Snel geleverd en goed verpakt. Goede beschrijving erbij voor de installatie en instelling. Dit was heel handig om alleen de motorplaat te vervangen. Dat kon heel snel en daarbij kon de rest van het ve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De levering was keurig op tijd en de informatie op de website was keurig compleet. plug en play herstel van de Ventilatie.
Heel snel, professioneel en vriendelijk geholpen. Ik was onzeker over het onderdeel dat ik nodig had, en aangezien het ging over een behoorlijk duur item (>400 euro), was ik bang om iets verkeerd t... ãã£ãšèŠã
De unit was inderdaad Plug and Play en veel stiller dan de 20 jaar oude ventilatie unit. Het verwijderen van de oude defecte unit was even prutsen en wrikken met een schroevendraaier. Installatie van... ãã£ãšèŠã
Ventilatiewinkel Ventishop is 'Online' sinds 2005. Ventishop is ontstaan vanuit het installatiebedrijf Ventilatie Service Noord Brabant (RG Ventilatie) met vele tientallen jaren persoonlijke ervaring in de ventilatie branche. Wij leveren allerhande nieuwe en originele onderdelen ter reparatie van uw ventilatorunit, wtw-unit, balansventilator, dakventilator, damkap (wasemkap) maar u kunt ook bij ons terecht voor bedieningen, draadloze ontvangers en zenders, sensoren, servo motoren, warmtewisselaars (HRV), enthalpie wisselaars (ERV), afzuig- en inblaas(toevoer)ventielen, filters ook fijnstof- of pollenfilters, het vervangen van kogellagers, het updaten van firmware. Wij zijn het meest ervaren met de merken Stork (Zehnder), Brink Climate Systems, BUVA Vital Air Systems, Orcon en Comair. Onze klanten bevinden zich in geheel Europa. Wij verzenden middels een PostNL Verzekerd Pakket of naar een Pakjegemak PostNL Servicepunt. Ook is afhalen in Tilburg mogelijk. Betaling is mogelijk met o.a. iDeal, IBAN bankoverschrijving, Bancontact, Sofort, Giropay, en PayPal. Ventishop is bewust 100% social media vrij. Wij tonen geen links naar de bekende platformen, wij vragen nooit om ons te liken, te volgen of om uw aankoop te delen. Ook verzenden wij geen nieuwsbrieven en wij hebben geen mailinglists. Wij vallen klanten dus zo min mogelijk lastig. Een aankoop is eenmalig en om een vervolg aankoop zal nooit door ons worden gevraagd.
Schipbeek 11, 5032 RP, Tilburg, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Over het algemeen het goede ervaring.
Levertijd kan iets sneller in mijn ogen.
En vindt de website ook een beetje outdated. Maar voor de rest alles correct en netjes geleverd.
prima service ik had een gereviseerde orcon motor gekocht en werkt prima
Martin
Eindelijk een vriendelijke specialist gevonden die precies wist wat ik nodig had. Aan een typenummer had ie genoeg. Na betaling lag alles klaar om opgehaald te worden. Top!!!
Reparatie van ventilator door vervanging lagers. Heldere communicatie en zeer goede service. Nieuwe lagers in de BUVA ventilator, zeer stil. En daar bezorgt met DHL. Binnen twee dagen geregeld en ventilator zo goed als nieuw!
Geven een prima advies hoe met CO2 sturing de WHR Balansventilatie kan worden geoptimaliseerd. RF modules werken top.
Het juiste artikel binnen de goede leveringstijd.
Snelle levering, geïnstalleerd, afstelling niet echt nodig het werkt gewoon.
Snelle levering,zeer behulpzaam bij het beantwoorden van telefonische vragen en het snel beantwoorden van e mails buiten werkuren.

Ventilatiewinkel Ventishop ããã®åç
Snelle service goede levering van een product wat allen bij Ventishop leverbaar is.
Wij hebben onze bestelling geannuleerd voordat deze verzonden was. Deze verkoper heeft besloten daarop minder geld aan ons terug te betalen. Dat is tegen de wet. Met dit bedrijf moet je geen zaken willen doen.

Ventilatiewinkel Ventishop ããã®åç
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã