Villa xl zette bij deze advertentie "gegarandeerd binnen 1 a 2 werkdagen in huis" nu krijg ik bericht dat het maandag word,ik voel mij beetgenomen
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Opgelicht met borg. Trucje wordt grootschalig uitgevoerd. Zie ook reisgraag.nl waar dit veelvuldig gemeld wordt. We betaalden 1000 euro borg en vervolgens inderdaad ook ingetrapt om de borg door eig... ãã£ãšèŠã
Als je een huis huurt voor een fors bedrag verwacht je service en dat afspraken worden nagekomen. Als je op de website aangeeft dat de boeking inclusief schoonmaakkosten is, dan is een factuur voor de... ãã£ãšèŠã
We boekten een verblijf te Bertrix in een prachtige oude molen, Moulin du Fi, en het zijn fantastische dagen geweest voor gans onze familie... alles prima geregeld... eenvoudige en duidelijke commu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
VillaXL verhuurt al sinds 2005 de mooiste vakantiehuizen, villa's en chalets. Met name onze groepshuizen in de Ardennen, villa's in Frankrijk (vaak met zwembad!) en ons nieuwste aanbod in Kroatië zijn populair. Kom ook langs en ontdek het zelf!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prachtige verblijven op overzichtelijke site
Voor het eerst geboekt met Villaxl. Veruit de duidelijkste site met het uitgebreidste gamma aan prachtige verblijven.
Klein minpuntje: eerder duurder prijskaartje, maar lijkt dan wel prijs-kwaliteit in orde te zijn...
perfecte site en erg mooie woningen
We gaan, zoals vaker met vrienden lekker een weekend weg in augustus.
We zijn nog nooit met Villaxl geweest, maar tot nu toe alles erg netjes geregeld.
In de mei vakantie er even tussenuit
Wij zijn van plan met ons gezin er in de mei vakantie even tussenuit te gaan en allerlei dingen samen te gaan doen. Geboekt via VillaXL we zijn met z'n 12'n. Goede site en ook snel een goed geaccommodeerde villa in de Ardennen gevonden en geboekt. Boeking en alle vragen en extra verzoeken verliepen soepel en zijn keurig afgehandeld. Of een beetje op z'n Frans: Chapeau!
Complete site en geweldige accommodaties.
Voor de eerste keer een mooie villa geboekt in Nimes. Het huis ziet er zo mooi uit dat het verblijf niet tegen kan vallen. De service van VillaXL is ook geweldig. Na het boeken wordt er contact met je opgenomen om de boeking nogmaals door te nemen en evt. vragen te kunnen stellen. Wij hebben al bij vele reisorganisaties geboekt maar deze service hebben we nog nooit meegemaakt. We verheugen ons nu al op het verblijf in de villa. Na onze vakantie zullen we zeer zeker onze ervaringen delen.
Tweede keer geboekt via VillaXL, geweldig!!!
Dit is de tweede keer dat we een fantastische locatie boeken via VillaXL en als deze keer net zo geweldig wordt als de eerste keer dan wordt het zeer zeker een derde keer.
De service die we met het boeken hebben mogen ontvangen was alleen al fantastisch dus het volle vertrouwen in de verdere afloop en het verblijf zelf natuurlijk. Mooie villa in de Bourgogne. Vorige keer in een schitterend kasteel maar dat was helaas al vol geboekt.
Luxe genieten in de Ardennen
Een vriendenweekend in de Belgische Ardennen kon niet luxer! We hadden zelfs een zwembad... heerlijk om voor net een beetje extra geld een heleboel extra luxe te krijgen.
Website belooft ons een prachtige vakantie, ik heb er vertrouwen in
De Facebooksite en de website van Villaxl volg ik al een poosje, en zij geven mij de indruk dat wat zij beloven, ook nakomen. Goede interactie op de Facebooksite, overzichtelijke website, ik blijf niet met onnodige vragen zitten.
Zodra de vakantie inderdaad is geworden wat wij ervan verwachten, dan komt zeker de 5e ster erbij!
Personalised service, local knowledge, recommendations based on family situation and vacation plans!
VillaXL is a very professional company with enthusiastic and devoted staff, definitely more than an online booking tool. The pictures are professional yet reflecting the truth. The website is easy to navigate and very attractive. I would recommend VillaXL to anyone wishing to book an original vacation.
Geweldig verblijf gehad in de ArdennenXL
Met vriendinnen een weekendje naar de Ardennen? Dan raad ik zeker VillaXL aan - prachtig aanbod en super goed geregeld :-)!
Top service!
Afgelopen najaar ben ik op vakantie naar de Ardennen geweest met mijn vriendin. Wij hadden hiervoor een huis via VillaXL gehuurd. Snel na de boeking werd ik gebeld door een medewerker van VillaXL om de boeking te bevestigen en mogelijke vragen te beantwoorden, echt top. Wat mij betreft is het echt aan te raden om een vakantiehuis via VillaXL te boeken.
Op VillaXL kun je bouwen!
Voor eind juni 2013 een familieweekend gepland in de Ardennen. Via VillaXL in no-time een super-accomodatie geregeld, van alle gemakken voorzien, in een prachtige omgeving en dat voor 21 volwassenen en 8 kinderen! Lieve mensen, bedankt! We verheugen ons er enorm op!
Mooie villa, goed geregeld
Ik had met een paar vriendinnen een villa geboekt, en dat was super goed geregeld. Met vragen konden we altijd even bellen en dan werden we super netjes te woord gestaan.
Geweldige service!
Wij hebben een huis in de Ardennen geboekt via VillaXL in juli. We werden na het boeken direct gebeld en al onze vragen werden meteen beantwoord. Vriendelijk, correct en enorm behulpzaam. Het voelt nu al erg goed, uitstekende service!
Heerlijk gehad!
Samen met mijn vriend en nog een koppel vrienden een heerlijk midweekje gehad. Het was goed onderhouden huisje, mooi gelegen en makkelijk te regelen op hun klantvriendelijke website. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Super midweekje
Het was een geweldig midweekje samen met mijn vriend! Echt even puur genieten van een paar dagen niks. De mensen bij villa XL zijn erg klantgericht en vriendelijk! Wij plannen in 2013 graag nog een vakantie bij jullie!
Good, better, best!
Prachtige 10 persoons villa geboekt via VillaXL in Belgisch Limburg. Zeer gebruiks- en klantvriendelijke website en prachtig aanbod in zowel kleine(re) huizen als grote villa's. Zeker nog eens boeken via villaxl.com
Top weekend
Super weekend gehad! Met dank aan de dames van Villa XL
Wordt goed geholpen door personeel. Leuke accommodatie. Erg klantvriendelijk.
super geslaagde vakantie
Geslaagde vakantie in een mooi verzorgd huis! Goede service en personeel dat ten alle tijden bereid is om te helpen. Zou zo nog een keer gaan!!
Top!
Een vriendinnenweekend gehad met veel gezelligheid en top service! Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Klantgericht en respectvolle behandeling.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã