Vavilla レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hold da op nogle rare mennesker der stÃ¥ i pop op butikken . Fantastisk rart og smilende personale skal man lede lÊnge efter. Fine fine varer som jeg ihvertfaldt ikke har set lignende i andre butikker... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vil helt sikkert handle der igen ! LÊkkert udvalg og vores valg faldt pÃ¥ et super fint tÊppe til vores datters vÊrelse. Hurtig levering og tÊppet var af virkelig lÊkker kvalitet og levede helt op ti... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde fået en julegave, som skulle returneres, ingen problemer, hurtigt og nemt :-) Produktet fejlede intet, - bare et fejlmatch. Helt klart et sted jeg vil anbefale.

䌁業が回答したした

Virkelig flotte produkter, god kvalitet og hurtig levering :) derover var pop-up butikken i StrÊdet i december super flot og med god service. Ikke sidste gang jeg handler der!

䌁業情報

1. 日甚品店

圓該䌁業による蚘述

Vavilla.dk har fokus på indretning og unikt design. Vores vision er at levere produkter der ikke er masseproduceret eller findes i butikker på hvert et gadehjÞrne.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Mega smuk taske

Mega smuk taske, og virkelig sÞd, god og hurtig service. KÊmpe anbefaling herfra❀

2022幎1月15日

Vavilla からの回答

Det betyder meget for os, at du gav dig tid til at sende os feedback. PÃ¥ gensyn hos vavilla.dk :)

God oplevelse

Super hurtig levering og skÞnne produkter😃👍

2022幎1月13日

Vavilla からの回答

Tak for din feedback og vi er rigtig glade for at alt levede op til dine forventninger :) PÃ¥ gensyn hus vavilla.dk

Rigtigt Kina produkt

Rigtigt Kina produkt der overhovedet ikke lever op til forventningerne. Holder ikke varmen mere end 10 min og er klart det dårligste termokrus jeg nu ejer, derudover falder -lÊderdelen der på billederne sidder på kruset, ned så det ser åndsvagt ud.
Kan klart anbefale mit termokrus fra Eva solo som rigtigt tit er på tilbud til 199.

2022幎1月12日

Vavilla からの回答

Hej Renée. Vi er rigtig kede af, at du ikke fÞler produktet lever op til dine forventninger. Goat Mug er tÊnkt som et krus man kan have med på farten og med rem og holder i lÊder, får man bestemt en detalje for kvalitet. Kruset er produceret i plastik og det er sikkert et kompromis i forhold til en pris på kun 249 kr. Kruset er produceret i Europa.

Levering dag til dag

Levering dag til dag - fin og lÊkker kappe til min niece

2021幎12月22日

Vavilla からの回答

Vi er super glade for at din niece fik en af vores lÊkre kapper. Tak fordi du gav dig tid til at skrive om os. På gensyn hos Vanilla.dk :)

Super hurtig levering

Super hurtig levering, fantastisk kundeservice!

2021幎12月6日

Vavilla からの回答

Hej Charlotte. Tak for dine fine ord og vi står altid til rådighed. På gensyn hos vavilla.dk

Dejlig kundeservice

Dejlig kundeservice. Fik hurtigt besked ang. vare der ikke var på lager.
Så kan stÊrkt anbefale at bruge deres service om besked når en vare igen er på lager.

2021幎11月25日

Vavilla からの回答

Tak for din tilbagemelding som vi altid sÊtter stor pris på. :) På gensyn hos vavilla.dk

Fin service

Fin service, hurtig levering og gode drikkedunke.

2021幎8月12日

Vavilla からの回答

Tak fordi du giver dig tid til at anmelde os og vi er rigtig glade for at du er tilfreds med dine bestilte varer. Vi håber at se dig snart igen hos vavilla.dk

Hurtig service

Hurtig service og den holder vÊsken i flasken og er god

2021幎8月7日

Vavilla からの回答

Vi er rigtig glade for at du synes om din bestilte vare. PÃ¥ gensyn hos vavilla.dk :)

Super god service

Super god service, hurtig levering og masser af lÊkre ting af hÞj kvalitet.

2021幎7月17日

Vavilla からの回答

Tak for feedback, det vÊrdsÊtter vi rigtig meget! På gensyn hos vavilla.dk

Mine varer blev pakket og afsendt kort

Mine varer blev pakket og afsendt kort efter bestilling. Jeg var i tvivl om hvordan min lampe fungerede og skrev pÃ¥ Instagram. Fik hurtigt svar og hjÊlp. Super service😊

2021幎7月11日

Vavilla からの回答

Vi er rigtig glade fordi du giver dig tid til at sende os en anmeldelse og at lampen levede op til dine forventninger. Vi glÊder os til at se dig igen på vavilla.dk :-) God sommer.