Als er iets niet goed functioneerd heb je vaak commentaar ( soms terecht , soms onterecht ) Het is ook goed , wanneer er na veel klachten , het koelen vooral in deze warme periode heel goed gaat ,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Er zou een storing zijn in het systeem. Zelf had ik dit nog niet opgemerkt. Vaanster belde om een afspraak te maken zodat het snel opgelost zou zijn. De klachtenservice belde om de afspraak te mak... ãã£ãšèŠã
Onterechte factuur ontvangen nadat ons contract al verlopen is. Al meerdere keren gebeld en gemaild, maar we krijgen nul reactie. Vaanster blijft wel aanmaningen sturen. Zou een ieder afraden om iets... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vandaag bezoek gehad van iemand van Vaanster. Deze man kwam de installatie controleren. Kwam zeer kundig over en heeft alles duidelijk uitgelegd. Eindelijk iemand die die weet waar het over gaat. Hee... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelheid van antwoord op een gestelde vraag
Het antwoord op mijn gestelde vraag kwam binnen een aanvaardbare tijdslijn. Het was duidelijk en vriendelijk.

Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen, Vraag werd keurig beantwoord. Vriendelijk contact met medewerkster Mariska.

Oplossingsgericht luisteren
Er werd goed geluisterd en meegedacht. Duidelijk uitgelegd wat ik moest doen. Zeer vriendelijk en uitstekend en snel geholpen.

Snelle en adequate reactie
Snelle en adequate reactie op mijn emailbericht.

Vaanster ããã®åç
Al even klant en weer goed geholpen watâŠ
Al even klant en weer goed geholpen wat mij opviel was de wachttijd voor iemand opneemt bij klantenservice deze was erg kort. Een paar jaar terug was dit veel langer.

Complimenten klantenservice
Complimenten aan Mariska van Vaanster Zij heeft mij heel vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

Vaanster ããã®åç
Vaanster had een verkeerde datumâŠ
Vaanster had een verkeerde datum aangenomen dat we de sleutel zouden krijgen. Na een mailtje van mij is dit direct recht gezet. Snelle afhandeling.

Snelle reactie voor mijnâŠ
Snelle reactie voor mijn betalingsproblemen!

goede ervaringen
Nooit problemen gehad met Vaanster en als er iets was dan is dit prima opgepakt

Uitlezen warmtepomp
Tim heeft op de afspraak, onze warmtepomp, een update gegeven en gezorgd dat de Vaanster de gegevens van het apparaat kan uitlezen.
Hij gaf niet op, totdat de klus geklaard was.
Prima contact en service

Vaanster ããã®åç
Al jaren klant bij Vaanster en altijdâŠ
Al jaren klant bij Vaanster en altijd goede levering gehad. Zodra ik een vraag had werd ik snel en vriendelijk via de klantenservice geholpen.

Vragen over facturering
Mariska was geweldig, ze beantwoordde al mijn vragen!

Vaanster ããã®åç
Ik had een klacht over de installatieâŠ
Ik had een klacht over de installatie maar dit was voor onze woningcorporatie Vigina heeft gebeld en uitgelegd hoe we dit kunnen oplossen. Dank je wel ondanks dat wij erg boos waren.

Snel, vriendelijk en goed
Ik werd vriendelijk, snel en goed geholpen

Vaanster ããã®åç
The klantenservice team is extremelyâŠ
The klantenservice team is extremely efficient , fast and all issue get resolved very quickly whether on email or on phone. Extremely happy , thank you !

Vaanster ããã®åç
Snelle reactie en prima geholpen.
Snelle reactie en prima geholpen.

Een geweldig bedrijf
Een geweldig bedrijf. Sterre heeft mij heel goed geholpen. Ik lees verschillende reviews dat het allemaal heel lang duurt als je iets geregeld wilt hebben maar dat is zeker niet waar. Sterre beloofde dat het dezelfde dag nog geregeld zou worden en dit is zeker het geval ! Bedankt Sterre!

Vaanster ããã®åç
Vriendelijke en goede antwoorden opâŠ
Vriendelijke en goede antwoorden op mijn vragen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã