Jag blir fortfarande jagad av verksamhetslokaler, men numera hÀr pÃ¥ Trustpilot dÀr de försöker att tysta mig med fula metoder. De har anmÀlt mig tre gÃ¥nger nu för att jag gett dem dÃ¥ligt betyg. Rikti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Akta er för detta företag, riktiga bedragare, lockbete 19 kr sen nÀstan 1000 kr för varje vecka annons (fÀlla). tusen kr för en vecka herre gud vilka rÃ¥nare ??????? ingen skam..... de har ingen telef... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Resultatet blev bra och det kom ett flertal intresseanmÀlningar som var lÀtta att följa upp gav resultat. Blev bra kommunikation med intressenterna för lokalerna. Jag var inte helt med om hur d... ãã£ãšèŠã
Exakt samma situation som alla andra. Debiteringen framstÃ¥r som oklar och otillrÀckligt informerad, eftersom jag inte har fÃ¥tt nÃ¥gon orderbekrÀftelse eller kvitto trots att beloppet har dragits frÃ¥n m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Skriv till oss direkt på kundservice@verksamhetslokaler.se om du vill att ditt problem ska åtgÀrdas snabbt. På vardagar svarar vi inom 24 timmar. Om du skriver i helgen så svarar vi på måndag.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag vill varna andra!
Genom att acceptera Verksamhetslokaler.se:s villkor tecknar man ett abonnemang dÀr man betalar 19 kr första dagen och dÀrefter 450 kr per vecka. De drog sammanlagt 6000 kr från mitt konto innan jag upptÀckte det och sade upp avtalet. Allt stod visserligen i villkoren, men det kÀndes som en medvetet dold och vilseledande affÀrsmodell. Jag upplevde detta som mycket oseriöst.

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Utbudet var varierat och gav en braâŠ
Utbudet var varierat och gav en bra bild över vad som finns att tillgå.

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Jag har tillgÃ¥ng fort och har koll pÃ¥âŠ
Jag har tillgång fort och har koll på hur kan man registrera på verksamhetsledare.se

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Så var och hjÀlpte mig mycket

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Köpte en tomt och bygger lokal/ lagerâŠ
Köpte en tomt och bygger lokal/ lager på 8000kvm

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Funkade bra men jag hittade och köpteâŠ
Funkade bra men jag hittade och köpte en lokal skÀlv

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Bra sight att hitta önskvÀrd lokal

Bra och översiktliga erbjudanden

Kontinuerlig uppdatering och massaâŠ
Kontinuerlig uppdatering och massa lokal att vÀlja mellan.

BÀsta sidan,bÀsta service
BÀsta sidan,bÀsta service, bÀsta erbjudande, rekommenderar till alla

Bra och informativ
Bra och informativ. Upplevde att det var ett stort informationsflöde som var korrekt och stÀmde med det jag sökte.

Massa intressanta förslag
Massa intressanta förslag, vi Àr tacksamma för ert engagemang.

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Bra att man fÃ¥r dagsaktuella uppgifterâŠ
Bra att man får dagsaktuella uppgifter på lediga lokaler i det område man valt , och detta helt automatiskt .
/J.

Saknas bilder och priser på 90% av lokalerna
Saknas bilder och priser på i princip varje lokal, vem vill spendera tid på att leta efter lokaler utan att grundlÀggande information finns tillgÀnglig. Bryr man sig inte mer Àn så som förmedlare?
Och att man måste vara "guldanvÀndare" för att tillgå en lokal... kÀnns som en helt meningslös portal.

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
VÀldigt smidigt företag att samarbetaâŠ
VÀldigt smidigt företag att samarbeta med. Utskick och hemsida med tydlig information och bra funktionalitet.

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Bra sida med bra lokaler och mÃ¥ngaâŠ
Bra sida med bra lokaler och många valmöjligheter som uppdateras ofta

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Konkret, informativ, professionellt, bra feedback.

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Helt ok om man söker en lokal.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