Vi rejste med Vindrose til Hamburg i august. Alt har fungeret perfekt. Hotellet var virkelig godt og lÃ¥ i behagelig gÃ¥-afstand til centrum i nÊrheden af Aussenalster. Vi fik god information fÞr og un... ãã£ãšèŠã
Tur til Ischia 23aug Ingen info og nÃ¥r man rykker for dem fÃ¥r du kun lidt af den sÃ¥ skal rykke flere gange og personen pÃ¥ kontoret var altid meget uhÞfligt over telefonen nÃ¥ man snakkede med ham. S... ãã£ãšèŠã
Vi bookede et ophold i Hamborg gennem Sweetdeal. Grundet en systemfejl blev bookingen ikke registreret, og der var ingen ledige vÊrelser pÃ¥ hotellet da vi ankom sidst pÃ¥ eftermiddagen. Vindrose Rejser... ãã£ãšèŠã
Vi var 5 personer på ophold i Hamborg på Crown Plaza Hamburg. Alt forlÞb efter planen på et godt hotel, med stort morgenmads buffet og gratis parkering til bil.
- æ è¡æ¥è
- ã«ã«ãã£ãŒãã¢ãŒæäŸæ¥è
- ãã¢ãŒ ãªãã¬ãŒã¿ãŒ
- 芳å åæ
- æ è¡ä»£çåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
I mere end 40 Ã¥r har Vindrose Rejsers kompas vist vejen for mange danskere. Som navnet âVindroseâ lÊgger op til, sÃ¥ viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 Ã¥r har vi sendt gÊster rundt i hele verden. Lige fra Gdansk til Guadeloupe. Vores fokus, pÃ¥ at skabe den perfekte ferie, Êndrer sig ikke ved om det er en gruppe pÃ¥ 50 mennesker til Italien eller 2 personer, som skal pÃ¥ en forlÊnget weekend til Tyskland. Vi bestrÊber os altid pÃ¥, at vÊre mere end en bookingcentral. Vi giver gerne gode rÃ¥d med pÃ¥ rejsen, og vi er aldrig mere end et telefonopkald vÊk. Vores mission er, at skabe rejser med nÊrvÊr og tryghed, men stadigvÊk med mulighed for at opleve destinationen pÃ¥ egen hÃ¥nd og se de steder, som I gerne vil opleve. Vi vÊlger vores samarbejdspartnere med stor omhu, og stÃ¥r altid pÃ¥ mÃ¥l for kvaliteten og serviceniveauet. Vi tager ansvar for hele forlÞbet, fra forespÞrgslen tikker ind til kufferten er hentet i lufthavnen. Masseproduktion er ikke en ydelse vi tilbyder. Vi skrÊddersyer rejsen til dit behov sÃ¥ flytiderne, billejen, hotellerne og prisen gÃ¥r op i en hÞjere enhed. Hvis du ikke kan finde din Þnskedestination pÃ¥ vores website, sÃ¥ giv os et kald - vores netvÊrk strÊkker sig lÊngere, end vores website viser. Vi er medlem af Dansk Rejsebureau Forening & tilsluttet Rejsegarantifonden (nr. 2864).
Vester Voldgade 90, 1552, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
- mail@vindroserejser.dk
- www.vindroserejser.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Crown Plaza, Hamborg
Vi boede på Crown Plaza i Hamborg og det er et fint hotel med god service og behandling.
Få skridt fra hotellet er der busstoppested med minimum 3 bus linier, som kÞrer ind til hovedbanegården og videre ud i byen. Så det var let at komme rundt i Hamborg.
Et hotel som vi varmt kan anbefale.
Vi har rejst med Vindrose Rejser tilâŠ
Vi har rejst med Vindrose Rejser til Ischia i Italien, og hele forlÞbet var yderst veltilrettelagt. Allerede ved ankomsten til Napoli Lufthavn stod en taxachauffÞr klar og kÞrte os til kajen. Her fik vi udleveret fÊrgebilletter, og ved ankomst til Ischia stod endnu en chauffÞr klar til at bringe os til hotellet.
