Wat een waardeloze winkel/ manager. Wij hebben laatst bij van haren rotterdam sandalen gekocht dat is zo een 3 weken geleden. maar wonen niet in de buurt van rotterdam centrum dus daarom gaan we... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Makkelijk alles te bekijken en bestellen, nog fijner via de app met welkomstkorting😀 Volgende dag m'n schoenen thuis bezorgd, alles prachtig verpakt en gekozen schoenen op èèn paar na (omdat ik zelf... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Schoenen maken elke outfit compleet Door te kiezen voor de juiste schoenen maak je elke outfit helemaal af. Schoenen geven je net dat beetje extra uitstraling mee. Of je nu op zoek bent naar trendy, elegante, sportieve of casual schoenen: bij vanHaren kun je altijd kiezen uit een uitgebreid assortiment. Niet alleen in één van onze 143 fysieke winkels, maar ook in onze online webshop. We bieden een ruime keus aan verschillende modellen schoenen voor dames, heren en kinderen. En ook op het gebied van accessoires kun je prima bij ons terecht.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik ben nog nooit zo slecht behandeld…
Ik ben nog nooit zo slecht behandeld als vanmiddag hij van Haren aan de Frederik Hendriklaan. Verkoopster had duidelijk geen zin in haar werk en wilde totaal niks verkopen. Het ligt dus niet aan de collectie maar aan de medewerker.
Wat een waardeloze winkel/ manager.
Wat een waardeloze winkel/ manager.
maar wonen niet in de buurt van rotterdam centrum dus daarom gaan we terug naar Hellevoetsluis omdat heel de zool is los gelaten.
Ze stuurde mij zo de winkel uit en ga maar naar Rotterdam kan niks voor je doen.
Echt een waardeloze winkel van haren alle winkels moeten 1 zijn maar ze hebben zware kapsones bah bah ga nooit meer 1 stuiver uit geven daar gewoon alleen al om de service die je krijgt hoop dat meer mensen zo denken
Vlotte, en ook uitstekend verpakte levering
Het aangebodene was precies wat ik ervan verwachtte. Prima prijs, snelle levering. Prima service.
Gratis verzonden,labels voor retourneren ook toegevoegd.
Schoenen middels de website besteld. (In de winkel waren ze net iets te klein, en een grotere maat was niet aanwezig.) Keurig de volgende dag 'GRATIS' geleverd. En in de doos de papieren codes/labels om de schoenen eventueel direct weer terug te sturen. Te retourneren...wauwww Dikke 10 voor Van Haren
Maar ik hou ze hoor 👌
TOP verkoopster
Goedemiddag
ik moest schoenen hebben waar een beenbrace in paste
dan even bij Van Haaren kijken.
Wat een winkel. zo'n goede verkoopster met kennis
van zaken, vriendelijkheid en behulpzaam kom je niet
meer tegen, maar bij van Haaren Zwijndrecht is er nog
Een TOP
Super snel geregeld
Super snel geregeld. In de winkel teruggebracht. Volgende dag stond geld terug op de rekening!
Schoenen die daar verkocht worden zijn…
Schoenen die daar verkocht worden zijn van slechte kwaliteit. Ik kocht deze winter een paar sportschoenen van Fila, nog geen 5 maanden verder en ze zijn kapot. Scheur in de zool, zou zo niet mogen zijn. Al hun schoenen zijn meestal niet in de mode en voelen allemaal goedkoper aan dan wat je ervoor betaald. Zonde
Many times we ordered here shoes for…
Many times we ordered here shoes for good prices (Graceland) and those where almost always very nice and solid.
Schuhe an der Kasse vertauscht
Ein paar Schuhe an der Kasse abgelegt, um weitere Schuhe zu kaufen. 2 weitere Paare dazu stellen lassen.
Dann bezahlt, ohne Karton bitte, soweit OK.
Heute Schuhe angezogen und verwundert das sie drücken und zwicken! Stelle fest, das die Größe 38, die ich an der Kasse abgestellt habe sich in Größe 36 verwandelt hat!!!! Prima, kein Karton, kein Umtausch!!!
Und hin und zurück nach Venlo, 160 km ist auch mal kein Katzensprung.
Van Haren, Venlo, nein danke
Slechte terugbetalers!!!!!!
Op 19 mei online schoenen besteld. Geretourneerd 21 mei en 23 mei verwerkt door klantenservice.
