Het verplicht reclame kijken bij tv terugkijken is niet te doen. Ik wilde nog het einde van een film zien, omdat ik gisteren eerder naar bed moest, maar dat is via verder kijken ondoenlijk. Na een... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Storingen aan de orde van de dag. Telefonisch een klacht ingediend bij een onverschillige medewerkster, maar deze is volgens mij niet eens geregistreerd. Weken later nog steeds niets gehoord. Hun eige... もっと見る
Ben al meer dan 20 jaar klant en vrijwel nog steeds zonder noemenswaardige problemen. Het vorige wifi-modem was niet geheel betrouwbaar waardoor ik toen het modem in bridge modus heb laten zetten en e... もっと見る
Voelde me telefonisch als een hond behandeld wanneer ik probeerde mijn probleem uit te leggen en dat na ruim 25 jaar lid te zijn. Jammer dat onbekwame mensen die niet in staat zijn mensen netjes te... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Informatie, service en online bestellen van Televisie, Internet, Telefonie en Totaalpakketten.
連絡先
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Abonnement out of blue gestopt door Ziggo
Uit het niets een het eerste en enige SMS bericht van ziggo:
Hallo! Vandaag stopt je abonnement. Wil je de Ziggo-apparatuur die je in bruikleen had terugsturen? 📦 Hoe? Dat check je hier 👉 ziggo terugstureAlvast bedankt en een fijne dag! Groet, Ziggo
Als ik “mijn ziggo” open kreeg ik een rood kruis. “ we kunnen uw gegevens niet ophalen”. Dat is, ondanks veel contact nooit verandert.
Welke factuur niet betaald zou zijn kan ik niet nagaan. Ik krijg de facturen per mail maar geen herinneringen of aanmaningen. ontvangen.
Het is wat onwerkelijk …..
Service keihard achteruit en constant valse beloftes
Voorheen was de service altijd perfect. De afgelopen periode is dit zover achteruit gegaan dat ik al had opgezegd. Hier kan ik nog 3 aparte reviews over schrijven. Ze weten hier nu nog een schepje bovenop te doen.
Telefonisch contact gehad om een juist moment van opzegging te zoeken, zodat ik minimaal een dag overlap had in het geval de nieuwe provider niet direct zou werken. Nu loopt de aansluiting van de nieuwe provider inderdaad niet goed en heeft Ziggo zijn diensten al gestopt. Expliciet eerder telefonisch 1 mei EIND van de dag besproken, maar in de ochtend is alles al weg. Kinderen hebben vakantie en zitten thuis en zelf ben ik thuis aan het werk. Hierover contact opgenomen, werd mij verteld dat ze me wel 3 GB extra data op mijn telefoonabonnement zouden zetten. Ik klonk enigszins teleurgesteld, omdat mijn kinderen hier natuurlijk niets aan hebben, maar ben verder beleefd gebleven en gezegd dat dat dan maar goed is. Hierop kreeg ik te horen: 'Als je er niet blij mee bent niet hè, ik hoef dit niet te doen. Ik doe dit uit persoonlijke coulance, maar dan niet hoor. Fijne dag verder. Tuut tuut tuut.'
Resumé. Ik moet de hele dag vrij nemen, terwijl ik hier vooraf afspraken over gemaakt heb met Ziggo. Daarnaast twee chagrijnige kinderen die in hun vakantie geen tv of internet hebben. Dat er soms ergens iets mis kan gaan is zeer vervelend, maar kan gebeuren. Deze service slaat echter alles.
Ziggo app werkt weer eens niet
Ziggo knoeit wat aan.
Twee weken geleden pleegde Ziggo onderhoud. Daarna was het internet ineens een stuk trager. Volgens Ziggo hadden ze een blokstoring. Die duurde dagenlang. Maar op eens gegeven moment was de storing opgelost. Aldus Ziggo. Maar hier was het internet nog steeds traag. En ook de TV vertoond af en toe blokjes in het beeld. Er moet een monteur aan huis komen volgens Ziggo. Dus Ziggo veroorzaakt een blokstoring door onderhoud. En opeens ligt het probleem bij mij ? Blijkbaar weten ze het zelf niet meer. En daar betaal je dan de hoofdprijs voor. Ik ben blij dat ik volgende maand van ze af ben. Ziggo is duur. Maar niet betrouwbaar.
Ik had een combinatie abonnement…
Ik had een combinatie abonnement ziggo/vodafone en daardoor een gratis sportzender. Die sportzender is veranderd in een “sport totaalpakket” en gaat binnenkort € 4,95 extra kosten. Dat is kennelijk de manier van ziggo om het verlies van gelden door weglopende klanten te compenseren. SCHANDALIG!!
Geen Skyshowtime
Geen Skyshowtime! Ik kan hier kort over zijn, ben al bijna een jaar(!) Bezig dit geactiveerd te krijgen via Ziggo. Ze hadden een probleem, gingen ze oplossen. Nu bijna jaar later alle moed bij elkaar geraapt en weer gebeld........ er is maar weer eens een "case" aangemaakt voor de zoveelste keer en "hopelijk" word ik teruggebeld.... dit is hun oplossing. Als ik vandaag niet gebeld word, is het over en uit met Ziggo *maak vandaag fantastisch" laat me niet lachen.
Helaas kan ik geen lagere score geven
Helaas kan ik geen lagere score geven, anders zou ik een min tien geven. Dit bedrijf is absoluut niet aan te raden.
Een monteur zou alles aansluiten en pas vertrekken als alles naar behoren werkte. Helaas is hij na de installatie direct vertrokken zonder te controleren of alles goed functioneerde. Nu zit ik nog steeds zonder internet, tv en telefonie.
Vanmorgen heb ik 45 minuten aan de lijn gehangen met mijn dure mobiele abonnement, zonder enig resultaat. Ze beloofden een monteur te sturen, maar pas volgende week woensdag. Dat betekent weer een hele week zonder essentiële diensten.
Dit bedrijf is absoluut niet aan te raden. Gezien de slechte kwaliteit van de service zouden ze hun licentie eigenlijk moeten verliezen.
Frustrerend slecht
Dag in dag uit geen internet. En er komt maar geen oplossing. Contact via chat is moeizaam. Terugbelverzoek wordt niet op gereageerd, ik snap niet dat ze die mogelijk aanbieden.
Communiceren met Ziggo is moeilijk.
Communiceren met Ziggo is moeilijk.
Eerst maken ze het al moeilijker om bij je facturen te komen, inlogcodes en nog weer een sms code die ingevuld moet.
Je factuur is beter beveiligd dan de bank.
Zeer gebruiksonvriendelijk.
Wat een grote teleurstelling is Ziggo…
Wat een grote teleurstelling is Ziggo al bedrijf zeg. Mensen van de klantenservice hebben niet voldoende kennis en ze sturen je van het kastje naar de muur. Zelfs terugbel verzoeken worden niet nagekomen en ze schuilen zich altijd achter interne miscommunicatie waardoor de consument de pineut is. Ik zeg niet dat de alternatieven veel beter zijn maar voor mij in ieder geval nooit meer Ziggo
Zeer onvriendelijk en brutaal
Zeer onvriendelijk en brutaal gebeld door een man van Ziggo. Toen ik aangaf niet in te willen gaan op een aanbieding gezien eerdere slechte ervaring en het niet kunnen hebben ook van glasvezel in mijn woning, gaf meneer brutaal aan dat ik dit al 10x gezegd heb. Dit terwijl ik het kort uitlegde en hij dwingend bleef zeggen dat aansluiting wel kon en mijn slechte ervaring met Ziggo jongens aan de deur bagatelliseerde. Wat een vreselijk bedrijf!!
Ik kan kijken
Eerst ern monteur gezien omdat mijn kaartje niet goed wetkt. Hij had het probleem opgelost en geadviseerd als het kaartje er mee ophoud neem dan een midibox̌. Deze heb ik besteld samen met een nieuwe afstandbediening. Deze was ik kwijt. Binnenc3 werkdagen de box ontvangen. 1 dsg later de afstandbediening. Deze zelf kunnen koppelen aan mijn tv. Midibox kreeg ik aan de gang maar er bleven codes tevoirschijnkomen waardoor ik alleen ned 1 2 3 kon kijken de rest niet. Vandaag een monteur gekomen en die gaf mij het compliment dat ik zover was gekomen.. haalde de stekkers uit de tv zette de WiFi voor mij aan. En koppelde de afstandbediening met de tv. Nu kan ik in de dlaapkamer en de woonkamer alles opnemen en ook kijken.. dat kon ik eerder niet. Ik ben super blij dat ik ziggovde monteur heb gevraagd te komen. Blij met de service. Ik beveel iedereen ziggo aan. Is een super provider. Ik heb tv internet en bellen nooit problemen
2 maanden voor tiidig opzzeging van het contract
Het contract loopt tot 7 januari en wordt opgezegd op 29 november. In december kwam er een factuur binnen van 39e tot 78euro voor de maand januari (7 dagen). Vandaag, 8 januari 25, arriveert de factuur voor de maand februari ter hoogte van 78 euro. Echte dieven. De klantenservice rechtvaardigt dat ze mijn geld stelen
Vraagje
Vraagje
Er zijn zenders offline in pluspakket
Maar je betaald er wel voor ,moet de prijs niet aangepast worden?
