Vindrose Rejser レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi rejste med Vindrose til Hamburg i august. Alt har fungeret perfekt. Hotellet var virkelig godt og lÃ¥ i behagelig gÃ¥-afstand til centrum i nÊrheden af Aussenalster. Vi fik god information fÞr og un... もっず芋る

Tur til Ischia 23aug Ingen info og nÃ¥r man rykker for dem fÃ¥r du kun lidt af den sÃ¥ skal rykke flere gange og personen pÃ¥ kontoret var altid meget uhÞfligt over telefonen nÃ¥ man snakkede med ham. S... もっず芋る

Vi bookede et ophold i Hamborg gennem Sweetdeal. Grundet en systemfejl blev bookingen ikke registreret, og der var ingen ledige vÊrelser pÃ¥ hotellet da vi ankom sidst pÃ¥ eftermiddagen. Vindrose Rejser... もっず芋る

Vi var 5 personer på ophold i Hamborg på Crown Plaza Hamburg. Alt forlÞb efter planen på et godt hotel, med stort morgenmads buffet og gratis parkering til bil.

䌁業情報

1. 旅行業者
  2. カルチャヌツアヌ提䟛業者
  3. ツアヌ オペレヌタヌ
  4. 芳光名所
  5. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

I mere end 40 Ã¥r har Vindrose Rejsers kompas vist vejen for mange danskere. Som navnet ”Vindrose” lÊgger op til, sÃ¥ viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 Ã¥r har vi sendt gÊster rundt i hele verden. Lige fra Gdansk til Guadeloupe. Vores fokus, pÃ¥ at skabe den perfekte ferie, Êndrer sig ikke ved om det er en gruppe pÃ¥ 50 mennesker til Italien eller 2 personer, som skal pÃ¥ en forlÊnget weekend til Tyskland. Vi bestrÊber os altid pÃ¥, at vÊre mere end en bookingcentral. Vi giver gerne gode rÃ¥d med pÃ¥ rejsen, og vi er aldrig mere end et telefonopkald vÊk. Vores mission er, at skabe rejser med nÊrvÊr og tryghed, men stadigvÊk med mulighed for at opleve destinationen pÃ¥ egen hÃ¥nd og se de steder, som I gerne vil opleve. Vi vÊlger vores samarbejdspartnere med stor omhu, og stÃ¥r altid pÃ¥ mÃ¥l for kvaliteten og serviceniveauet. Vi tager ansvar for hele forlÞbet, fra forespÞrgslen tikker ind til kufferten er hentet i lufthavnen. Masseproduktion er ikke en ydelse vi tilbyder. Vi skrÊddersyer rejsen til dit behov sÃ¥ flytiderne, billejen, hotellerne og prisen gÃ¥r op i en hÞjere enhed. Hvis du ikke kan finde din Þnskedestination pÃ¥ vores website, sÃ¥ giv os et kald - vores netvÊrk strÊkker sig lÊngere, end vores website viser. Vi er medlem af Dansk Rejsebureau Forening & tilsluttet Rejsegarantifonden (nr. 2864).

ほが満足

通垞48時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 49ä»¶

レビュヌを曞く

Som sÊdvanlig et fint arrangement

Som sÊdvanlig et fint arrangement omkring vores 1 uges rejse til syd-Sicilien, Det var vores Þnske, at gense Templernes dal i Agrigento og til det formål havde vi valgt et fremragende hotel i den lille by Licata. VÊrelserne var måske lidt små, men maden kunne ikke Þnskes bedre. Der var meget snÊvre gader, som vores GPS ledte os igennem til hotellet og vi overså ganske den udmÊrkede skiltning, som fÞrte os en langt lettere vej. Hvis jeg skal nÊvne noget negativt er det måske, at byen er kedelig og at der er langt til andre attraktioner.
Med venlig hilsen Nicolai Swane Lund

2024幎5月25日

KÊre Nicolai

Mange tak for dine stjerner og anmeldelsen.

Jeg håber vi kan få lov til at arrangere jeres nÊste rejse.

Jesper, VIndrose Rejser.

Super fin service fra Vindrose Rejse

Super fin service fra Vindrose Rejse ifm tur til Sardinien. Lige inden afrejse blev vi ombooket til nyt hotel - da Vindrose var blevet gjort opmÊrksom pÃ¥, at det oprindelige hotel ikke levede op til forventningerne. SÃ¥ tip top service - vi var meget tilfredse 🀩

2024幎5月18日

KÊre Elisabeth

Mange tak for stjernerne og dine venlige ord. Jeg er glad for, at rejsen har levet op til forventningerne.

Vildledende markedsfÞring

" Denne rejse tager dig med til den charmerende by Olbia, hvor du skal bo på det 4- stjernede City-hotel."
Står der i salgsannoncen, samtidig med et fuldstÊndigt misvisende billede af et yderst attraktivt vÊrelse.
Men hotellet ligger ca fem kilometer udenfor den helt almindelige by Olbia, og hotellet er aldeles ikke 4 stjernet.
Vi blev anvist et vÊrelse på stÞrrelse med en mindre garderobe og med mÞrklagte vinduer. Og kun fordi en venlig ansat fik os flyttet til et rimeligt vÊrelset dagen efter , flyttede vi ikke hotel.
Vi var fire danske par, der alle tog sig til hovedet over Vindroses falske markedsfÞring. Dette kan og skal Vindrose gÞre bedre.
Ved hjemkomsten fik vi en mail fra Vindrose, hvor de udbad sig vore kommentarer om rejsen. Det fik Vindrose. Siden har vi ikke hÞrt fra dem.

2024幎5月9日

KÊre JÞrgen

Vi har noteret din anmeldelse her. Og vil bruge den fremadrettet i vores dialog med hotellet.

Jeg vil bare lige nÊvne, at det ikke er et navn vi har fundet på, men hotellet hedder "City Hotel Olbia" og det fremgik på salgsmaterialet, at det ligger 4 kilometer fra centrum.

Vi modtog din mail sÞndag eftermiddag og vi holdte lukket i pinsen. En behandlingstid på 1.5 dag er ikke urimeligt.

Vindroser får 5 stjerner god service

Vindroser får 5 stjerner god service vender meget hurtigt tilbage med svar på diverse spÞrgsmål.
Vi fik dog et andet hotel end der var bestemt fra tilbud dette Hotel får 1 stjerne, kun fordi der ikke var pletter på lagner. Hotel Windsor Sliema Malta kan ikke anbefales
Venlig hilsen Peter Kragh

2024幎5月12日

KÊre Peter

Mange tak for din mail. Det er altid godt at hÞre fra vores gÊster. Og vi vil helt sikkert bruge din anmeldelse fremadrettet, når vi skal evaluere med vores samarbejdspartnere.

Jeg håber ikke episoden har gjort, at vi ikke er med i overvejelserne, nÊste gang I skal ud og rejse.

God tur til Puglien i Italien

God tur til Puglien i Italien - et spÊndende område, uden mange turister udenfor sevÊrdighederne. Alt fungerede som planlagt med fly, bil og hotel. Poolen var dog ikke åbnet for sÊsonen, men det var OK.

2024幎5月8日
自発的なレビュヌ

Vi er lige kommet hjem fra en uge i Trapani

Vi er lige kommet hjem fra en uge i Trapani.
Ryan Air, ja det blev noget dyrere en forventet. Trapani bed and breakfast, var en dejlig oplevelse. Trapani er en by fyldt med affald og hundelorte. Vi tager normalt altid med bus, tog og lign., som en del af ferien, denne gang lykkedes det og ikke at finde en bus eller tog (tog har vÊret lukket i 3 mdr.) ud af byen, så vore daglige skridt tal var over 20.000, men vi var på sejltur og en tur med svÊvebanen to fantastiske oplevelser

2024幎5月11日

KÊre Finn

Mange tak for din anmeldelse, selvom det mere lyder som en anmeldelse af selve Trapani og ikke vores andel af rejsen ;)

Vi håber vi kan få lov til at vise dig nogle lidt pÊnere byer fremover.

Venedig

Vi har haft 3 nÊtter på Hotel Canada,
Et enkelt hotel centralt beliggende i Venedig.
Der var ingen mulighed for at vÊlge noget ekstra, ved vores bestilling. Vores vÊrelse var meget lille, men det kan man leve med.
Der var ikke gjort rent i klÊdeskabet.
BadevÊrelset var indrettet med bruseren over toilettet, så alt blev vådt. Der var sort af mug mellem fliserne, og det "hvide" forhÊng var fyldt med sorte pletter. Der var et gammelt bidet uden tilsluttet vand uden prop i aflÞbet, så små fluer og lugt steg op fra aflÞbshullet. Faktisk også fra aflÞbet i gulvet. UlÊkkert.
Jeg viste det til rengÞringspersonalet, som " Nok skulle gÞre rent" Det hjalp jo ingenting. Jeg giver kun 2 stjerner fordi vi befandt os meget centralt.
Inge Merete Andersen

2024幎5月8日

KÊre Inge Merete

Mange tak for din bedÞmmelse. Jeg er ked af, at du har efterspurgt tilkÞb, som vi ikke har. Jeg er endnu mere ked af, at du ikke kontaktede os, mens I var på ferien, så havde vi har mulighed for at rette op på tingene.

Du Þnskes en god dag.

Dejlig tur til KRAKOW

Vi har netop vÊret 4 dage (3 overnatninger) i KRAKOW. Vi var en gruppe på 25 personer. Turen inkluderede en interessant dagstur til Auschwitz. Vi flÞj med Ryanair. Det var en morgenflyver fra KÞbenhavn. Hjemturen var en aftenflyver fra Krakow, hvorfor vi fik ekstra tid i Krakow.
Vores hotel lå centralt. Gode store vÊrelser, fin rengÞring og hjÊlpsomt personale.
Vi har fået en meget fin service af Vindrose Rejser. Jeg vil med glÊde lade Vindrose Rejser arrangere min/vores nÊste rejse
Bh. SÞren Karlsen, Taastrup.

2024幎5月7日

KÊre SÞren

Mange tak for din anmeldelse og stjernerne. Jeg sÞrger for, at de bliver sendt videre til Ketty.

Jeg håber vi er med i overvejelserne, nÊste gang I skal ud og rejse - bare så vi lige kan få den presset op på 5 stjerner nÊste gang ;)

Jesper, Vindrose Rejser.

Vi havde en fin tur til Sardinien

Vi havde en fin tur til Sardinien. Vi blev lovet et centralt hotel. Hotellet lå helt i udkanten af byen HMMMMM. Det skulle have fire stjerner HMMMM. Desuden var det en forkert adresse på hotellet vi fik. Ryanair er altid et fordyrende led, bagage, sidepladser, og jeg ved ikke hvad de forlanger mere for. Nå, Þen var dejlig, vejret fint. Selv med en noget dårlig belysning på vÊrelset gik det hele. Turen var billig. Pris og kvalitet hÊnger mange gange sammen. Jeg ser nu at i har skiftet hotel.Hvis det delvis er min skyld,
glÊder det mig for de kommende rejsende

2024幎5月4日

KÊre Niels

Tak for din anmeldelse. Jeg vil lige knytte et par kommentarer.
Hotellet ligger 4.1 kilometer fra centrum af Olbia. Dette fremgår også på vores salgsmateriale, som var knyttet til din Spotdeal: https://spotdeal.dk/Tilbud/27002:danmark-sardinien-en-perle-i-middelhavet-4

Angående stjernerne, så det ikke os der giver dem 4 stjerner, dem er de blevet tildelt af de Italienske myndigheder.

Angående adressen, så har jeg noteret dette og vi får Êndret Viale Aldo Moro 395 til Viale Aldo Moro, 392.

Angående din aller sidste kommentar, så giver jeg dig helt ret. Og er derfor ekstra ked af, at du mener vi er 2 stjerner vÊrd, da rejsen kostede 2995 kroner for 4 nÊtter med overnatning på City Hotel Olbia (4 sjternet hotel), morgenmad og direkte fly (med gode flytider).

Jeg håber, trods alt, at vi er med i overvejelserne, nÊste gang I skal ud og rejse.

Jesper, Vindrose Rejser.

Det er lÞgn og latin hvad

Det er lÞgn og latin hvad rejseselskabet skriver i deres spotdeal.
Billederne er fake, det er ikke et city hotel der er 25 minutter I bus ind til byen og den kÞre ikke om aftenen.
VÊrelset er et kosteskab uden dagslys.
Aldrig har jeg oplevet noget lignende i mit 68 årige lange rejseliv
Jeg kan kun fraråde alle andre at rejse til sardinien med Vindrose Rejser vi skal desvÊrre vÊre her i 5 dage Þv, og vi har desvÊrre kÞbt en tur til bologna med dette selskab som vi gruer for og tÊnker at afbestille denne

2024幎5月11日

KÊre Steen

FÞrst og fremmest er jeg ked af, at du ikke mener, du har fået det du er blevet stillet i udsigt. Men jeg har et par nedfaldspunkter. Hotellet ligger i udkanten af byen, som beskrevet i salgsmaterialet: https://spotdeal.dk/Tilbud/27002:danmark-sardinien-en-perle-i-middelhavet-4 Hotellet bestemmer selv, hvad de vil kalde hotellet - det er hotellets navn "City Hotel Olbia" ikke en definition og vi har ikke prÞvet at skjule, at det ligger 4,1 kilometer fra centrum af Olbia.

Der er et busstoppested lige ude foran dÞren og busserne kÞrer til kl 21.30.

Jeg er ked af, at du er så skuffet over rejsen.

Jesper, Vindrose Rejser.

Der var desvÊrre problemer med

Der var desvÊrre problemer med bookingen, på grund af fejl hos Vindrose, men alt faldt på plads, og vi havde et dejligt ophold på Crown Plaza i Hamborg.

2024幎4月30日

KÊre Peter

Mange tak for din mail. Har du mulighed for at sende en mail med fejlen til mail@vindroserejser.dk så vil jeg meget gerne kigge nÊrmere på det.

Dejlig tur til Ischia

Tak for en dejlig og veltilrettelagt tur til Ischia - alt fungerede tilfredsstillende. Det gÊlder både transport med fly, taxaer og fÊrge, hvor alt var koordineret. Også ros til det lille hyggelige Hotel delle Ninfe med dejlig have og beliggenhed samt god stemning og betjening.
Hilsen
Lene og Klavs

2024幎4月23日

KÊre Lene og Klavs

Mange tak for stjernerne og de venlige ord.

Hotel Alte Kreisbahnhof et dejligt

Hotel Alte Kreisbahnhof et dejligt hotel, god betjening og god mad

2024幎5月1日

KÊre Jan

Mange tak for du har taget dig tid til at vurdere os.

Jeg håber vi er med i tankerne, nÊste gang I skal ud og rejse.

Alt fungerede helt problemlÞst

Alt fungerede helt problemlÞst - rigtig gode hoteller til prisen - og med den helt rigtige beliggenhed. Altsammen tilrettelagt af Ketty som på forhånd havde fået enkelte krav, heriblandt en prisramme, - godt gået !
vh/Helle og Karl

2024幎4月16日

KÊre Helle og Karl

Mange tak for jeres venlige ord og stjernerne. Jeg sÞrger for, at Ketty også modtager dem.

Jesper, Vindrose Rejser.

Excellent service, fast respond to all our needs

A few months ago, we decided to travel to Europe to visit Denmark, Poland and Spain. After several unsatisfactory attempts to book flights, hotels, and rent cars on our own, we contacted Vindrose Rejser in Copenhagen.

Within a day we received an itinerary with multiple options and suggestions such as rail connections and pick ups from the airports.
The price was great for seven trip segments, four excellent hotels, and car rentals. Our cost savings exceeded 50 percent relative to what we could have done ourself.

Just before our departure we decided to extend our visit in Barcelona. Vindrose Rejser solved our problem within minutes. In fact, throughout the whole process, they exceeded our expectations in every respect. We will definitely use them in the future even if our travel plans are not as complex as this last trip.

2024幎4月27日

Dear Ewa,

Thank you very much for the review and all the stars.

I hope you will contact us next time you will be travelling.

Best Regards

Fin service

Fin service

2024幎4月25日

KÊre Birthe

Mange tak for din anmeldelse og stjernerne. Jeg er glad for, at vi har levet op til vores egne forventninger om servicen :)

Du må endelig kontakte os, nÊste gang du skal ud og rejse.

Fin tur

Velkomstdrinksne kom fÞrst da vi tjekkede ud men det er ikke sidste gang vi bruger Vindrose. Fin tur.

Hanne og Kjeld

2024幎4月23日

KÊre Hanne og Kjeld

Mange tak for jeres bedÞmmelse og stjernerne.

Jeg er glad for, at opholdet levede op til forventningerne.

Jesper, Vindrose Rejser.

Ischia er en skÞn smuk Þ

Ischia er en skÞn Þ med masser af muligheder og busforbindelserne på Þen er helt i top .
Alt fungerede perfekt lige fra transport til og fra Þen og
til vores ophold på det hyggelige hotel Delle Ninfe, med de skÞnne termiske bade. PÊnt rent hotel og super venligt personale.

2024幎4月16日

KÊre VIvi

Mange tak for din anmeldelse. Det er altid dejligt at hÞre fra vores gÊster. Jeg er glad for, at I kunne lide Þen - den kan nemlig noget helt sÊrligt :)

Rigtig god rejse oplevelse

Rigtig god oplevelse at rejse med Vindrose til Sardinien☀ Alt klappede fra bestilling, fly, leje af bil til overnatningssted👌🏌🀩
Vi rejser gerne med Vindrose igen😎

2024幎4月18日

KÊre Lene

Mange tak for din anmeldelse. Jeg håber vi kan få lov til at arrangere din nÊste rejse, så vi kan få sat en ekstra stjerne på din bedÞmmelse :)

Rigtig god dag.

Jesper, Vindrose Rejser.

Vi havde rigtig god tur til Gdansk

Vi havde rigtig god tur til Gdansk. Godt planlagt af Vindrose rejser. Vi vil meget gerne bruge Vindrose rejser i fremtiden:-)

2024幎4月19日

KÊre Henrik

Mange tak for den flotte anmeldelse og stjernerne.

Du må endelig kontakte os, nÊste gang du skal ud og rejse.