Vi rejste med Vindrose til Hamburg i august. Alt har fungeret perfekt. Hotellet var virkelig godt og lÃ¥ i behagelig gÃ¥-afstand til centrum i nÊrheden af Aussenalster. Vi fik god information fÞr og un... ãã£ãšèŠã
Tur til Ischia 23aug Ingen info og nÃ¥r man rykker for dem fÃ¥r du kun lidt af den sÃ¥ skal rykke flere gange og personen pÃ¥ kontoret var altid meget uhÞfligt over telefonen nÃ¥ man snakkede med ham. S... ãã£ãšèŠã
Vi bookede et ophold i Hamborg gennem Sweetdeal. Grundet en systemfejl blev bookingen ikke registreret, og der var ingen ledige vÊrelser pÃ¥ hotellet da vi ankom sidst pÃ¥ eftermiddagen. Vindrose Rejser... ãã£ãšèŠã
Vi var 5 personer på ophold i Hamborg på Crown Plaza Hamburg. Alt forlÞb efter planen på et godt hotel, med stort morgenmads buffet og gratis parkering til bil.
- æ è¡æ¥è
- ã«ã«ãã£ãŒãã¢ãŒæäŸæ¥è
- ãã¢ãŒ ãªãã¬ãŒã¿ãŒ
- 芳å åæ
- æ è¡ä»£çåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
I mere end 40 Ã¥r har Vindrose Rejsers kompas vist vejen for mange danskere. Som navnet âVindroseâ lÊgger op til, sÃ¥ viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 Ã¥r har vi sendt gÊster rundt i hele verden. Lige fra Gdansk til Guadeloupe. Vores fokus, pÃ¥ at skabe den perfekte ferie, Êndrer sig ikke ved om det er en gruppe pÃ¥ 50 mennesker til Italien eller 2 personer, som skal pÃ¥ en forlÊnget weekend til Tyskland. Vi bestrÊber os altid pÃ¥, at vÊre mere end en bookingcentral. Vi giver gerne gode rÃ¥d med pÃ¥ rejsen, og vi er aldrig mere end et telefonopkald vÊk. Vores mission er, at skabe rejser med nÊrvÊr og tryghed, men stadigvÊk med mulighed for at opleve destinationen pÃ¥ egen hÃ¥nd og se de steder, som I gerne vil opleve. Vi vÊlger vores samarbejdspartnere med stor omhu, og stÃ¥r altid pÃ¥ mÃ¥l for kvaliteten og serviceniveauet. Vi tager ansvar for hele forlÞbet, fra forespÞrgslen tikker ind til kufferten er hentet i lufthavnen. Masseproduktion er ikke en ydelse vi tilbyder. Vi skrÊddersyer rejsen til dit behov sÃ¥ flytiderne, billejen, hotellerne og prisen gÃ¥r op i en hÞjere enhed. Hvis du ikke kan finde din Þnskedestination pÃ¥ vores website, sÃ¥ giv os et kald - vores netvÊrk strÊkker sig lÊngere, end vores website viser. Vi er medlem af Dansk Rejsebureau Forening & tilsluttet Rejsegarantifonden (nr. 2864).
Vester Voldgade 90, 1552, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
- mail@vindroserejser.dk
- www.vindroserejser.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Som sÊdvanlig et fint arrangementâŠ
Som sÊdvanlig et fint arrangement omkring vores 1 uges rejse til syd-Sicilien, Det var vores Þnske, at gense Templernes dal i Agrigento og til det formål havde vi valgt et fremragende hotel i den lille by Licata. VÊrelserne var måske lidt små, men maden kunne ikke Þnskes bedre. Der var meget snÊvre gader, som vores GPS ledte os igennem til hotellet og vi overså ganske den udmÊrkede skiltning, som fÞrte os en langt lettere vej. Hvis jeg skal nÊvne noget negativt er det måske, at byen er kedelig og at der er langt til andre attraktioner.
Med venlig hilsen Nicolai Swane Lund

Super fin service fra Vindrose RejseâŠ
Super fin service fra Vindrose Rejse ifm tur til Sardinien. Lige inden afrejse blev vi ombooket til nyt hotel - da Vindrose var blevet gjort opmÊrksom pÃ¥, at det oprindelige hotel ikke levede op til forventningerne. SÃ¥ tip top service - vi var meget tilfredse ð€©

Vildledende markedsfÞring
" Denne rejse tager dig med til den charmerende by Olbia, hvor du skal bo på det 4- stjernede City-hotel."
Står der i salgsannoncen, samtidig med et fuldstÊndigt misvisende billede af et yderst attraktivt vÊrelse.
Men hotellet ligger ca fem kilometer udenfor den helt almindelige by Olbia, og hotellet er aldeles ikke 4 stjernet.
Vi blev anvist et vÊrelse på stÞrrelse med en mindre garderobe og med mÞrklagte vinduer. Og kun fordi en venlig ansat fik os flyttet til et rimeligt vÊrelset dagen efter , flyttede vi ikke hotel.
Vi var fire danske par, der alle tog sig til hovedet over Vindroses falske markedsfÞring. Dette kan og skal Vindrose gÞre bedre.
Ved hjemkomsten fik vi en mail fra Vindrose, hvor de udbad sig vore kommentarer om rejsen. Det fik Vindrose. Siden har vi ikke hÞrt fra dem.

Vindroser fÃ¥r 5 stjerner god serviceâŠ
Vindroser får 5 stjerner god service vender meget hurtigt tilbage med svar på diverse spÞrgsmål.
Vi fik dog et andet hotel end der var bestemt fra tilbud dette Hotel får 1 stjerne, kun fordi der ikke var pletter på lagner. Hotel Windsor Sliema Malta kan ikke anbefales
Venlig hilsen Peter Kragh

God tur til Puglien i Italien
God tur til Puglien i Italien - et spÊndende område, uden mange turister udenfor sevÊrdighederne. Alt fungerede som planlagt med fly, bil og hotel. Poolen var dog ikke åbnet for sÊsonen, men det var OK.
Vi er lige kommet hjem fra en uge i Trapani
Vi er lige kommet hjem fra en uge i Trapani.
Ryan Air, ja det blev noget dyrere en forventet. Trapani bed and breakfast, var en dejlig oplevelse. Trapani er en by fyldt med affald og hundelorte. Vi tager normalt altid med bus, tog og lign., som en del af ferien, denne gang lykkedes det og ikke at finde en bus eller tog (tog har vÊret lukket i 3 mdr.) ud af byen, så vore daglige skridt tal var over 20.000, men vi var på sejltur og en tur med svÊvebanen to fantastiske oplevelser

Venedig
Vi har haft 3 nÊtter på Hotel Canada,
Et enkelt hotel centralt beliggende i Venedig.
Der var ingen mulighed for at vÊlge noget ekstra, ved vores bestilling. Vores vÊrelse var meget lille, men det kan man leve med.
Der var ikke gjort rent i klÊdeskabet.
BadevÊrelset var indrettet med bruseren over toilettet, så alt blev vådt. Der var sort af mug mellem fliserne, og det "hvide" forhÊng var fyldt med sorte pletter. Der var et gammelt bidet uden tilsluttet vand uden prop i aflÞbet, så små fluer og lugt steg op fra aflÞbshullet. Faktisk også fra aflÞbet i gulvet. UlÊkkert.
Jeg viste det til rengÞringspersonalet, som " Nok skulle gÞre rent" Det hjalp jo ingenting. Jeg giver kun 2 stjerner fordi vi befandt os meget centralt.
Inge Merete Andersen

Dejlig tur til KRAKOW
Vi har netop vÊret 4 dage (3 overnatninger) i KRAKOW. Vi var en gruppe på 25 personer. Turen inkluderede en interessant dagstur til Auschwitz. Vi flÞj med Ryanair. Det var en morgenflyver fra KÞbenhavn. Hjemturen var en aftenflyver fra Krakow, hvorfor vi fik ekstra tid i Krakow.
Vores hotel lå centralt. Gode store vÊrelser, fin rengÞring og hjÊlpsomt personale.
Vi har fået en meget fin service af Vindrose Rejser. Jeg vil med glÊde lade Vindrose Rejser arrangere min/vores nÊste rejse
Bh. SÞren Karlsen, Taastrup.

Vindrose Rejser ããã®åç
Vi havde en fin tur til Sardinien
Vi havde en fin tur til Sardinien. Vi blev lovet et centralt hotel. Hotellet lå helt i udkanten af byen HMMMMM. Det skulle have fire stjerner HMMMM. Desuden var det en forkert adresse på hotellet vi fik. Ryanair er altid et fordyrende led, bagage, sidepladser, og jeg ved ikke hvad de forlanger mere for. Nå, Þen var dejlig, vejret fint. Selv med en noget dårlig belysning på vÊrelset gik det hele. Turen var billig. Pris og kvalitet hÊnger mange gange sammen. Jeg ser nu at i har skiftet hotel.Hvis det delvis er min skyld,
glÊder det mig for de kommende rejsende

Vindrose Rejser ããã®åç
Det er lÞgn og latin hvadâŠ
Det er lÞgn og latin hvad rejseselskabet skriver i deres spotdeal.
Billederne er fake, det er ikke et city hotel der er 25 minutter I bus ind til byen og den kÞre ikke om aftenen.
VÊrelset er et kosteskab uden dagslys.
Aldrig har jeg oplevet noget lignende i mit 68 årige lange rejseliv
Jeg kan kun fraråde alle andre at rejse til sardinien med Vindrose Rejser vi skal desvÊrre vÊre her i 5 dage Þv, og vi har desvÊrre kÞbt en tur til bologna med dette selskab som vi gruer for og tÊnker at afbestille denne

Vindrose Rejser ããã®åç
Der var desvÊrre problemer medâŠ
Der var desvÊrre problemer med bookingen, på grund af fejl hos Vindrose, men alt faldt på plads, og vi havde et dejligt ophold på Crown Plaza i Hamborg.

Dejlig tur til Ischia
Tak for en dejlig og veltilrettelagt tur til Ischia - alt fungerede tilfredsstillende. Det gÊlder både transport med fly, taxaer og fÊrge, hvor alt var koordineret. Også ros til det lille hyggelige Hotel delle Ninfe med dejlig have og beliggenhed samt god stemning og betjening.
Hilsen
Lene og Klavs

Hotel Alte Kreisbahnhof et dejligtâŠ
Hotel Alte Kreisbahnhof et dejligt hotel, god betjening og god mad

Alt fungerede helt problemlÞst
Alt fungerede helt problemlÞst - rigtig gode hoteller til prisen - og med den helt rigtige beliggenhed. Altsammen tilrettelagt af Ketty som på forhånd havde fået enkelte krav, heriblandt en prisramme, - godt gået !
vh/Helle og Karl

Vindrose Rejser ããã®åç
Excellent service, fast respond to all our needs
A few months ago, we decided to travel to Europe to visit Denmark, Poland and Spain. After several unsatisfactory attempts to book flights, hotels, and rent cars on our own, we contacted Vindrose Rejser in Copenhagen.
Within a day we received an itinerary with multiple options and suggestions such as rail connections and pick ups from the airports.
The price was great for seven trip segments, four excellent hotels, and car rentals. Our cost savings exceeded 50 percent relative to what we could have done ourself.
Just before our departure we decided to extend our visit in Barcelona. Vindrose Rejser solved our problem within minutes. In fact, throughout the whole process, they exceeded our expectations in every respect. We will definitely use them in the future even if our travel plans are not as complex as this last trip.

Fin tur
Velkomstdrinksne kom fÞrst da vi tjekkede ud men det er ikke sidste gang vi bruger Vindrose. Fin tur.
Hanne og Kjeld

Vindrose Rejser ããã®åç
Ischia er en skÞn smuk Þ
Ischia er en skÞn Þ med masser af muligheder og busforbindelserne på Þen er helt i top .
Alt fungerede perfekt lige fra transport til og fra Þen og
til vores ophold på det hyggelige hotel Delle Ninfe, med de skÞnne termiske bade. PÊnt rent hotel og super venligt personale.

Rigtig god rejse oplevelse
Rigtig god oplevelse at rejse med Vindrose til Sardinienâïž Alt klappede fra bestilling, fly, leje af bil til overnatningsstedððŒð€©
Vi rejser gerne med Vindrose igenð

Vindrose Rejser ããã®åç
Vi havde rigtig god tur til Gdansk
Vi havde rigtig god tur til Gdansk. Godt planlagt af Vindrose rejser. Vi vil meget gerne bruge Vindrose rejser i fremtiden:-)