Vacansoleil Danmarkレビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk hjælp da jeg ville booke opholdet med kort varsel 🌞 vi kom tidlig ned på pladsen, da kunne det ha været dejligt, hvis receptionen hvad oplyst at vi kunne kontakte jer, om vi evt kunne kom... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi bookede et telt til camping Della Colombaia via Vacansoleil to dage før afrejse, og alt faldt lynhurtig på plads. Servicen da vi ankom var helt fantastisk, fik sms før vi ankom og to meget søde... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Vores booking gik fint, da vi bookede det første mobilhome. Da vi skulle booke det andet, var der problemer med siden. Da var det lige pludselig ikke tilladt med en voksen pr mobilhome, da krævede den... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ringe kundeservice! Der er et gebyr på 30 % af rejsens pris, hvis man vil rykke datoer eller generelt ændrer i sine ferieplaner - også selvom det handler om at forkorte sin ferie og dermed få mindre f... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店
  2. 休暇施設サービス
  3. 賃貸モ―ビル ホーム代理店

当該企業による記述

Vacansoleil Camping Holidays , markedsledende i Europa, tilbyder luksus mobilhomes, fuldt udstyrede bungalowtelte og standpladser på smukke og nøje udvalgte campingpladser i 22 europæiske lande. Lige meget hvad I vælger, vil I bo komfortabelt og samtidig være tæt på naturen og har rig mulighed for at nyde udelivet. Vi har ikke kun flest campingpladser, vi har de bedste og sjoveste campingpladser. På de smukkeste destinationer. Ligemeget hvad I vælger: Sol, hav og strand eller den friske bjergluft og magiske søer. En luksuriøs fem-stjernet campingplads eller hyggen på en mindre campingplads. Valget er jeres! I kan finde Vacansoleil campingpladser overalt, vi har noget for enhver smag og til ethvert budget. En miniferie eller forlænget weekend er også en succesfuld ferie. Bare følelsen af at være samlet hele familien, eller nyde et øjeblik for sig selv. Denne følelse af en bekymringsfri ferie, får I hos Vacansoleil. Vi sikre jer en masse feriesjov. Det er jeres ferie, derfor kan I hos Vacansoleil selv bestemme det hele: Den dag I ønsker at ankomme og afrejse, antal nætter og hvor mange campingpladser I ønsker at besøge. I kan ankomme alle ugens syv dage. Og I kan selvfølgelig også selv bestemme hvor lang tid I ønsker at være på campingpladserne. Minimums lejeperioden er forskellig fra plads til plads. I kan kombinere det helt efter jeres ønske. Forstil jer: Nyd en uge på en campingplads ved havet, så nogle dage i et campingparadis i bjergene og til sidst en weekend i et mobilhome, tæt på en storby. Lyder det ikke bare fantastisk?

連絡先

レビューを書く

Hurtigt og nemt!

2023年3月25日

Vacansoleil Danmark からの回答

Hej Peder :) Tak for anmeldelsen af Vacansoleil og de 5 stjerner :) Det er vi super glade for. Rigtig god sommer :) Hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

5つ星のうち5の評価

Det var en nem og overskuelig…

Det var en nem og overskuelig hjemmeside. Skønne billeder og der kom hurtigt en bekræftelse omkring bookingen. Det giver tryghed

2023年2月3日

Vacansoleil Danmark からの回答

Kære Betina :) Tusind tak for din gode anmeldelse af Vacansoleil. Skønt at høre, at bookingen gik fint. Vi ønsker jer en rigtig god sommer :) Hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

Vacansoleil Danmark からの回答

Hej Christian. Tak for anmeldelsen af Vacansoleil. Skønt at høre at bookingen af ferien gik fint :) Rigtig god sommer ønskes du af Emma / Vacansoleil teamet

Det var nemt at booke

Det var nemt at booke, og personalet var søde at snakke med da vi var kommet til at dobbeltbooket.

2023年2月1日

Vacansoleil Danmark からの回答

Kære Søren :) Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner på Trustpilot. Også godt at høre at I snildt kunne få klaret dobbeltbookingen. Hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

5つ星のうち4の評価

Lidt besværlig da jeg ikke kunne betale…

Lidt besværlig da jeg ikke kunne betale med mig kort og måtte låne ..
Men bortset fra det fint nok.

2023年1月17日

Vacansoleil Danmark からの回答

Hej Marie :) Tak for din flotte anmeldelse af Vacansoleil :) Pokkers med betalingen, men godt at du kunne låne dig frem og at bookingen gik fint :) Hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

5つ星のうち4の評価

Vi glæder os til en dejlig ferie i…

Vi glæder os til en dejlig ferie i Italien!

Vi bookede tidligt et mobilehome i Italien i år,
men blev tidligt også klar over at vi under bookingen begik en fejl ang. størrelsen på det mobilehome vi havde fået bestilt og henvendte os pr telefon til kontoret.
En meget venlig medarbejder forklarede at den størrelse vi ønskede IKKE var til rådighed på den pågældende plads og at vi derfor ikke havde mulighed for at skifte!
Vi gik dog alligevel ind på siden og oprettede en ny bestilling - nu på den ønskede størrelse mobilehome.
Bestillingen gik igennem og vi afbestilte efterfølgende den oprindelige bestilte enhed - dette kunne også lade sig gøre! Tilbage sidder vi nu alligevel med en følelse af at det tilsyneladende ikke er alle medarbejdere, som har helt styr på mulighederne på de konkrete rejsemål.
MEN vi glæder os til en dejlig ferie i Italien :-)

2022年12月31日

Vacansoleil Danmark からの回答

Kære Ole. Tak for din flotte anmeldelse af Vacansoleil og tak for bookingen af ferien til Italien :) Det er dejligt at få booket i god tid, for så er der virkelig noget at se frem til og glæde sig til :)
Det skal helst ikke kunne ske, at man kan booke et mobilhome hvor der ikke er plads nok til jer alle. Til gengæld er fantastisk rart, at I har kunne booke det korrekte ophold på ny, uden at være bundet af det gamle :)
Rigtig god ferie. Hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

5つ星のうち4の評価

Nem og overskuelig hjemmeside.

Nem og overskuelig hjemmeside.
Venlig kundeservice.
Kan kun anbefale Vacansoleil 👌🏻

2023年3月23日

Vacansoleil Danmark からの回答

Kære Maria :) Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er vi rigtig glade for at læse. VI håber, at kunne få lov til at hjælpe dig med ferie en anden god gang :) Hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

God service

Jeg skrive en mail til vacansoleil, fordi vi i år er 2 familier der skal sammen på ferie, så vi havde behov for hjælp til at booke 2 plads ved siden af hende.
Dag efter ringede vacansoleil til os vi fik booke vores campingferie i Østrig.

2023年3月17日

Vacansoleil Danmark からの回答

Kære Susanne :) Tusind tak for den gode anmeldelse og de 5 stjerner, hvor er vi glade for det :) Dejligt at høre, at vi har kunne hjælpe jer helt på plads via telefonen. Vi håber, at kunne være behjælpelige med at booke ferie for jer en anden gang. Mange hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

5つ星のうち5の評価

Super nemt at bestille og der er bare…

Super nemt at bestille og der er bare styr på det hele.

2023年3月23日

Vacansoleil Danmark からの回答

Hej Helle :) Mange tak for de 5 stjerner og den gode anmeldelse. Vi bliver så glade for at høre, at det har været nemt og overskueligt at bestille ferien :) Vi håber at I vil rejse med os igen en anden gang :) Hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

5つ星のうち4の評価

Alt var godt udtaget at i jeres website…

Alt var godt udtaget at i jeres website mangler jeres email hvis nogen gerne skriver til jer tilbage eller har spørgsmål til booking det skal være synlig klar tak

Vacansoleil Danmark からの回答

Hej Robert. Tak for din gode anmeldelse af Vacansoleil. Det er en rigtig god pointe med at e-mailen skal være synlig.
Vi har i øjeblikket også en chat funktion, som man kan komme i kontakt med ved spørgsmål :)
Hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

5つ星のうち4の評価

I en tid hvor vi næsten bliver tvunget…

I en tid hvor vi næsten bliver tvunget over i El bil, hvilket vi selv har fået, kunne det være en fed funktion, hvis man havde mulighed for at søge på pladser med ladestander, vi fandt ud af efter booking at vores bestilte plads har en ladestander, det vil nok give flere kunder i fremtiden.

Vacansoleil Danmark からの回答

Kære Jesper. Tak for din gode anmeldelse på Trustpilot. Det er en rigtig god pointe at kunne søge på pladser med ladestander. Som du siger, så kan det være temmelig afgørende for valg af campingplads. Vi håber, at kunne byde jer velkommen en anden gang :) Hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

Booking

Som jeg husker det, var det en smertefri booking via jeres hjemmeside primo januar.

2023年1月10日

Vacansoleil Danmark からの回答

Kære Niels. Tak for den fine anmeldelse af Vacansoleil og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at alt er gået som det skulle :) Hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

5つ星のうち5の評価

Nemt at bestille sin rejse

Nemt at bestille sin rejse. Super god hjemmeside.

Vacansoleil Danmark からの回答

Hej Camilla :) Tusind tak for de 5 stjerner. Skønt at høre, at vores hjemmeside fungerer og det er nemt at bestille ferien gennem os :) Hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

5つ星のうち5の評価

Utroligt imødekommende og hjælpsomt…

Utroligt imødekommende og hjælpsomt personale, som hjalp mig med bookningen via telefonen.

2023年2月22日

Vacansoleil Danmark からの回答

Kære Sine. Tusind tak for de 5 stjerner og den gode anmeldelse. Det er vi mega glade for. Vi håber, at vi kan være behjælpelige med at sende jer på ferie igen en anden gang :) Hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

Nemt og hurtigt.

2023年3月15日

Vacansoleil Danmark からの回答

Hej Britta. Mange tak for din gode anmeldelse af Vacansoleil. Hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

5つ星のうち5の評価

Det er altid pænt nemt og booke

Det er altid pænt nemt og booke , dog savner jeg en bedre beskrivelse af hvilke mobilehome man skal book hvis man gerne vil bo tæt på pool m.m .
Fik det det oplyst af en hjælpsom medarbejder da jeg ringede til jer om det.
Har booket gennem Vacansoleil flere gang og det fungere helt som det skal .

2023年1月11日

Vacansoleil Danmark からの回答

Kære Karina :) Mange tak for din flotte anmeldelse på Trustpilot og ikke mindst din kommentar omkring forbedringer til hjemmesiden ang beskrivelse af mobilhome. Dejligt at vi kunne hjælpe dig via telefonen, når nu oplysningerne ikke var at finde på hjemmesiden. Vi håber at vi fortsat kan være behjælpelige med at sende jer på ferie. Hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

5つ星のうち5の評価

Medarbejderne var meget imødekommende…

Medarbejderne var meget imødekommende og hjælpsomme til at hjælpe med spørgsmål og ændring. Meget meget tilfredsstillende.

2023年1月29日

Vacansoleil Danmark からの回答

Hej Line :) Dejligt at læse din anmeldelse af Vacansoleil. Vi er rigtig glade for, at du synes vores service er tilfredsstillende. Vi håber at kunne være behjælpelige med feriebooking en anden gang :) Hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

Nemt og super service

Nemt og super service, efterspurgte nogle campingpladser udfra kriterier og fik dem tilsendt pr mail så vi kunne fordybe os og vælge det helt rigtige sted for os. Det var overskueligt så vi kunne bestille online

Vacansoleil Danmark からの回答

Kære Chanette :) Tusind tak for din anmeldelse af Vacansoleil :) Det er skønt at høre, at det har været en god booking process og at det var nemt og overskueligt at vælge ud fra de fremsendte forslag. Dejligt! Mange hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

Hyggeligt

Lille hyggelig campingplads..

2022年7月24日

Vacansoleil Danmark からの回答

Kære Nina :) Tak for din anmeldelse på Trustpilot. Vi er glade for at I har oplevet at campingpladsen var hyggelig, det tyder på en god ferie. Mange hilsner fra Emma / Vacansoleil teamet

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。