Vindrose Rejser レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi rejste med Vindrose til Hamburg i august. Alt har fungeret perfekt. Hotellet var virkelig godt og lÃ¥ i behagelig gÃ¥-afstand til centrum i nÊrheden af Aussenalster. Vi fik god information fÞr og un... もっず芋る

Tur til Ischia 23aug Ingen info og nÃ¥r man rykker for dem fÃ¥r du kun lidt af den sÃ¥ skal rykke flere gange og personen pÃ¥ kontoret var altid meget uhÞfligt over telefonen nÃ¥ man snakkede med ham. S... もっず芋る

Vi bookede et ophold i Hamborg gennem Sweetdeal. Grundet en systemfejl blev bookingen ikke registreret, og der var ingen ledige vÊrelser pÃ¥ hotellet da vi ankom sidst pÃ¥ eftermiddagen. Vindrose Rejser... もっず芋る

Vi var 5 personer på ophold i Hamborg på Crown Plaza Hamburg. Alt forlÞb efter planen på et godt hotel, med stort morgenmads buffet og gratis parkering til bil.

䌁業情報

1. 旅行業者
  2. カルチャヌツアヌ提䟛業者
  3. ツアヌ オペレヌタヌ
  4. 芳光名所
  5. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

I mere end 40 Ã¥r har Vindrose Rejsers kompas vist vejen for mange danskere. Som navnet ”Vindrose” lÊgger op til, sÃ¥ viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 Ã¥r har vi sendt gÊster rundt i hele verden. Lige fra Gdansk til Guadeloupe. Vores fokus, pÃ¥ at skabe den perfekte ferie, Êndrer sig ikke ved om det er en gruppe pÃ¥ 50 mennesker til Italien eller 2 personer, som skal pÃ¥ en forlÊnget weekend til Tyskland. Vi bestrÊber os altid pÃ¥, at vÊre mere end en bookingcentral. Vi giver gerne gode rÃ¥d med pÃ¥ rejsen, og vi er aldrig mere end et telefonopkald vÊk. Vores mission er, at skabe rejser med nÊrvÊr og tryghed, men stadigvÊk med mulighed for at opleve destinationen pÃ¥ egen hÃ¥nd og se de steder, som I gerne vil opleve. Vi vÊlger vores samarbejdspartnere med stor omhu, og stÃ¥r altid pÃ¥ mÃ¥l for kvaliteten og serviceniveauet. Vi tager ansvar for hele forlÞbet, fra forespÞrgslen tikker ind til kufferten er hentet i lufthavnen. Masseproduktion er ikke en ydelse vi tilbyder. Vi skrÊddersyer rejsen til dit behov sÃ¥ flytiderne, billejen, hotellerne og prisen gÃ¥r op i en hÞjere enhed. Hvis du ikke kan finde din Þnskedestination pÃ¥ vores website, sÃ¥ giv os et kald - vores netvÊrk strÊkker sig lÊngere, end vores website viser. Vi er medlem af Dansk Rejsebureau Forening & tilsluttet Rejsegarantifonden (nr. 2864).

ほが満足

通垞48時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 49ä»¶

レビュヌを曞く

Det var ikke fÞrste gang vi var på

Det var ikke fÞrste gang vi var på ferie med Vindrose rejser, men ej heller sidste. Alt var bare ok.
Ja det kunne da godt vÊre lidt svÊrt at overskue indtjekningen hjemmefra.Men også her var der hjÊlp ved Vindrose. Vi bookede sÊder i god tid sammen med bagage ( begge veje ), hvilket betyder at vi kunne skrive det hele ud hjemmefra flere dage fÞr afrejse, også til turen retur.
SÃ¥ vi skal afsted en anden gang med Vindrose Rejser

2024幎9月13日

KÊre Tonny

Mange tak for din anmeldelse. Det er altid dejligt at hÞre fra vores gÊster.

Du må endelig kontakte os, nÊste gang du skal ud og rejse.

bondefangeri

Selve rejseselskabet er helt i orden, men ikke det selskab, de flyver med. Vi kommer aldrig til til flyve med Rayanair igen, for vi synes det er en frÊkhed, at de afkrÊver 55 Euro per person for indcheckning, hvis man ikke kan checke ind via sin computer. Jeg fik hjÊlp af Vindrose rejser ved indcheckning på udrejsen, fordi jeg ikke kunne finde ud af det. Fra Tallinn kunne jeg ikke checke ind via min I-phone og hotellet kunne ikke hjÊlpe mig, så det kostede 110 Euro i lufthavnen i Tallinn, hvor der ikke findes automater, som i Kastrup. Så hjÊlper det jo ikke, man får et godt tilbud gennem deal.dk.

2024幎8月16日

KÊre Aksel

Mange tak for din mail. Jeg er ked af, at din dårlige oplevelse med Ryanair går ud over os. IsÊr overskriften med "bondefangeri". Min erfaring siger mig, at mange ikke lÊser hele anmeldelsen, men kun overskriften. Vi hjalp jer på udrejsen og fik jer tjekket ind. Jeg er ked af, at I ikke kontaktede os, da der opstod problemer med indtjekningen på hjemrejsen.

Jeg håber vi er med i overvejelserne, nÊste gang I skal ud og rejse.

Intet hotelvÊrelse - elendig kundeservice

Vi er fÊrdige med Vindrose Rejser, fÞr vi overhovedet fik begyndt!

Vi kÞbte for kort tid siden en fÊrdigrejse med fly til Bologna og hotelophold dernede. Rejsen blev udbudt af Vindrose Rejser på Spotdeal.dk. Til vores store overraskelse skrev Vindrose Rejser et par dage efter til os, at der ikke var plads på hotellet, men at vi kunne flytte rejsen til ugen fÞr eller ugen efter. Alternativt kunne vi få refunderet vores betaling.

Vi havde ikke mulighed for at flytte rejsen. Da det manglende hotelvÊrelse skyldtes en fejl fra Vindrose Rejsers side, bad vi dem om at rette op på fejlen ved at finde et andet hotel til os. Det blev til en lÊngere mailkorrespondance, hvor Vindrose Rejser udviste en helt uforståelig mangel på konduite og vilje til at påtage sig ansvaret for deres egen fejl.

De afviste helt at finde et andet hotelvÊrelse til os. Forklaringen vekslede fra, at de “desvÊrre ikke har nogle alternative hoteller i Bologna”, og til, at vi “har kÞbt rejsen til et specifikt hotel, som har udsolgt pÃ¥ den dato”. UforstÃ¥eligt for os som kunder, for Vindrose Rejser havde jo solgt os den specifikke rejse uden at have styr over hotelbookingen, og der er masser af andre hoteller i Bologna.

Efter flere dages korrespondance fandt Vindrose Rejser åbenbart ud af, hvor harme vi var over deres elendige behandling af os. Pludselig fik vi nemlig et tilbud om, at de kunne arrangere en rejse i samme periode “til en anden italiensk by” og “til en god pris”, hvor de kunne “få lov til at vise, at vi er gode til at arrangere rejse”.

Det takkede vi nej til, for det er Bologna, som vi vil til, og Vindrose Rejser har så rigeligt vist os, hvordan de kan finde på at behandle deres kunder.

Vi har i stedet brugt et par timer på at bestille fly til og ophold i Bologna. Samme fly og ophold af ganske fin standard har vi kunnet finde til en pris, der godt nok er hÞjere end Vindrose Rejsers pris, men ikke voldsomt meget. Det er derfor marginalt, hvad Vindrose Rejser har sparet på at behandle os så elendigt. Til gengÊld må de - aldeles selvforskyldt - leve med denne rigtig dårlige anmeldelse, der kunne have vÊret den stikmodsatte, hvis de af egen drift havde rettet op på deres egen fejl med det samme.

EFTERSKRIFT

Svar på Vindrose Rejser kommentar til vores anmeldelse:

Vindrose Rejser var helt igennem og med vidt åbne Þjne aldeles afvisende i forhold til den eneste rigtige lÞsning: At rette op på jeres egen fejl ved at finde et andet hotelvÊrelse til os. I stedet sender I over et par dage flere mails med de ovenfor nÊvnte underlige forklaringer for at fortÊlle os, at dette ikke var muligt. Helt uforståeligt for os som kunder, for det siger da sig selv, at dette ville vÊre det nemmeste i denne verden for lige prÊcis et rejsebureau.

FÞrst efter denne ret lange dialog åbner I op for den mulighed at skrue en rejse til en anden italiensk by sammen til os. Nu er det altså Bologna, vi vil til, og vi kunne slet ikke se os selv i en yderligere dialog med jer.

Kunne vi og de, der måtte lÊse denne anmeldelse, få den reelle forklaring på, at I ikke rettede op på jeres egen fejl ved at finde et andet hotelvÊrelse til os?

Den eneste grund, som vi selv kan finde pÃ¥, er, at I ikke ville pÃ¥tage jer det Þkonomiske ansvar for jeres egen fejl. Hvis det er korrekt, kan vi oplyse jer, at I har sparet i omegnen af 2500 kr. Til lykke med det! Mange bÊkke små ..

2024幎8月9日

KÊre Peter

Jeg er ked af, at du har opfattet os som afvisende. Det har ikke vÊret meningen. Jeg er endnu mere ked af, at vi ikke fandt en lÞsning, som begge parter kunne vÊre tilfreds med.

Jeg håber I får en god rejse til Bologna.

HARZEN

God tur dejligt Hotel.

2024幎8月4日

KÊre Dennis

Mange tak for din bedÞmmelse.

Jeg håber vi kan få lov til at arrangere din nÊste rejse.

Jesper, Vindrose Rejser.

Vi havde en rigtig god oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse. To overnatninger i Harzen med morgenmad og 1x 3-retters middag. Alt sammen til kun 1600,- for to personer.

2024幎7月22日

KÊre Thomas

Mange tak for din bedÞmmelse. Jeg håber vi kan få lov at arrangere din nÊste rejse.

Hurtig og god kommunikation

Hurtig og god kommunikation. Hotellet i Hamburg var fantastisk med god morgenmad og sÞdt personale.

2024幎7月10日

KÊre Lone

Mange tak for din anmeldelse. Det er altid dejligt at hÞre fra vores gÊster.

Du må endelig kontakte os, nÊste gang du skal ud og rejse.

Jesper, Vindrose Rejser.

Vi havde en skÞn tur til Torino

Vi havde en skÞn tur til Torino.
Fint hotel, som dog lå et stykke fra centrum.
Alt i alt er vi meget tilfredse med turen.

2024幎7月9日

KÊre VIbeke

Mange tak for din anmeldelse og stjernerne. Jeg håber vi er med i overvejelserne, nÊste gang I skal ud og rejse.

Ferie på Øen Ischia

Ferie pÃ¥ Øen Ischia, Hotel Cleopatra. Hyggelig Þ og havneby/gÃ¥gade. NaboÞen Procida er helt bestemt et besÞg vÊrd. Al praktik fungerede fint mht. transfer/minibus og fÊrge til Þen t/r. Hotellet er Êldre og slidt, men et hyggeligt hotel med god service fra personalet. Dog var maden pÃ¥ hotellet (halvpension) lidt kedelig og meget enkel italiensk mad med meget hvidt brÞd. Poolen var beskidt og man skal bruge badehÊtte. Aircon pÃ¥ vÊrelset er mod egenbetaling og der er meget lydt pÃ¥ hotellet.
Et stort kritikpunkt til flyselskabet Voletea er den svimlende ekstra betaling for bagage ud over 10 kg.

KÊre Sofia

Jesper, Vindrose Rejser.

