med at tilmelde mig Unioo, så har det vÊret en fornÞjelse at ringe og få en udsÞgt behandling af medarbejdere fra Unioo.
Jeg kan kun anbefale, at man ringer og får et kvalificeret svar som man (jeg) kan forstå
Hilsen Vibeke

www.unioo.io ããã®åç
Fremragende kundeservice det er en fornÞjelse at blive hjulpet igennem.
Når det ene driller så prÞver man noget andet.
Amalie yder en kanon service tak her fra
Mvh Thomas SÞrensen

www.unioo.io ããã®åç
Tak. for en venlig og imÞdekommende personlig kontakt -- der kunne håndfÞre systemisk og som på bedste tålmodige vis rådgav og vejledte - så bestyrelsesregistreringen blev en unÞdig bekymring -trods Statens hvidvask - og politiske relationers mistÊnkeliggÞrelse af en borger.
Unioo gÞr - med en sådan engageret og vidende medarbejder - det godt - og jeres samarbejdende pengeinstitut Spar Nord - kan kun vÊre tilfredse med jeres service på deres vegne.

www.unioo.io ããã®åç
Amalie tog imod mig med venlig og forståelse idet det var fÞrste gang jeg skulle indberette i systemet tak for dig
Mvh Jannie

www.unioo.io ããã®åç
Altid god og venlig kundebetjening via telefonisk support.
Supporten har åbent frem til kl. 20.00 for telefonisk henvendelse.
Jeg har nu vÊret bruger af deres produkt gennem flere år, og jeg aldrig haft noget at sÊtte fingeren på.
Det er ikke mange steder man mÞder en så fin service mere, så klart en anbefalelsesvÊrdig leverandÞr.
Preben T. JÞrgenen

www.unioo.io ããã®åç
Amaile - gav en sÊrdeles forbilledlig assistance i forbindelse med indberetning til Sparekassen Thy.
Ved sin venlige - forstående og rolige tale udviste hun i den grad empati - ligesom hun med god humor forstod at håndtere min selvironi - og jeg fÞlte på ingen måde, at min anmodning om assistance var til ulejlighed.

www.unioo.io ããã®åç
De fejl der var sidste år, er stadigvÊk tilstede. Der sker ingen udvikling. Har igen i år ikke fået kvittering for at alle har underskrevet.

www.unioo.io ããã®åç
Rigtig godt vÊrktÞj til at skabe en organisering omkring foreningsarbejde der både er sikker og samtidig skaber transparens for medlemmerne. Super venlig support når der er behov for det. Kan klart anbefales.

www.unioo.io ããã®åç
Har haft brug for hjÊlp flere gange, og er hver gang blevet mÞdt med de sÞdeste og hjÊlpsomme medarbejdere, der hurtigt og venligt har hjulpet, stor ros herfra, dejligt der stadig er firmaer med rigtig god service.