Top oplevelse. Jeg har altid oplevet at det var besvÊrligt med en telefon instruktion, her gik det forbavsende let. Det var ligesom du var mere optaget af at hjÊlpe mig end bare at komme videre. Der o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fik kontakt til Frida, som hjalp mig. Hun var rigtig tålmodig og hjÊlpsom under hele forlÞbet. Virkelig godt gået Frida.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Som en lille forening er jeg ikke sÃ¥ begejstret for Unioo, men jeg mÃ¥ sige at jeg er glÊdelig overrasket over den hjÊlp jeg har fÃ¥et , de var fantastisk gode til at guide mig igennem det jeg skulle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ForstÃ¥r ikke som i slet ikke man bÃ¥de skal bruge MitID,oplyse cpr nr vise foto fra pas og billede af sygesikring ,som alm bestyrelsesmedlem uden Þkonomisk e dispositions muligheder. Og hvor bliver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Med Unioo, kan bestyrelser af enhver art, samle deres arbejde, beslutninger og kommunikation. Vi er fÞdt ud af et Þnske om at forandre den måde, vi driver organisationer og frivillighed på. Med en dyb respekt for de mange ulÞnnede og frivillige mennesker, udvikler vi vÊrktÞjer som gÞr det nemmere og sjovere at drive forening. Man kan eksempelvis håndtere mÞder, opgaver, medlemmer og billetsalg og frigive dyrebar tid, så foreningernes frivillige kan fokusere på det, som de brÊnder for. Vores drivkraft i firmaet kommer fra alle de timer, vi selv har lagt i foreningsarbejde.
Niels Brocks Gade 8,1, 8900, Randers C, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
I modsÊtning til at skulle kommunikere med banken, så er det et fint skridt frem. Men systemet er tungt og uintuitivt. Når man tÊnker på hvor lidt systemet egentlig skal kunne, så er det imponerende, at man har formået at gÞre det så tungt.

www.unioo.io ããã®åç
Vi har som forening kun mÞdt stor hjÊlpsomhed og hurtige svar på spÞrgsmål.

www.unioo.io ããã®åç
TAK UNIOO for at vores bestyrelsesarbejde er betydelig lettere. Tak til Oliver, for den ekstra hjÊlp til vores bestyrelse.

www.unioo.io ããã®åç
Et super godt vÊrktÞj for foreninger, når der skal afleveres info til banken. Dette gÞr det meget nemmere at aflevere ID på nye bestyrelsesmedlemmer, indberetning af regnskab, referat og vedtÊgter, tilknytte og afmelde bestyrelsesmedlemmer fuldmagt til bankkonti mm.
Deres Hotline er også god, her får du god og personlig hjÊlp.

www.unioo.io ããã®åç
Det har virkelig vÊret et personale med stor hjÊlpsomhed for en "gammel" nybegynder

www.unioo.io ããã®åç
De bedste anbefalinger her fra!ððð»
Jeg fik lynhurtig og super venlig service fra Amalie og hendes kolleger!ð
Tusind tak til jer!
Massevis af venlige hilsner fra Andreas

www.unioo.io ããã®åç
Vores kor skulle have ny kasser. Banken vi havde, ville ikke hjÊlpe med nogen ting, så vi valgte at skifte til Middelfart Sparekasse og dermed Unioo. Blevet mÞdt med stor hjÊlpsomhed og support både i bank og Unioo

www.unioo.io ããã®åç
Jeg spurgte i chatten, hvad jeg skulle gÞre, når jeg havde en jpg-fil, som jeg ikke kunne finde ud af at lave til en PDF. Så fik jeg svaret, at jeg bare kunne vedhÊfte den i chatten, så lagde de den ind for mig. Dejligt at jeg ikke bare fik en lang kompliceret forklaring på, hvordan jeg skulle gÞre.

www.unioo.io ããã®åç
Fantastisk support. Support hjalp med at uploade et par dokumenter der gjorde at vi kunne komme i gang og blive godkendt.
Fint og brugervenligt flow hele vejen igennem.
Eneste lille minus at scroll bars er meget 'tynde' og svÊre at ramme. Det må vÊre nemt at rette til. :)

www.unioo.io ããã®åç
Let tilgÊngeligt system med god hjÊlpefunktion. Hurtig, kompetent og venlig service uanset hvad vi spÞrger om.

www.unioo.io ããã®åç
God venlig og forstående hjÊlp. En tydelig og god måde at forklare systemet på uden at tale ned til en.

www.unioo.io ããã®åç
Hurtig og kompetent hjÊlp. Oplever altid rigtig god service

www.unioo.io ããã®åç
Igen stod jeg med et lille identifikation problem og jeg skyndte mig at ringe ind, inden for 20 min var problemet lÞst af Michelle. Fantastisk hurtig og god service

www.unioo.io ããã®åç
Som bestyrelse i en lille og 100% frivillig drevet forening er Unioo platformen og support en virkelig relevant og god lÞsning, når vi skal lave vores lovpligtige indberetninger. Medarbejderne er utrolig hjÊlpsomme og gode til at guide en igennem, og platformen selv, er intuitiv og nem at finde rundt i. I min sidste samtale talte jeg med Oliver - han skal have stor ros for hans behagelig og hjÊlpsomme betjening! TÊnk sig at man gennem samme platform har adgang til en masse super gode lÞsninger som hjÊlper små foreninger til effektive arbejdsgange for nÊsten ingen penge - for eksempel automatiseret medlems kontingent system.

Hurtig respons
Fik hjÊlp kl. 20 om aftenen og problemet var hurtigt lÞst

www.unioo.io ããã®åç
Meny strukturen er meget lidt brugervenlig. Kan ikke se et "godkent" tegn pr. menupunkt Kan ikke afslutte og "kÞrer i ring"

www.unioo.io ããã®åç
Altid hÞflig og venlig betjening der gÞr bestyrelses og kasserer jobbet meget overskueligt. Samtidig en konkurrencedygtig pris i forhold til andre prngeinstitutter

www.unioo.io ããã®åç
Har haft brug for assistance et par gange til indberetning af bestyrelse. Hurtig, venlig og kompetent hjÊlp via mail.
(En lidt imponeret tidligere chef for stort kundecenter)