レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Oszuści. Nie wszedłem na mecz na ktory przeleciałem pół Europy. Bilet byl wystawiony na inne ID, którego nie mogłem zmienić na własne dane. Obsługa kibica przekazała, ze bilet ktory miałem to scam i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Proces zakupu biletów bezproblemowy, ale nie ukrywam ÅŒe otrzymanie biletów dopiero w dniu koncertu wprowadzało lekki stres, szczególnie ÅŒe na koncert lecieliśmy z Polski. Kontakt z centrum pomocy ocen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Oszuści. Bez ÅŒadnej odpowiedzialnosci i gwarancji. Przyjmują pieniądze za najlepsze miejsca a dostarczają bilet na najtańsze bez jakiejkolwiek informacji, ÅŒe to zrobią. Dostęp do wsparcia prawie nie i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

This is my second time i am using viagogo. i was able to get tickets for David Gilmour and Celine Dion - both concerts were great with seats as expected.

3.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 47ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Mialem bilet na Depeche Mode w

Mialem bilet na Depeche Mode w Barcelonie 16/3/2024 za £123 za sztuke
Przyleciałem z zona z UK na jedna noc.Okazało sie przed wejściem ze ktos przed nami wszedł na te bilety i ze nie moÅŒemy wejść.Kupiłem dwa bilety po 102 euro w kasie i tylko dlatego udało nam sie wejsc
Jedyny plus to taki ze viagogo oddało mi pieniądze za pierwotne bilety.Ale nie wszystkich stać na kupno kolejnych biletów
Ciezkie przezycie
Jestem bardzo rozczarowany
Pawel

2024幎3月16日

Kupiłem bilet na mecz Real

Kupiłem bilet na mecz Real Madryt-Girona, 10 min. przed meczem się okazało, ÅŒe dla viagogo nie udało się kupić biletu od organizatora i proponuję zwrot pieniędzy bądź inny bilet, który by dostarczyli w przeciągu godziny. Więc jedyne co zostało to postać pod stadionem. Nie polecam...

2024幎2月10日
5぀星のうち1の評䟡

Kupilem przez platformę bilety na mecz

Kupilem przez platformę bilety na mecz reprezentacji Polski w PN. Biletów nigdy nie dostałem a moja reklamacja nie zostałą wogole uznana, pomimo wieloktornych prób kontaktowania siez działem reklamacji/obslugi klienta. Pieniedzy nigdy istatecznie nie odzyskalem. Odradzam - Oszusci!!!!

2024幎1月1日

Fikcyjne bilety Uwaga!!

Viagogo oferuje bilety na koncerty za niemałe pieniądze (ja naciełam się na 560zl po czym przychodzi maila po 30 min. Piszemy do Ciebie z waÅŒną aktualizacją dotyczącą Twojego zamówienia.
Po dalszym zapoznaniu się i wyjaśnieniu z przykrością informujemy, ÅŒe wydarzenie to nie występem samego artysty na ÅŒywo. Szkoda ÅŒe od razu nie ma takiej informacji Oszustwo Oszustwo Oszustwo!!!!!!!!!!!

2024幎2月15日
5぀星のうち1の評䟡

do not buy tickets from this company

do not buy tickets from this company, beware of scammers... they have been trying to convince me for a week that I will get tickets. Yesterday, one of the ladies from this office wrote me an e-mail saying that I will get the tickets today by 8.30 in the morning, but I don't have them yet. after a telephone conversation with their employee, Mr. Teodor, because he introduced himself this way, he said that I couldn't count on a refund and there were still no tickets. I advise against scammers

2024幎1月1日
5぀星のうち5の評䟡

Widziałem sporo negatywnych opinii. Mimo tego kupiłem bilet na mecz ligi mistrzów Feyenoord - Lazio. Bilet otrzymany w ciągu 30 minut. Żadnych problemów na wejściu. Zdecydowanie polecam.

2023幎10月25日

Oszuści kłamcy

Oszuści kłamcy , kupiłem 2 bilety na meczu Antalya Galatasaray podchodzę do kasy i bilety nie istnieją , 150 euro rozpoczynam walkę o zwrot zdecydowanie nie polecam , kłamcy oszuści krętacze

2023幎10月7日
5぀星のうち3の評䟡

Nie moÅŒna sprzedać zakupionych biletów

Nie moÅŒna sprzedać zakupionych biletów na Serie A Italy. Sprzedałem u konkurencji. DuÅŒo innych utrudnień do sprzedaÅŒy biletów jak na La Liga w Hiszpanii. Słaba obsługa klienta telefonicznego gdyÅŒ nie moÅŒna wyjaśnić problemów z wystawieniem biletów. Po 20 próbie samemu mi się udało metodą prób i błędów. Daję 3 gwiazdki bo przynajmniej jakieś bilety się sprzedały.

