Har netop i uge 28 vÊret pÃ¥ en fantastisk ferie med Uptours/DUF guider. Det har vÊret en fornÞjelse lige fra at jeg bestilte rejsen og indtil vi var hjemme igen. Kan kun give mine bedste anbefali... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
FuldstÊndig igennem fantastisk tur! Er du festglad og er et socialt anlagt menneske, skal du helt sikkert rejse med uptours til Aya Napa! KÞb det stÞrste VIP armbÃ¥nd og fÃ¥ et skema anlagt uge med... ãã£ãšèŠã
En tur til Ayia Napa er en tur man ikke vil glemme. Fedeste byliv du kan finde samt lÊkkert sted generelt! Men det stÞrste tak kommer til det nok det mest fantastiske tema af guider man kan find... ãã£ãšèŠã
StÞrste scam! VÊrste guides ever! De holder ikke hvad de lover. Alle rejseguides prÞver at sÊlge alt muligt ligegyldt til dig sÃ¥ de kan tjene mest muligt. Ens hotel bliver ombooket 10 min inden ankom... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har branchens bedste og billigste rejser til Magaluf, Sunny Beach og Aiya Napa.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Champagne shower
Champagne shower !
Vi startede allerede i bussen med den vildeste ankomst og derfra tog det fart - takker guiderne for en syg uge , specielt Christina som er for vild ! Vi kommer der hvor hun er - så uptours skal lige fixe et Nice sted til hende og os nÊste år !
#champangetilfolket

Vanvittig uge i magaluf
Vanvittig uge i magaluf!
Der er meget få ting jeg vil anbefale så meget som uptours i magaluf ! Vi har haft en vild uge med alkohol fester og ikke mindst de bedste guider ! Vi fatter ikke hvordan de gÞr det her en hel sÊson ! Specielt Christina var for syg - vÊkkede os om morgenen med masse engergi og sjov

Uptours ããã®åç
Er netop nu pÃ¥ vej hjem fra denâŠ
Er netop nu på vej hjem fra den vildeste uge i magaluf! Vi var en gruppe piger afsted og vi er 100% sikre på at vi dkal rejse med uptours igen - specielt hvis Christina er guide ! Hun er en vanvittig dygtig guide som gÞr uptours til det det er - Tak Magaluf - vi ses til reunion

Uptours ããã®åç
Helt igennem vanvittig tur til Magaluf!
Helt igennem vanvittig tur! Guiderne er helt oppe og kÞre none stop, og lige meget hvad, så formår de at levere en hÞj energi og kÊmpe fest, hver evig eneste gang!
De gÞr et vildt godt stykke arbejde! Stor ros til crew'et!!
Toms up!
5 STJERNER! BOM BOM!
GO EXTREME, OR GO HOME!
ðð€ð€ð

Uptours ããã®åç
Guiderne gjorde min tur min rejse tilâŠ
Guiderne gjorde min tur min rejse til magaluf til det vildeste - specielt Christina som bare har sygt meget power på hele ugen #goextremeorgohome

Er det en Hjort
Er det en Hjort? Nej, det er Cathrine(!!!) Cathrine Hjort er min yndlingsguide. Hun fik os bare til at fÞle os hjemme i byen og sÃ¥ er hun satendÊlme rÞvv lÊkker â€ïž

Nok nÊrmere nedtours?
Rigtig rigtig Þv oplevelse ved uptours desvÊrre.
Vi kommer ned og bliver taget rigtig fint imod, vi booker club b som vÊrelse hvor uptours skriver det er det ultimative ungdomshotel, det er jeg også stensikker på det var hvis man var fra England. Vi er uheldigvis de eneste scandinaviere på hele hotellet.
Derefter gÞr de alt hvad de kan for at sÊlge os det helt store armbånd og fortÊller hvilke fester der bliver vilde. Deriblandt pool festen.
Vi kommer til poolfesten som er på deres konkurrenters nordics hotel. festen er totalt dÞd og bartenderne er trÊtte af os, der er hverken hÞjt musik, og drinks måtte ikke medbringes til poolkanten. Vi snakker med en guide om det som fortÊller at det er grundet weekenden fÞr at der var folk at for fulde så hotellet mente ikke der skulle holdes poolparty mere. Når de nu vidste det hvorfor så sÊlge os et poolparty som ikke blev til noget?
Derudover er der dårlig planlÊgning, vi havde rigtig mange timer hvor vi gerne ville ud og lave noget andet og hvor der ikke var planlagt noget. Men opslagene omkring dagens aktiviteter kom altid op en time eller to fÞr det startede, så man turde ikke planlÊgge noget.
Vi bliver lovet gratis entre og halv pris på en masse steder fordi vi har det armbånd vi har, og de får det til at lyde som om det er altid, desvÊrre finder vi hurtigt ud af det kun er til de fester som nu er arrangeret og ellers ikke.
Super Þv tur for os, og jeg kan desvÊrre ikke anbefale det.

Uptours ããã®åç
Det har vÊret den fedeste ferie alleâŠ
Det har vÊret den fedeste ferie alle guiderne har vÊret så fede speciel Freja og David. Vi håber alle bestiller hos dem, de altid klar på fest og altid på! Fest med dem!! I vil Imke fortryde det!

Uptours ããã®åç
Super fed tur til sunny beach
Super fed tur med gutterne, uptours har de bedste guider. Vil helt klart anbefale en tur til sunny Beach med uptours, favorit guiderne er helt klart nathalie og David

Uptours ããã®åç
Pablo spaniol? Femmo stjerno... ud af femmo!
Pablo spaniol? Si? No?
Hola!
Efter en sygt gnarly uge i Magaluf med wupturs, uppertur, up-kan-det-bli-mere-f***g-fed-tours, giver jeg lige min bedste anbefaling. SÃ¥ her er en fedhedsliste, en top-5-hedsliste over fede ting du skal vide og huske inden du tager afsted!
1. Husk din yndlings lÊspedrik. For hvis det er sådan du lige tÊnker "hmm jeg skal lige have en drinks ved poolen, mens jeg får min bronze on" og de så ikke har den, så har du den selv med... Eller du kan bestille en whiskey on the robs,Sex on the bi**h og sangrias cervesas i baren... nåååååh så kommer der lige sådan en igen, Mmm...
2. Korbe shorts, der kan ikke blive for meget tip. Du vil gerne have den viser tip, ligesom det er blevet populÊrt der skal vÊre bette små rÞvballer omme foran på damerne...
3. FÊsterneee... Du tÊnker måske, "hvad hvis vi ik går ned til festen og bliver på hotellet og spiser is?" Og nej dårlig idé, så går i glip af boys vs girls, half moon og alle mulige andre f***ing fede ting. Du skal ud og prÞve alle sammen, alle forlystelserne, barene og de dansene senoritas uden sÊrlig meget tÞj påååå! Og så får man sådan en emblem og Uptours ringer til dig og siger sådan, "Hey Jacob, kan det passe du har prÞvet alt ting i Magaluf måske" og så siger du bare "Ja det sku da f***ing rigtig, jeg har prÞven alle tingene..."
4. Mucho fåkko in the bordelo. Hvis du går og tÊnker at du måske skal have en lille snack, en lille menneskesnack, så er der massere muligheder. Massere mennesker fra scandinavien, piger og drenge, er i Magaluf og når du går hen og får en lille Þl, så går alle lige pludselig hen og er bleven lÊkker og waps, wups, waps pludselig har du fået en dame pååå! Men husk at fjerne al ebidence on the crime, når der er bleven bolret sex oven på hinanden!
5. Guiderne. Det Cathrine, det Christina, det Nikolaj, det Anes og guidernes konge, Jacob, der gÞr turen helt igennem episk... PrÞv selv at se deres små lille bette muler, de kunne da aldrig finde på at spise nogen gÊster, nÊÊÊh. De er såmÊnd bare de bedste guider, der giver den bedste tur, hjÊlp til diverse, fede fester og ikke mindst menneskelig kÊrlighed!... Eksempel! forestil dig at 90% af dette er rigtig, så har du niveauet af guidernes kÊrlighed: Casablanca, klokken 04.00 om natten, carbonara, flot solopgang og du har fået en sÞd lille guide med op og spise... I deler din carbonara og waps, det hele er som lady og vagabondemanden og i kysser nÊsten... Hun siger, "jeg tror måske jeg er gåen hen og blevn lidt vild mÊ dig", det er du også og du sådan til hende "jeg tror os' jeg er blevn lidt vild med dig, det derfor jeg har tÊnkt måske om vi ska' blive kÊrester?" og så sker det bare, så kigger hun lige, så gÞr hun sårn' "haha", og så besvimer hun, fordi hun har aldrig troet, at hun skulle blive dét, MED DIG!...
Og en lille bonustip: Fordi du ikke må have bobberflykniv med, så husk Sort bÊlte i shut tha f*** up!... Der er sådan nogle sorte Panderossss rundt om alle hjÞrner og når de kommer sån' og siger "give et all your money åpp" så skal du bare sige sådan.. "Þh yes! maybe you can just, Þhh, get.. the full extend of the gain!!!" wuaps, wups, waux og de bliver sådan helt "sorry, sorry Gringo"... De stjÊler med arme og ben, no jokes!
SÃ¥ Come on...Afsted!
Aloh!
Stoppo filmo, pleaso! ;-)

Uptours ããã®åç
Rejsen og guiderne var det bedste!!
Rejsen og guiderne var det bedste!!! Specielt Kajsa og Cathrine var med til at gÞre vores uge perfekt! Vil helt sikkert anbefale alle at rejse med uptours ðð

Uptours hele vejen!
Uptours hele vejen!
Vi har den fedeste uge med uptours i magaluf ! Specielt niko og Christina er for sindsyge guider og skaber den bedste stemning ! Go Extreme pr go Homeâ

