En virksomhed der slår sig op på billig helsekost hvis man tilmelder sig et abonnement der giver 20% rabat. Man skal dog “bare” lige huske at afmelde sig igen, ellers bliver man trukket 89kr om... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Uanset hvad der skrives som svar til deres abn er det fup. Jeg så ejnheller dette skjulte beløb om de 89kr. Troede ellers dette fænomen var væk men tilsyneladende ikke? Sjovt nok virkede afmeldings fu... もっと見る
企業が回答しました
Jeg kan ikke genkende alle klagerne over Viivaa. De beskriver klart og tydeligt, at første måned er gratis, hvorefter det koster 89 kr pr md at være medlem. Min oplevelse er gode varer til billige pri... もっと見る
Kære Viivaa, WOW, min største kompliment. Jeg bestilte varer hos jer fredag formiddag og jeg har netop modtaget alle mine korrekt, flot og sikkert indpakkede varer her til morgen (lørdag) med... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
hurtig ekspedition, måske lidt dyr ekpedition
Der gik meget kort tid fra bestilling til pakke var modtaget. Prisen var lav for produktet, til gengæld var porto noget dyr
Overdrevet hurtig levering
Viivaa.dk er et super godt sted at bestille sine helsekostvarer. Jeg bestilte en mandag eftermiddag og allerede tirsdag lå pakken på trappestenen da jeg kom hjem. De har et stort udvalg så der er ingen undskyldning;-)
Lækre produkter, hurtig levering
Et væld af lækre produkter, lige hvad jeg havde brug for (og lidt til...) :) Og hurtig levering. Bestemt ikke mit sidste besøg på Viivaa!
Beskyt dit helbred.
Fint blodtryksapperat. Nemt, ligetil go effektivt. Kan absolut anbefales.
Perfekt. Nem og overskueligt. Ovenikøbet hurtig levering
?????!! .!! Fin handel og jeg handler med garanti hos jer igen
Kan anbefales. Selv da PostDK rodede rundt i leveringen, løste Viivaa problemet med det samme. Super.
God og hurtig handel
God hjemmeside, jeg fandt hvad jeg skulle have.
Varerne ok.
Ingen anmærkninger. Vil godt handle her en anden gang.
Eneste minus måske at varerne er lidt dyre (ha, ha - det er de jo) - men det er lækkert jeg kan få de ting jeg har brug for til LCHF.
Hurtig levering :-)
Fin side med stort udvalg, manglede bare en søgefunktion så jeg hurtigere kunne finde de produkter jeg søgte, måtte bruge lidt tid på at lede.
Fandt dog alligevel hvad jeg skulle bruge :-) og havde pakken 2 dage efter.
Post Danmark som underleverandør koster topkarakter.
Vare og pris er den rigtige. Varerne var på lager og blev afsendt som lovet.
Problemet er, at Post Danmark har laget en seddel i postkassen om afhentning dagen efter uden at være inde og banke på døren - Det koste 2 stjerner :'(
Få styr på, at Post Danmark holder jeres løfte om kvalitet eller giv mulighed for at kunderne har et alternativ.
Lidt øv øv !
Var ikke helt tilfreds, bestilte min vare Tirsdag, talte med dem Onsdag, da der var lidt rod med bestillingen, sagde jeg skulle bruge varerne om Fredagen til et arrangement, dvs. havde brug for at få dem Torsdag... Da jeg kom hjem Fredag aften stod de til mig i mit udhus, desværre for sent 😏så vil en anden gang i turde løbe an på at jeg kan nå at få varen.
Til tiden og som forventet
Det er anden gang jeg handler hos Viiva, og jeg er fuldt tilfreds med alt. Anbefales.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。