Oszuści. Nie wszedłem na mecz na ktory przeleciałem pół Europy. Bilet byl wystawiony na inne ID, którego nie mogłem zmienić na własne dane. Obsługa kibica przekazała, ze bilet ktory miałem to scam i... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Proces zakupu biletów bezproblemowy, ale nie ukrywam że otrzymanie biletów dopiero w dniu koncertu wprowadzało lekki stres, szczególnie że na koncert lecieliśmy z Polski. Kontakt z centrum pomocy ocen... もっと見る
Oszuści. Bez żadnej odpowiedzialnosci i gwarancji. Przyjmują pieniądze za najlepsze miejsca a dostarczają bilet na najtańsze bez jakiejkolwiek informacji, że to zrobią. Dostęp do wsparcia prawie nie i... もっと見る
This is my second time i am using viagogo. i was able to get tickets for David Gilmour and Celine Dion - both concerts were great with seats as expected.
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Perfekcyjny przekręt
Trzymajcie się od tej firmy z daleka, jest to perfekcyjnie opracowany przekręt. Doskonale pozycjonują się w Google, przez co szukając biletów na dowolne wydarzenie znajdziecie ich zawsze na górze strony. Dałem się na ten chwyt złapać jak dziecko, traktując ich jak oficjalnego dystrybutora i kupując kilka miesięcy temu bilety na koncert w Londynie, płacąc za trzy bilety 1500 złotych. Dość szybko okazało się, że nie będę niestety mogł na koncert pojechać, postanowiłem więc bilety zwrócić. Nic z tego: Viagogo nie przewiduje takiej opcji, bilety można jedynie odsprzedać za ich pośrednictwem. Naiwnie skorzystałem z tej opcji ustalając taką samą cenę, za jaką bilety kupiłem. Dopiero wówczas zajrzałem bezpośrednio na stronę Royal Albert Hall gdzie miał odbyć się koncert i zorientowałem się, że jak ostatni idiota przepłaciłem co najmniej dwukrotnie, a więc nie jestem w stanie sprzedać biletów nawet za połowę ceny zakupu. Stopniowo schodziłem z ceny, aż do poziomu 150 złotych za bilet: pomimo, że była to jedna z najniższych cen w tej lokalizacji sali, pozostałem z niczym: na kilka tysięcy biletów sprzedanych w Royal Albert Hall nie sprzedalo się zaledwie kilkanaście, w tym o dziwo moje. Tak przynajmniej wynikało ze strony Viagogo. Oczywiście kontakt mailowy z firmą nie istnieje - można jedynie spróbować dodzwonić się na infolinię, bodaj w UK. Ostatecznie straciłem póltora tysiąca złotych, ale ponownie nauczyłem się czujności w sieci. Proponuję jednak innym uczyć się na moich błędach, nie na własnych. A od cwaniaczków z Viagogo.com trzymajcie się na odległość kija.
Oszuści !!!Biletów nie otrzymałem a za…
Oszuści !!!Biletów nie otrzymałem a za bilety zapłaciłem. Złodzieje!!!
co to za firma ta viagogo
wczoraj kupilem przez Viagogo 2 bilety na 30 maja 19 Bilety miały kosztować440 zł ale po zaakceptowaniu ceny podskoczyły do 608 zł.Majlem podano mi nr transakcji bez potwierdzenia kwoty i bez rachynku,Wyznaczono 4 punkty odbioru ,w których nikt nic nie wie o biletach. a tel .ten sam to 22-4894872 viagogo tam też nic nie wiedzą .Z viagogo nie mozna nawiazać kontaktu
Nie polecam viagogo dla osób sprzedających bilety
Nie polecam viagogo dla osób sprzedających bilety
Nie polecam viagogo dla osób, które chcą odsprzedać swoje bilety. Zostałem przez nich oszukany!
Wystawiłem bilety za pośrednictwem ich strony, cześć z nich się sprzedała i byłem zadowolony, gdy obliczyłem kwotę jaką powinni mi przelać, jednakże przy rozliczeniu w ich zestawieniu pojawiły się transakcje, które w ogóle nie miały miejsca i nie widnieją na moim koncie po zalogowaniu się na ich stronę, a zostały od nich naliczone opłaty za niedostarczenie biletów. W związku z tym dostałem tylko połowę pieniędzy ze sprzedaży. Mimo wymiany kilkunastu maili viagogo nie widzi żadnego błędu w swoim systemie i nie są w stanie wytłumaczyć dlaczego ja na swoim koncie posiadam inne informacje niż oni w swoim systemie. Wysłali mi nawet zestawienie, w którym popełnili błąd bo widniała tam kolejna aukcja, ale tym razem taka, z której powinienem dostać dodatkowe pieniądze. Viagogo uważa, że takie błędy nie wpływają na zasadność naliczonych opłat. Jest to oszustwo z ich strony. Myślą, że nikt nie wniesie sprawy do sądu w Szwajcarii i w moim przypadku się mylą :)
OSZUSTWO
Niestety tez mnie nabrali ale nie odpuszczę.
Działają niezgodnie z jakimikolwiek przepisami. Coś jak kiedyś pobieraczek, który też myślał że jest sprytny.
Najpierw składam skargę do UOKiK a potem poprzez sądy UE.
Ja też dałam się nabrać jak dziecko
Ja też dałam się nabrać jak dziecko. Zapłaciłam 900 zł po czym cena na bilecie 195 zł. Dramat . ZŁODZIEJE I OSZUSCI !!!!
NIE POLECAM!!!
NIE POLECAM!!! Cena na stronie głównej 260zl za bilet na PŚ... Kupowaliśmy dwa. Kalkulacja prosta.... Ale na sam koniec dodane dodatkowe pozycje (np rezerwacja miejsca! Wtf? Skoro od razu płaciłam!) i łączny koszt to było prawie 800zl.... Odbiór biletów w hotelu koło Krupówek (wydawało się, że firma tam prowadzi sprzedaż). Pani z recepcji zdziwiona o co nam chodzi jak zapytaliśmy o bilety. Spóźniony Pan przyszedł dać nam wejściówki. Przy czym jak otrzymaliśmy bilety to na każdym była cena po 80zł. Miejsca stojące (!!) a miały być miejsca siedzące obok siebie (kolejne wprowadzanie w błąd na stronie!). Paragonu nie otrzymaliśmy!!! Skarbówka powinna się tym zająć! Oczywiście bilety z normalnego źródła wyprzedane we wrześniu. Ale czemu się dziwić skoro KONIKI wszystko wykupują i sprzedają za mega wywindowaną cenę! Aaaa jakby ktoś chciał taniej to pod skocznią idzie kupić w tym samym dniu co wydarzenie! Nigdy więcej imprez z viagogo!
Jedna gwiazdka to i tak dla nich za…oszuści i złodzieje
Jedna gwiazdka to i tak dla nich za dużo!!! Oszuści i złodzieje, w żadnym momencie składania zamówienia nie pojawia się informacja ze koszt dostawy 2 biletów to bagatela 100 zł!!! Uważajcie, moje biletu już rzekomo zostały przeze mnie odebrane a do dnia dzisiejszego ich nie zobaczyłam!!! 2 bilety miały kosztować 340 zł jak już zapłaciłam to się okazało, ze pociągnęli z karty 500 zł. Uważajcie na tych wstrętnych oszustów!!!
Oszuści
Oszuści. Manipulańci. Cała transakcja i jej przebieg przy zakupie biletów skierowana jest na pośpiech, presję czasu, aby na końcu doliczyć dodatkowe opłaty. Brak kontaktu mailowego, na pytania odpowiada automat. Brak kontaktu telefonicznego z obsługą. NIE POLECAM, ODRADZAM, OSTRZEGAM. UNIKAJCIE ZAKUPÓW W TEJ FIRMIE!!!! Obecnie czekam na zwrot 1000 zł. Brak zasad składania reklamacji. Nie przestrzegają podstawowych przepisów od odnośnie praw konsumenta. Składam na nich skargę i chyba udam się do sądu w mojej sprawie. !!!! To jest jawne złodziejstwo.
Strasznie naciągają na za drogie bilety…
Strasznie naciągają na za drogie bilety bez możliwości zwrotu - wykorzystują haczyk, że na bilety kupowany przez internet mogą nie dać zwrotu.
ZŁODZIEJE, OSZUŚCI I NACIĄGACZE!
Abstrakcyjnie zawyżone ceny biletów, ukryte opłaty i...brak możliwości pobrania i wydrukowania biletu....
Po dokonanej wpłacie wyskakuje komunikat że bilety zostaną wysłane w tygodniu koncertu (koncert jest za pół roku).
ZŁODZIEJE, OSZUŚCI I NACIĄGACZE!
NIE KORZYSTAJCIE Z TEGO POŚREDNIKA!
KUPOWANIE KOTA W WORKU
KUPOWANIE KOTA W WORKU
Zapłaciłem za bilety, po czym otrzymałem informację że dostanę je tydzień przed koncertem, w moim przypadku za 9 m-cy!. Nie ma rachunku, nie ma kontaktu, nie ma pewności czy bilety zostaną dostarczone.
Przed zapłatą nie ma informacji że bilety będą tydzień przed imprezą, jest tylko informacja że po zamówieniu otrzymasz informację o terminie na e-maila. Jeśli ktoś korzystał z innych portali sprzedaży biletów to przychodzą one na e-maila 5 min po zamówieniu, imienne z numerem rzędu i miejscem.
ODRADZAM TEGO SPRZEDAWCĘ!
oszuści
Oszuści naciągacze, bilety sprzedane niezgodnie z prawem po zawyżonej cenie, niezgodne dane które w czasie imprezy trzeba zmieniać za kolejne 50 zł, miejsca niezgodne z wcześniejszym zapewnieniem, brak możliwości kontaktu
Urząd ochrony konsumenta, który powinien się za to zabrać, ma to w głębokim poważaniu
czy komuś udało sie skontaktować z…
czy komuś udało sie skontaktować z firmą i odzyskać pieniądze
Mam nr tel do viagogo .tylko oczywiście…
Mam nr tel do viagogo .tylko oczywiście odzywa się sekretarka.tato kupił bilety na mecz i jakie było zaskoczonie jak były wystawione na inne dane osobowe........OSZUŚCI
Kupiłam bilety na Edda na viagogo…
Kupiłam bilety na Edda na viagogo zapłaciłam natychmiast ,bilety dostałam po miesiącu. Niestety nie mogłam się wybrać , ogłosiłam sprzedaż na viagogo , dostałam info komu wysłać bilety , wysłałam dotarły do Belga. Pieniędzy za sprzedaż nie mam do teraz. Firma obraca nie swoimi środkami. Info na stronie , że środki otrzymam od 5 do 8 dni dni roboczych od imprezy. Po mojej interwencji otrzymałam wiadomość na maila że otrzymam je po 21 dniach roboczych od imprezy. We wtorek mija 21 dni , co to znaczy po 21 dniach? Może być nawet 100 lat . Oszustwo totalne. Pozdrawiam i przestrzegam.
Wszystko co złe napisano o tej firmie…
Wszystko co złe napisano o tej firmie to prawda. Pomijam cenę biletu (dwukrotnie wyższa niż faktyczna wartość wejściówki, ale kupując od konika wiedziałam na co się piszę). Gwarancja dostawy na 3 dni przed to jakiś żart. Mecz odbywał się w niedzielę, bilet wysłany w piątek popołudniu z Włoch do Polski - nie ma szans żeby był na czas. Wydałam krocie na rozmowę z włoskim UPS, aby zmienić adres dostawy na nasz hotel. Ostatecznie bilet odbieraliśmy z centrali wysyłkowej gdzieś na włoskim zadupiu, tracąc dodatkowy czas i pieniądze na dojazdy. Bilet był wystawiony na inne nazwiska niż powinien, więc tak naprawdę do końca nie byliśmy pewni czy uda się wejść na stadion. Dodam jeszcze, że już po kupnie biletu, ale na jakieś 3 tygodnie przed wydarzeniem, termin spotkania uległ zamianie, ale viagogo nie dało możliwości zwrotu biletu, jedynie zaproponowało jego wystawienie i ponowne odsprzedanie go na ich platformie (kasując przy tym kolejną prowizję za usługę). Dramat.
Marcus Miller
Marcus Miller, zapłaciłem 406 za bilet.
Plus "opłaty manipulacyjne" wyszło za dwa bilety ponad 1200 zł.
Kurier przyniósł bilety z eventim.pl za 219 zł szt.
LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ TAK JAK JA, NIE KUPUJCIE NIC W VIAGOGO!!!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。