Vilsen Biler レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg kan bestemt ikke anbefale Vilsen Biler , jeg kÞrer i en Mazda 5 de 7 Pers og var interreseret i en VW Touran benzin 7 Pers som stod i til salg for ca 2 mdr siden , men Vilsen havde ingen nr pla... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har forsÞgt flere gange at fÃ¥ fat pÃ¥ dem vedr. en reklamation pÃ¥ en tidligere reparation. MÃ¥ske det er derfor de ikke er til at komme i kontakt med. 2 reparationer pÃ¥ kort tid hvor den sidste burd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har lige vÊret hos Vilsen biler og er virkelig tilfreds med servicen pÃ¥ min bil. De leverede super god service, og alle medarbejdere var altid venlige og imÞdekommende. Jeg fÞlte mig i gode hÊnder... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vilsen Biler A/S er en nordjysk bilforhandler i NÞrresundby ved Aalborg, der igennem godt 50 år har solgt brugtbiler til hele landet. Vores AutovÊrkst er lÞbende opgraderet med nyeste avancerede udstyr, og vores veluddannede mekanikere står klar til at servicere og reparere alle markedets biler.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Vilsen biler er et vÊrksted med hÞj

Vilsen biler er et vÊrksted med hÞj kvalitet, der altid overholder deres aftaler, udfÞrer reparationerne til fuld tilfredshed, tjekker bilen godt og er opmÊrksom på bilen som helhed.
Der er også altid en dejlig stemning og et flink og hÞflig personale.
Jeg har benyttet vÊrksted i 49 år og kunne ikke drÞmme om at henvende mig andre steder.

2019幎5月8日
5぀星のうち5の評䟡

Altid smilende og hjÊlpsom vÊrksted

Altid smilende og hjÊlpsom vÊrksted. Ringede og fik hjÊlp over telefonen - vi sad i Virum og Vilsen er i NÞrresundby. Fik at vide, hvad vi skulle holde Þje med og så ellers kÞre hjem stille og roligt. Og det gjorde vi så tirsdag. Onsdag blev bilen ordnet - en lille ting, der skulle skiftes. Det tog ca. œ time. Så vores varmeste anbefaling til Vilsen Biler :-)

2019幎4月10日

SUPER service

I dag kom jeg ud til et fladt bagdÊk, ringede til Vilsen: "kan du selv skifte til vinterhjul, så kom ud med det flade hjul" - ok - ankom kl 14.30 - kl 15.00 var dÊkket lappet, hjulet monteret igen og vinterhjulet lagt i bagagerummet. Som sÊdvanligt SUPER service ...

2016幎3月29日

TrovÊrdig og gode priser

Jeg har netop kÞbt en Ford Mondeo til meget god pris. SÊlgeren var grundig og effektiv i sin behandling af os, og gav os mange venlige råd med på vejen. Ekstra udstyr til bilen blev installeret til meget rimelige penge.

2012幎6月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス