Betalte kontant og fik afvide at jeg ikke kunne få byttepenge da de ikke havde penge i kassen.. der kommer jeg aldrig igen. Derudover en ekspedient der stod i sin telefon og var helt fravÊrende.
Davinci i Hadsund mÃ¥ vÊre jyllandsmester i dÃ¥rlig kundeservice. Skal bestille mad i take away. Kokken ser mig men reagerer ikke, tjeneren kigger pÃ¥ mig 2 gange men gÞr intet, en anden tje... ãã£ãšèŠã
Endnu en dejlig oplevelse med den skÞnneste Vitello tonnato med lÊkkert tilbehÞr. Den sÞdeste betjening og for mig en lille perle af en placering ved vindue med dejlig udsigt til Fjorden. Hyggelig... ãã£ãšèŠã
Vi havde ogsÃ¥ kun hÞrt godt om Davinci med den skÞnne udsigt. Udsigten levede fuldt op til forventningerne, men maden og ventetiden, var en noget anden oplevelse. Vi bestilte mÃ¥nedens menu af 4 rette... ãã£ãšèŠã
Tusind tak for dejlig mad og super âŠ
Tusind tak for dejlig mad og super betjening.
Vi besÞgte resturanten med vores 3 bÞrn i alderen 6-9. Personalet var meget venlige og imÞdekommende og gav os en helt utrolig personlig og nÊrvÊrende betjening. De får vores ubetinget anbefaling
/BjÞrn Christensen
Vellykket og sÊrdeles velsmagende arrangement
Min kone og jeg har haft fornÞjelse af at vÊre til vinaften hos Davinci Ristorante i Hadsund.
Restauranten ligger smukt og idyllerisk lige ned til Mariager fjord.
Vi fik serveret en 6 retters menu med dertil hÞrende vine.
Der var ca. 60 gÊster i restauranten og vi sad ved borde med 10 gÊster ved hver.
Den vinbonde der havde produceret og/eller udvalgt de enkelte vine var til stede og underholdt lÞbende med vinanekdoter.
Maden var fortrÊffelig og vinene blev kun bedre og bedre i takt med at aftenen skred frem. Det samme gjorde snakken og selskabet ved de enkelte borde :) og vinanekdoterne fra vinbonden fik krydret den samlede oplevelse med gemytlighed og finesse.
Det var en rigtig dejlig aften og jeg kan kun anbefale andre at tilmelde sig lignende arrangementer m.v.
Det er på ingen måde sidste gang at vi har besÞgt Davinci Ristorante og jeg kan på de varmeste anbefale stedet.
Mens vi venter....
Når man bestiller en selskabsmenu ud af huset, og har 60 gÊster der venter på maden, er det sidste man Þnsker nok at restauranten har "glemt" dig. Specielt når man ugen forinden, netop har valgt at kontakte dem for at sikre alt var på plads, hvilket de forsikrede mig om.
Maden ankommer 1.5 time for sent, og indeholdt ikke helt det vi havde bestilt, men det betyder mindre i den forbindelse, vi var primÊrt interesserede i at kunne få noget på bordet.
Vi tilbydes en rabat på ca. 10%, om det er rimeligt er for så vidt uinteressant, det er ejerens åbenlyse ligegyldighed der rammer en med fast overbevisning om, at dette hverken er fÞrste eller sidste gang, og han iÞvrigt ikke har tÊnkt sig at tage forlÞbet til efterretning.
Det bliver nok ikke hos dem vi lÊgger flere penge!
TÞrt, slidt og dyrt
Vi var 2 personer herinde og spise. Vi havde glÊdet os for stedet så rigtig fint ud.
Det fÞrste vi lagde mÊrke til, var bordene. De er nÊrmest 10 cm for lave, stolene var hårde plastikstole og der var lagt en papirdug på bordet for at skåne den hvide dug. Vi lå så derefter mÊrke til at salt og peber bÞsserne på bordet, var slidte da malingen var faldet af flere steder.
Vi valgte til forret at få en fiskesuppe og en tigerreje anretning. Til hovedret valgte vi en grillet oksemÞrbrad samt en all-around grillet kÞdtallerken bestående af lammekrone, oksemÞrbrad og unghanebryst. Begge retter serveret med garniture og bearnaisesaue. Vi fik dertil serveret tjenerens anbefaling af rÞdvin.
Forretterne smagte fint og var anrettet flot, det var dog en halvstor portion af fiskesuppen og en smule til den krydret side. Tallerkener var meget fine, men der var desvÊrre skår i.
Hovedretterne var serveret rigtig flot, den ene på en kold tallerken og den anden på et stort skÊrebrÊt som fylder så meget at alle tingene skulle rykkes ved servering.
Tjeneren spurgte ikke ind til stegning af kÞdet, så vi forventede medium stegt kÞd. Alt kÞdet var helt gennemstegt, til den tÞrre side og hurtigt koldt. Vi nÊvnte dette for tjeneren som diskutere dette med to andre kolleger inde i restauranten og bliver tilbudt noget nyt eller en kop kaffe.
Bearnaisesaucen var ikke hjemmelavet, meget flydende og klumpet. Dette gjorde det besvÊrligt at have på et fladt skÊrebrÊt.
Da vi beder om regningen prÞver tjeneren ihÊrdigt at få os til at bestille enten dessert, kaffe eller the. Vi blev nÞdt til at takke nej flere gange.
Det mest velsmagende var nok vinen, som desvÊrre ikke komplimenterede maden sÊrlig godt og så var den ikke tempereret.
Vi mener ikke at det var 410 kr pr. pers. vÊrd.
Sikke en blandet oplevelse
Min familie og jeg besÞgte restaurant DaVinci i weekenden. Maden var fin, og tjenerne var ualmindeligt sÞde og venlige. Aftenens knap så festlige indslag var en gråhåret midaldrende mand, som også serverede, men som samtidig skÞd ordre ud til hÞjre og venstre. Jeg går ud fra, at han var chefen. I lÞbet af de par timer vi tilbragte på restauranten formåede han at tale grimt om sit personale bag deres ryg, irettesÊtte dem for Þjnene af gÊsterne og give en dårlig behandling af mig, som komplimenterede stedet. Jeg modtog intet smil, ikke engang et venligt blik, det blev et kort surt "Tak" uden, at han så meget som lÞftede blikket. Jeg kan overleve et par timer med sådan en usympatisk opfÞrsel, men jeg ikke lade vÊre med at tÊnke på det stakkels personale, som udsÊttes for den opfÞrsel hver dag...
Filet vs. oksemÞrbrad
Min kone og jeg har fÞr fået dejlige bÞffer her på restauranten og ville gentage successen og bestilte igen to mÞrbrad bÞf fra spisekortet. Jeg er nÊsten helt sikker på at kokken tog fejl, eller valgte at tilberede den noget billigere oksefilet. StÞrrelse og mÞrhed taget i betragtning. Den var sej, senet og ikke nem at tygge, så oplevelsen var ikke så god. Vi påtalte det for personalet, og fik mulighed for at få serveret en ny, men når nu resten af bordet var fÊrdige med at spise, valgte vi at takke nej. NÊste gang vil jeg vÊre mere kritisk.
En rigtig god oplevelse
Vi var til deres smag Italien aften til halv pris så der var rigtig mange mennesker. Alligevel var det en super god aften og personalet sÞrgede for at der hele tiden var fyldt op af maden. Dygtige og sÞde tjenere som var sÞde til at fortÊlle og vejlede.
vi var af sted 8 personer og alle syntes at det havde vÊret en super aften. Vi har derfor bestilt det til konfirmation den 3. maj også.
Rimelig OK
Vi var 4 personer til aftenmenu i restaurenten. Der var mange kunder, da det var en af stedets "halv pris aftener". Bordene stod meget tÊt - for at få plads til så mange som muligt, vil jeg gÊtte på. Derfor var det lidt svÊrt at tale sammen privat, og vi kunne overhÞre andre gÊsters samtaler. Der var lang ventetid på de forskellige retter i menuen - for lidt personale og for mange gÊster. Madens kvalitet vil jeg bedÞmme som gennemsnitlig og under den forventede standard.