Meget dygtig , serious og Êrlig mekaniker. Har vÊret der mange gang og meget tilfreds med deres service.. kan virkelig varm anbefale den her firma. ðð
Jeg kan bestemt ikke anbefale Vilsen Biler , jeg kÞrer i en Mazda 5 de 7 Pers og var interreseret i en VW Touran benzin 7 Pers som stod i til salg for ca 2 mdr siden , men Vilsen havde ingen nr pla... ãã£ãšèŠã
Har forsÞgt flere gange at fÃ¥ fat pÃ¥ dem vedr. en reklamation pÃ¥ en tidligere reparation. MÃ¥ske det er derfor de ikke er til at komme i kontakt med. 2 reparationer pÃ¥ kort tid hvor den sidste burd... ãã£ãšèŠã
Jeg har lige vÊret hos Vilsen biler og er virkelig tilfreds med servicen pÃ¥ min bil. De leverede super god service, og alle medarbejdere var altid venlige og imÞdekommende. Jeg fÞlte mig i gode hÊnder... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vilsen Biler A/S er en nordjysk bilforhandler i NÞrresundby ved Aalborg, der igennem godt 50 år har solgt brugtbiler til hele landet. Vores AutovÊrkst er lÞbende opgraderet med nyeste avancerede udstyr, og vores veluddannede mekanikere står klar til at servicere og reparere alle markedets biler.
Stenholm 3, 9400, NÞrresundby, ãã³ããŒã¯
- www.vilsen-biler.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Som altid en god og professionelâŠ
Som altid en god og professionel behandling - ingen grund til klage :-)
Vilsen biler er et vÊrksted med hÞjâŠ
Vilsen biler er et vÊrksted med hÞj kvalitet, der altid overholder deres aftaler, udfÞrer reparationerne til fuld tilfredshed, tjekker bilen godt og er opmÊrksom på bilen som helhed.
Der er også altid en dejlig stemning og et flink og hÞflig personale.
Jeg har benyttet vÊrksted i 49 år og kunne ikke drÞmme om at henvende mig andre steder.
Altid smilende og hjÊlpsom vÊrksted
Altid smilende og hjÊlpsom vÊrksted. Ringede og fik hjÊlp over telefonen - vi sad i Virum og Vilsen er i NÞrresundby. Fik at vide, hvad vi skulle holde Þje med og så ellers kÞre hjem stille og roligt. Og det gjorde vi så tirsdag. Onsdag blev bilen ordnet - en lille ting, der skulle skiftes. Det tog ca. œ time. Så vores varmeste anbefaling til Vilsen Biler :-)
Helt igennem reel
Helt igennem reel. GÊlder såvel salg som vÊrksted.
Tingene bliver lavet- ordentligt
Tingene bliver lavet- ordentligt. De laver ikke noget, uden man bliver orienteret. Det bliver lavet til aftalt tid. De er flexible, hvis man får et akut problem.
Fremragende vÊrksted
Fremragende vÊrksted med service man kan stole på - ikke en selvfÞlge i den branche.
SUPER service
I dag kom jeg ud til et fladt bagdÊk, ringede til Vilsen: "kan du selv skifte til vinterhjul, så kom ud med det flade hjul" - ok - ankom kl 14.30 - kl 15.00 var dÊkket lappet, hjulet monteret igen og vinterhjulet lagt i bagagerummet. Som sÊdvanligt SUPER service ...
TrovÊrdig og gode priser
Jeg har netop kÞbt en Ford Mondeo til meget god pris. SÊlgeren var grundig og effektiv i sin behandling af os, og gav os mange venlige råd med på vejen. Ekstra udstyr til bilen blev installeret til meget rimelige penge.