Petersen Ure-Smykker レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtig betjening via internettet, og levering inden for 3 dage. Husk st lÊse omfanget af det kÞbte, så misforståelser ikke opstår.

䌁業が回答したした

Har intet andet end stor ros at give til Petersen Ure & Smykker. Bestilte online I webshop og varen blev leveret kun 2 dage senere. Havde endda ved en fejl bestilt Þreclips istedet for Þrestikker, hvo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig skÞn og varm betjening idag, var i butikken i HelsingÞr for at indlevere et armbÃ¥nd der skal laves og 1 diamant Þrering fra mig mor, hvor jeg desvÊrre har mistet den anden. Der var masser af... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

HelsingÞrŽs stÞrste Urmager - Guldsmed butik Familie ejet siden 1966 At handle med ure, guld, sÞlv, og diamanter, er en tillidssag, som vi tager alvorligt.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

636件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 73ä»¶

レビュヌを曞く

Super håndtering af bestilte vare

2025幎9月18日

Hej Karin
1000 tak for du tog dig tid til at dele din oplevelse og de mange stjerner, det sÊtter vi stor pris på.
Håber vi også kan hjÊlpe dig nÊste gang du skal handle ur eller smykke.
MVH
Martin Petersen

God oplevelse

God oplevelse. Alt i orden. Tak.

2025幎9月19日

Mange tak for de 5 stjerner.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og at alt var i orden.
Mvh Jane

Super service, hurtig og prÊcis levering

2025幎9月17日

Mange tak for de 5 stjerner.
Vi er glade for at du har fået god service.
Og er tilfreds med levering.
Mange tak.
God dag :-)

Virkelig god service

Virkelig god service også ved opkald

2025幎9月17日

Mange tak for de 5 stjerner.
Vi er glade for at du synes at du har fået en god service.
SÃ¥ mange tak.
God dag :-)

God kundeservice og pris

God og brugervenlig hjemmeside. God pris. Hurtig levering. Nemt at kontakte telefonisk, for efterfÞlgende spÞrgsmål.
Handler gerne der igen.

2025幎9月12日

Petersen Ure-Smykker からの回答

Mange tak for alle de dejlige stjerner.
Dem er vi glade for.
Det er godt at hÞre at du gerne handler hos os igen.Mvh Jane

Det var min fÞrste handel med Petersen

Det var min fÞrste handel med Petersen Ure-Smykker og jeg har oplevet en god service fra deres medarbejder Tina både fÞr og efter mit kÞb, og en hurtig ekspedition som sikrede at jeg fik det smykke jeg havde bestilt til en gave, frem i rette tid.

2025幎9月2日

Hej Hans,
Tak for den flotte anmeldelse - og de mange stjerner :-)
Det glÊder os at du har vÊret glad for både service samt dit kÞb! Vi håber at kunne hjÊlpe dig en anden gang.

Vh. Tina
Petersen Ure Smykker

Meget tilfreds

Hurtigt. Varen som lovet. Gave: Byttede den, helt problemfrit og effektivt.

2025幎8月28日

Petersen Ure-Smykker からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner, dem er vi rigtig glade for :-)
Dejligt at du synes at alt gik godt.

KÞbte to ure på nettet

KÞbte to ure pÃ¥ nettet, ville selv hente dem. Fik mail om de ville blive sendt, ringede dem og hurtigt svar og god telefon kontakt. God service i butikken da vi ville bytte det ene ur til et andet. KÞbte senere to halskÊder pÃ¥ nettet, ved egen fejl den ene forkert model, igen super venlig telefon ekspedition . Og igen god service og genkendelse da jeg mÞdte i butik for ombytning. De havde allerede refunderet mit tilgode belÞb. Kan anbefales . BÃ¥de i butik og internet 🌟🌟🌟🌟🌟

2025幎8月29日

Hej
1000 Tak for du deler din oplevelse, jeres besÞg og den franske invation.
Det gav en dejlig stemning ☺
HÃ¥ber vi ses igen.
Martin Petersen

Deres måde at håndtere alle mine

Deres måde at håndtere alle mine spÞrgsmål på. De er meget venlige og forstående

2025幎8月21日

Hej Jete,

Mange tak for de flotte ord om os, det er vi meget glade for og er altid klar til at hjÊlpe.

Tak for de fem stjerner og at du har taget dig tiden til at lave en anmeldelse.

Hurtig og fin levering

Hurtig og fin levering, og meget fint pakket ind som gave. Og en rigtig god pris.

2025幎8月8日

Petersen Ure-Smykker からの回答

Mange tak for de fem stjerner.Dem er vi glade for ;-)
Dejligt at du er tilfreds.
Rigtig god dag.
MVH Jane

Hurtig levering, god service

2025幎8月7日

Hej Lone
Tak for du deler din oplevelse, det sÊtter vi stor pris pÃ¥ og hÃ¥ber vi ogsÃ¥ kan hjÊlpe dig nÊste gang du skal handle ur eller smykke. ☺
GoÂŽDag
Martin Pertersen

Fint smykke

Fint smykke - god pris- det kom 2 dage efter jeg havde bestilt det.

2025幎8月6日

Hej Helle,

Dejligt at du er tilfreds med smykket og at vi har leveret hurtigt til dig.
De fem stjerner og at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse, sÊtter vi stor pris på.

Hurtig og pålidelig

Hurtig og pålidelig med en super god kundeservice

2025幎8月12日

Hej Jesper,

Tak for de fem stjerner, dem samler vi på :-) og tak for de pÊne ord, dejligt at du mener vi gÞr et godt arbejde.