vanHaren Schoenen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Complimenten zijn zéker op de plaats voor Van Haren Schoenen! - Ruime collectie met écht leuke schoenen voor iedereen wat wils - Eindelijk ook leuke schoenen in maat 43 en 44; grote dank hiervoor... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Op zich qua schoenen geen klachten maar qua services en oplossingen waardeloos. Verjaardagsvoucher werkte niet in winkel na mail , kreeg ik eerst antwoord dat totaal niet klopte toen ik ze daarop wee... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Na betaling van bestelling gebeld met klantenservice , door foutje in bijvoeg nummer niet leverbaar door post nl !! Wachten op terugbetaling !! Wil je toch die bestelling eerst opnieuw betalen !!! Ben... もっず芋る

䌁業情報

1. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

Schoenen maken elke outfit compleet Door te kiezen voor de juiste schoenen maak je elke outfit helemaal af. Schoenen geven je net dat beetje extra uitstraling mee. Of je nu op zoek bent naar trendy, elegante, sportieve of casual schoenen: bij vanHaren kun je altijd kiezen uit een uitgebreid assortiment. Niet alleen in één van onze 143 fysieke winkels, maar ook in onze online webshop. We bieden een ruime keus aan verschillende modellen schoenen voor dames, heren en kinderen. En ook op het gebied van accessoires kun je prima bij ons terecht.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 153ä»¶

レビュヌを曞く

Al jaren dankbaar klant😀

Makkelijk alles te bekijken en bestellen, nog fijner via de app met welkomstkorting😀 Volgende dag m'n schoenen thuis bezorgd, alles prachtig verpakt en gekozen schoenen op ÚÚn paar na (omdat ik zelf de verkeerde maat had gekozen), passen perfect. En nog niet vergeten dat dankzij de actie prijzen, betalen van de rekening doet absoluut geen pijn. Nog makkelijker om in 3 termijnen te mogen betalen. Perfect. Dik tevreden, zoals altijd in alle tientallen jaren dat ik schoenen bij jullie koop. Bedankt voor de fantastisch service.

2026幎4月23日
5぀星のうち3の評䟡

Wat een verjaardagskorting...not

Op zich qua schoenen geen klachten maar qua services en oplossingen waardeloos.
Verjaardagsvoucher werkte niet in winkel na mail , kreeg ik eerst antwoord dat totaal niet klopte toen ik ze daarop wees kreeg ik een nieuwe voucher maar ja de schoenen zijn reeds al gekocht dus heb weinig aan een nieuwe voucher. Beetje jammer vab deze karige oplossing

2026幎4月20日

Gratis is niet gratis en 2* tot daar voor niets

Er werd gezegd dat schoenen behandelen gratis is. Toch werden er 2 van de 3 schoenen aangerekend terwijl dit niet besproken was. Op zo een klein bedrag €59 werd dus €10 voor bescherming betaald wat helemaal niet nodig was mar aangezien 'gratis' wel op aanbod ingegaan. Teruggegaan, weten ze wie het was en hoorde ik zeggen dat de persoon in kwestie dat al vaker had gedaan. Echter was de manager in opleiding en wist niet wat te doen. Ik moest dus nog maar eens terugkomen. Weer tijd kwijt en diesel verbruikt om te horen dat ze niets kunnen doen. De persoon in kwestie zou zijn aangesproken maar als ik verder naar vergoeding vraag wordt ik gevraagd wie de persoon was (hoewel ze het dus wisten want ze was aangesproken). Ze hebben me dus een 2e keer tot daar laten komen voor niks. Enige dat ze kon doen was €5 korting geven als ik dan en daar schoenen zou kopen.

In plaats van €10 terug te geven zijn ze 4 klanten kwijt.. Vriendelijk waren ze wel, je zou voor minder aangezien ik er 2* et kluitje in het riet worst gestuurd en er dan nog gezegd wordt ik was er niet bij en de pijzen staan op het bord.
Met andere woorden als iemand zegt hier een gratis koffie, moet jij zeggen nee er staat €3 op het bord...

2026幎4月9日

Bedrog

Wij zijn schoenen gaan kopen voor ons zoontje en aan de kassa vroeg de winkelbediende of de schoenen mochten worden ingespoten tegen nat en vuil. Omdat er op geen enkel moment iets gezegd werd over een meerprijs, gingen wij ervan uit dat dit een gratis extra service was.

Tot onze grote verbazing moesten we achteraf €4,99 extra betalen. Voor die prijs hadden we dit uiteraard nooit laten doen, aangezien we de schoenen evengoed thuis zelf hadden kunnen inspuiten.

Wat ons vooral stoort, is dat de prijs helemaal niet werd vermeld. Dit hoort duidelijk op voorhand meegedeeld te worden. Wij vinden dit absoluut niet correct en voelen ons misleid en bedrogen.

We hebben hierover contact opgenomen met de klantendienst, maar daar kregen we te horen dat de winkelbediende beweerde dat ze de prijs wel had vermeld. Dit klopt niet. Het voelt bijzonder frustrerend dat men zonder meer de versie van de winkelbediende overneemt en daarmee eigenlijk insinueert dat wij liegen.

Dit is allesbehalve klantvriendelijk en bijzonder teleurstellend. Door deze ervaring zullen wij hier nooit meer iets kopen en willen we andere klanten waarschuwen om goed op te letten voor extra kosten die niet duidelijk worden meegedeeld.

2026幎4月11日

Winkel Meir

Winkel Meir : super onvriendelijke bediening aan de kassa. Hun topdeal was onduidelijk, en in plaats van dit op een vriendelijke manier duidelijk te maken was zij en haar verantwoordelijke ronduit onbeschoft!
Nooit meer!

2026幎4月10日
5぀星のうち1の評䟡

Helaas slechte ervaringen met van Haren schoenen.

Sorry lieve medewerkers van de klantenservice van Van Haren.

Maar ik heb nu tweemaal slechte ervaringen opgedaan met herenschoenen van uw winkel.
Recent, schoenen van Tom Tailor, Artikelnummer
De hielstukken waren zo stug en stevig, dat ik op mijn hielen bloedblaren kreeg.
Die nu gelukkig al wat genezen zijn.
Ik had zelfs nog wat stukjes uit de hielpartijen gesneden, om te zien of dan te lopen was zonder pijn.
Maar helaas, dat heeft ook niet geholpen.
Sorry, de schoenen in de kledingcontainer gedumpt.
Jammer.

En dit is niet de eerste slechte ervaring met van Haren schoenen.
Lang geleden witte sneakers gekocht, waarvan de buitenzolen na een paar maanden helemaal openscheurden en ik ze ook weg kon gooien, omdat ze niet meer waterdicht waren aan de onderzijde.

Sorry, ik kan schoenen van Van Haren niet aanbevelen.

Toen ik de recente herenschoenen zou ontvangen, had de DHL bezorger blijkbaar zijn dag niet, want die stuurde de schoenen onbezorgd gelijk weer terug naar van Haren.

Toen heb ik getelefoneerd met de klantenservice van Van Haren.
En dit is ook absoluut waar, ik heb nog nooit zo,n sympathieke en klantvriendelijke klantenservice dame aan de lijn gehad als die keer.

Die regelde gelijk dat ik voor die onbedoeld retour komende schoenen, zo snel mogelijk mijn geld terug kreeg.

En met 10% korting dezelfde schoenen nogmaals kon bestellen.

Dus dat was top service.
Maar jammer van de kwaliteit van deze Tom Tailor schoenen.

Het ga u allen goed, liefs,
xxx

PS Trustpilot, alstublieft deze review laten staan, het is een echte ervaring van mij.

2026幎4月8日
5぀星のうち5の評䟡

We zijn zooo leuk geholpen in Almelo

We zijn zooo leuk geholpen in Almelo, de verkoopster ging super tof en leuk met onze kleinkinderen om. Dat maak je niet veel meer mee, een hele dikke pluim en bedankt. Heb haar ook bedankt voor het leuke helpen.
Als iedereen iets van deze dame mee zou krijgen wordt het winkelen weer erg leuk.

2026幎4月3日

Goede klantenservice

Mooie sneakers besteld alleen de bezorging liet lang op zich wachten door Post.nl.3 dagen de melding dat ze mijn pakket niet konden leveren en dat het de volgende dag zou worden! Dus heb ik eerst contact gezocht met Post.nl, die zeiden dat ik contact met van Haren moest nemen. Heb ik gedaan en netjes en correct geholpen door de klantenservice. Mijn niet ontvangen pakket is retour genomen en met 2 dagen had ik mijn geld terug zodat ik alsnog mijn mooie sneakers opnieuw kon bestellen en die werden wel de volgende dag geleverd!

2026幎3月29日

Tevreden!

Ik ben altijd zeer tevreden met van Haren en de hoeveelheid aanbod van schoenen. Ik koop altijd de schoenen van de kinderen daar.

Service. Van haren

Ik had 20 dec sketches gekocht 70 eur
Van de week zag ik dat het midden
Van de zool het profiel weg was. En de zool dun
Ik liet aan medewerker zien
En hij zei gelijk zoekt u maar snel
Andere schoenen uit
Het paar wat ik uitzocht was goedkoper
Maar zelfs dat bedrag werd terug betaald
Wat een goede service
Ik vind ook altijd zo n goede collectie
En ook grotere maten voor. Dames
Deze Van haren zit in de mall in leidschendam

Klantonvriendelijk

Schoenen voor kleindochter van 5j in Leuven gekocht. Na nog wat rond wandelen in de stad moest meisje dringend plassen. Gevraagd of dit kon. Antwoord was neen en dat er aan het station openbare toiletten zijn. Onaanvaardbaar vind ik dit! Is het beter dat je je kindje in de winkel op de vloer laat plassen? Ik stelde zelfs voor om 50 cent te geven.
Proficiat en bedankt voor je klantvriendelijke houding Van Haren 👏🙋tot nooit meer.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。