Jag blir fortfarande jagad av verksamhetslokaler, men numera hÀr pÃ¥ Trustpilot dÀr de försöker att tysta mig med fula metoder. De har anmÀlt mig tre gÃ¥nger nu för att jag gett dem dÃ¥ligt betyg. Rikti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Akta er för detta företag, riktiga bedragare, lockbete 19 kr sen nÀstan 1000 kr för varje vecka annons (fÀlla). tusen kr för en vecka herre gud vilka rÃ¥nare ??????? ingen skam..... de har ingen telef... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Resultatet blev bra och det kom ett flertal intresseanmÀlningar som var lÀtta att följa upp gav resultat. Blev bra kommunikation med intressenterna för lokalerna. Jag var inte helt med om hur d... ãã£ãšèŠã
Exakt samma situation som alla andra. Debiteringen framstÃ¥r som oklar och otillrÀckligt informerad, eftersom jag inte har fÃ¥tt nÃ¥gon orderbekrÀftelse eller kvitto trots att beloppet har dragits frÃ¥n m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Skriv till oss direkt på kundservice@verksamhetslokaler.se om du vill att ditt problem ska åtgÀrdas snabbt. På vardagar svarar vi inom 24 timmar. Om du skriver i helgen så svarar vi på måndag.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÀtt överskådligt och bra tips.

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Tydlig och bra information.

Enkel och tydlig sida.

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Bra att ha information samlat

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Bra men tyvÀrr hittade jag inte det jagâŠ
Bra men tyvÀrr hittade jag inte det jag sökte.

Det Àr kanon
Det Àr perfekt och lÀtt att man kan hitta lokalen.

AnvÀndarvÀnlig sida
AnvÀndarvÀnlig sida, lÀtt att hitta det du söker. Lite irriterande att du behöver vara "guldanvÀndare" för att se vissa objekt. Men det går snabbt att registrera sig.

Jag vill söka pÃ¥ lokaler med minst 6âŠ
Jag vill söka på lokaler med minst 6 meter till tak och med travers i södra Sverige och då fick jag massor med annat jag fick gå igenom. Onödigt tidsförlust tyvÀrr.

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Verksamhetslokaler gör sitt jobb pÃ¥âŠ
Verksamhetslokaler gör sitt jobb på riktigt bra. Jag personligen blev imponerad med deras tjÀnst. Rekommenderar till alla, som vill hitta något speciellt för sin verksamhet.

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Det Àr enkelt att hitta lokaler

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Jag tycker att jag skulle behöva en sökmotor för ett specifik krav så man inte får massor med förslag som inte passar
Jag tycker att jag skulle behöva en sökfunktion dÀr jag kan få bara lokaler med travers till exemple. Jag får för många förslag att orka gå in och titta på alla.
Det kanske finns ett sÀtt att göra det redan men det var inte sjÀlvklar.
Vi har inte tid att titta.

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Kommer för mÃ¥nga mailsena kvÀllar ochâŠ
Kommer för många mailsena kvÀllar och nÀtter

Bra uppdateringar om tillgÀngligaâŠ
Bra uppdateringar om tillgÀngliga lokaler. Hade dock önskat att få se alla tillgÀngliga lokaler.

Verksamhetslokaler.se ããã®åç
Bra med regelbundna uppdateringar viaâŠ
Bra med regelbundna uppdateringar via mejl och relevanta förslag på lediga lokaler.

Bra engagemang!
Bra engagemang och kontinuerliga meddelanden.

Trevligt bemötande på supporten
Trevligt bemötande på supporten, fick i övrigt inte mycket ut av att vara guldmedlem.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