2023幎10月3日

Nie ma się czego bać

Czytając opinie byłem lekko przeraÅŒony ale wszystko dobrze się skończyło. Zmiana danych na bilecie bez problemów wejście na imprezę bez problemów 😁jeÅŒeli serwis działa na całym świecie przez tyle lat to nie moÅŒe to być najgorszy serwis na świecie jak to niektórzy oceniają 😉

2023幎8月11日

Ocena pozytywna

Czytałem wiele nieprzychylnych opinii o tej stronie a jednak zdecydowałem się zamówić na niej dwa bilety na GP Zandvort w ubiegły weekend. Jedyną rzeczą, która mnie zmartwiła były obce nazwiska na biletach. Po prześledzeniu strony trafiłem na punkt w którym opisana była taka przypadłość. Strona umoÅŒliwia sprzedaÅŒ biletów osobom prywatnym a co za tym idzie kupując bilety moÅŒe zdarzyć się tak, ÅŒe ujrzymy na nich nie nasze nazwiska. W większości przypadków nie powinno to nieść za sobą ÅŒadnych problemów z racji tego, ÅŒe mało gdzie są sprawdzane równieÅŒ dokumenty toÅŒsamości.

Kupowałem bilety za pośrednictwem tej strony tylko raz, ale wszytko odbyło się pomyślnie a same bilety były na czas.

2023幎8月27日

Wyjątkowo nieuczciwa firma

Wyjątkowo nieuczciwa firma. Kupiłem bilety na ich stronie, na koncert Celine Dion. Koncert był kilka razy przekładany więc w międzyczasie udało mi się je odsprzedać przez ich stronę. Nie chcieli oddać pieniędzy mimo, ÅŒe zapłacił im za te bilety juÅŒ ktoś inny kto je kupił. Tłumaczyli się iÅŒ w regulaminie jest napisane, ÅŒe takie maja procedury i oddadzą albo po odbyciu się koncertu, albo gdy zostanie on odwołany. Koncert został odwołany, automat z ich strony wysłał kilka wiadomości ÅŒe zwrot niedługo nastąpi. Minęły dwa miesiące ani zwrotu, ani konkretnej informacji co się dzieję z moimi pieniędzmi. Zdawkowe odpowiedzi nawet na maile pisane po angielsku. Zero konkretów, zero informacji. Infolinia z polskim numerem z automatu łączy z obsługą po angielski. Zdecydowanie odradzam kupno przez ich stronę jakichkolwiek biletów

2023幎8月20日
5぀星のうち4の評䟡

Piszę, ÅŒeby trochę uspokoić innych

Kupiłam bilety przez viagogo omyłkowo. Dopiero po zakupie zorientowałam się, ÅŒe to platforma do odsprzedaÅŒy biletów. Daję 4 gwiazdki, bo informację, ÅŒe bilety mogą być dostępne nawet dopiero w dniu koncertu, dostałam po zakupie. Przeczytałam wtedy opinie w sieci o viagogo i byłam przeraÅŒona. Ostatecznie wszystko było w porządku. Bilety dostałam ponad 2 tygodnie przed koncertem, bez cudzego nazwiska. Na koncert weszłam z koleÅŒankami bez problemu.
PoniewaÅŒ to platforma do odsprzedaÅŒy biletów, powodzenie zakupu zaleÅŒy pewnie przede wszystkim od uczciwości sprzedającego. My miałyśmy szczęście.
Sama obsługa, informacje po zakupie, infolinia viagogo są ok, ale raczej nie powtórzę zakupu, bo to jednak duÅŒy stres przy takiej ilości negatywnych opinii.
Do cen się nie odnoszę. Koszty pośrednictwa są widoczne przy zakupie, więc przed zapłatą są znane, a cenę samego biletu ustala kupujący, a nie viagogo.

2023幎8月17日

Viagogo jest nieuczciwą firmą

Viagogo jest nieuczciwą firmą! Kupiliśmy dwa bilety na finał Super Puchar Europy w Atenach. Na dzień przed wydarzeniem nadal nie dostaliśmy biletów. Obsługa klienta zapewniała nas, ÅŒe otrzymamy bilety w dniu wydarzenia. Niestety okazało się to kłamstwem.. w dniu wydarzenia okazało się, ÅŒe nie ma dla nas biletów. Dodzwoniliśmy się do infolinii, która zapewniała nas, ÅŒe rozwiÄ…ÅŒe sprawę.. niestety znowu kolejne rozczarowanie.. Nie udało się załatwić biletów, za które zapłaciliśmy.. to jest śmieszne.. po co oferują bilety, których nie mogą przesłać do klienta!? Czujemy wielki ÅŒal i rozczarownie.. przylecieliśmy specjalnie na ten mecz do ATEN (zapłaciliśmy za hotel i loty), to było nasze wielkie marzenie.. stanowczo NIE POLECAM!!!!!

2023幎8月16日

Bezczelni oszuści

Najbardziej nieuczciwa strona do kupowani biletów. Sprawdzajcie strony zanim kupicie na nich bilety. Oszuści, brak moÅŒliwości zwrotów, namawianie na sprzedaÅŒ drogich biletów innym na ich stronie (czyli wciąganie klienta w nieuczciwą grę). Ceny totalnie nieadekwatne do cen od wiarygodnych uczciwych organizatorów

2023幎8月6日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