Slechte service, huichelachtig & non compliant
Allereest heb ik mijn abonnement opgezegd omdat ze één week na onderhoudsgesprek en verlenging contract de tarieven verhoogde met een significant bedrag. Voorts hadden ze ook de algemene voorwaarden (stilletjes) aangepast waardoor ik niet kon opzeggen. Na overstap blijft ziggo je stalken. Ook een verzoek tot vergetelheid (art 17 GDPR) wordt niet gehonoreerd. Waardeloos.
Werd benaderd door een bedrijf sloot…
Werd benaderd door een bedrijf sloot een contract af bij Ziggo . Ziggo mailde mij dat het contract nog niet door kon gaan omdat ik nog een abonnement bij KPN had. Het bedrijf gebeld waarbij ik het contract had afgesloten.Kreeg ik toch het Ziggopakket thuis gestuurd meteen teruggestuurd. Gebeld met Ziggo om het door te geven.Daarna werd het maand bedrag toch afgeschreven weer gebeld het bedrag zou terug gestort worden. Dat gebeurde niet weer gebeld het bleek dat het niet verwerkt was in het systeem. Het zou allemaal in orde komen stond enorm lang in de wacht beide keren. Vanmorgen weer gebeld wel aardige mensen die mij te woord staan. Nu word het bedrag over 6 weken teruggestort. Wat een toestand daar om je geld terug te krijgen. Echt heel slecht geregend ze halen geld van je rekening voor iets wat je niet gebruikt en je moet op je knieën om het geld terug te krijgen. Wat een geknoei in dat bedrijf.
Waarom gaat het mis
Waarom gaat het mis? Gebrek aan kennis om zelfs op de meest simpele vragen een antwoord te geven. Absolute desinteresse, in het geheel niet betrokken bij de klant. Niet de juiste instelling, morgen werk ik hier toch niet meer, die houding. En dat betreft de hele Ziggo club.
Paar weken geleden abbonement opgezegt
Paar weken geleden abbonement opgezegt. Weken later krijg ik te horen dat niet opgezegt mag worden omdat er nog openstaande rekeningen zijn . Wat een boeven tent is dit je moet ten alle tijden kunnen opzeggen . Criminelen
ziggo zorg voor je klanten!
Ik heb een behoorlijk nieuw huis, aansluiting voor (glasvezel) internet zitten standaard in de meterkast, zowel ziggo als kpn.
Ik heb er bijna 3 weken en 180 telefoontjes(overdrijven maakt de zaak duidelijk) over gedaan om werkend internet te krijgen van ziggo. Er heeft een monteur aan te pas moeten komen, de eerste keer kwam er geen monteur opdagen, de 2e keer had ik er 2 in 2uur, 1 was toch echt genoeg (die monteur was wel top hoor, hele fijne klantvriendelijke jongen)
Met regelmaat de modem aan en uit moeten zetten voor werkend internet.
Nu moest mijn contract verlengd worden, dus wat doe je dan.....je gaat rondkijken en bellen voor een nieuwe aanbieding. Spreek je iemand van sales bij ziggo....sorry mevr mijn systeem ligt eruit bel de 12e nov. maar terug. Zojuist gedaan, nieuwe aanbieding voor bestaande klant is paar maanden 10 euro korting. dan betaal je maar 65 euro.....
Oke dus nu naar kpn glasvezel met nieuwe televisie voor dezelfde 65 euro pm.
Ziggo heeft echt teveel macht willen opbouwen, maar dat begint ze nu op te breken.
Terrible costumer service
Terrible costumer service. Waiter 1 hour just for the guy on the phone to close the call while I was explaining my issue.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。