Har netop i uge 28 vÊret pÃ¥ en fantastisk ferie med Uptours/DUF guider. Det har vÊret en fornÞjelse lige fra at jeg bestilte rejsen og indtil vi var hjemme igen. Kan kun give mine bedste anbefali... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
FuldstÊndig igennem fantastisk tur! Er du festglad og er et socialt anlagt menneske, skal du helt sikkert rejse med uptours til Aya Napa! KÞb det stÞrste VIP armbÃ¥nd og fÃ¥ et skema anlagt uge med... ãã£ãšèŠã
En tur til Ayia Napa er en tur man ikke vil glemme. Fedeste byliv du kan finde samt lÊkkert sted generelt! Men det stÞrste tak kommer til det nok det mest fantastiske tema af guider man kan find... ãã£ãšèŠã
StÞrste scam! VÊrste guides ever! De holder ikke hvad de lover. Alle rejseguides prÞver at sÊlge alt muligt ligegyldt til dig sÃ¥ de kan tjene mest muligt. Ens hotel bliver ombooket 10 min inden ankom... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har branchens bedste og billigste rejser til Magaluf, Sunny Beach og Aiya Napa.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tak for den fedeste tur
Tak for den fedeste tur, og specielt til monique.. hun er der nÃ¥r man har brug for det, samt falder direkte ind i flokken som var hun en af os ðððŒ
Fed oplevelese!
Fed oplevelese!! Monique var helt klart den guide der var med til at give den gas ðžð·ð·ðŸð¹
Sjov tur til Magaluf
Meget flinke guider, der er styr pÃ¥ det hele. det eneste der decideret er ringe, det er deres armbÃ¥nd. vi kÞbte det dyreste "exteme" vi fÞler os sÃ¥ snydt. De fester de holdte, dem kunne man komme til uden armbÃ¥nd. vil frarÃ¥de alle at kÞbe det armbÃ¥nd, kÞb de ture i vil pÃ¥, bl.a. PartybÃ¥d, det er alle pengne vÊrd! Det koster ca 40â¬. super nice tur til magaluf, men vanvittig dÃ¥rlig mad pÃ¥ hotellet. "TRH"
Virkelig skÞn ferie!
Jeg vil takke alle fra uptours for en mega sjov og dejlig rejse! De sÞdeste guider og en masse fede events!
Kys og kram fra olii
en speciel tak til britney og cecilie ð
1 uge i sunny på uptours palace
1 uge i sunny på uptours palace
Vi havde de ultimativt fedeste guider Emil, Benjamin og Emil (Torsten). Vi kommer 100 procent tilbage nÊste år hvis det er de samme guider!!
#dukendermÊ
Christoffer og Jacob er de bedste guider!
Det eneste der manglede var et fÊrÞskt flag i Viking ðâïž
Fed ferie
Fed stemning på hotellet og stÊrke drinks. Det var så det positive. Nu til lidt negativt.
All inclusive buffeten serverer det samme tyndskid hver evig eneste dag. Der er 4-5 ting at vÊlge imellem: gnu på spyd, frossent brÞd, pomfritter de har glemt at friturestege, og så den berÞmte pasta med mÊlk. Hvis nogle er i tvivl så er det her opskriften på kronisk tyndskid, tak for det.
VÊrelset er det mest skraldede vÊrelse på hele Cypern. BÞrnene i Nigeria sover bedre på deres ler madrasser end man gÞr her i de fÊngselssenge vi er blevet tildelt. Det ville også vÊre iorden hvis jeg var taget på overlevelsesferie med Bear grylls men nu har jeg betalt 6000kr for hvad jeg troede var en hyggelig ferie så man fÞler sig en smule kneppet i numsen. Forresten så skal man også betale 1600kr ekstra når man kommer herned for feks at kunne ligge ved poolen når der er fester. Tak for en fed ferie uptours! Må i dÞ af krÊft inden vi andre dÞr af tyndskid hernede.
Ayia Napa med Uptours ungdomsrejser
Jeg har lige vÊret i Ayia Napa og selvom jeg er 50+ nÞd jeg hvert sekund af ferien med Uptours ungdomsrejser.
De sÞde og altid smilende guider var behjÊlpelige med alt og selvom de havde mange bolde i luften, havde de altid tid til en lille snak, når vi mÞdtes.
Guiderne anbefalede en Mexicansk restaurant og arrangerede en aften, hvor vi smagte det meste fra menukortet, det var super lÊkkert og hyggeligt.
Guiden Frederik Stisen kÊmpede en kamp for at opfylde vores Þnske om at flytte hotel, da der var problemer med vores all inclusive. Frederik fulgte hele tiden op på situationen og det var utroligt betryggende. En sÊrlig tanke til Frederik Stisen, som havde stor betydning for at ferien blev en succes #RusserKlubUdenPas #momse
Verdens fedeste oplevelse!
Kan kun nÊvne gode ting om dette rejseselskab! Uptours var med til at give mig et minde for livet, og jeg er dem evig taknemmelig. Mine kammerater og jeg blev placeret på et dejligt hotel, med kun få minutter til alt. En uge spÊkfyldt med oplevelser og dette kan jeg kun takke guiderne for! Benjamin, Jacob og Monique. Verdensklasse gestus af de 3, og hvor jeg dog håber alle andre gÊster oplever hvad jeg gjorde.
Ayia NapaðŽ
KÊmpe tak til guiderne Frederik, Lovisa, Josefine, Martin og Marlene for en fremragende ferie! Deres evne til at få samlet folk og skabe det her sammenhold/fÊllesskab var imponerende, samtidig med de på trods af lange arbejdsdage konsekvent var i godt humÞr og altid klar på at fyre den af om aftenen!
En sÊrlig tak til Frederik Stisen for hans hÃ¥rde arbejde med bÃ¥de hotel og receptionist, sÃ¥ der til sidst kom styr pÃ¥ det heleððŒ
#VilAldrigHjem #SunSlasker #PÃ¥DenBÃ¥dDer
Verdensklasse ferie!
Fedeste ferie i magaluf med uptours! Guiderne var med til at gÞre ugen helt unik. Specielt Jacob, Benjamin og Monique gjorde det pisse godt! Stor ros til dem
MAGA FU#KING LUF!
MAGA FU#KING LUF!
KÊft en uge! Efter at have vÊret på 3 andre ungdomsrejser, må denne have vÊret en af de vildeste indtil videre!
Har ikke en eneste dårlig ting at sige om hverken rejsen eller guiderne.
De fedeste fester, De bedste gÊster og servicen udover det normale.
KÊmpe Skud ud til guiderne! uden jer var rejsen slet ikke det samme og I gjorde ugen uforglemmelig!
Peace out! #DukendermÊ!
Ayia Napa med UpTours
Det har vÊret en fantastisk ferie med en masse fest og farver. Man fÞler sig en del af fÊllesskabet, og det kan jeg kun give vores guider, Josefine, Stisen, Martin og Lovisa skylden for. De har vÊret så sÞde og imÞdekommende, og har vÊret med til at give os verdens bedste ferie!
Kan helt klart anbefale at rejse med UpTours - nÊste gang bliver det Magaluf ;-)
Tur til Magaluf
Var i Magaluf med Uptours her i sidste uge. Super fed ferie med masser af fest og gode guider.
Skud ud til Jacob og Monique
FuldstÊndig igennem fantastisk tur!
FuldstÊndig igennem fantastisk tur!
Er du festglad og er et socialt anlagt menneske, skal du helt sikkert rejse med uptours til Aya Napa! KÞb det stÞrste VIP armbånd og få et skema anlagt uge med druk og sjove aktiviteter, poolparty, pubcrawl, bådfest u name it....
Guiderne er super gode og frisk på alt, feste med jer til den lyse morgen.
Guidernes navne er Frederik, nicholas, josephine, marlene, michelle, louise og martin
ð»ð
Skide god ferie !
Super tur !
En rigtig dejlig tur jeg har vÊret pÃ¥, sammen med uptours og deres guider. Vi er blevet passet og plejet, drukket fulde og strÞet med hÃ¥rene nÃ¥r vi havde tÞmmermÊnd. Frederik Stiesen og hans patbriller, Nicholas og hans âdansâ, Marlene og hendes lÞbeturer, Josefine og hendes blonde lokker, Louisa og hendes svenske rÞst. Martin med hans evige skrÊkkelige tÞmmermÊnd. Alt i alt en dejlig tur til Aya Napa
Super tur !
En rigtig dejlig tur jeg har vÊret pÃ¥, sammen med optours og deres guider. Vi er blevet passet og plejet, drukket fulde og strÞet med hÃ¥rene nÃ¥r vi havde tÞmmermÊnd. Frederik Stiesen og hans patbriller, Nicholas og hans âdansâ, Marlene og hendes lÞbeturer, Josefine og hendes blonde lokker og svenske rÞst. Martin med hans evige skrÊkkelige tÞmmermÊnd. Alt i alt en dejlig tur til Aya Napa
Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse, min fÞrst druktur. Speciel stort tak til Frederik som gÞr ferien langt bedre, hÃ¥ber manden for lÞnforhÞjelseððŸ
Ayia Napa
Mega fed ferie med gutterne!
Vi var 3 drenge der tilbragte en uge på hotel Pambos Napa Rocks i Ayia Napa, og det var alle penge vÊrd!
Hvis man er til gang i den, med nye arrangementer hver dag, er det lige stedet!
Vi var alle 3 jomfru mht at rejse ung-rejs, og vendte meget positive hjem til Danmark, med nye venskaber og uforglemmelige stive aftnerð
Helt isÊr, var vi utroligt overraskede over guiderne på hotellet. Deres evne til altid at vÊre i nÊrheden, skabe en god stemning og hjÊlpe til, at man aldrig var i tvivl om hvad man skulle tage sig til.
Vi endte med at blive gode venner med dem alle, og mÃ¥tte igennem et sÞrgmodigt farvel pÃ¥ sidste dagen. ððŒðð
SÃ¥ tusinde tak til Stigsen, Lovisa, Josefine og Marlene! ððŒâ€ïž
Ses til reunion!
Kh
Anders, Thomas og Frederikð©ð°
Gode guider i Maga18
Luksus ferie! Dejligt og blive mÞdt af så smilende guides og fantastisk mennesker.
Monika:
Smilende, sÞd og omsorgsfuld, kan kontoret godt vÊre stolt af.
Fester, manglede jeg og se noget dans og dumme beslutninger. Skal kontoret lige kigge nÊrmere på.
Jacob:
BehÞves ikke og sige mere end âfantastisk guideâ
Men skal selvfÞlgelig give ham lidt mere ros. Festerne stod han og dansede og festede med os andre, måske kontoret skal tage den op om han skal forfremmes.
Blev syg en dag og 20 minutter efter havde Jacob taget sig af mig og fået mig til lÊgen. Kan kontoret godt vÊre stolte af.
De svenske guider, så ikke så meget til dem, men når man gjorder kunne man havde en samtale med dem pp svensk og det var top Iorden.
Christoffer eller hvordan det nu staves på svensk, var vanvittig! Helt igennem fantastisk
âJeg rejser kun med dufâ
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