Alt fungere fint med vindrose.boede på

Alt fungere fint med vindrose.boede på skÞnne hotel cleopatra på Ischis. Fantastisk hotel med den bedste forplejning. Kan varmt anbefales

2024幎7月2日

KÊre Birgit

Jesper, Vindrose Rejser.

Vi har haft en skÞn byferie i Pisa

Vi har haft en skÞn byferie i Pisa Italien.
Jeg havde 1000 spÞrgsmål til rejsen, og allesammen besvaret lynhurtigt.
Vi skal meget snart afsted igen

2024幎7月3日

KÊre Erik

Jesper, Vindrose Rejser.

Vi har haft en fantastisk ferie på den

Vi har haft en fantastisk ferie på den lille Ischia, Italien med Vindrose rejser.
Vi boede på Hotel Delle Ninfe, som er et lille hyggeligt hotel med flot have og termiske bade, samt egen strand.
Fra hotellets terrasse var der en flot udsigt ud over vandet og mod den spÊndende gamle borg der hedder Castello Aragonesse. Hotellerne på Þen er små og bygget på en diskret måde. Frodig Þ og den lokale befolkning kan rumme turisterne

KÊre Kristian

Ischia

Dejlig ferie. Hotel Aragonese et lille veldrevet familie sted. God mad. Venlig betjening. Rent og pÊnt.
Fantastisk med den termiske pool.
Ischia er absolut et besÞg vÊrd.
Vi kan varmt anbefale Vindrose Rejser.

KÊre Brian

Jesper, Vindrose Rejser.

Alt i alt fungerede alle transportskift godt

Vi boede på hotel Cleopatra. VÊrelset var tilpas stÞrrelse og dejligt rent. Maden var dejlig, måske kunne den vÊre en smule mere raffineret, men den smagte godt. Personalet var utroligt sÞde og serviceminded.
Vindrose rejser kunne godt på deres hjemmeside skrive, at der er aircondition mod betaling samt poolhåndklÊder ligeledes mod betaling.

2024幎6月18日

KÊre Janne

Dejlig tur til Ischia

Tak for en dejlig og veltilrettelagt tur til Ischia - alt fungerede tilfredsstillende.
Hilsen Elin og Hans

2024幎6月18日

KÊre Hans

Jesper, Vindrose Rejser.

Vi vendte tilbage til skÞnne Ischia og

Vi vendte tilbage til skÞnne Ischia og hotel Delle Ninfe. Hotellet ligger smukt for enden af blind vej. SkÞn atmosfÊre på hotellet hvor alt er rent og ryddeligt. En lille Þ, med mange sevÊrdigheder som man let kommer til med busser
Alt i forbindelse med rejsen fungerer perfekt. Fly taxa fÊrge og taxa igen. Vi rejser helt sikkert med jer igen
Og hvorfor 5 stjerner? Fordi her er hÞj vÊrdi for rejsens pris

2024幎6月11日

KÊre Dorthea

Hyggeligt hotel med 3 thermiske bade og

Hyggeligt hotel med 3 thermiske bade og flotte omgivelser, god bademulighed i havet, men det krÊver, at man ikke er gang besvÊret.
Maden lidt kedelig og ensformig.
Der var en fantastisk udsigt fra spise terrassen og en meget god og hyggelig betjening.
Ved hjemrejsen manglede der en guide i lufthavnen, da der manglede en anvisning på, hvordan man skal tjekke sin bagage ind.

2024幎6月11日

KÊre Bent

SpÊnde rejsemÃ¥l til Þen Ischia i

SpÊnde rejsemål til Þen Ischia i Italien. Godt planlagt med transferen til og fra lufthavnen incl bådtur til Þen. Hvor chauffÞren står og venter på en.

2024幎6月5日

KÊre Inge

Alt fungeret fint

Alt fungeret fint - god service
Kunne Þnske os lidt mere informationer om hotel og området

2024幎5月30日

KÊre Arne