Magaluf armbånd
Egentlig en meget fin rejse. Hotel, fly, mad osv var som det skulle vÊre. Men da vi kommer derned vil guiderne gerne have os til at kÞbe et armbÃ¥nd. Det her armbÃ¥nd giver adgang til de forskellige fester m.m. rundt omkring i magaluf. Vi omkring 10 gutter som var afsted valgte at kÞbe âextremeâ armbÃ¥ndet som giver adgang til samtlige fester rundt omkring + en masse goder ved siden af. Det armbÃ¥nd var ogsÃ¥ det dyreste. Men vi blev rÃ¥dgivet af vores guides til at gÞre det, for ligesom at opleve de vilde fester og sÃ¥ meget af magalufs natteliv spm muligt. EfterhÃ¥nden blev vi dog mere og mere opmÊrksom pÃ¥ at det mÃ¥ske ikke helt er de nÊsten 2000kr vÊrd. Vi blev hele tiden mÞdt af nye udgifter som eksempel i baren hvor der er det bedste tilbud pÃ¥ 50%. Eller det er hvad de siger i hvertfald. De eneste tidspunkter vi rigtig kunne mÊrke at vores penge gik til noget var nÃ¥r der var fri bar. Ellers fÞlte vi os snydt pÃ¥ de groveste, ihverfald til en pris pÃ¥ nÊsten 2000kr.
Jeg anbefaler lige man tÊnker en ekstra gang over hvad man kÞber nÊste gang, selvom de guides kan få det til at lyde herre fedt.
I konklusion havde vi en grineren tur, men fÞler os stadig snydt.

Nu skal i bare hÞre her
Nu skal i bare hÞre her!
Jeg har rejst med Uptours igennem flere Ã¥r, og jeg kan kun anbefale det til alleð Jeg har prÞvet alle destinationer, og de har vÊrd i sÊr fantastiske guider som er mere pÃ¥ end et LÃ
G ð
Skud ud til JO, 2xkajsa, olle, nico, Jacob, anes, catrine, Christine og Nicholas
I gjorde Magaluf 2019, til den bedste sommer ð

Uptours ããã®åç
Chrisser er den bedste guide man kunneâŠ
Chrisser er den bedste guide man kunne Þnske sig

Christina 4ever!! <3
Uptours har givet mig mit livs rejse i magaluf! Guiden Christina var den sjoveste og frÊkkeste jeg har mÞdt! Extreme er vejen frem! Magaluf for life

Uptours ããã®åç
Rigtig fin og billig ferie dogâŠ
Rigtig fin og billig ferie dog manglende info.
Vi var 3 drenge som har bestilt 1 uge til Sunny Beach.
Vi starter desvÊrre ferien med flyet er forsinket 3 timer. Dette kunne uptours selvfÞlgelig ikke gÞre for.
Da vi så ankommer til lufthavnen finder vi selv en taxa, da vi mente vi hellere vil det.
Da vi ankommer til hotellet får nÞglen og vi tager så i byen.
Det viste sig så dagen efter vi missede alt info (inkl. Info om velkomstfest som vi havde betalt for) og vi ikke har fået vores VIP armbånd. Som vi går udfra var på bussen som vi ikke havde bestilt. Hvis i vÊlger at forklare jeres kunder om alle fordelene på bussen så gÞr det til en del af prisen...
Derudover oplever vi desvÊrre mange af de lokale klubber prÞver at snyde os fra vores fordele og nÊgter at give de fordele vi har betalt for.
Så lidt trÊls man selv skal sÞge den nÞdvendige info.
Vi boede på sun palace, hvilket var rigtig fint udover lige to bÞrne underholder som synes de skal skure deres musik op på max kl 10 om morgen. Så sÞvn fik vi ikke meget af.
Men venlige guider og rigtig fin ferie over all

Uptours ããã®åç
Jeg er nÊsten lige kommet hjem fra enâŠ
Jeg er nÊsten lige kommet hjem fra en ferie fra magaluf. Har aldrig fÞlt mig sÃ¥ godt velkommen af guides som jeg blev af Nikolai, Catrine og Christina.. de var altsÃ¥ nogle skrapsakke! Vi var kun 2 afsted men det fÞltes som om vi var flere pga deres gÊstfrihed og gode festhumÞr. Det eneste var de kunne bare ikke drikke sÃ¥ meget ððð

Uptours ããã®åç
Skal man have en tur som man aldrigâŠ
Skal man have en tur som man aldrig glemmer, så anbefaler jeg helt klart at man tager med uptours til Magaluf! Fede arrangementer, lÊkkert hotel og så er Mallorca jo bare en virkelig lÊkker Þ!
Guiderne er virkelig gode til at tage hånd om de forskellige ting og man kan mÊrke at de går meget op i at man får den fedeste tur! Specielt Nikolaj Hansen og Christina Thomsen var med til at gÞre mig og mine drenges tur til en fest!
Vil klart anbefale at man bestiller VIP pakker til turen! Vi valgte VIP PLATINUM EXTREME og det fortryder vi bestemt ikke! Der får du alt med og kommer ikke til at mangle noget som helst. For ikke at afslÞrer alt for meget, men er man til skumfest, UV fest, champagne shower etc. så er det klart pakken man skal vÊlge

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