Vindrose Rejser レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi rejste med Vindrose til Hamburg i august. Alt har fungeret perfekt. Hotellet var virkelig godt og lÃ¥ i behagelig gÃ¥-afstand til centrum i nÊrheden af Aussenalster. Vi fik god information fÞr og un... もっず芋る

Tur til Ischia 23aug Ingen info og nÃ¥r man rykker for dem fÃ¥r du kun lidt af den sÃ¥ skal rykke flere gange og personen pÃ¥ kontoret var altid meget uhÞfligt over telefonen nÃ¥ man snakkede med ham. S... もっず芋る

Vi bookede et ophold i Hamborg gennem Sweetdeal. Grundet en systemfejl blev bookingen ikke registreret, og der var ingen ledige vÊrelser pÃ¥ hotellet da vi ankom sidst pÃ¥ eftermiddagen. Vindrose Rejser... もっず芋る

Vi var 5 personer på ophold i Hamborg på Crown Plaza Hamburg. Alt forlÞb efter planen på et godt hotel, med stort morgenmads buffet og gratis parkering til bil.

䌁業情報

1. 旅行業者
  2. カルチャヌツアヌ提䟛業者
  3. ツアヌ オペレヌタヌ
  4. 芳光名所
  5. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

I mere end 40 Ã¥r har Vindrose Rejsers kompas vist vejen for mange danskere. Som navnet ”Vindrose” lÊgger op til, sÃ¥ viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 Ã¥r har vi sendt gÊster rundt i hele verden. Lige fra Gdansk til Guadeloupe. Vores fokus, pÃ¥ at skabe den perfekte ferie, Êndrer sig ikke ved om det er en gruppe pÃ¥ 50 mennesker til Italien eller 2 personer, som skal pÃ¥ en forlÊnget weekend til Tyskland. Vi bestrÊber os altid pÃ¥, at vÊre mere end en bookingcentral. Vi giver gerne gode rÃ¥d med pÃ¥ rejsen, og vi er aldrig mere end et telefonopkald vÊk. Vores mission er, at skabe rejser med nÊrvÊr og tryghed, men stadigvÊk med mulighed for at opleve destinationen pÃ¥ egen hÃ¥nd og se de steder, som I gerne vil opleve. Vi vÊlger vores samarbejdspartnere med stor omhu, og stÃ¥r altid pÃ¥ mÃ¥l for kvaliteten og serviceniveauet. Vi tager ansvar for hele forlÞbet, fra forespÞrgslen tikker ind til kufferten er hentet i lufthavnen. Masseproduktion er ikke en ydelse vi tilbyder. Vi skrÊddersyer rejsen til dit behov sÃ¥ flytiderne, billejen, hotellerne og prisen gÃ¥r op i en hÞjere enhed. Hvis du ikke kan finde din Þnskedestination pÃ¥ vores website, sÃ¥ giv os et kald - vores netvÊrk strÊkker sig lÊngere, end vores website viser. Vi er medlem af Dansk Rejsebureau Forening & tilsluttet Rejsegarantifonden (nr. 2864).

ほが満足

通垞48時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 49ä»¶

レビュヌを曞く

Vores tur til Ischia var virkelig value

Vores tur til Ischia var virkelig value for money. Servicen inden afrejsen var i top, transportlogistikken (fly-bus-fÊrge-taxa) fungerede gnidningsfrit og hotel San Valentino var langt over forventning. Aftensmaden på hotellet var så god, at vi droppede vores oprindelige plan om at spise ude nogle af aftenerne. Og så er der stemningen på Ischia ... de fleste turister er italienere, så man fÞler virkelig, at man er i Italien.

2025幎7月1日

KÊre Morten

Mange tak for dine venlige ord og stjernerne.

Jeg håber vi er med i overvejelserne, nÊste gang I skal ud og rejse.

Rejsen til Puglia

Rejsen til Puglia
Flyafgangen måtte nÞdvendigvis Êndres fra Billund til Hamburg pga RyanAir. Vindrose sÞrgede for den Êndring efter vores Þnske - at det gav en rejsedag på 17 tiner til Bari (pga forsinkelse) er ingen herre over. Hotellet Masseria var et virkelig godt valg, fantastisk beliggenhed, service og personlig betjening. Vi er meget tilfredse med rejsen og vil ikke tÞve med at bruge Vindrose igen.
Dorthe

2025幎6月16日

KÊre Dorthe

Mange tak for din anmeldelse.

Hvis I har haft over 3 timers forsinkelse, så kan I prÞve at sÞge erstatning. Jeg vil anbefale FlyhjÊlp.dk. Vi har desvÊrre ikke mulighed for at kÞre sagen for dig, da man selv skal gÞre det, eller vÊre et advokatkontor.

Jeg er glad for, at rejsen har levet op til forventningerne, selvom den havde en tung start.

Du må endelig kontakte os, nÊste gang, du skal ud og rejse.

Jesper, Vindrose Rejser.

Et besÞg på Ischia kan anbefales

Dejligt hotel Capisso rent og pÊnt - velholdt. Flot beliggenhed.

Serviceminded personale - udmÊrket mad.

Transporten mellem Napoli lufthavn og hotellet fungerede godt.

God service fra Vindroserejser.

2025幎6月24日

KÊre Bent

Mange tak for din anmeldelse fra rejsen til Ischia. Jeg er glad for, at den har levet op til forventningerne.

Jesper, Vindrose Rejser.

Ferie til ischia på hotel delle ninfe

Har lige vÊret på ferie på Þen ischia og hvor vi boede på hotel delle ninfe et skÞnt hotel med en smuk udsigt lige ved havet og udsigt til Castello arogonesa
Hotellet har en skÞn have også med termiske bade og går man fra haven og ned af nogle trapper er der mulighed for at nyde solen på liggestole og bade i havet
Personalet på hotellet er meget i mÞdekommende venlige og har god humor
Vores guide kom på besÞg et par dage efter ankomst og var meget imÞdekommende og fik min veninde og jeg booket med på en smuk vandretur
Øens befolkning er smilende hjÊlpsomme og nemme at komme i snak med synes bare jeg har mÞdt sÃ¥ mange fantastiske mennesker
Vi var også på en tur til light Hause som desvÊrre var lukket men på vejen ned kom vi forbi en skÞn bar hvor vi fik serveret super dejlig friskpresset appelsin og hvidvin med ferskenstykker smagte fantastisk fik også en god snak med ejeren
Eneste lille minus ved opholdet var nogle dage udbudet af aftensmaden på hotellet men så valgte vi jo bare også at prÞve maden på andre restauranter et par aftener
Så alt i alt en skÞn ferie til en meget fair pris og vender bestemt tilbage til ischia og hotel delle ninfe igen

2025幎6月17日

KÊre Gunvor

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg ser frem til at lave din nÊste rejse til Þen og hotellet.

Ischia

Vi er hjemkommet, fra en dejlig ferie på Ischia. Det fungerede fint med transport fra lufthavn til hotellet og tilbage.
vi boede på hotel Cleopatra, som er et dejligt stille hotel, beliggende i rolige omgivelser, men tÊt på strand og butikker. Hotellet/vÊrelset er pÊnt og velholdt, med et lidt gammeldags indretning. Vi havde en altan ud til en lille skov. Dejligt at vågne op til fuglesang.
Morgenmaden var simpel og god. Der var 2 menuer at vÊlge imellem om aften. DesvÊrre var det en ny og virkelig dårlig kok der var ansat.
Personalet meget venlige. Kan varmt anbefale hotellet, dog ikke maden , hvis de ikke har ansat en anden kok.

KÊre Linda

Tak for din tilbagemelding og for at dele jeres oplevelser fra ferien pÃ¥ Ischia. Det glÊder os at hÞre, at I havde en dejlig ferie, og at bÃ¥de transporten og opholdet pÃ¥ Hotel Cleopatra fungerede godt. Det lyder skÞnt med en fredelig beliggenhed, fuglesang fra altanen og venligt personale – netop det, mange af vores gÊster sÊtter pris pÃ¥.

Vi er kede af at hÞre, at aftensmaden ikke levede op til forventningerne, og at en nyansat kok trak oplevelsen ned. Det er naturligvis noget, vi fÞlger op på med hotellet, da maden er en vigtig del af helhedsoplevelsen.

Tak fordi du bÃ¥de fremhÊver det positive og giver konstruktiv feedback – det hjÊlper os og vores samarbejdspartnere til lÞbende at forbedre kvaliteten.

Vi håber at kunne byde dig velkommen på en ny rejse en anden gang.

