Oszuści. Nie wszedłem na mecz na ktory przeleciałem pół Europy. Bilet byl wystawiony na inne ID, którego nie mogłem zmienić na własne dane. Obsługa kibica przekazała, ze bilet ktory miałem to scam i... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Proces zakupu biletów bezproblemowy, ale nie ukrywam że otrzymanie biletów dopiero w dniu koncertu wprowadzało lekki stres, szczególnie że na koncert lecieliśmy z Polski. Kontakt z centrum pomocy ocen... もっと見る
Oszuści. Bez żadnej odpowiedzialnosci i gwarancji. Przyjmują pieniądze za najlepsze miejsca a dostarczają bilet na najtańsze bez jakiejkolwiek informacji, że to zrobią. Dostęp do wsparcia prawie nie i... もっと見る
This is my second time i am using viagogo. i was able to get tickets for David Gilmour and Celine Dion - both concerts were great with seats as expected.
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bilety na Metallice do Pragi kupione
Bilety na Metallice do Pragi kupione , miały być os razu do ściągnięcie, kasa zapłacona biletów brak, pomógł mi bank z tytułu chargecard bo płatność kartą była. Otrzymałem zwrot gotówki. Kontakt z nimi to jak z robotem ...cały czas obiecywali,że bilety będą za dwa dni , a po 2 tygodniach dalej nic.
Ze swojej strony polecam viagogo
Ze swojej strony polecam viagogo. Bilety na mecz Realu kupiłam trzy miesiące wcześniej. Cena taka sama jak na oficjalnej stronie. Bilety otrzymałam 4 dni przed wydarzeniem, czyli zgodnie z informacją na stronie. Weszłam na mecz i spełniłam swoje marzenie :)
Po przeczytaniu tylu negatywnych opinii stresowałam się czy wszystko będzie wporządku, na szczęście w moim przypadku wszystko przebiegło bez żadnych problemów.
Ludzie narzekający na cenę? Nikt nikogo nie zmusza do kupna. Przed zakupem wszystko dokładnie jest napisane.
Bardzo drogo
Ceny znacząco przewyższają te z bezpośrednich stron, niestety nie zawsze jest możliwość takiego zakupu, dlatego skorzystałem z viagogo, ale ceny są strasznie wysokie! Dodatkowo płaci się za bilet elektroniczny czyli za pdf, co e tych czasach jest nie do przyjęcia, żenada!
Po nie odbytym wydarzeniu zwlekali z…
Po nie odbytym wydarzeniu zwlekali z oddanie kwoty, oraz ostatecznie po miesiącu czekania zostałem poinformowany że nie dostane zwrotu kosztów... tragedia i tyle polecam trzymać się jak najdalej od tej stronki
Oszuści
Oszuści, oszuści. Jak kasę przelejesz, nie ma możliwości zwrotu. Lichwa, naciągane. Temat do uwagi ogólnie!
Generalnie zwykłe naciąganie naiwnych…
Generalnie zwykłe naciąganie naiwnych ludzi (mnie też, przynajmniej czegoś się nauczyłem).Bilety przepłacisz min. 2krotnie - mam nadzieję że się sprawdzą..Pośrednik niewiarygodny aż dziw że mają plusowe opinie..Unikać jak najbardziej !!!
Oszustwo
Oszustwo. Robię donos do odpowiednich organów. Nie ma nawet możliwości kontaktu z nimi. Zapytania. trele morele .Jak można tak oszukiwać ludzi. Zwykła lichwa jak mogłam się dać nabrać. Chciałam dziecku zrobić prezent pod choinkę. Sku....yny. Nie daruję.Omijajcie jak najdalej.
Kupiliśmy 5 biletów na Stinga w Tauron…
Kupiliśmy 5 biletów na Stinga w Tauron Arena na 2.10. 2019. Zapłacilismy z nawiązką, bo aż 4500 tyś złotych . Koncert ma być jutro , a my DZISIAJ otrzymaliśmy maila, że nasze bilety są nieważne. Ciekawe, czy zwrócą kasę 😥 czy trzeba będzie zgłosić sprawę na policję. Zdecydowanie nie polecam Vivago.!!! To jest oszustwo, kupujesz, a potem nagle się dowiadujesz, że jednak nie pójdziesz na koncert. 😡
Bardzo drogo- nie polecam
Bilety na koncert 220 zł za dwie osoby ,Viagogo sprzedaje za 625 zł. Bardzo drogo - nie polecam. Bilety wystawione na nazwiska innych osób.
Uważaj!!
Uważaj!!! To tylko posrednik, miedzy Toba a innymi osobami, które
sprzUedaja bilety, kupione wczesniej na innych portalach ( pewnych), gdzie sam mozesz kupic bilet , o wiele taniej, bez posredników. W razie problemow za nic nie ponosza odpowiedzialnosci ..Czy chcesz kupować przez 2 posredników ??Nie warto!!!!! Ja zapłaciłam "frycowe".
5 marca 2019, kilka dni po rozpoczęciu oficjalnej sprzedaży na koncert Beth Heart (24 lipca 2019 Arena Gdynia), kupiłam dwa bilety za posrednictwem Viagogo .Nie podano rzędu i miejsc, doliczono opłate za rezerwacje ?? 98,28 zł,opłatę za wysyłkę 30,95 zł, VAT kupującego 22,61zł oraz cena za bilet: PLN166.54,
w sumie 484,92 zł. Okazało się że po 19 tygodniach !!!! oczekiwania tj.ponad 4i pół miesiąca , tydzien przed koncertem otrzymałam 2 bilety po 100zł , miejscówki w rogu hali koncertowej.
wszytsko ok weszlam na drukowany bilet…
wszytsko ok weszlam na drukowany bilet nie na swoje nazwisko i jeszcze dotarłam na płyte,,,pod samą scene....;)
NACIĄGACZE !!!ZŁODZIEJE !!!
Witam, skorzystałam z Viagogo . Przestrzegam przed transakcjami i korzystaniem z ich usług, Cena za bilety podwójna plus opłaty dodatkowe o których dowiaduje się klient przy zapłaceniu . Klasyczny chwyt z małą czcionką . Mądry Polak po szkodzie mówi przysłowie . Odradzam kupowanie emocjami
Witam.Czy wie ktoś jak zwrócić bilety…
Witam.Czy wie ktoś jak zwrócić bilety kupione od Viagogo.Kupiłem dwa bilety na Lindsey Stirling 19.09.2019i przyszły z innym nr.zamówienia,na inne dane i na inny sektor.Jak można odzyskać kasę?
Złodziejstwo i oszustwo
Złodziejstwo i oszustwo. zapłaciłam za bilety 660 pln - dostałam ilety o wartosci lacznej 310 pln. Moja wina - należało sprawdzić na innych platformach. I bilety mam na zupełniena inne nazwisko, mam nadzieję, że wpuszczą mnie na koncert. Dno. A ja idiotka, bo dałam się naciągnąć.
Zwykłe oszustwo. Z DALEKA OD NICH!!!!!!!
Masakra !!!
Masakra !!!
Uważać!!! doliczają masakryczne prowizje zamowiłem dwa bilety na koncert Disturbed
Na stronie 150pln sztuka.
Po wpisaniu nr karty płatniczej i akceptacji z rachunku zeszło przeszło 800pln😏😏😏
Niestety oczywiście brak możliwości anulacji transakcji.
Naciągacze i nic więcej
Naciągacze i nic więcej. Nie dość, że bilety prawie 2 razy droższe niż na stronie organizatora to do tego po przyrezerwowaniu 2 biletów okazało się, że dodatkowo wrzucają opłatę PTU 180 zł... za każdy bilet!!! Nie polecam. Nawet nie przeglądać ich strony najlepiej, bo też jakiś program cały czas jak tylko oglądasz bilety to informuje, że już się właśnie sprzedają i że cena może się zmienić, miejsca znikają, a jak przeładujesz stronę to magicznym sposobem znowu są dostępne. Trzymać się z daleka radzę!!!
NIGDY PRZENIGDY NIE KUPUJCIE BILTÓW ZA POŚREDNICTWEM VIAGOGO
FIRMA BEZKARNIE OSZUKUJE KLIENTÓW. FORMALNIE NIC NIE MOŻNA JEJ ZROBIĆ BO JEST TYLKO POŚREDNIKIEM I POBIERA PROWIZJĘ OD TRANZAKCJI A NIE ZE SPRZEDAŻY BILETÓW. BILETY NATOMIAST SPRZEDAJĄ "WIRTUALNE" KONIKI POPRZEZ PORTAL VIAGOGO. KUPUJĄC BILET ELEKTORNICZNY ZA NP. DWUKROTNĄ CENĘ NIE MAMY PEWNOŚCI, ŻE NIE ZOSTANĄ ONE SPRZEDANE RÓWNIEŻ INNEJ OSOBIE.
SZKODA PIENIĘDZY, NERWÓW, A PRZEDE WSZYSTKIM URACONEJ OKAZJI NA WEJŚCIE NA UPRAGNIONĄ IMPREZĘ.
Nic od nich nie kupujcie!
Nic od nich nie kupujcie!! Naciągają i tyle. Zamówiłem 5 biletów na festiwal BBC Proms, miało być po 390 zł/ szt (to i tak drogo, bo takie bilety są po 30-50 GBP), a tymczasem do każdego biletu doliczono 144 zł. Raz miało to być tytułem "opłaty za płacenie kartą kredytową", a kolejnym e-mailu od Viagogo za rezerwację. Co więcej, kiedy składałem zamówienie (3 maja) biletów na stronie festiwalu jeszcze nie było w sprzedaży (zaczynają od 10.05). Podsumowując, zamiast 380 zł/szt zapłaciłem 530 zł/szt + VAT. Chciałem się z tego wycofać (bilety są na koncert pod koniec lipca), nie da się.
KR
Daje 1 gwiazdkę nie dlatego że nie…
Daje 1 gwiazdkę nie dlatego że nie dostałem biletu albo coś. Ale przepłaciłem strasznie i czuję się jak idiota. Ale teraz napiszę że mnie zrobiliście w chuja, złodzieje, porządnego czlowieka, tfu. Dzięki czuję się znacznie lepiej. Pozdrawiam.
Pierdoleni złodzieje
Pierdoleni złodzieje, przepraszam ale inaczej nie można powiedzieć. Nic od nich nie zamawiajcie, kupiłem bilety na mecz Polski za ponad 300 PLN a wysłali mi do pobrania bilety za 80 PLN i jeszcze na inne nazwisko
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。