Zeer tevreden! Na besteld te hebben hoorde ik een paar dagen niks. Ik mailde om te horen wat de status was en toen kwamen ze erachter dat mijn bestelling nog niet verzonden was omdat ze één van de bes... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik had een forse bestelling geplaatst. En daarna reviews gelezen waar ik erg van schrok. Contact opgenomen (via Instagram) en kreeg gelijk netjes antwoord! Mijn bestelling zou in 2 gedeeltes word... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Villa Vrolijk is de webshop voor baby- & kidslifestyle artikelen voor de babykamer en kinderkamer van de bekende merken: Koeka, Baby's Only, Lodger, Little Dutch
連絡先
Woudweg 18, 9257 RN, Noardburgum, オランダ
- www.villa-vrolijk.nl
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fijne webwinkel met mooie producten
Fijne webwinkel met mooie producten. Uitebreide keuze. Mooie kwalitatieve producten besteld. Alles is keurig geleverd en zag er goed uit. Tevens toen ik een vraag stelde per mail ik ik mega snel antwoord en ben ik zeer goed geholpen. Erg tevreden over deze webwinkel.
Tijd terug iets besteld
Tijd terug iets besteld. Nog steeds niks binnen.
Probeer via alle kanalen contact te zoeken, maar krijg geen gehoor. Ik snap de omstandigheden nu tijdens de corona crisis maar je klanten te woord staan is dan het minste wat je kan doen.
Hoop dat ik het alsnog binnen ga krijgen, anders erg zonde van mijn geld.
BESTEL HIER NIET 4 april bestelling…
4 april bestelling geplaats, tot op heden niks mogen ontvangen. Bij whatsapp berichten geen reactie. Telefoon word niet opgenomen. Heb op verschillende manieren verzoek tot annuleren gedaan omdat ik na 1 week nog steeds niks ontvangen had.
UPDATE: ze hebben toevallig vandaag gereageerd op mijn mail. Nette mail gekregen en geld retour, toch wel netjes afgehandeld maar toch jammer dat het zolang moest duren.
Super goed verlopen
Super goed verlopen, zowel de bestelling ,levering (zeer snel) en dienst na verkoop !
Dikke pluim aan de medewerkers.
Groeten,
op 11 april iets besteld
op 11 april iets besteld : vandaag 16 april : staat nog steeds " in behandeling " .
Als je contact wil opnemen :
Niemand reageert
noch telefonisch
noch op mail
noch op whatsapp
Zeer teleurstellend !
Boxzak Koeka
Vandeweek een bokzak van Koeka besteld. Ondanks dat iedereen in deze moeilijke tijd online besteld was het pakket 2 dgn later al binnen! Wat een service! Heel blij mee, precies zoals verwacht en matcht bij het boxkleed!
Pakket netjes ontvangen
Pakket netjes ontvangen. Dit product, was een tasje. Bij alle andere winkels waren de tasjes 5 euro goedkoper. Maar wilde perse deze en die was natuurlijk bij andere winkels uitverkocht. Ik kreeg een 5 euro cadeau bon. Ok, dan ga ik het bestellen. Kreeg het ook netjes, alleen kwam het los in een doos. Minder netjes voor een webshop, maar het is wel bezorgt en product was erg mooi en onbeschadigd. Maar die 5 euro zie ik nergens terug, ook niet na 3 maal mailen zonder reactie of een bericht via facebook. Zoals velen ook al melden, reageer! Dit kost je echt klanten, is toch zonde van je mooie zaak? En een tip zet de prijzen net als alle winkels te koop, gooi niet overal geld bovenop. Wij Nederlanders vergelijken, de enige manier waarom je meer zou kunnen vragen is bij een super service. Maar die is juist niet te vinden.
Dus villa vrolijk, waar blijft mijn 5 euro?? Misschien dat ik hier dan een reactie krijg??
Net als alle andere hier
Net als alle andere hier. Review te laat gelezen. Advies hier niet te bestellen. Met geen mogelijkheid contact te krijgen met ze! Pakket nog steeds niet binnen. NIET BESTELLEN HIER

Met wat geluk...
Net zoals iedereen hier ter goede trouw besteld en na een week enkel een betaalbevestiging gehad, ben ik toch eens gaan googlen.
Ik kreeg zoals iedereen geen gehoor op mijn mails, whatsapp of via de telefoon.
Omdat ik ook een loopfiets van Little Dutch had besteld (zie reactie hieronder), heb ik Little Dutch gecontacteerd via facebook. Zij vertelden me dat Villa Vrolijk een goede klant van hun was en dat ik nog eens moest proberen contact met hen op te nemen. Moest die niet gelukt zijn, zouden zij helpen.
Uiteindelijk via messenger proberen contact zoeken met Villa Vrolijk en antwoord gehad een dag later. Dit gemeld tegen Little Dutch, bleek dat zij ook contact met hun hadden opgenomen.
Er zouden blijkbaar leveringsproblemen zijn (dinsdag). Donderdag of vrijdag zouden ze het verzenden, hierover zou ik nog een mail krijgen. Vrijdag in de late namiddag nog eens contact met hun gehad. Niet veel later een telefoontje of ik mjin bestelling nog wou hebben? Ze gingen het deze namiddag nog posten. Ik kreeg een kleine verontschuldiging maar ze verweten alles aan het coronavirus...
Uiteindelijk is mijn bestelling vandaag (maandag) aangekomen. Eind goed al goed.. Al zal ik hier zelf niet meer bestellen.

BESTEL HIER NIET!!!!!
BESTEL HIER NIET!!!!!
Na het plaatsen van de bestelling krijg je keurig een bevestiging per mail. Vervolgens ontvang je de bestelling niet en is er op geen enkele manier contact te krijgen met de webshop!

Niet bestellen!
Niet bestellen! Je krijgt je producten niet geleverd. Op je eerste vraag waar het product blijft krijg je netjes antwoord (“leveringsprobleem”) en daarna hoor je niks meer. Telefoon nemen ze niet op, via whatsapp antwoorden ze niet en op mailtjes krijg je ook geen reactie. Het lijkt zo’n betrouwbare, leuke webshop maar ondertussen..
Opgelost: Geen product, niet bereikbaar, balen
Helaas de onderstaande recensie' s niet gelezen voor ik afgelopen vrijdag bestelde. (Eind feb.)
Betaald, bevestiging, geen product. Niet bereikbaar. Super balen. Hopelijk is het een fout. Word het snel opgelost, en kan ik een betere recensie schrijven 🤞
Opgelost:
Inmiddels na een maand is alles goed opgelost. Maar dit heeft even geduurd. Op verschillende manieren veel berichten gestuurd, en resencies geschreven. Blijf vriendelijk dan kan het allemaal goed komen! Zoals bij mij, een uiteindelijk tevreden klant. (Eind maart)
Ik gun villa vrolijk het allerbeste maar zal als ik snel iets nodig heb het even niet aan durven.
Little dutch
Ik had een Little Dutch loopscooter besteld. Maar na een week nog niks ontvangen. Ook werd er niet gereageerd op welke manier dan ook. Toen heb ik de Little Dutch fabriek gebeld. Gevraagd of villa vrolijk betrouwbaar was. Ze hebben me toen een heel ander tel nr gegeven vanuit België.ze gaven aan dat er iets niet goed was gegaan bij doorvoering. Binnen 1 week had ik mn bestelling
Net als bij anderen een ontvangstbewijs…
Net als bij anderen een ontvangstbewijs gekregen, maar verder geen vervolg e-mails meer. Na een week denk ik helaas ook geen producten meer te ontvangen. Zeer slecht (oftewel niet) bereikbaar. Niet bestellen dus!
Bestelling geretourneerd geen bericht meer, geen geld terug
Bestelling geretourneerd, aan track and trace code op 19 februari jl. door hen ontvangen. Helaas geen enkel bericht omtrent terugbetaling mogen krijgen. Telefonisch niet bereikbaar, geen reactie op e-mail en ook via whatsapp nul op rekest. Vreemde gang van zaken, zou er niets bestellen!
3 weken geleden wat besteld
3 weken geleden wat besteld. Toen ik een mail stuurde, kreeg ik gelijk reactie dat er iets met de voorraad was. Heb gevraagd of ik mijn geld terug mocht, vooral na het lezen van deze reacties. Helaas nog niks gehoord. Ze nemen de telefoon ook niet op!
Alle problemen zijn er om opgelost te worden
Een tijd geleden wat spullen besteld, maar helaas heb ik deze niet ontvangen. Gemaild en gebeld. Vorige week kreeg ik een reactie. Helaas hadden ze de spulletjes niet op voorraad. Ze hebben me geld netjes terug gestort. Ze vonden het vervelend hoe het gelopen was en zouden mij nog wat opsturen als gebaar. Deze heb ik vandaag mogen ontvangen een deel van me bestelling kreeg ik als gebaar/ compositie opgestuurd. Super netjes opgelost vind ik. Ben er super blij mee.
Niet bestellen hier, leveren niet!!!!
Niet bestellen hier, wat besteld en betaald 4 weken geleden, niks ontvangen. Ze reageren niet op mail of app. Gewoon niet doen!! Verder zoeken, zonde van je geld!
Vorige zondag de boxbumper old pink van…
Vorige zondag de boxbumper old pink van Koeka besteld. Gisteren geleverd. Zeer tevreden van de snelle service. Ook verschillende mailtjes gehad over de verzending van het product.
Geld teruggestort gekregen
Ik had een bestelling geplaatst, per whatsapp om een status gevraagd daar geen reactie op gehad, gebeld, maar telefonisch geen gehoor toen dacht ik o de slechte reviews ik had beter moeten weten..
Een mail gestuurd met de vraag wanneer mijn bestelling zou komen en indien dit niet lukt of ik mijn geld kan terug krijgen.
Keurig de volgende dag een mail ontvangen, artikel kon niet meer geleverd worden en de toezegging dat ik mijn geld zou terug krijgen.
2 dagen later stond het geld op mijn rekening.
Ik snap dat mensen zich ongerust maken zeker omdat ze telefonisch eigenlijk niet bereikbaar zijn en op de whatsapp wordt niet gereageerd. Ik zou Villa Vrolijk willen meegeven dit anders te doen dit voorkomt een hoop negatieve reviews
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。