Top oplevelse. Jeg har altid oplevet at det var besvÊrligt med en telefon instruktion, her gik det forbavsende let. Det var ligesom du var mere optaget af at hjÊlpe mig end bare at komme videre. Der o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fik kontakt til Frida, som hjalp mig. Hun var rigtig tålmodig og hjÊlpsom under hele forlÞbet. Virkelig godt gået Frida.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Som en lille forening er jeg ikke sÃ¥ begejstret for Unioo, men jeg mÃ¥ sige at jeg er glÊdelig overrasket over den hjÊlp jeg har fÃ¥et , de var fantastisk gode til at guide mig igennem det jeg skulle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ForstÃ¥r ikke som i slet ikke man bÃ¥de skal bruge MitID,oplyse cpr nr vise foto fra pas og billede af sygesikring ,som alm bestyrelsesmedlem uden Þkonomisk e dispositions muligheder. Og hvor bliver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Med Unioo, kan bestyrelser af enhver art, samle deres arbejde, beslutninger og kommunikation. Vi er fÞdt ud af et Þnske om at forandre den måde, vi driver organisationer og frivillighed på. Med en dyb respekt for de mange ulÞnnede og frivillige mennesker, udvikler vi vÊrktÞjer som gÞr det nemmere og sjovere at drive forening. Man kan eksempelvis håndtere mÞder, opgaver, medlemmer og billetsalg og frigive dyrebar tid, så foreningernes frivillige kan fokusere på det, som de brÊnder for. Vores drivkraft i firmaet kommer fra alle de timer, vi selv har lagt i foreningsarbejde.
Niels Brocks Gade 8,1, 8900, Randers C, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Vi har mistet mange betalende medlemmer i den forening jeg er med i. Kun 4-5 medlemmer ud af 28 medlemmer har valgt at betale igennem Unioo..
Så nu kÞrer vi det uden om Unioo, bruger Excel og Mobile Pay, som vi altid har gjort det.
Folk aner ikke hvad Unioo er, stoler ikke på det.
De får mange sms'er. og vi får som forening problemer, mister medlemmer..........mere arbejde.

www.unioo.io ããã®åç
Jeg er meget skuffet over Unioo
Er bestyrelsesmedlem i to foreninger og har bÞvlet meget med begge. Jeg fik uploaded referat, regnskab og vedtÊgter i begge og de fleste bestyrelsesmedlemmer fik skrevet under uden de store problemer, men en kunne ikke få det igennem, det tog lang tid og det kneb også med at få fat i kundeservice, men lykkedes da til sidst.
Så har jeg prÞvet at lave en test med kontingent (kun til mig selv).
- alle oprettede medlemmer fik mail om dette!
- jeg kunne ikke oprette mig som betaler, fik besked på at det blev rettet indenfor en uge. PrÞvede igen en måned efter, samme problem, fik besked af kundeservice, at nogen kom til at sidde fast i systemet?? Der stod også jeg skulle bekrÊfte telefon nr. Fik besked af kundeservice, at det betÞd ikke noget?
Ergo vi kan ikke bruge et system, hvor nogen sidder fast i systemet.
Oprettelse af medlemmer: Kan fint oprette, men kan ikke rette eller slette det, fik besked i kundeservice, at det skulle respektive medlemmer selv gå ind og gÞre? Hvor mange medlemmer får gjort det?
PrÞvede at oprette dagsorden til vores bestyrelsesmÞde, medlemmer fik besked en enkelt to gange til gengÊld fik jeg ikke?
Det er lidt af det jeg har oplevet, har brugt meget tid på det og er kommet frem til, at vi ikke kan bruge systemet. Og jeg har og arbejder i flere andre it systemer og har ALDRID oplevet noget som dette. Sorry. Kundeservice er flinke, men mange forskellige. Medlemmer har modtaget utrolig mange mail bla en som fortÊller om alt hvad Unioo kan. Jeg har ikke modtaget en eneste af dem, vi er meget forvirrede over det der foregår og ikke foregår, jeg har bedt medlemmerne om at slette alle mail og sms'r. Og lige til sidst hvorfor er betaling for kontingent/billetter ikke som på hjemmesider og med mulighed for mobilepay? Bare et forslag. Det kender alle.
Rigtig nyttig kontakt. Hjalp os hurtigt med at lÞse vores digitale problem smidigt og imÞdekommende.
Deres system er overskueligt og forståeligt, og de var meget hurtige til at forstå hvad der skulle til for at lÞse det problem, som vi bÞvlede med på "bestyrelsesportalen". Så det var en nem og effektiv oplevelse set med foreningsÞjne.

www.unioo.io ããã®åç
Jeg har arbejdet med Unioo de sidste 4 uger.
Unioo brugerfladen virker for mig intuitiv, men jeg kan også forstå de, der fra tid til anden finder det irriterende med de oplysninger, der fordres gennem portalen.
Det kan ikke lÊgges Unioo til last, det skyldes for det meste den lovgivning de danske pengeinstutter er underlagt.
Unioos kundeservice er uden sammenligning det bedste jeg i den sammenhÊng har vÊret ude for, uanset om det gÊlder i erhvervsmÊssigt, foreningsmÊssigt eller privat regi. Jeg ser frem til en fortsat god, og for begge parter, frugtbar dialog.

Voldsom bÞvlet
En lille forening som vores der har årlige tilbagevendende udgifter og fast indtÊgter fra foreningsmedlemmer af en stÞrrelse så det lige lÞber rundt.

www.unioo.io ããã®åç
Selv om det kan synes besvÊrligt med alle disse oplysninger, må vi jo erkende, at lovgivningen skal fÞlges.
Det har vÊret en fantastisk hjÊlp, som Unioo's support her har ydet! Hurtigt, forstående og ikke mindst ret så effektivt.
Tusind tak for jeres forstående hjÊlp :-)

www.unioo.io ããã®åç
Jeg har fået stor hjÊlp fra kundeservice. De har udvist stor tålmodighed og vejledt mig gennem junglen af spÞrgsmål.

www.unioo.io ããã®åç
Hurtig, venlig og effektiv kundeservice! Absolut ingen klager!

www.unioo.io ããã®åç
Fik hjÊlp lige fra start og det vigtigste var at der var den tid til rådighed som der skulle bruges. Indberetningen til systemet blev lÞst til ug.
Kan ikke forstå at man ikke fra politisk side laver noget mere enkelt og at der ikke lyder et nej fra alle lovlige foreninger. Det er langt ude

www.unioo.io ããã®åç
Anna Hjalp mig igennem med stor tålmodighed, for jeg er ikke superbruger af den slags som jeg skulle igennem her.

www.unioo.io ããã®åç
Super service både for et års tid siden og nu igen,
hvor der var lidt vanskeligheder med at afleveret dokumenter på flere A4 sider. Man fik virkelig en fin og hurtig hjÊlp fra et serviceminded personale.

www.unioo.io ããã®åç
Fik en klar, effektiv og meget venlig respons på et par spÞrgsmål til Unioo systemet.
En foreningsoprettelse var gået lidt i stå i systemet, men efter et enkelt opkald gik alt glat igennem og alle spÞrgsmål blev lÞst hurtigt og venligt. Super god kundeservice -
det er der mange, der kunne lÊre af.

www.unioo.io ããã®åç
Unioo giver en masse ekstra arbejde for små foreninger. Det er tidskrÊvende, unÞdvendigt og besvÊrligt. Bankerne har jo alt det de skal bruge, hvorfor så dette ekstra arbejde. Det mindsker lysten til at vÊre frivillig og med i en bestyrelse. Hvor er det typisk, ting som skulle lette arbejdet gÞr det meget mere besvÊrligt.
Bente Henriksen

www.unioo.io ããã®åç
Min oplevelse ved kontakt til Unioo for indberetning af oplysninger vedrÞrende foreningsarbejde.
Nogle pengeinstitutter bruger Unioo til at modtage obligatoriske oplysninger om alle sine foreningskunder ifm. gÊldende lovgivning i indsatsen mod hvidvask og terrorfinansiering.
Ingen ventetid på telefonopkald
SÊrdeles god rådgivning fra deres rådgiver i kundeservice Marlene og Laura.

www.unioo.io ããã®åç
God service. Hurtigt svar.
Gode anbefalinger fra mig

www.unioo.io ããã®åç
Ingen ventetid på telefonopkald.
Mine spÞrgsmål om indberetning om foreningsskema
blev lÞst på sÊrdeles kompetent og saglig måde.
Min rådgiver (Anna) var behagelig at tale med og ledte mig nemt og hurtigt igennem mine problemer.
Det gjorde mig i godt humÞr at tale med vejlederen

www.unioo.io ããã®åç
Elendig program. BesvÊrligt og tidskrÊvende. Bliver ved med at få beskeder og der ikke er under skrevet. Det burde lukkes på stedet

www.unioo.io ããã®åç
Selvom dokumenter er underskrevet bliver de ved med at rykke for manglende underskrift, og når man prÞver igen hjÊlper det ikke eller der kommer en fejlbesked om "at der er opstået en fejl". Systemet er ikke godt nok

www.unioo.io ããã®åç
Jeg er glad for at se der er masser af andre der ikke kan bruge dette fuldstÊndig ubrugelige program til noget.
Ganske enkelt dårligt lavet og ubrugeligt

www.unioo.io ããã®åç
Jeg har forsÞgt, at uploade legitimation 4 gange.
Hver gang bliver det afvist med begrundelse, at kanterne ikke er synlige ??? Jeg kan se alle kanterne på de billeder jeg har uploadet.