OszuÅci. Nie wszedÅem na mecz na ktory przeleciaÅem póŠEuropy. Bilet byl wystawiony na inne ID, którego nie mogÅem zmieniÄ na wÅasne dane. ObsÅuga kibica przekazaÅa, ze bilet ktory miaÅem to scam i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Proces zakupu biletów bezproblemowy, ale nie ukrywam ÅŒe otrzymanie biletów dopiero w dniu koncertu wprowadzaÅo lekki stres, szczególnie ÅŒe na koncert lecieliÅmy z Polski. Kontakt z centrum pomocy ocen... ãã£ãšèŠã
OszuÅci. Bez ÅŒadnej odpowiedzialnosci i gwarancji. PrzyjmujÄ pieniÄ dze za najlepsze miejsca a dostarczajÄ bilet na najtaÅsze bez jakiejkolwiek informacji, ÅŒe to zrobiÄ . DostÄp do wsparcia prawie nie i... ãã£ãšèŠã
This is my second time i am using viagogo. i was able to get tickets for David Gilmour and Celine Dion - both concerts were great with seats as expected.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Koncert Andrea Boccelli
Koncert Andrea Boccelli - cena zakupionego biletu ponad 700 zÅ, po wydrukowaniu biletu okazaÅo siÄ, ÅŒe bilet kosztuje 425 zÅ? Dlaczego taka róŌnica? Dlaczego Viagogo nie poinformowaÅo o rzeczywistej cenie biletu, tylko taki narzut dali? To jest jawna kradzieÅŒ!
Real Madryt vs Celta Vigo
KupiÅam bilety na mecz w Madrycie poprzez stronÄ Viagogo.
Brak problemów. Bilety elektroniczne na aplikacji mobilnej otrzymaÅam 3 dni przed meczem, tak jak informowaÅa strona viagogo. Marzenie speÅnione, wszystko przebiegÅo pomyÅlnie.
KupiÅam bilety na koncert beyonce wâŠ
KupiÅam bilety na koncert beyonce w Warszawie i nie miaÅam ÅŒadnego problemu z serwisem. Bilety pojawiÅy siÄ u mnie 5 dni przed planowanym koncertem. Gdy miaÅam pytania dotyczÄ ce, otrzymaÅam szybka odpowiedz z obsÅugi klienta. Polecam
To nie jest uczciwa firma
To nie jest uczciwa firma, nie kupujcie od nich niczego! Mój koncert zostaÅ odwoÅany i poinformowali mnie, ÅŒe naleÅŒy mi siÄ zwrot pieniÄdzy. Sprawa miaÅa miejsce rok temu, a ja do dziÅ nie zobaczyÅem ani grosza, a kwota jest niemaÅa, bo 1300 zÅ. W tym czasie wymieniÅem z nimi dziesiÄ
tki maili i niczego nie uzyskaÅem poza kaÅŒdorazowym "We have escalated your case to the relevant department. Our dedicated team will be in touch with you shortly.". W tym okresie dochodziÅo do róŌnych absurdalnych sytuacji, np. takich, ÅŒe twierdzili, ÅŒe zwrócili mi pieniÄ
dze, ale nie byli w stanie przedstawiÄ potwierdzenia przelewu, natomiast mi kazali udowodniÄ, ÅŒe te pieniÄ
dze nie wpÅynÄÅy na moje konto...
Jednak, nawet gdy im przedstawiÅem wyciÄ
gi z mojego konta (co uwaÅŒam za naruszenie mojej prywatnoÅci), niczego nie uzyskaÅem.
Bilety na koncert
Bardzo wystraszylam sie bo pierw kupiÅam bilet na koncert w Krakowie na Iron Maiden . Pozniej zaczelam czytac zle opinie . Bylam zalamana bo nie mieszkam w Polsce i specjalnie lecialam do Krakowa na koncert i byl to prezent dla corki. Ale moge polecic , bilety otrzymalam. Dziekuje. A++
I am very pleased
I am very pleased. Telephone customer service at a very high level. They helped me solve a problem that was my fault. I highly recommend using Viagogo
W marcu tego roku chciaÅem kupiÄ biletyâŠ
W marcu tego roku chciaÅem kupiÄ bilety na czerwcowy koncert Shakti w Londynie. Moja ÅŒona znalazÅa mi bilety na Viagogo, mówiÄ
c ÅŒe kilka razy juÅŒ kupowaÅa bilety z tej strony. Nie zweryfikowaÅem opinii o stronie i zakupiÅem bilety za prawie 1200 zÅ, uÅŒywajÄ
c karty debetowej.
Po fakcie znalazÅem na fb link do innej strony z biletami (Eventim) gdzie byÅy one po 60 funtów sztuka (z opÅatami ok 700 zÅ za 2). Na dodatek od Viagogo dostaÅem info, ÅŒe bilety zostanÄ
mi przesÅane na 2 dni (!!!) przed wydarzeniem. ZaczÄ
Åem pisaÄ do nich maile, dzwoniÄ na obsÅuge klienta (odbiera jakaÅ hinduska która czyta wciÄ
ÅŒ wyuczone formuÅki). Zero moÅŒliwoÅci anulowania zakupu, proponowali mi odsprzedaÅŒ za pomocÄ
ich strony. OdsprzedaŌ biletów których nie mam!! Totalna poraŌka ze strony Viagogo.
PisaÅem o sprawie do Szwajcarskiego urzÄdu praw konsumenta. W odpowiedzi dostaÅem informacje, ÅŒe znane im sÄ
praktyki Viagogo i kilka lat temu byÅ jakiÅ pozew zbiorowy, który Viagogo wygraÅo, w zwiÄ
zku z tym nic nie mogÄ
zrobiÄ. StraciÅem nadziejÄ na odzyskanie Årodków, jednak zgÅosiÅem w banku reklamacje transakcji z obszernym opisem, kopiami maili od Viagogo oraz ze Szwajcarskiego urzÄdu.
Ku mojemu zdziwieniu dzisiaj dostaÅem informacjÄ, ÅŒe reklamacja zostaÅa uznana za zasadnÄ
i dostaÅem zwrot wszystkich Årodków!
Nie twierdzÄ, ÅŒe ta strona to tylko oszustwa, bo gro ludzi kupuje tutaj bilety z drugiej rÄki, jednak platforma daje pole do popisu róŌnej maÅci naciÄ
gaczom i nie robiÄ
NIC aby temu zapobiegaÄ. Viagogo odcina siÄ od jakiejkolwiek odpowiedzialnoÅci za takie akcje, a regulamin jest godny poÅŒaÅowania. Prawa konsumenta wg nich nie istniejÄ
Odradzam zakupy na tej platformie, a oszukanym polecam walczyÄ o swoje do samego koÅca!
koncert IL VOLO
Koncert IL VOLO w Weronie 1 maj 2023 , Bilet otrzymaÅam juÅŒ 7 kwietnia 2023, 1 maja 2023 udaÅam siÄ na koncert w Arena di Verona czekaÅo na mnie zamówione miejsce dokÅadnie to które zamówiÅam, koncert byÅ super jedyne co byÅo przeszkodÄ to deszcz , parÄ dni przed koncertem otrzymaÅam od viagogo ÅŒyczenia miÅego odbioru i zabawy . Wszystko przebiegÅo super , na koncert do Werony przyleciaÅam 29 kwietnia 2023 bilety miaÅam juÅŒ dawno w kieszeni , ja osobiÅcie polecam.
ZÅodzieje nie polecam
ZamówiÅam bilety na metallica 29.04.23âŠ
ZamówiÅam bilety na metallica 29.04.23 w amsterdam bilety okazaÅy siÄ niewaÅŒne 2800 zÅ przepadÅo, nowe kosztowaÅy 380⬠nie podaruje sprawa trafiÄ do adwokatað¡
JeÅli szukasz nierzetelnej firmy
JeÅli szukasz nierzetelnej firmy, której pracownicy na infolinii nawet na póŠgodziny przed wydarzeniem zapewniajÄ , ÅŒe bilety napewno bÄdÄ , pomimo tego ÅŒe to sÄ tylko puste obietnice. To jest to perfekcyjna firma. Stres, smutek oraz ogromne rozczarowanie gwarantowane!
OszuÅci!!
OszuÅci!!! Bilety kupione na Mecz Herthy Berlin i co?... Nie moÅŒna wejÅÄ bo nasze sektory juÅŒ ktoÅ sprzedaÅ i wszedÅ.. Banda naciÄ gaczy a siedziba w Szwajcarii i ch... MoÅŒna im zrobiÄ!!! OmijaÄ!!!
gÅupich nie siejÄ sami siÄ rodzÄ
gÅupich nie siejÄ sami siÄ rodzÄ , jeÅŒeli chcesz do nich doÅÄ czyÄ zrób interes z viaggo, ja NIESTETY zrobiÅem
Uwaga to oszuÅci!
Uwaga to oszuÅci!
SprzedajÄ
bilety warte 6 euro za 500 PLN! Plus nigdy biletów nie dostarczajÄ
. Kontaktu brak. NaciÄ
gacze?
OszukaÅcze oferty
OszukaÅcza oderta.
KupiÅem dwa bilety na koncert Any Moury. OkazaÅo siÄ, ÅŒe Viagogo sprzedaÅ bilety do nieistniejÄ
cego sektora i dostaÅem bilety na miejsca stojÄ
ce zamiast siedzÄ
cych.
Call center owszem, odbiera telefony, sÄ
grzeczni, obiecujÄ
zajÄ
Ä siÄ sprawÄ
, dostajÄ informacjÄ o eskalowaniu na wyÅŒszy poziom, po czym zapada cisza. I tak przez dwa tygodnie.
StraciÅem 180 euro, bo nie jestem w stanie staÄ na koncercie przez dwie, a moÅŒe trzy godziny.
KupiÅem bilety na F1 naâŠ
KupiÅem bilety na F1 na WÄgrzech,Manchester United i koncert G'n'R . Wszystko poszÅo gÅadko. OczywiÅcie trochÄ przepÅaciÅem bo sÄ róŌne prowizjÄ.porownalem ceny z innymi i wcale nie byÅo aÅŒ tak duÅŒo droÅŒej.
Bilet byÅ dobry
JeÅli chodzi o mnie, to nie mogÄ powiedzieÄ zÅego sÅowa o viagogo. Nie czytaÅam opinii przed zakupem (pewnie bym nie kupiÅa tutaj biletu) i do wczorajszego koncertu Ville Valo - baÅam siÄ, czy wszystko bÄdzie ok. Bilet zakupiony na w listopadzie, miaÅ dojÅÄ papierowy, jednak po tygodniu dostaÅam odpowiedź ÅŒe niestety nie ma papierowych biletów i dostanÄ w formie elektronicznej. DostaÅam zwrot na konto za to ÅŒe nie byÅ wysÅany pocztÄ
. Elektroniczny bilet dostaÅam na poczÄ
tku stycznia. WydrukowaÅam i wczoraj bez problemu dostaÅam siÄ na koncert.
Jak dla mnie, wszystko byÅo w porzÄ
dku.
VIEGOGO NACIÄGACZE
Witam.KupiÅem bilety w 2019 na koncert Ozzy Osbourne i Judas Priest.Koncert byÅ przekÅadany kilka razy wiÄc przez Viagogo gdzie kupiÅem bilety odsprzedaÅem je.Nie otrzymaÅem zwrotu zapÅaty za bilety.Dali termin 72 godzin abym przedstawiÅ dowód zakupu.Zaikasowali dwie zapÅaty mojÄ i kupujÄ cego.Mam maile które potwierdzajÄ ÅŒe wszystkie moje dane majÄ w systemie.UwaÅŒajcie na zakupy w Viagogo.Pozdrawiam
KupiÅem bilety na mecz Fc Barcelona
KupiÅem bilety na mecz Fc Barcelona, ponad trzy tygodnie przed meczem okazalo siÄ, ÅŒe nie bÄdÄ w stanie polecieÄ na mecz. WystawiliÅmy przez viagago owe bilety na sprzedaÅŒ. Mimo, ÅŒe ich jeszcze nie dostaÅem, ByÅem zapewniany, ÅŒe mogÄ je wystawiÄ i przesÅaÄ dwa tygodnie przed meczem sprzedajÄ cemu gdy sam je otrzymam - bo w tym terminie miaÅem je dostaÄ . Dwa tygodnie przed otrzymaÅem wiadomoÅc o tym, ÅŒe biletu nie przesÅaÅem kupujÄ cemu. Problem byÅ taki, ÅŒe od samego viagogo nie otrzymaÅem ich równieÅŒ. ZostaÅy dwa dni do meczu, biletów nadal nie mam a jednoczeÅnie otrzymuje od firmy wiadomoÅci, ÅŒe jeÅli nie przeÅlÄ biletów kupujÄ cemu zostanie naÅoÅŒona kara finansowa... Nie polecam
KupiÅem bilety na mecz FC Barcelona vsâŠ
KupiÅem bilety na mecz FC Barcelona vs Espanyol. ZapÅaciÅem za miejsca 130â¬, a posadzili mnie na samej górze stadionu gdzie bilety staÅy po 70â¬. Na zwot pieniÄdzy nie mam co liczyÄ. A poza tym, bilety kupiÅem ponad miesiÄ c przed spotkaniem otrzymaÅem je w dzieÅ meczu po tygodniowej batali telefonicznej. I jak pisze wyÅŒej nie byÅy to bilety na sektor w którym kupiÅem bilety.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã