VillaXL レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Opgelicht met borg. Trucje wordt grootschalig uitgevoerd. Zie ook reisgraag.nl waar dit veelvuldig gemeld wordt. We betaalden 1000 euro borg en vervolgens inderdaad ook ingetrapt om de borg door eig... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Als je een huis huurt voor een fors bedrag verwacht je service en dat afspraken worden nagekomen. Als je op de website aangeeft dat de boeking inclusief schoonmaakkosten is, dan is een factuur voor de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We boekten een verblijf te Bertrix in een prachtige oude molen, Moulin du Fi, en het zijn fantastische dagen geweest voor gans onze familie... alles prima geregeld... eenvoudige en duidelijke commu... もっず芋る

䌁業情報

1. 貞し別荘

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

VillaXL verhuurt al sinds 2005 de mooiste vakantiehuizen, villa's en chalets. Met name onze groepshuizen in de Ardennen, villa's in Frankrijk (vaak met zwembad!) en ons nieuwste aanbod in Kroatië zijn populair. Kom ook langs en ontdek het zelf!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

In de mei vakantie er even tussenuit

Wij zijn van plan met ons gezin er in de mei vakantie even tussenuit te gaan en allerlei dingen samen te gaan doen. Geboekt via VillaXL we zijn met z'n 12'n. Goede site en ook snel een goed geaccommodeerde villa in de Ardennen gevonden en geboekt. Boeking en alle vragen en extra verzoeken verliepen soepel en zijn keurig afgehandeld. Of een beetje op z'n Frans: Chapeau!

2014幎3月20日
5぀星のうち5の評䟡

Complete site en geweldige accommodaties.

Voor de eerste keer een mooie villa geboekt in Nimes. Het huis ziet er zo mooi uit dat het verblijf niet tegen kan vallen. De service van VillaXL is ook geweldig. Na het boeken wordt er contact met je opgenomen om de boeking nogmaals door te nemen en evt. vragen te kunnen stellen. Wij hebben al bij vele reisorganisaties geboekt maar deze service hebben we nog nooit meegemaakt. We verheugen ons nu al op het verblijf in de villa. Na onze vakantie zullen we zeer zeker onze ervaringen delen.

2014幎3月20日
5぀星のうち5の評䟡

Tweede keer geboekt via VillaXL, geweldig!!!

Dit is de tweede keer dat we een fantastische locatie boeken via VillaXL en als deze keer net zo geweldig wordt als de eerste keer dan wordt het zeer zeker een derde keer.
De service die we met het boeken hebben mogen ontvangen was alleen al fantastisch dus het volle vertrouwen in de verdere afloop en het verblijf zelf natuurlijk. Mooie villa in de Bourgogne. Vorige keer in een schitterend kasteel maar dat was helaas al vol geboekt.

2014幎3月9日
5぀星のうち4の評䟡

Website belooft ons een prachtige vakantie, ik heb er vertrouwen in

De Facebooksite en de website van Villaxl volg ik al een poosje, en zij geven mij de indruk dat wat zij beloven, ook nakomen. Goede interactie op de Facebooksite, overzichtelijke website, ik blijf niet met onnodige vragen zitten.

Zodra de vakantie inderdaad is geworden wat wij ervan verwachten, dan komt zeker de 5e ster erbij!

2014幎2月25日
5぀星のうち5の評䟡

Personalised service, local knowledge, recommendations based on family situation and vacation plans!

VillaXL is a very professional company with enthusiastic and devoted staff, definitely more than an online booking tool. The pictures are professional yet reflecting the truth. The website is easy to navigate and very attractive. I would recommend VillaXL to anyone wishing to book an original vacation.

2014幎2月25日

Top service!

Afgelopen najaar ben ik op vakantie naar de Ardennen geweest met mijn vriendin. Wij hadden hiervoor een huis via VillaXL gehuurd. Snel na de boeking werd ik gebeld door een medewerker van VillaXL om de boeking te bevestigen en mogelijke vragen te beantwoorden, echt top. Wat mij betreft is het echt aan te raden om een vakantiehuis via VillaXL te boeken.

2013幎3月12日
5぀星のうち5の評䟡

Op VillaXL kun je bouwen!

Voor eind juni 2013 een familieweekend gepland in de Ardennen. Via VillaXL in no-time een super-accomodatie geregeld, van alle gemakken voorzien, in een prachtige omgeving en dat voor 21 volwassenen en 8 kinderen! Lieve mensen, bedankt! We verheugen ons er enorm op!

2013幎1月25日

Geweldige service!

Wij hebben een huis in de Ardennen geboekt via VillaXL in juli. We werden na het boeken direct gebeld en al onze vragen werden meteen beantwoord. Vriendelijk, correct en enorm behulpzaam. Het voelt nu al erg goed, uitstekende service!

2013幎1月25日

Heerlijk gehad!

Samen met mijn vriend en nog een koppel vrienden een heerlijk midweekje gehad. Het was goed onderhouden huisje, mooi gelegen en makkelijk te regelen op hun klantvriendelijke website. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Super midweekje

Het was een geweldig midweekje samen met mijn vriend! Echt even puur genieten van een paar dagen niks. De mensen bij villa XL zijn erg klantgericht en vriendelijk! Wij plannen in 2013 graag nog een vakantie bij jullie!

Good, better, best!

Prachtige 10 persoons villa geboekt via VillaXL in Belgisch Limburg. Zeer gebruiks- en klantvriendelijke website en prachtig aanbod in zowel kleine(re) huizen als grote villa's. Zeker nog eens boeken via villaxl.com

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。