Hjemrejsen forlÞb lige så gnidningsfrit og helt efter planen.
Vi kan varmt anbefale at booke en rejse med Vindrose Rejser til Ischia â det er uden tvivl en af de smukkeste Þer.
Bologna er en fantastisk by
Bologna er en meget overskuelig by,
hvor man kan nå nÊsten alt til fods.
Maden regnes med rette, for at vÊre den bedste i Italien.
God, venlig og imÞdekommende stemning overalt!
Med Vindrose Rejser til Ischia
Vi rejste med Vindrose Rejser til Ischia en uge i maj, hvor vi boede på Hotel Giardino delle Ninfe. Hotellet var rent og pÊnt, men noget slidt. Flot have med 3 termiske bassiner, masser af hyggelige kroge ude og inde og fantastisk udsigt fra både vÊrelser, restaurant, terrassen og haven.
Maden var der rigeligt af og den var super god. Betjeningen var helt i top. De to sÞde damer, som var i restauranten både til morgenmad og aftensmad kunne ikke meget engelsk, men gjorde sig forståeligt og gav en munter stemning.
Ãen har mange utrolig flotte steder, og det er nemt at komme rundt med bus (som desvÊrre ofte var overfyldte, og man derfor var nÞdt til at stÃ¥ op).
Alt fungerede med Vindrose: Der stod en mand med et skilt i lufthavnen, som kÞrte os til fÊrgelejet og havde billetter til fÊrgen og igen en mand på fÊrgelejet på Ischia, som kÞrte os til Hotellet.
Alt gik også planmÊssigt på hjemturen. Lidt mere info om disse ting på forhånd havde vÊret dejligt.
Har vÊret på hotellet flere gange
Har vÊret på hotellet flere gange. Dejlig beliggenhed, flinkt personale.
Hotellets vÊrelser begynder at virke slidte, morgenbuffeten er skruet lidt ned.
Udenomsarealer virker mindre vedligeholdt.
Alt i alt ikke lÊngere 4 Stjernet men kun berettiget til 3 stjerner.
Fint hotel med central beliggenhed
Perfekt og central beliggenhed. Dog blev der lovet spa og tagterrasse ð, VR bÞr opdatere med hotellet.
Masser af gode spisesteder. Flere af stederne med levende musik både dag og aften.
Jeg havde et problem med en reservation af et vÊrelses, med det blev klaret med et ring til Vindrose rejser ð.
Vores kÞb af rejse til Hamborg
Vores kÞb af rejse til Hamborg vedr. hotel booking var perfekt. Alt klappede som det skulle. Hotel booket var Crowne Plaza, som lå centralt fra hovedbanegården
Hellerup Rotary Klubs tur til Riga
Vindrose Rejser arrangerede en 3 dages tur til Riga for Hellerup Rotary Klub. Vi havde selv sÞrget for foredrag, udflugt og koncert. Vindrose leverede al logistik, og det fungerede glimrende. SÊrlig var vi glade for deres valg af restauranter. Og så sÞrgede de for en glimrende guide.
Var Êrlig talt lidt bekymret forâŠ
Var Êrlig talt lidt bekymret for hvordan vores ferie til Ischia ville forlÞbe.
Men vores bekymring blev gjort til skamme, alt fungerede over al forventning.
Hotellet var perfekt, intet at klage over. De små busser vi blev kÞrt til og fra i var fÞrsteklasses. Servicen var hele vejen på turen helt i top.
SÃ¥ vi rejser gerne med Vindrose igen.
Fantastisk rejse
Fantastisk rejse! Kan varmt anbefale selskabet. Rejsen levede op til mine forventninger og ift det selskabet havde oplyst!

Hotel i Porto og Lissabon var super
Kombineret tur. Vi flÞj til Porto hvor vi havde 3 skÞnne dage. Herefter med hurtig tog til Lisssbon i 2 dage. Alt klappede. Virkelige gode hoteller både i Porto og Lissabon. Rent, god og venlig betjening og rigtig god morgenmad.

Vindrose Rejser ããã®åç
Betalt og bekrÊftet ophold, der ikke var der ved ankomst
Vi havde to uger fÞr afrejse bestilt, betalt og modtaget bekrÊftelse fra Vindrose rejser på 3 nÊtter i to vÊrelser på Crowne Plaza i Hamborg.
Da vi ankom til hotellet en lÞrdag eftermiddag var der ingen vÊrelser og der var totalt udsolgt.
Hotellet fik dog fundet et vÊrelse som vi begge skulle sove i.
Vindrose rejser har lukket i weekenden og åbnede fÞrst mandag kl. 10.
Hotellet havde ingen bestilling ej heller betaling for vores ophold.
Både hotellet og vi fik fÞrst fat i Vindrose rejser mandag, der sagde de havde lavet en fejl.
Fik fra Vindrose rejser tilbud om at få belÞbet tilbage på ekstra betaling for to enevÊrelser.
Det kaldte de for kompensation for deres fejl, dvs en ydelse vi havde betalt for og ikke fik.
Kompensationen er svÊr at få Þje på.
Bruger aldrig Vindrose rejser igen, det mest uprofessionelle og manglende imÞdekommenhed rejsebureau.
God rejse til albaninen med Vindrose
Dette var en god ferie og et godt sted at vÊre i albanien.
Hotellet lå fint tÊt på centrum og i den lidt mere festlige del af byen med mange resturanter, cafere og barer.
Selve hotellet lå dog i en lukket gade så der ikke var trafikstÞj eller stÞj fra nattelivet.
Information fra Vindrose var fint og de var hurtige til at svare på spÞrgsmål.
Der var lidt forvirring omkring stjerne ratingen af hotellet og voucher på antal overnatninger. Men dette blev lÞst i god tid inden afrejsen, så der var ro på.
Til Jer der bor pÃ¥ Terminal Metro HotelâŠ
Til Jer der bor på Terminal Metro Hotel i Tirana, så er det godt at vide, at buslinie 2, 8 og 8a går fra centrum til hotellet. Hotellet er ret nyt med fine vÊrelser.
Tirana var en spÊndende destination menâŠ
Tirana var en spÊndende destination men hotellet var ikke tidssvarende.
Personalet (eller den eneste vi mÞdte) var meget venlig og serviceminded.
Hvis jeg kunne ville jeg give nulâŠ
Hvis jeg kunne ville jeg give nul stjerner.
Vi kÞbte og betalte for et 4 stjerner hotel i Tirana, Albanien.
Kort fÞr afgang fik vi rejse bekrÊftelse. Der så vi at navnet på hotellet var lavet om. I stedet for Metro 4* var navnet Theranda 2*.
Ved hjÊlp af Google så vi at hotellet så ok ud og fik nogenlunde anmeldelser. Så vi tog afsted.
Vi havde bestilt afhentning i lufthavnen. Ingen transport.
Tog en taxi. Jeg måtte vise vej, - han anede ikke hvor det hotel lå. Han var ikke meget for at kÞre der ind. Det lå i en baggård.
Alle de fine billeder og bedÞmmelser var 10-20 år gamle.
Ved dÞren ind i receptionen stod der skralde spande og snavsede katte sÞgte mad ...
Stedet var ikke egnet som hotel. Da vi var trÊtte blev vi der fÞrste nat og så bookede vi det oprindelige betalte hotel. Og flyttede der hen.
Det er åbenbart den måde vindrose rejser tjener penge.
SÊlger et dyrt og flot hotel, indkasserer pengene og så sender gÊster hen på et billigt hotel. 1000.- lige i lommen.
Fint hotel centralt beliggende
Fint hotel centralt beliggende. Rent og pÊnt serviceminded personale.
Fine vÊrelser lÊkker morgenmad
Crowne Plaza Hamborg
Alt gik som planlagt. Ophold pÃ¥ Crowne Plaza Hamborg. Mega fint hotel. Opdateret, rent og god service ððŒ
De gÞr deres arbejde godt.
Vindrose arrangerede en rejse til Leipzig.
Firmaet har gjort sit arbejde godt, der er ikke noget at klage over.