Tur til Ischia på hotel Aragonese i uge

Tur til Ischia på hotel Aragonese i uge 24. Der var en blandet oplevelse, vil jeg sige....
Det gode:
Daglig rengÞring, lÊkkert thermal vand i poolen. Den ene af sÞstrene, som leder hotellet, var meget hjÊlpsom og opmÊrksom på gÊsterne.
Der knap så gode:
Meget småt vÊrelse - terasse med udsigt til en vÊg. Ingen varm vand i hanerne. Aircondition er dyrt- 10 euro pr dag. DÞrene til terasse kunne ikke låses.
Maden var virkelig ikke noget sÊrligt. En aften fik vi toast som hovedret- ikke lige det man forventer. Information om mulighed for variationer til retterne, står kun på italiensk, så det fandt vi fÞrst ud af sidste dag. Morgenmad meget begrÊnset udvalg og hver dag det samme, og halvdelen var kager. Der kunne det vÊre rart med lidt mere variation. Ingen af os fik information omkring afrejse- en rejsedeltagere måtte ringe Vindrose rejser. Generelt virkede det hele lettere kaotisk, og det var vi alle enige om, så det er ikke kun os.

KÊre Mikael

Tak for din Êrlige tilbagemelding på jeres rejse til Ischia og ophold på Hotel Aragonese i uge 24. Vi er glade for at hÞre, at I satte pris på den daglige rengÞring, den dejlige termiske pool og den gode service fra en af de sÞstre, som leder hotellet.

Samtidig er vi kede af at hÞre, at jeres oplevelse ikke helt levede op til forventningerne, og vi tager jeres kritik meget seriÞst. Vi har noteret os de udfordringer, I nÊvner – sÊrligt i forhold til vÊrelsesstandarden, manglende varmt vand, lÃ¥s til terrassedÞrene, ekstraomkostninger til aircondition og jeres oplevelse af maden. Det er selvfÞlgelig ikke tilfredsstillende, at information om menumuligheder kun forelÃ¥ pÃ¥ italiensk, og at variation og kvalitet i mÃ¥ltiderne ikke levede op til jeres forventninger.

Også logistikken omkring afrejsen skal naturligvis fungere bedre, og det beklager vi meget. Vi vil fÞlge op med både hotellet og vores samarbejdspartner på stedet for at sikre, at der fremover bliver givet tydelig og rettidig information til alle gÊster.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du deler dine oplevelser med os – bÃ¥de de positive og de ting, der kan forbedres. Det hjÊlper os i vores arbejde med at udvikle og forbedre vores rejsetilbud.

Ischia boede på Hotel Aragonese

Vi var en uge på Ischia, hvor vi boede på Hotel Aragonese. Det var et dejligt familiehotel med meget fin service, hÞj standard for rengÞring og god mad. Swimmingpoolen fik udskiftet vandet hver anden dag. Meget flot.
Fra Vindroserejsers side fungerede alt efter planen, men vi kunne godt have Þnsket, at der var et telefonnummer eller en mailadresse, man kunne bruge, når der var ting, man var i tvivl om.

KÊre Lis

Mange tak for din anmeldelse. I har en mail til os: mail@vindroserejser.dk og I har også et nÞdnummer, som bliver sendt med i rejsedokumenterne.

Jeg er glad for at rejsen levede op til forventningerne, og jeg håber vi er med i overvejelserne, nÊste gange I skal ud og rejse.

SkÞn rur til Ischia

Vi havde en skÞn tur til Ischia. Rejsen gik gnidningsfrit. Hotel Cleopatra er et hyggeligt hotel med utroligt sÞde vÊrter.
Morgenmaden var dog ret kedelig, men det var også det eneste minus.

2025幎5月14日

KÊre Birgit

Mange tak for at dele din rejseoplevelse her. Jeg er glad for, at den har levet op til forventningerne.

Jeg håber vi er med i tankerne, nÊste gang I skal ud og rejse.

Ischia

Jeg er lige kommet hjem fra Þen Ischia, hvor jeg boede på hotel Belle Ninfe.
Rejsen frem og tilbage gik perfekt, hotellet lå fantastisk skÞnt med 3 termiske bade hyggeligt fordelt i en dejlig have.
Maden var typisk italiensk og smagte herligt.

2025幎5月20日

KÊre Iben

Jeg håber vi er med i tankerne, nÊste gang I skal ud og rejse.

Fin tur til Budapest

Vi har lige haft 3 overnatninger i Budapest. Alt (nÊsten) fungerede perfekt, hotellet var glimrende og vi fik rig mulighed for at opleve byen. Men Ryanair trÊkker ned - det er alt for skrabet (men det er vel det, de lever af). Måske skulle Vindrose overveje en anden flyoperatÞr.

2025幎5月9日

KÊre Ole

Jesper, Vindrose Rejser.

Over ordnet er der fuldstÊndigt styr på

Over ordnet er der fuldstÊndigt styr pÃ¥ det hele - der var lige maden som godt kunne opgraderes - og det var tidligt pÃ¥ sÊsonen. MEN hvor er der smukt og ja det var et fint 🏚

2025幎4月22日

KÊre Vivi

Jesper, Vindrose Rejser.

Vi har haft en rigtig god weekend i

Vi har haft en rigtig god weekend i Hamburg.
Vi boede på Crowne Plaza Hamburg, som er et fantastisk indbydende hotel. Hotellet ligger super godt i roligt kvarter med gåafstand til mange lÊkre restauranter. Centrum ligger også tÊt på - 15-20 min gang i smukke omgivelser langs sÞen.

2025幎4月26日

KÊre Ann Mari

Vi har lige nydt 4 dage i Amsterdam

Vi har lige nydt 4 dage i Amsterdam, hvor Vindrose Rejser stod for alt. Det var et fint, centralt hotel med udsigt til kanalerne (Quentin Hotel), og en acceptabel morgenmad, men der var hvad der skulle vÊre til en plain morgenmad. Vi blev dog ikke gjort opmÊrksom på, at der ikke var bestilt (ekstra) håndbagage, så vi måtte betale ekstra for dette i Amsterdam, som gjorde, at vi skulle vente på kufferten, hvilket vi hader, men professionel behandling fra ende til anden fra Vindrose Rejsers side. Har du det mindste spÞrgsmål, så svarer de med det. Slet ikke i tvivl om, at vi har et rejseselskab der skal sÞrge vores fremtidige rejser ;O)

2025幎4月13日

KÊre Bettina

Budapest

Vi havde kÞbt en deal til 3 dage i Budapest med fly og vi havde 3 skÞnne dage pÃ¥ et 4 stjernet hotel President som lÃ¥ meget centralt med lÊkker morgenmad og rigtig service. Kan anbefales 😁

2025幎4月12日

KÊre AB

Jesper, Vindrose Rejser.

Vi er lige kommet hjem fra ischia og

Vi er lige kommet hjem fra ischia og det var det smukkeste sted. Transporten fra Kastrup og helt ud til Þen var fuldstÊndig vel tilrettelagt der stod en chauffÞr og ventede i Napoli
Og kÞrte os til fÊrgen
Og der stod igen en chauffÞr og ventede på Isha og kÞrte os til hotellet -
Vi rejser hellere end gerne med vindrose rejser igen det var en befrielse at finde en deal hvor flyafgang ikke var klokken 6 om morgenen men klokken midt på dagen. Al information og transport ind i prisen levede op til forventningerne. Tak for en dejlig tur og en virkelig god spot deal til prisen
Annette underbjerg

2025幎4月8日

KÊre Lars

Dejligt hotel i Hamburg - Crowne Plaza

Det var en deal vi kÞbte - og det var fint. bad Vindrose rejser om at opdatere til mit nuvÊrende navn - det blev desvÊrre ikke Êndret - men ellers fint.

2025幎3月22日

KÊre Dorthe

Tur med sweetdeal

Jeg havde kÞbt en sweetdeal med en tur til Riga og alt er gået lige efter bogen, lÊkkert hotel, fine flytider og fint rejse selskab. Ingen problemer kun positiv her fra og en klar anbefaling med vindrose rejser.

2025幎3月14日

KÊre Tina

Fantastisk professionelt rejsebureau

Vi fik anbefalet at bruge vindroserejser til 11dage’s bryllups fest i Israel.
Pga. kommende uroligheder i Israel, havde vi brug for at rejse hjem 3 dage fÞr aftalt tid .
Vindrose rejsebureau klarede flot af Êndre rejsen hjem
Ved telefonisk kommunikation fra Israel - Danmark, i lÞbet af under 1 dag havde vi en ny billet hjem.
Det er meget betryggende af bruge et rejsebureau man har tillid til , i fremtiden vil vi bruge Vindrose rejser uanset hvor vi rejser hen og vi vil anbefale dem til vores venner - tak for hjÊlpen.

2025幎2月27日

KÊre Henrik

Mange tak for dine venlige ord.

Et dejligt hotel og hjÊlpsomt personale

Et dejligt hotel og hjÊlpsomt personale

2025幎2月25日

KÊre Susanne

Mange tak for dine venlige ord og stjernerne. Du må endelig kontakte os, nÊste gang du skal ud og rejse.

En god oplevelse

En god oplevelse! Turen til warszava var vel tÊnkt, og de par spÞrgsmål vi havde blev hurtigt klaret.

2025幎2月22日

KÊre Christian

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god tur.