Uptours レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har netop i uge 28 vÊret pÃ¥ en fantastisk ferie med Uptours/DUF guider. Det har vÊret en fornÞjelse lige fra at jeg bestilte rejsen og indtil vi var hjemme igen. Kan kun give mine bedste anbefali... もっず芋る

FuldstÊndig igennem fantastisk tur! Er du festglad og er et socialt anlagt menneske, skal du helt sikkert rejse med uptours til Aya Napa! KÞb det stÞrste VIP armbÃ¥nd og fÃ¥ et skema anlagt uge med... もっず芋る

En tur til Ayia Napa er en tur man ikke vil glemme. Fedeste byliv du kan finde samt lÊkkert sted generelt! Men det stÞrste tak kommer til det nok det mest fantastiske tema af guider man kan find... もっず芋る

StÞrste scam! VÊrste guides ever! De holder ikke hvad de lover. Alle rejseguides prÞver at sÊlge alt muligt ligegyldt til dig sÃ¥ de kan tjene mest muligt. Ens hotel bliver ombooket 10 min inden ankom... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Vi har branchens bedste og billigste rejser til Magaluf, Sunny Beach og Aiya Napa.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Vi ses til reunion

Min fÞrste gang i Sunny Beach og bestemt ikke sidste gang! Fedt at feste med guiderne, skud ud til Sandra, Markus, Sofie og Lukas. Extreme armbÃ¥ndet har vÊret alle pengene vÊrd og som nogle fede fester 😍

2023幎7月1日

Tilbage i Sunny Beach

Tilbage i Sunny Beach og endnu en gang skuffer det bestemt ikke!! Verdens fedeste fester som er alle pengene vÊrd 🀩 KÊmpe fedt at feste med Markus, Nikolaj, Lukas, Silke, Sandra og Sofie 💃🏜

2023幎6月26日
自発的なレビュヌ

Hold jer fra deres VIP Pakker (Armbånde)

Hold jer fra deres VIP Pakker/Armbånde! De giver ikke adgang til noget som helst sÊrligt og koster en formue. Vi fik dem leveret 3 dage for sent fordi vedkommende som skulle levere ikke kontaktede os som han skulle og Uptours nÊgtede stadig at refundere betaling tilbage.
Herudover var vi i kontakt med 3 medarbejdere, som ikke engang kunne oplyse hvor rabatterne gjorde sig gÊldende. Dvs. Uptours ikke engang selv kender deres samarbejdspartnere som de sÊlger til forbrugeren.
Afslutningsvis får jeg fortalt, at de har en meget stram intern politik, når det kommer til refusion. Ovenstående var åbenbart ikke nok til en refusion. Det var 1.600.- lige ud af vinduet.

2021幎9月30日
自発的なレビュヌ

Uansvarligt st sende gÊster på det hotel

Vi havde ikke hÞje forventninger da vi tog afsted, men blev alligevel også slemt skuffet ved ankomst til hotellet.

Da vi kommer op på vÊrelset kan vi med det samme se at der ikke er blevet gjort rent siden de sidste gÊster (spoiler - vi oplever heller ikke rengÞring). hvor der på vores vÊrelse har ligget brug snus flere steder, selvom dette er blevet påtalt for rengÞringsfolkene. Derudover får man kun 1 håndklÊde pr. Mand, som ikke bliver skiftet, ej heller sengelÊddet bliver skiftet i forbindelse med rengÞring.

Derudover virker hotellet generelt utroligt beskidt. Vi går så ned i restaurationen for at få en bid mad. Jeg har på forhånd skrevet til UPTOURS, da jeg har hÞrt maden ikke er spiselig. Deres medarbejder Chris forsikre dog at maden er spiselig, men ikke en smagsoplevelse. Da vi kommer derned er det varme mad koldt, og det kolde mad varmt og det virker decideret sundhedsskadeligt at spise.

Poolen er ulÊkker, og bliver ikke renset/stÞvsuget, hvorfor den er decideret ulÊkker at bade i.

Manglende kommunikation fra guider i forbindelse med overfald af gÊster. 1 dag vi var hernede tog vi os af 2 gÊster, som var blevet slÃ¥et ned pÃ¥ vej hjem fra hoteller. Da vi dagen efter spÞrger en af guiderne om de er OK foran nogle andre gÊster, bliver vi mÞdt med en kommentar “hvorfor skal I lige nÊvne det sÃ¥ hÞjt foran de andre gÊster?”

Derudover kan man nÊvne alt det med dyre armbÃ¥nd og “fribar” som er et vidt begreb hos UPTOURS
Sidste gang jeg ret

2022幎8月11日
自発的なレビュヌ

Klammere hotel kan man ikke finde

Klammere hotel kan man ikke finde. “Chaika Beach”Det er en sindsyg klam mÃ¥de at narre penge ud af de unge mennesker, som ovenikÞbet ender med at blive syge nogle faktisk meget syge . Det er total uacceptabelt. Billeder og videoer fortÊller alt. Jeg har faktisk aldrig set noget lignende. Det kommer ikke til at dÞ stille hen. Kan aldrig nogensinde anbefale jer til andre, man ved hvad man sÊlger. Fy for den

2022幎8月11日

Ferien du ikke glemmer!

Men det stÞrste tak kommer til det nok det mest fantastiske tema af guider man kan finde. Disse mennesker skal ha et kÊmpe klap på skuldrende (Alberte, Sofie, Caroline, Josefine, Jonas, Lasse, Jacob)

StÞrste anbefaling herfra!!

2022幎8月6日

Klammeste hotel nogensinde

ALDRIG REJS MED UPTOURS!

Er lige kommet hjem fra sunny Beach i uge 30. Det hele starter med en ankomst tidligt mandag, hvor vi bliver mÞdt af vores guides. De fortÊller ikke hvad de hedder eller noget, men begynder med det samme at bombardere os med argumenter for, hvorfor vi skal kÞbe deres “Extreme” armbÃ¥nd til yderligere 2400 kr end det vi betalte for selve ferien. De fortÊller at man er kedelig og nederen, hvis man ikke kÞber det og at alle kÞber det. Vi takker nej, men de bliver ved med at presse pÃ¥ og pludselig stÃ¥r 10 guides om mig og mine venner og presser os.
Vi siger nej tak, men de fortsÊtter de fÞlgende dage med at sige vi skal kÞbe det ellers bliver det en nederen tur.

Vi ankommer sÃ¥ til Chaika Beach respekt. FÞj for den! Ingen aircondition som virker, Þdelagte dÞre, vÊgge, lamper mm. Der er skimmelsvamp i hele bygning, og det er legit alle steder. Poolen er mere grÞnt end grÊsset, og det ligner mest af alt en kloak, hvor hotellet fÞrer alt spildevand ud i. Guiderne siger bare at nÃ¥r man hurtigt fÃ¥r forbi skimmelsvamp, sÃ¥ bliver man ikke syg, men det var i hele bygningen. Min veninde bliver ramt af en bakterie fra poolen, som rammer hende sÃ¥ hÃ¥rdt at hun ikke engang kan stÃ¥ op. SÃ¥ tÊnker man at sÃ¥ mÃ¥ maden da i det mindste vÊre god, nu hvor det er et “4 stjernet” hotel, sÃ¥ mÃ¥ stjernerne komme et sted fra. Men maden var ulÊkker men det vÊrste var at Tallerkner og bestik var mÞg beskidte. RengÞringsdamerne kaster ogsÃ¥ med ting pÃ¥ vÊrelset da de gjorde rent og min ven fik stÞd af en stikkontakt.
Alt i alt, vÊlg et andet firma da de prÞver at få penge ud af folk fra et armbånd som slet ikke er 2400 kr vÊrd. Chaika Beach skal man i hvertfald ikke vÊlge!!! Btw hvis man ikke kÞber armbåndet, så snakker guiderne ikke til dig under hele turen. Og de har det så skide hårdt, ligeså snart der opstår problemer så har de ligepludselig ikke spist i 5 uger og knokler så hårdt. Men de drikker så pisse fulde hver aften, så hvis der sker en ulykke så good luck med at få hjÊlp. Der er heller ikke guider på hotellet 24/7 som de ellers siger.

2022幎8月2日
自発的なレビュヌ

Netop kommet hjem fra en solid ferie i

Netop kommet hjem fra en solid ferie i Ayia Napa. Der var den bedste service blandt de unge mennesker, og guiderne var så gode til at få en god stemning pisket op. Uden tvivl en succes, som bestemt skal gentages. Specielt en guide ved navn Caroline, gjorde et udtrykkeligt arbejde. KÊmpe cadeau til hende og resten af flokken herfra

2022幎8月1日

Vildeste fester og skÞnneste guider i Ayia Napa

Lige kommet hjem fra den sjoveste ferie i Ayia Napa!
Den bedste tur med de skÞnneste mennesker og de vildeste fester!
Guiderne var pisse gode, hjÊlpsomme og skide sjove! IsÊr et kÊmpe skud ud til Caroline, for at vÊre den bedste i branchen!
Kan klart anbefale at rejse med Uptours! Jeg har i hvert fald planer om at gÞre det igen!

2022幎7月31日

Pisse grineren

Vi har vÊret en tur til Ayia Napa med Uptours i uge 30. KÊmpe anbefaling, det har vÊret så mega sjovt. Vi kan isÊr takke guiderne for den bedste tur, de forstår om nogen at feste.
Der skal lyde et ekstra kÊmpe tak til Jonas og Lasse for at gÞre vores tur legendarisk, tak tak tak!!!! 🫶🏜🫶🏜🫶🏜
Hang, LÊrke og Maja

2022幎7月30日

Ayia Napa

Vi rejste med UPTOURS 8/7 Vi var i Ayia Napa, som var pisse fedt. Guide teamet gjorde en stor forskel, de var sygt gode til det arbejde de lavede. Sofie hjalp os isÊr, når det feks var problemer med sygehus og lignende.

2022幎7月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。