VillaXL レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Opgelicht met borg. Trucje wordt grootschalig uitgevoerd. Zie ook reisgraag.nl waar dit veelvuldig gemeld wordt. We betaalden 1000 euro borg en vervolgens inderdaad ook ingetrapt om de borg door eig... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Als je een huis huurt voor een fors bedrag verwacht je service en dat afspraken worden nagekomen. Als je op de website aangeeft dat de boeking inclusief schoonmaakkosten is, dan is een factuur voor de... もっず芋る

䌁業情報

1. 貞し別荘

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

VillaXL verhuurt al sinds 2005 de mooiste vakantiehuizen, villa's en chalets. Met name onze groepshuizen in de Ardennen, villa's in Frankrijk (vaak met zwembad!) en ons nieuwste aanbod in Kroatië zijn populair. Kom ook langs en ontdek het zelf!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

super mooie villa

We zijn van 3 t/m 10 mei in villa Baderna geweest in Kroatië . We waren met 8 personen we hadden 4 slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De omgeving is ook echt mooi een aanrader voor iedereen

2014幎5月12日

VillaXL からの回答

Hartelijk dank voor uw beoordeling en ook de tip: Kroatië is zeker prachtig en in de buurt van Porec en de stranden is het goed vertoeven. Hopelijk kunnen wij u nog een keer welkom heten in een van onze vakantiehuizen!

Perfect!

Prima geholpen door de medewerkster betreffende onze reservering. Aanbod is prima en onze keuze meer dan prima. Luxe re huisjes maar voor goede prijzen. Zeker voor herhaling vatbaar.

2014幎5月11日

VillaXL からの回答

Hartelijk dank voor uw beoordeling en wij zijn blij te horen dat u zo tevreden over ons bent! Wij heten u vanzelfsprekend graag opnieuw welkom in een van onze vakantiehuizen.

Wat was het heerlijk

Net terug uit Frankrijk. Wat een lekker land is het toch. En dat huis op het vakantiepark was helemaal goed. Precies wat er op de site stond, geen verrassingen. Gewoon goed

2014幎5月8日

VillaXL からの回答

Hartelijk dank voor uw beoordeling en wat fijn dat u zo heeft genoten van uw verblijf in Frankrijk! Wij hopen dat we u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen in een van onze vakantiehuizen.

Heerlijk verblijf!

Eigenlijk weinig op aan te merken. Sommige huisjes zijn wat duur, maar het is wel echt de moeite waard. Binnenkort kijk ik nog een keer of ik samen met mijn vriendin richting de Ardennen kan, leuk!

2014幎5月7日

VillaXL からの回答

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Wij helpen vanzelfsprekend ook graag met zoeken naar een geschikt huisje in de Ardennen.

Een huis voor 9 volwassenen

Via Villa XL een uitstekend huis gevonden in de Ardennen: overzichtelijke site, prettig persoonlijk contact over vragen, goed ontvangen ter plekke en heldere voorwaarden.

2014幎5月6日

VillaXL からの回答

Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze service! Wij heten u graag opnieuw welkom in een van onze vakantiehuizen.

5぀星のうち5の評䟡

overzichtelijk site met prima aanbod van bestemmingen in diverse prijscategorieen

Zoeken en boeken op VillaXL gaat gemakkelijk. Overzichtelijk aanbod van huizen met handige filters om snel tot een gewenste selectie te komen.

2014幎5月5日

VillaXL からの回答

Fijn dat u zo tevreden bent over onze website! Wij helpen u graag verder met uw volgende reservering.

5぀星のうち5の評䟡

heel leuk huis, erg schoon en de kinderen willen weer!

heb vorig jaar een vakantie in frankrijk gewonnen bij villa xl omdat ik mee had gedaan aan een prijsvraag in libelle. was echt een gezellig huis en heel schoon. de kinderen willen dit jaar weer. nou wij ook wel. binnenkort maar weer eens kijken.

2014幎5月3日

VillaXL からの回答

Fijn te horen dat uw verblijf zo goed is bevallen en dat u graag bij ons terugkomt! Wij helpen u vanzelfsprekend graag bij het maken van uw reservering.

Wat was het leuk zeg!

Met m'n familie weekendje Ardennen geweest. Wat een tophuis en wat was het gezellig. Heerlijk kunnen relaxen en genieten van alle luxe in ons huis! Zag dat ze ook huizen hebben in Frankrijk en aangezien dat onze zomerbestemming wordt gaan we heerlijk een avondje kijken naar wat ze daar aanbieden! Vinden we iets leuks, gaan we zeker weer boeken!

Superweekend met vriendengroep gehad

We zijn net terug van een weekend in de Ardennen. Wow! Het huis was echt heel groot, waardoor we elkaar (met 9 volwassenen en 12 kinderen) niet in de wegliepen en genoeg privacy hadden. De survivalactiviteiten die we er gelijk bijgeboekt hadden, zijn echt een aanrader! We waren bang dat we een oppas moesten hebben voor de kinderen, maar het programma werd zo gemaakt dat ook de kids mee konden doen. Ook fijn dat ze gewoon Nederlands spraken, mijn frans is belabberd haha. Volgend jaar weer!

Ardennen: geweldig!

Vorig weekend in de Ardennen geweest. Wat een geweldige plek! We hadden een huis geboekt bij VillaXL en ik moet zeggen, helemaal goed. Makkelijk geboekt en binnen no time was alles geregeld. Aanrader dus!

5぀星のうち5の評䟡

Goeie service en mooie huisjes

We hebben met een groep vrienden (6) net een huisje geboekt. Vooraf hadden we enkele vragen deze zijn zeer snel en goed beantwoord. Ook de betaling etc. Is goed geregeld. Veel leuke huisjes gezien en zijn erg blij met onze keuze voor aanstaande zomer.

Heerlijke zomer!

Vorige zomer hebben we genoten van de Costa Blanca - we hadden een huis met zwembad, vlak bij zee! Onze hond Roef was ook mee en die heeft zich prima gemaakt. Intussen kijken we uit naar een volgend verblijf - Frankrijk dit keer. Dik tevreden over de afhandeling van VillaXL! Dit bedrijf is echt persoonlijk en je merkt gewoon dat mensen er plezier hebben in hun werk. Complimenten!

2014幎4月24日
5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijk en vlot, alles meteen dik in orde!!! Hartelijk dank!

We boekten een verblijf te Bertrix in een prachtige oude molen, Moulin du Fi, en het zijn fantastische dagen geweest voor gans onze familie... alles prima geregeld... eenvoudige en duidelijke communicatie, zo moet het zijn. Hartelijk dank Lotte, Villa XL mag zich gelukkig prijzen met jou als medewerker!
Fam. Dams de Jager
Sint-Truiden
België

2014幎4月18日

Fun in Spa!

We had a great time in Spa. Booking and communication with Villaxl was easy and quick.The discription of our house/appartment was spot on. Glad we did not have to bring bedlinen and towels except for kitchen towels, it might be a good idea to add kitchen basics like S&P, sugar etc.to that list, and charcoal for the grill . The 3 Leonidas pralines were a nice touch ! :)

2014幎4月13日

Super!

Je wordt erg goed geholpen bij villa xl en er staan voor groepen erg mooie huizen op. De service is er ook erg goed, je mail en telefoontjes worden snel beantwoord! Super!

2014幎4月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス