レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Top oplevelse. Jeg har altid oplevet at det var besvÊrligt med en telefon instruktion, her gik det forbavsende let. Det var ligesom du var mere optaget af at hjÊlpe mig end bare at komme videre. Der o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik kontakt til Frida, som hjalp mig. Hun var rigtig tålmodig og hjÊlpsom under hele forlÞbet. Virkelig godt gået Frida.

䌁業が回答したした

Som en lille forening er jeg ikke sÃ¥ begejstret for Unioo, men jeg mÃ¥ sige at jeg er glÊdelig overrasket over den hjÊlp jeg har fÃ¥et , de var fantastisk gode til at guide mig igennem det jeg skulle... もっず芋る

䌁業が回答したした

ForstÃ¥r ikke som i slet ikke man bÃ¥de skal bruge MitID,oplyse cpr nr vise foto fra pas og billede af sygesikring ,som alm bestyrelsesmedlem uden Þkonomisk e dispositions muligheder. Og hvor bliver... もっず芋る

䌁業情報

1. りェブ コラボレヌション プラットフォヌム

圓該䌁業による蚘述

Med Unioo, kan bestyrelser af enhver art, samle deres arbejde, beslutninger og kommunikation. Vi er fÞdt ud af et Þnske om at forandre den måde, vi driver organisationer og frivillighed på. Med en dyb respekt for de mange ulÞnnede og frivillige mennesker, udvikler vi vÊrktÞjer som gÞr det nemmere og sjovere at drive forening. Man kan eksempelvis håndtere mÞder, opgaver, medlemmer og billetsalg og frigive dyrebar tid, så foreningernes frivillige kan fokusere på det, som de brÊnder for. Vores drivkraft i firmaet kommer fra alle de timer, vi selv har lagt i foreningsarbejde.

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 53ä»¶

レビュヌを曞く

Oprettelsen af min profil

Jeg har netop gennemfÞrt oprettelsen på Unioo, og mÞdte virkeligt imÞdekommende personale, der på bedste vis fik mig hjulpet igennem den obligatoriske tilmelding.

2025幎2月7日

Hej Anne
Mange tak for de rosende ord. Vi er bare glade for at kunne hjÊlpe.
Du ringer selvfÞlgelig bare en anden gang, hvis der skulle vÊre brug for hjÊlp.

Venlig hilsen og god weekend
Oliver - Unioo

Unioo telefonservice er I top !!

Digitale portaler kan vÊre besvÊrlige at kommunikere med, men hele tre medarbejdere fra Unioo hjalp mig på eksemplarisk facon gennem alle detaljerne !
En stor tak for jeres assistance !!!

2025幎2月6日

Hej Steen
Du skal endelig tage fat på os igen, hvis du skulle have brug for det. Vi er glade for at kunne hjÊlpe.

Du må have en rigtig god weekend.

Oliver - Unioo

Er der stadig noget galt i DK?

Det eneste der kan få det der uniohallÞj til at blive tåleligt er de ualmindelige tjenstvillige unge (derfor de 4 stjerner)mennesker der sidder klar ved telefonerne og klar til at hjÊlpe, ihvertfald os gamle forstokkede og uvidende, igennem den tålmodighedsprÞve det er at besvarer alle de uintelligente spÞrgsmål unio benytter sig af for vi alle (os gamle mest) desvÊrre bliver så r.. trÊtte af at vÊre en del af et socialt og frivilligt ulÞnnet sammenhold p.gr.a. al denne kontrol kontrol kontrol kontrol.
FÞr murens fald er jeg sikker på de forarmede og stakkels tyskere på den forkerte side trodsalt havde det nemmere. Det eneste vi efterhånden mangler i det her land er, at de uansvarlige og til alle tider "dumme" gamle godtroende folk bare pludselig forsvinder. Det er faneme uhyggeligt du. Derfor her et simpelt enkelt spÞrgsmål "Hvor lÊnge finder vi os i den her ulÊkre og altÞdelÊkkende umenneskelige behandling? Hvornår har vi fået nok og tÞr gå til modangreb?

2025幎2月5日

Hej Jack
Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi meget glade for! Jeg forstår godt at din tålmodighed bliver sat på prÞve og kan heldigvis fortÊlle at vi er mange der arbejder for at få lempet kravene til os frivillige.
Lige nu er det desvÊrre et krav til pengeinstitutterne i hele den vestlige verden at indhente disse ting og vi prÞver her i Unioo at gÞre hvad vi kan for at hjÊlpe.

Du skal endelig kontakte os en anden gang, hvis du har brug for hjÊlp og du skal have tak for dit frivillige arbejde. Jeg håber meget du fortsat vil vÊre med til at gÞre en forskel. Dybbel MÞlle maler heldigvis meget godt på mange andre områder (for at bygge videre på din herlige overskrift).

Venlig hilsen og god weekend til dig
Anna - Unioo

Nem hjemmeside med god look-and-feel

Nem hjemmeside med god look-and-feel.
Ligetil forklaring af hvad der skal udfyldes.
God flow oplevelse hvor status lÞbende opdateres og man har en god fornemmelse af hvor man er i processen.
Fine vÊrktÞjer til administration af sms / email reminders.
God, hÞflig og direkte support via sms / email / telefon.
Fleksibel og empatisk behandling hvis man er presset på deadlines.
Jeg gÞr det ikke hver dag, men her bliver det altså 5 stjerner.

2025幎2月2日

Hej Jens
Tusind tak for det. Vi vil rigtig gerne blive endnu bedre, så tag endelig fat på os, hvis du har forslag til forbedringer eller brug for hjÊlp til noget.

Vi Þnsker at gÞre en forskel for alle os frivillige, så det betyder bare rigtig meget for os, med feedback.

Rigtig god dag til dig.

personskifte i bestyrelse

Jeg er formand for en rimelig stor forening, hvor vi er 7 i bestyrelsen, og heraf er der 2, der ikke har MitID, og det har givet os lidt vanskeligheder de sidste par gange, hvor vi skulle have vore tilmeldinger i orden. Jeg samlede bestyrelsen, og en opringning til UNIOO var nok, og efter at vÊre blevet betjent utroligt fint, fik vi tingene på plads. Her i år var der ligeledes brug for hjÊlp, og jeg ringede igen, og igen blev jeg mÞdt med stor venlighed og hjÊlp, og problemerne blev klaret, flot.

Hej Holger
Jeg er meget glad for at vi kunne hjÊlpe og du skal selvfÞlgelig endelig rÊkke ud en anden gang.

Laura - Unioo

Professionel og hurtig hjÊlp

Hurtig, venlig og professionel hjÊlp

Hej Birte

Tak for din positive feedback! Det betyder rigtig meget for os og du ringer selvfÞlgelig bare igen, hvis vi kan gÞre noget for dig.

God og professionel.

God, hurtig og professionel service/hjÊlp til det problem jeg henvendte mig med. Ville ikke tÞve med at kontakte dem igen hvis der var et spÞrgsmål. Tak for det.

Hej Ole

Tusind tak for det. Det betyder meget for os at kunne vÊre til rådighed.
Du skal selvfÞlgelig bare kontakte os igen, hvis du har spÞrgsmål.

Sofie - Unioo

Stor tak for hjÊlpen (Katrine og Oliver)

Jeg er formand for en ikke sÊrlig stor forening og stod for at skulle sende korrekte oplysninger vedr. opdatering og fornyelse af foreningens CVR. osv. til banken, vi er faktisk meget forsinket med vores indberetning og har svÊrt ved at gÞre tingene korrekt, var meget nervÞs over at måtte bede om hjÊlp igen igen, men jeg fik Oliver i telefonen, han hjalp og vejledte på bedste måde, jeg er så taknemmelig for hvor var jeg nervÞs. samme fine behandling har jeg fået af Katrine som jeg også har talt og skrevet med tusind tak.

Hej Karen
Det er rigtig dejligt at hÞre at jeg kunne hjÊlpe. Det er rigtig vigtigt for alle os hos Unioo at kunne gÞre en forskel.
Du ringer selvfÞlgelig bare en anden gang, hvis du har brug for det. Jeg sender selvfÞlgelig din hilsen videre til Katrine :-)

Tak for hjÊlpen 🙏

I vores lille andelsforening er bestyrelsen lige kommet på Unioo, så vi har ikke nået at få kigget på hvad systemet egentlig kan.
Men jeg kan kun rose for den fine hjÊlp vi fik til at få koblet et medlem uden MitID på Unioo.
Tusind tak til Oliver, vi glÊder os til at dykke ned i om Unioo kan vÊre en god hjÊlp for os.
Lovgivningen kan hverken vi eller Unioo gÞre noget ved. SÃ¥ tak for at prÞve at gÞre det lidt lettere for os 🙏

2025幎1月30日

Hej Linda

Du skal have tusind tak. Det er altid en fornÞjelse at hjÊlpe og kunne gÞre en forskel.
Du skal endelig vende tilbage, hvis du har spÞrgsmÃ¥l til nogle af de andre muligheder i Unioo 🙏🏻

fantastisk service af Ida

2025幎1月30日

KÊre Morten

Tusind tak for de sÞde ord. Vi sidder klar til at hjÊlpe, så ring endelig igen, hvis der er spÞrgsmål til noget.

Ida - Unioo

Jeg var dirigent på generalforsamling

Jeg var dirigent på generalforsamling og blev bedt om underskrift på referat. Det var foråret 24. I december bedt olm at underskrive, hvilket jeg gÞr. Derefter rykket for underskrift 20/1, 21/1, 22/1, 22/1 og 29/1 Også rykket fra klubben selv. Hver gang har jeg skrevet under og portalen svarer at alt er ok og besked sendt til bestyrelsen. Tidsspilde!!

2025幎1月29日

Hej Mogens
Det lyder lidt mÊrkeligt og du skal endelig bare rÊkke ud. Så kunne vi kigge på det og evt. informere bestyrelsen. Hvis bestyrelsen Êndrer i noget, vil de i nogle tilfÊlde desvÊrre krÊve en ny underskrift.
Håber det hele er klaret nu og ellers skal du endelig rÊkke ud!

Thomas - Unioo

Forstår ikke som i slet ikke man både

Forstår ikke som i slet ikke man både skal bruge MitID,oplyse cpr nr vise foto fra pas og billede af sygesikring ,som alm bestyrelsesmedlem uden Þkonomisk e dispositions muligheder.
Og hvor bliver oplysninger gemt.
Mass Madsen arkivet folk og roots
FÃ¥et svar tak for det. Vh

2025幎1月25日

Hej Mass
Det kan virke overvÊldende med det hele, men det er desvÊrre et krav til alle pengeinstitutter i EU. Der er heldigvis lempelser på bordet og når du én gang har identificeret dig, så er det meget enkelt fremadrettet.

Det er ikke Unioo der krÊver det. Vi er her udelukkende for at hjÊlpe dig og alle foreningsmennesker og du skal endelig ringe. Så vil vi gÞre vores allerbedste for at give dig alt den information du har brug for.

Rigtig god weekend, når du kommer så langt.

Stoler ikke på portalen

Fik en e-mail og sms fra Unioo med besked om opdatere mine oplysninger. Jeg var virkelig i tvivl om at det var en phishing mail, men fandt dog ud af, at den var okay.
Herefter loggede jeg ind med MitId for at legitimere mig og nu startede problemerne. De skriver nok så flot at man kan vÊlge kÞrekort app, men det dur ikke. Det er også vÊre muligt at vÊlge sundhedskort app, og dette virker heller ikke.
Da jeg som nok de fleste danskere benytter disse apps bÞr dette fungere.
Jeg er samtidig i den situation at jeg ikke kan komme i nÊrheden af de fysiske kort fÞr om et par måneder så derfor er Unioo ubrugelig for mig. Ydermere tÞr jeg ikke stole på siden da man ikke har styr på noget så vitalt for sikkerheden.
Sluttelig skal tilfÞjes at jeg har bedt dem fjerne min profil, da jeg ikke har tillid til siden.

2025幎1月24日

Hej Finn
Det er muligt at legitimere sig med billeder fra både kÞrekort- og sundhedskort-App, hvis dit pengeinstitut accepterer det.
Der kan desvÊrre vÊre nogle smartphones, som blokerer for skÊrmbilleder. De fleste kan dog uden problemer benyttes.

