Vindrose Rejser レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi rejste med Vindrose til Hamburg i august. Alt har fungeret perfekt. Hotellet var virkelig godt og lÃ¥ i behagelig gÃ¥-afstand til centrum i nÊrheden af Aussenalster. Vi fik god information fÞr og un... もっず芋る

Tur til Ischia 23aug Ingen info og nÃ¥r man rykker for dem fÃ¥r du kun lidt af den sÃ¥ skal rykke flere gange og personen pÃ¥ kontoret var altid meget uhÞfligt over telefonen nÃ¥ man snakkede med ham. S... もっず芋る

Vi bookede et ophold i Hamborg gennem Sweetdeal. Grundet en systemfejl blev bookingen ikke registreret, og der var ingen ledige vÊrelser pÃ¥ hotellet da vi ankom sidst pÃ¥ eftermiddagen. Vindrose Rejser... もっず芋る

Vi var 5 personer på ophold i Hamborg på Crown Plaza Hamburg. Alt forlÞb efter planen på et godt hotel, med stort morgenmads buffet og gratis parkering til bil.

䌁業情報

1. 旅行業者
  2. カルチャヌツアヌ提䟛業者
  3. ツアヌ オペレヌタヌ
  4. 芳光名所
  5. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

I mere end 40 Ã¥r har Vindrose Rejsers kompas vist vejen for mange danskere. Som navnet ”Vindrose” lÊgger op til, sÃ¥ viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 Ã¥r har vi sendt gÊster rundt i hele verden. Lige fra Gdansk til Guadeloupe. Vores fokus, pÃ¥ at skabe den perfekte ferie, Êndrer sig ikke ved om det er en gruppe pÃ¥ 50 mennesker til Italien eller 2 personer, som skal pÃ¥ en forlÊnget weekend til Tyskland. Vi bestrÊber os altid pÃ¥, at vÊre mere end en bookingcentral. Vi giver gerne gode rÃ¥d med pÃ¥ rejsen, og vi er aldrig mere end et telefonopkald vÊk. Vores mission er, at skabe rejser med nÊrvÊr og tryghed, men stadigvÊk med mulighed for at opleve destinationen pÃ¥ egen hÃ¥nd og se de steder, som I gerne vil opleve. Vi vÊlger vores samarbejdspartnere med stor omhu, og stÃ¥r altid pÃ¥ mÃ¥l for kvaliteten og serviceniveauet. Vi tager ansvar for hele forlÞbet, fra forespÞrgslen tikker ind til kufferten er hentet i lufthavnen. Masseproduktion er ikke en ydelse vi tilbyder. Vi skrÊddersyer rejsen til dit behov sÃ¥ flytiderne, billejen, hotellerne og prisen gÃ¥r op i en hÞjere enhed. Hvis du ikke kan finde din Þnskedestination pÃ¥ vores website, sÃ¥ giv os et kald - vores netvÊrk strÊkker sig lÊngere, end vores website viser. Vi er medlem af Dansk Rejsebureau Forening & tilsluttet Rejsegarantifonden (nr. 2864).

ほが満足

通垞48時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 49ä»¶

レビュヌを曞く

En dejlig tur til Prag af lidt omveje

Vi havde kÞbt et spotdeal til Hartzen tilbage i 2021, men at vi endelig skulle bruge det, var hotellet solgt til nye ejere og den nye aftale kunne vi ikke rigtig se os selv i. Derfor fik vi et tilgodebevis, som vi så brugte på et fabelagtig tur til Prag i november 2023, og det har vi ikke fortrudt. Vindrose Rejser fandt en spÊndende hotel lige midt i Prag, og vi kÞrte selv derned. Vi fandt selv plads til bilen lidt uden for centrum, og ellers brugte Metro og sporvogne ind til hotellet og rundt i byen. Vi kunne hÞre de astronomiske ur fra dÞren til hotellet, og ellers var det bare et eventyr derfra. Vi kan kun vÊre glade for at Vindrose Rejser dette spÊndende hotel (Hotel Rott), som vi ellers ikke selv vil havde fundet.
Mange tak for det.

2023幎11月16日

KÊre Henrik

Mange tak for dine venlige ord og stjernerne. Det er altid rart at hÞre fra vores gÊster.

Du må endelig kontakte os, nÊste gang du skal ud og rejse.

Tur til Ischia

Tur til Ischia
Aldrig har vi da oplevet noget lignende. Turen fra lufthavnen til fÊrgen foregik i rekord fart, op over fortov til tankstation ud igen i kÞen...vente ved fÊrgen...med fÊrgen hvor vi havde fået at vide det varede 50 min. vi sejlede i 2 timer, og det var mÞrkt, vi tÊnkte, nÊst Þ må vÊre Ischia, men nej, og nej, og nej....Vi ankom på Hotel Giardino delle Ninfe La enice...aldrig har vi fået så ringe noget mad, uspiseligt, hele ugen, så vi måtte ud og spise andre steder, og det var ikke kun os, det var hele selskabet fra Danmark 12 stk. I praktiske oplysninger står der, der er 3 swimmingpools udendÞrs og 1 indendÞrs..de 3 udenfor er de termiske bade, det indenfor så vi ikke. Det har overhoved ikke noget med swimmingpools at gÞre. VÊrelser med havudsigt står der, det er havkig. VÊrelser med balkon, ja som skal deles med naboen til hÞjre og venstre.Ingen god betjening, sure miner, og skÊld ud. Ingen god oplevelse, og en ringe kompensation fra Vindrose Rejser

KÊre Lene

Jeg troede vi lukkede den her sag på en god måde. Jeg havde ikke en opfattelse af, at I var utilfredse.

