2.5

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

KÞbte en parfume men den blev ikke

KÞbte en parfume men den blev ikke leveret. Har bedt om at fÃ¥ mine penge tilbage 4 gange, men hver gang skriver de “du har bedt om at fÃ¥ et nyt produkt tilsendt
” og vi kan tilbyde 20% i rabat, men de tilbagebetaler ikke mine penge. Har selvfÞlgelig meldt det til banken
 KÞb ALDRIG varer hos Vela!!!

2025幎7月25日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

En dyr investering der blev en kÊmpe

En dyr investering der blev en kÊmpe skuffelse 😢!
Vi kÞbte en VELA Tango med batteri hÊve-funktion og ekstra sÊdebetrÊk samlet pris 23.000 kr til min gamle mor. Min mor havde nogle krÊfter i benene men kun kortere gangfunktion med stÞtte. Planen var at holde hendes ben nogenlunde ok og undgå forvÊrring og kÞrestol. Det virkede smart med hÊve-sÊnkefunktionen. Megen research gik forud og så tog vi springet og kÞbte, hvad vi troede var et godt valg.
Det har vÊret en stor skuffelse desvÊrre!!!!
Jeg nÊvner i korte trÊk nogle af problemerne med stolen:
1: Siddekomforten er ikke god. Stolen er for hård og armlÊn er hårde og plast nakkestÞtten er ikke behagelig.
2: Stolen er alt alt for tung og ufiks at skubbe rundt. Selv tÊppe med ultrakort luv er ikke muligt. Det skal vÊre et helt glat gulv.
3: Hjulene er tunge og bliver viklet ind i ethvert hår de mÞder.
De er virkelig vanskelige at rense og man kan ikke skille dem ad. Firmaet er uinteresserede i at hjÊlpe med dette problem. Det koster 3-4000 kr at få stolen på vÊrksted for noget så oplagt som at der kommer hår i hjulene og man ikke selv har mulighed for at skille hjulene ad og rense dem.
4: UldbetrÊkket er meget varmt og for varmt og kan ikke tages af og vaskes.
5: Batteriet, der var dyrt viste sig også dårligt, med dårlig opladningskapasitet.

Vi har derfor en stol stående, der egentlig burde have gjort gavn. Vi er tÊt på at den ryger til gives vÊk gratis nu efter kun få år.

Vi kontaktede firmaet. De hjÊlper ikke med salg af brugte stole i ellers fin stand

Det er trist at skulle skrive sådan om et produkt.
Men jeg Þnsker ikke for nogen, at de skal spilde deres penge og blive skuffede.

2024幎11月1日
自発的なレビュヌ