Petersen Ure-Smykker レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtig betjening via internettet, og levering inden for 3 dage. Husk st lÊse omfanget af det kÞbte, så misforståelser ikke opstår.

䌁業が回答したした

Har intet andet end stor ros at give til Petersen Ure & Smykker. Bestilte online I webshop og varen blev leveret kun 2 dage senere. Havde endda ved en fejl bestilt Þreclips istedet for Þrestikker, hvo... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte to ure pÃ¥ nettet, ville selv hente dem. Fik mail om de ville blive sendt, ringede dem og hurtigt svar og god telefon kontakt. God service i butikken da vi ville bytte det ene ur til et andet. KÞ... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig skÞn og varm betjening idag, var i butikken i HelsingÞr for at indlevere et armbÃ¥nd der skal laves og 1 diamant Þrering fra mig mor, hvor jeg desvÊrre har mistet den anden. Der var masser af... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

HelsingÞrŽs stÞrste Urmager - Guldsmed butik Familie ejet siden 1966 At handle med ure, guld, sÞlv, og diamanter, er en tillidssag, som vi tager alvorligt.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

636件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 73ä»¶

レビュヌを曞く

Super service i web shoppen

Jeg ringer til web shoppen, da jeg skal bruge en halskÊde 4 dage senere. Ekspedienten finder halskÊden frem mens jeg snakker med ham og lover at sende den så snart min ordre er modtaget.
Under 24 timer senere modtager jeg halskÊden via Postnord.
Det er virkelig super service.

2023幎9月11日

Hej Karin
Det var godt vi nåede det ☺
Håber at gave modtager bliver glad for halskÊden, selv om det nok fÞrst om et par år hun bliver stor nok til den.
...og rigtigt godt også at hÞrer at vores post samarbejdspartner også virker.
GoÂŽ dag
Martin Petersen

Det rigtige ur til den gode pris.

Det rigtige ur til den gode pris.
Hurtig ekspedition, god oplevelse.

2023幎8月29日

Hej Erik
Dejlig at hÞre du har haft en god oplevelse og tak for du tog dig tid til at dele din oplevelse ☺

Fantastisk service og betjening

Fantastisk service og betjening. Varer til fornuftige priser. Vil med 100% handle der igen. 👍

2023幎9月5日

Hej Robert
Tak for du deler din oplevelse, det sÊtter vi stor pris pÃ¥ ☺
Vi ser frem til også at hjÊlpe dig nÊste gang du skal handle ur eller smykke.

Alt fungerede

Alt fungerede. Så intet at sÊtte en finger på

2023幎8月29日

Hej Sussi
Tak for du tog dig tid til at dele din oplevelse og de mange stjerner.

Batter

Batteriet i mit nye ur var dÞdt efter kun en uge.

2023幎8月22日

Hej Ida
Pokkers - er der noget jeg har over hÞrt eller har du ikke vÊret i kontakt med os, vedr. batteriet der var dÞdt ?

Ellers må du meget gerne kontakte mig på tlf. 49216723 eller mail info@ure-smykker.dk

Super fint .

Super fint .. og sÞd mand som jeg talte med 👍

2023幎8月22日

Hej Peter
Tak for de mange stjerner.
Det betyder meget for os at du deler din oplevelse.
Martin Petersen

God service, med et glimt i Þjet :)
Jeg kommer helt bestemt igen!

2023幎7月18日

Hej Sus,

Tak for de pÊne ord og skÞnt at vi også sÊlger med et glimt i Þjet.

Dejligt at du vil besÞge os igen.

De fem stjerner sÊtter vi også stor pris på.

Vh

Super service.

Super service.
Hurtig levering, pakket upåklageligt. Smukt smykke

2023幎7月3日

Hej Jeanne
Ej hvor dejlig en besked, vi er super glade for du deler din oplevelse. Det har et stor betydning for os at vi har glade kunder

Enestående service og hjÊlp

Tak for kompetent, venlig og hurtig hjÊlp da vi havde brug for at finde ud af, hvor det ur, vi havde bestilt til levering, var blevet af, samt efterfÞlgende opfÞlgning med tilpasning af lÊnken. Det kan vist ikke gÞres bedre.

2023幎6月26日

Hej Hanne,

Tusind tak for de venlige ord og de fem stjerner.

Dejligt at vi har ydet en god service til dig, vi gÞr vores bedste hver gang og skÞnt at det bliver bemÊrket og kommenteret.

Virkelig behagelig oplevelse

Virkelig behagelig oplevelse, hurtig levering.
Rigtig god service

2023幎6月1日

Hej Tom
Tak for at du deler din oplevelse og de mange stjerner ☺
Jeg håber vi "ses igen" nÊste gang du skal handle ur eller smykke.

Jeg kan godt lide

Jeg kan godt lide, at der er plombe på smykkerne. Jeg synes, at det viser, at I gÞr jer umage. Den manglende stjerne fra min side skyldes, at jeg synes, at det tog lidt lang tid at sende min ordre, selvom det kun var en enkelt ting, jeg skulle have.

2023幎5月22日

Hej
Tak for du deler din oplevelse, det sÊtter vi stor pris på.
...og ja, vi Þver os hele tiden på at blive lidt bedre, så også tak for at din lille reminder.

Jeg håber du bliver glad for dit smykke.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Har kÞbt et armbånd, der ikke var på lager. Alligevel blev det afsendt dagen efter, og jeg modtog det 2 hverdage efter bestilling. Rimelig pris tillige.

2023幎5月3日

Hej Lene
Mange tak for de mange stjerner og for at du deler din oplevelse.
Martin Petersen

Den bedste kÞbsoplevelse, der fortjener mindst ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har aldrig oplevet sÃ¥ venlig, hurtig og serviceminded betjening fÞr. Jeg var i kontakt med 3 sÞde mennesker i forbindelse med mit kÞb og alle 3 skal have mindst 6 stjerner 🀩
Jeg endte med at bestille min ring pÃ¥ nettet tirsdag kl. 15.15 og den blev leveret onsdag kl. 9.50. Leveret i en flot Êske, pakket smukt ind og med en personlig hilsen. En fantastisk oplevelse 🌞

2023幎5月2日

Hej Sabine,
Mange tak for de pÊne ord, det er vi meget glade for og ikke mindst at du er glad for ringen du kÞbte hos os.

Tak for de mange stjerner, dem samler vi på og gÞr vores bedste ved alle salg.

mvh

Super hurtig levering

2023幎4月27日

Hej Mia
TAK for de mange stjerner og for du deler din oplevelse. Jeg hÃ¥ber vi ogsÃ¥ kan hjÊlpe dig nÊste gang du skal handle ur eller smykke ☺

Hurtig og effektiv ekspedition

Hurtig og effektiv ekspedition - alle trin beskrevet, varen ultra blank, smukt og sikkert pakket i Êske.
Prisen virkelig fordelagtig.

2023幎4月20日

Hej Anja
Tak for din fine anmeldelse og for du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Jeg håber vi også kan hjÊlpe dig nÊste gang du skal handle ur eller smykke.
Martin Petersen

Hurtig levering, og varen ser fin ud.

2023幎4月12日

Hej Lars,
Tak for de pÊne ord, dejligt at vi levere hurtigt og at du er glad for varen.

De fem stjerne sÊtter vi stor pris på, tak.