Vandaag 5 juni nog steeds je geld niet retour en kan nog wel een week duren. Bestel hier dus nooit schoenen, waardeloze organisatie als het gaat om terugbetaling.
Complaint About Store Pickup Service
I ordered a pair of shoes for collection at the Houten store and received an email saying that my order was ready for pickup. When I arrived, the sales assistant told me they did not have my order and that I should try again another day. Are you serious?
She did not even bother to check the order number in the computer or search for it by my name. The shoes are only available in this Houten store.
I strongly do not recommend this company. Their customer service is also incompetent and careless. Responses are extremely slow, and they do not even seem to know which order I am referring to because they cannot read the information provided properly.
At this point, I have no idea where my order is because nobody is able to give me any information.
Klant onvriendelijk
Tijdens een bezoek aan van Haren in de hoven Delft , was het personeel zeer ongeïnteresseerd. Zij hielp met grote tegenzin en was niet zo bereid goed te helpen. Het opstapelen van dozen was belangrijker. Mijn zus is later in de zelfde winkel geholpen door een andere klant, daar de verkoopster niet thuis gaf..de andere klant heeft geholpen met vinden van de juiste slippers...volgende keer geen van Haren meer voor ons!
Schoenen online besteld in de app zou…
Schoenen online besteld in de app zou 22% korting krijgen. Codes klarna ingevuld. Vandaag gekeken wanneer de bestelling komt is er niks terug te vinden
Zeer teleurstellende ervaring met…
Zeer teleurstellende ervaring met vanHaren.
Op heden zijn we 23 mei. 21 april bestelde ik schoenen in het filiaal van Sint-Andries. Nadien kreeg ik bericht dat deze niet beschikbaar waren en dat ik contact moest opnemen met de klantendienst. Sindsdien kreeg ik telkens tegenstrijdige informatie: eerst zouden de schoenen toch leverbaar zijn, daarna zouden ze van Torhout naar Sint-Andries worden gestuurd, vervolgens bleken ze nog steeds niet aangekomen, en uiteindelijk werd zelfs gezegd dat ze mogelijk verloren zijn.
Wat mij vooral stoort, is de slechte communicatie. Zowel via de klantendienst als via het filiaal kreeg ik andere uitleg. Ondertussen zijn we bijna een maand verder en heb ik nog steeds geen duidelijke oplossing. Als klant moet je telkens zelf opnieuw contact opnemen en blijf je in onzekerheid.
Ik begrijp dat er iets kan mislopen, maar dan verwacht je duidelijke opvolging, correcte informatie en een passende oplossing. Dat is hier helaas niet gebeurd.
Voor mij is dit een zeer ontgoochelende ervaring. De service en opvolging laten echt te wensen over.
Online besteld
Online besteld, ruime keuze, snel geleverd, een goede en mooie betaalbare sneaker, dus ik ben erg tevreden !
Nooit meer Van Haren winkel Middelharnis!
Een zending Crocs netjes binnen gekregen en geprobeerd in de van Haren winkel in Middelharnis om te ruilen. De verkoopster was heel onvriendelijk!
Begon gelijk Crocs verkopen wij niet in de winkel en ook met een betaling van Klarna kunt u niet ruilen of retour geven. De manier hoe ze tegen mij "tekeer" ging, is al een reden genoeg om hier nooit meer iets te kopen!
De doos schoenen opgestuurd met Post.nl!
Mooie prijzen maar opdringerig
Mooie prijzen. Leuke keuze. Vaak open op zon-en feestdagen. Enige minpunt is de zeer opdringerige waterproof behandeling van 5 euro. Op het onbeleefde af!
Zeer slechte ervaring met de service
Zeer slechte ervaring met de service. In Hoofddorp schoenen gekocht, maar er werd niet gevraagd naar de actieve memberkorting. Vervolgens in het filiaal aan de Kinkerstraat twee keer teruggeweest met de bon, maar ook daar weigerde men te helpen. Zelfs de klantenservice biedt geen oplossing, ik moet nu voor de dérde keer terug met alle fysieke producten om ze te retourneren en opnieuw aan te slaan. Een onnodig ingewikkelde procedure voor een fout die bij de winkel ligt. Klantvriendelijkheid is hier ver te zoeken.
Het personeel verstaat geen nederlands…
Het personeel verstaat geen nederlands en kan je niet helpen in nederland , dus ik heb schoenen gekocht bij de buurman
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。