vanHaren Schoenen レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Makkelijk alles te bekijken en bestellen, nog fijner via de app met welkomstkorting😀 Volgende dag m'n schoenen thuis bezorgd, alles prachtig verpakt en gekozen schoenen op èèn paar na (omdat ik zelf... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Complimenten zijn zéker op de plaats voor Van Haren Schoenen! - Ruime collectie met écht leuke schoenen voor iedereen wat wils - Eindelijk ook leuke schoenen in maat 43 en 44; grote dank hiervoor... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Op zich qua schoenen geen klachten maar qua services en oplossingen waardeloos. Verjaardagsvoucher werkte niet in winkel na mail , kreeg ik eerst antwoord dat totaal niet klopte toen ik ze daarop wee... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Na betaling van bestelling gebeld met klantenservice , door foutje in bijvoeg nummer niet leverbaar door post nl !! Wachten op terugbetaling !! Wil je toch die bestelling eerst opnieuw betalen !!! Ben... もっと見る

企業情報

1. 靴屋

当該企業による記述

Schoenen maken elke outfit compleet Door te kiezen voor de juiste schoenen maak je elke outfit helemaal af. Schoenen geven je net dat beetje extra uitstraling mee. Of je nu op zoek bent naar trendy, elegante, sportieve of casual schoenen: bij vanHaren kun je altijd kiezen uit een uitgebreid assortiment. Niet alleen in één van onze 143 fysieke winkels, maar ook in onze online webshop. We bieden een ruime keus aan verschillende modellen schoenen voor dames, heren en kinderen. En ook op het gebied van accessoires kun je prima bij ons terecht.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 153

レビューを書く

Dik Tevreden

Ik ben erg tevreden met Van Haren Schoenen. Online schoenen besteld, snel ontvangen. De schoenen zijn mooi en comfortabel.
Mijn ervaring met de winkels van Van Haren is ook goed. De medewerkers zijn klantvriendelijk en het assortiment is leuk.

2025年11月25日
5つ星のうち5の評価

Online schoenen bestellen werkt perfect

Zo nu en dan heeft vanHaren ijzersterke aanbiedingen die ik als liefhebber van schoenen niet kan weerstaan. Dit in combinatie met de perfecte bezorging via DHL maakt dat ik graag bestel bij vanHaren. Omdat ik mijn schoenmaat ken kan ik prima online bestellen.

2025年11月21日

Geweldige service!

Wat een geweldige service bij van Haren!
Een goede, vriendelijke en vlotte communicatie.
Alles snel geregeld!
Geen gedoe. Heel fijn!!

2025年11月18日

Zo blij met deze winkel

Zo blij met deze winkel. Ik heb maat 43/44 en kan bijna nooit voordelige schoenen kopen. Nu heb ik deze week gewoon super vrouwelijke laarsjes bij van Haren kunnen kopen voor 30 euro! En vorig jaar al leuke sneekers met glittertjes!🥰

2025年11月10日
5つ星のうち1の評価

Nieuwe schoenen poema sportschoen dames…

Nieuwe schoenen poema sportschoen dames gekocht na 3 weken gaat mijn vrouw ze voor de eerste keer aandoen zool onmiddelijk los ik keer nd winkel met bewijs vd bank te geraardsbergen willen deze niet meer terugnemen alhoewel ik via bankafschrift kan tonen dat ik deze daar heb aangekocht ,moet kasticket aantonen er is geen normale mens die schoenen koopt van bijna 100 euro die denkt dat de zool er gaat afvallen nooit zet ik daar nog een voet binnen

2025年11月12日

Complimenten aan Sneek en klantenservice

We hadden in de winkel in Sneek schoenen gepast. Echter, de gewenste kleur was niet op voorraad. De verkoopsters stelden voor ze voor ons te bestellen. Dit gedaan en de schoenen kwamen snel bij ons thuis binnen zonder extra kosten.
Helaas was er na 3 weken iets mis met een van de schoenen. Hierop heb ik de klantenservice gemaild met foto's. Niet alleen kreeg ik hierop heel snel antwoord, dit antwoord was zeer compleet, meedenkend en erg klantvriendelijk.
De vervangende schoenen zijn net binnen.
Ik kan alleen maar positief zijn!

2025年10月8日

Trustpilot エクスペリエンス