Hurtig betjening via internettet, og levering inden for 3 dage. Husk st lÊse omfanget af det kÞbte, så misforståelser ikke opstår.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har intet andet end stor ros at give til Petersen Ure & Smykker. Bestilte online I webshop og varen blev leveret kun 2 dage senere. Havde endda ved en fejl bestilt Þreclips istedet for Þrestikker, hvo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte to ure pÃ¥ nettet, ville selv hente dem. Fik mail om de ville blive sendt, ringede dem og hurtigt svar og god telefon kontakt. God service i butikken da vi ville bytte det ene ur til et andet. KÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig skÞn og varm betjening idag, var i butikken i HelsingÞr for at indlevere et armbÃ¥nd der skal laves og 1 diamant Þrering fra mig mor, hvor jeg desvÊrre har mistet den anden. Der var masser af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HelsingÞrŽs stÞrste Urmager - Guldsmed butik Familie ejet siden 1966 At handle med ure, guld, sÞlv, og diamanter, er en tillidssag, som vi tager alvorligt.
Bjergegade 9, 3000, HelsingÞr, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã

Petersen Ure-Smykker ããã®åç
Det har vÊret en god oplevelse at handle hos jer

Petersen Ure-Smykker ããã®åç
Godt ur til en god pris og i et let og smertefrit kÞb. Og ikke mindst med den sikkerhed der ligger i, at der er en rigtig butik bag, så jeg kan tage op og snakke med dem, jeg har kÞbt uret af.

Petersen Ure-Smykker ããã®åç
Jeg mÃ¥ sige jeg er tilfreds med mit ur Seiko ur rigtig godt ur . Kan kun anbefale at kÞbe ure og smykker hos dem og mit ur kom hurtigere end forventet .. plus jeg ringede ind og hÞrt om de havde uret pÃ¥ lageret og det havde de sagde hun og hun var rigtig flink at snakke med perfekt service jeg fik godt sted og handle pÃ¥ nettet ðð»â€ïžðð»ðð»ðð»

Petersen Ure-Smykker ããã®åç
Super god oplevelse, professionel betjening og hurtig levering, bare i top

Petersen Ure-Smykker ããã®åç
kÞbte en bnh guldkÊde her fra, de havde de bedste priser med det stÞrste udvalg ift andre danske smykkewebsites. Hurtig levering og godt udvalgt af fragtmuligheder hvis man som jeg ikke er super begejstret for postnord :))

Petersen Ure-Smykker ããã®åç
Hurtig levering og god rabat, men smykker var mast ned i en alt for lille Êske. Emballagen gjorde bestemt ikke et eksklusivt indtryk og det var endda en gaveâŠ

Petersen Ure-Smykker ããã®åç
KÞbte et guldarmbånd til min datter. Ved ikke det store om guld og smykker, men på webshoppen fandt jeg god info om stÞrrelser, forskellige faconer på led osv. Det armbånd jeg har modtaget er virkelig fint. StÞrrelse/proportioner er som Þnsket, og 18k legeringen ser rigtig flot ud. Levering gik hurtigt og som det ellers forventes.

Petersen Ure-Smykker ããã®åç
Billeder snyder meget, mindre i str. (diameter) end forventet.
Dog hurtig levering

Petersen Ure-Smykker ããã®åç
Fantastisk oplevelse. Bestilte et ret dyrt ur, som mit fÞrste kÞb. Og det kom hurtigt og i perfekt stand!

Petersen Ure-Smykker ããã®åç
God kundebetjening og super hurtig behandling af ordre.
Jeg har haft fin dialog hele vejen.

Petersen Ure-Smykker ããã®åç
Jeg har i nogle Ã¥r vÊret en glad og tilfredsðkunde i denne forretning, men det sluttede desvÊrre fredag d. 31/1-2025!! Jeg havde fÃ¥et et batteriskift pÃ¥ et sygeplerske-ur, som kostede 100 kr., hvilket er 5 kr. dyrere end hos Guldsmed Holmer i Herlev Bymidte, og dramatiske 30 kr. dyrere, end i en anden forretning her i HelsingÞr!! Da uret er en gave, bad jeg om at fÃ¥ en lille Êske til det, og STOR var min forbavselse, da jeg af fruen selv fik at vide, at den kostede 35 kr.!!! Der stÃ¥r Petersen Ure og Smykker pÃ¥ den med guldprint, men hvorfor skal jeg betale for at reklamere for dem???
Det er da fuldstÊndigt optrÊkkeri og dybt uetisk!!!
Nu, hvor fru Greisholm har lukket sin guldsmede- butik, så mangler vi en sund konkurrence på dette område!!!
Jeg synes Êrligt talt, at dit svar er lidt arrogant, Martin, og at I i almindelighed er meget dyre! Jeg vidste ikke, at mange mennesker beder om en Êske, så I er nÞdt til at tage 35 kr. for den, og hvordan man end vender eller drejer det, så er der via jeres navn en reklame på forsiden af Êsken!
Jeg ved ikke, hvor den billige forretning ligger, men mon ikke det er en, som er ejet af en tyrker eller pakistaner?!
Summa Summarum, så har vi brug for en ny guldsmed og urmager her i HelsingÞr, for konkurrence er sundt for alle!!!

Petersen Ure-Smykker ããã®åç
Venlig og proaktiv kundeservice. Kan kun anbefale butikken og vil helt sikkert handle der igen.

Petersen Ure-Smykker ããã®åç
I topklasse god kundeservice. HjÊlpsomme og venlige mennesker i den anden ende.