Har du ikke mulighed for at tilgå dine fysiske kort, så er der mange andre muligheder for at legitimere sig. Du kan altid ringe til vores kundeservice, som så vil hjÊlpe dig.

Unioo er her netop for at hjÊlpe dig som bestyrelsesmedlem og Þnsker kun at hjÊlpe netop andre frivillige. Så jeg håber du vil rÊkke ud, så vi kan hjÊlpe dig.

Unioo er en 100% dansk virksomhed, underlagt strenge sikkerhedskrav og tilsyn fra pengeinstitutterne. Jeg vil glÊde mig til at hjÊlpe dig.

Anna - Unioo

Jeg har nu fÃ¥et rigtig godt hjÊlp fra

Jeg har nu fået rigtig godt hjÊlp fra medarbejder i Unioo. Det kan godt vÊre det er lidt svÊrt at få det hele til at fungerer men hjÊlpen er virkelig god.
De fortjener alle stjerner.

2025幎1月20日

Hej Lonny

Tusind tak for de sÞde ord. Det betyder meget for os, at kunne gÞre en forskel og hjÊlpe.

Thomas - Unioo

Helt utrolig sÞd og hjÊlpsom

Helt utrolig sÞd og hjÊlpsom medarbejder hos Onioo
så stor tilfredshed med samtalen
Mvh Villy

2025幎1月15日

Hej Villy
Det er vigtigt for os at kunne hjÊlpe og gÞre en forskel for alle frivillige og aktive i foreningslivet.
Tak for de sÞde ord. Du må have det godt.

Julie - Unioo

Det mest irriterende program jeg er stÞdt på

Jeg er med i en bestyrelse (sekretÊr) uden adgang til bankkonti, heller ikke kigge adgang. Kan ikke forstå jeg skal bÞvle med alle de oplysninger. Det er ok, for de personer der kan bank adgang

2025幎1月2日

Hej Conni
Jeg forstÃ¥r udmÊrket, at du finder det mÊrkeligt. Det er et lovkrav, at alle pengeinstitutter i Europa skal kende alle personerne i en bestyrelse – ogsÃ¥ dem, der ikke har adgang til konti.

Med Unioo vil det vil fremover vÊre rigtig nemt for dig, og vi håber, at du og bestyrelsen kan få glÊde af de mange muligheder, systemet tilbyder til at optimere bestyrelsesarbejdet.

Vi brÊnder for bestyrelsesarbejde og er altid klar til at hjÊlpe dig!

Jeg mÞdte god hjÊlp

Efter at have bandet over unioo, fordi det hele tiden ledte mig det forkerte sted hen, fik jeg hjÊlp af sÞde Julie, og så gik det hele glat i lÞbet af ingen tid.
Dejligt, at der sidder rigtige mennesker ved telefonen, som er klar til at besvare spÞrgsmål.

2024幎12月17日

Hej Karin
Jeg er glad for at kunne hjÊlpe. Det er det vi sidder her for og det betyder rigtig meget for alle her hos Unioo at kunne gÞre en forskel.
Du ringer selvfÞlgelig bare en anden gang, hvis du har spÞrgsmål til noget.

Rigtig godt nytår, når du kommer så langt 🙏🏻

Bedste hilsner
Julie - Unioo

Nej, I får ikke mit kÞrekort og sundhedskort.

Det er mega grÊnseoverskridende, at I bliver ved med at sende mig SMS'er og mails om, at jeg skal uploade billede af kÞrekort/pas og sundhedskort til jeres platform.

Billede af kÞrekort/pas og sundhedskort er EKSTREMT personfÞlsomt materiale, og hvis det fÞrst er blevet kompromitteret, så er man virkelig på spanden - potentielt for resten af livet, idet der nÊsten ikke er grÊnser for, hvad it-kriminelle vil kunne bruge den slags til.

Derfor skal man ALDRIG nogensinde sende det andre steder hen end til dem, der skal have det - i dette tilfÊlde banken. Ideelt set bÞr man faktisk aldrig affotografere det, men hvis loven krÊver, at man gÞr det, så skal man i al fald ikke sende det til en tredjepart, men kun direkte til banken. I vores tilfÊlde har banken allerede vores kÞrekort og sundhedskort - det fik de, da kontoen blev oprettet. Så der er virkelig ikke behov for at sende det nogen steder hen.

Risikoen for, at ens kÞrekort, pas eller sundhedskort - fÞr eller siden - bliver kompromitteret, er måske statistisk set ikke så stor, men igen: Man er virkelig på spanden, hvis det sker - og risikoen er selvsagt stÞrre, jo flere steder det ligger. Når datalÊk har kunnet ske for selskaber som LinkedIn og Adobe, så kan det selvfÞlgelig også ske for Unioo eller for det datacenter i Frankrig, hvor I tilsyneladende lejer jeres server (app.unioo.io = fransk IP-adresse). Og jeg har jo i Þvrigt ikke en kinamands chance for at kunne vide, om Unioo er lige så gode til datasikkerhed, som bankerne er.

For at kunne fÊrdiggÞre indberetningsproceduren endte jeg med at uploade to billedfiler med en tekst, hvor der står, at banken allerede har kopi af mit kÞrekort og sundhedskort, og at jeg ikke vil tage dén ekstra risiko, der altid vil vÊre ved at sende det til en tredjepart.

Det blev i dag afvist - ikke af banken, men af Unioo. Og det understreger jo blot min pointe: Unioo har selv adgang til den legitimation, der uploades - og I ikke alene KAN tilgå den, i sidder rent faktisk og kigger i den. D.v.s. den er eksponeret, hvor den ikke behÞver at vÊre. Det er ikke godt.

Helt generelt synes jeg, at I skulle lade vÊre med, i jeres mails og SMS'er, at bilde folk ind, at det er påkrÊvet at fremsende legitimation til jer. Det passer jo ikke. Legitimation er nok påkrÊvet i banken, som jo også fik legitimation, da vores konto blev oprettet - men jeg er helt sikkert ikke forpligtet til at fremsende billeder af legitimation til Unioo. Unioo er ikke en bank, og vi er ikke kunde hos jer.

Jeg har ikke noget imod, at I håndterer generalforsamlingsreferater o.s.v. på vegne af banken - men så personfÞlsomt materiale som billede af kÞrekort/pas og sundhedskort, det kommer ikke til at ske via en tredjepart.

2024幎12月27日

Hej Ulrik

Det er vigtigt at vÊre forsigtig og agere sikkert online – og netop dét hjÊlper vi med hos Unioo.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er bekymret for sikkerhed. Vi har servere i Danmark, Tyskland og Frankrig, men Unioo er dansk og blev grundlagt med Þnsket om at gÞre en forskel for netop frivillige.

Unioo samarbejder med pengeinstitutter for at hjÊlpe netop foreninger og frivillige. For at kunne gÞre det skal vi leve op til strenge krav om sikkerhed.

Jeg håber, du tager fat i os, så vi kan finde en lÞsning, der passer til dig også.

Du Þnskes et rigtig godt nytår!

Thomas - Unioo

Min jul er lige reddet :-)))

Min jul er lige reddet, efter igen at have talt med Unioo`s fantastiske medarbejdere, som altid sidder klar til at hjÊlpe! Jeg er ikke god til it arbejde og mit hoved er slet ikke skruet sammen til det. Så er det en fryd at få et dejligt og meget tålmodigt menneske i rÞret til at guide mig igennem mine problemer. I bliver aldrig irriterede over mine manglende evner og det trÞster virkelig meget. Hurra for Unioo og endnu mere hurra for jer, som er så hjÊlpsomme. Tusinde tak og rigtig glÊdelig jul og godt nytår!!! Vi snakkes helt sikkert ved ;-)

2024幎12月23日

Hej Anette
Jeg er glad for at kunne hjÊlpe og gÞre en forskel. Det er det vi brÊnder for her i Unioo.
Jeg håber du har haft en god jul og kommer godt ind i det nye år 🙏🏻

Laura - Unioo

Hurtig

En hurtig forklaring

2024幎12月4日

www.unioo.io からの回答

Hej og tusind tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at vi kunne vÊre behjÊlpelige i forhold til dine spÞrgsmål. Vi nyder at kunne hjÊlpe dig og andre foreninger.

Tag endelig fat i os igen, hvis du skulle få behov for det.