Jeg er ked af, at du mener kompensationen var "ringe". Jeg synes nu den var ganske hÊderlig, hvis man tager rejsens totalpris i betragtning.

Jeg Þnsker dig en glÊdelig jul.

Jesper, Vindrose Rejser.

Vi har haft en god oplevelse i Hamborg

Vi har haft en god oplevelse i Hamborg, med stor hjÊlp og god service fra personalet (JEH) i Vindrose Rejser

2023幎12月4日

KÊre Torben

Mange tak for dine venlige ord og stjernerne.

Jesper, Vindrose Rejser.

Tilbragte to skÞnne dage i Hamborg i

Tilbragte to skÞnne dage i Hamborg i december. Så hyggelig en by med de fineste julemarkeder. Boede på det meget lÊkre hotel, Crown Plaza Hotel. I rimelig gåafstand til centrum. Rolig kvarter. Hotellet er stilrent og moderne indrettet. Meget pÊnt og rent. Gode senge, venligt og imÞdekommende personale. Fantastisk morgenmad.

2023幎12月10日

KÊre Millie

Mange tak for den flotte anmeldelse. Jeg håber vi kan få lov til at arrangere jeres nÊste rejse.

ForlÊnget weekendtur til Hamburgd tur

En god tur, dog Êrgerligt at det oprindelige tilbud med ophold på Crown Plaza, pludselig ikke kunne lade sig gÞre, vi fik i stedet tilbudt hotel Premier Inn, et ok hotel, men slet ikke samlignligt med Criwn Plaza

2023幎12月1日

KÊre Jan

Mange tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at Crowne Plaza var udsolgt i den periode. I fik et tilbud på Premier Inn. Det tilbud fik i allerede d. 19/10 med ankomst d. 30/11. i betalte fakturaen d. 23/10, hvor det tydeligt fremgik hvilket hotel det var booket til. Det har ikke vÊret sådan i sidste Þjeblik at vi har rykket jer rundt.

Jesper, Vindrose Rejser

Det var bare perfekt,lå godt i afstand

Det var bare perfekt,lÃ¥ godt i afstand til byen,lÊkker morgenbuffet 😊

2023幎12月2日

KÊre Karin

Mange tak for dine venlige ord og stjerner. Det er altid dejligt at hÞre fra vores gÊster.

Jeg håber vi er med i tankerne, nÊste gang I skal ud og rejse.

Jesper, Vindrose Rejser.

Alt var klappet og klaret

Alt var klappet og klaret. Boede på et skÞnt hotel i Hamborg, som ligeledes var i top. Godt mok ca 2 km fra centrum, men så fik vi da samtidig brugt benene, selvom der var bus og metro lige udenfor.

2023幎12月2日

KÊre Leif

Mange tak for din anmeldelse og stjernerne.
Jeg er glad for, at opholdet levede op til forventningerne.

I må endelig kontakte os, nÊste gang I skal ud og rejse.

Jesper, VIndrose Rejser.

Dejlig tur til Bologna

Dejlig tur til Bologna med hele familien. Byen er charmerende med sine åbne pladser og smukke kolonnader og det er nemt at komme gå rundt og se byen.
Transport fra lufthavn til byen er nemt med metroen. Hotellet lå centralt, fin service, rent og pÊnt. Dog var det koldt på det ene vÊrelse. Morgenmaden er ok, men ikke fantastisk.

2023幎11月17日

KÊre Annette

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at rejsen levede op til forventningerne.

I må endelig kontakte os, nÊste gang I skal ud og rejse.

Alt fungerede fint

2023幎11月13日

KÊre Peter

Mange tak for dine stjerne og venlige ord.

Du må endelig kontakte os, nÊste gang du skal ud og rejse..

Fantastisk service

Fantastisk service - lavede hotelophold om ad flere omgange.

2023幎10月27日

KÊre Kunde

Mange tak for stjernerne og de sÞde ord.

Jeg håber vi kan arrangere din nÊste rejse.

Jesper, Vindrose Rejser.

Vi havde en rigtig dejlig uge på Hotel

Vi havde en rigtig dejlig uge på Hotel Alexander Giardini Naxos. Hyggeligt familieejet hotel med en god atmosfÊre - rejsen kÞbt gennem Take offer. Blot manglede vi lidt info fra Vindrose Rejser om, hvordan man nemmest/billigst kom fra lufthavnen i Catania til hotellet. En taxa kostede 100 euro - men en bus kostede kun 6 euro pr. person - det ville have vÊret en rigtig nyttig info at have ved ankomst.

2023幎10月21日

KÊre Elisabeth

Mange tak for din anmeldelse og stjerner. Vi har noteret dine punkter, og vil helt sikkert have den med i vores tanker fremadrettet.

Skuffende rejse

Skuffende rejse. KÞbt via spotdeal ud fra en meget flot beskrivelse af rejsen, som desvÊrre slet ikke lever op til virkeligheden. FÞler lidt vi kÞbte “katten i sÊkken”. I beskrivelsen fÃ¥r man indtryk af man bor meget tÊt pÃ¥ Taormina, men der er en afstand pÃ¥ 16 km og ingen udsigt over Taormina. Ligeledes beskrives strande ved Taormina og ikke de klippestrande der var ved vores hotel og ved en havn, hvor det IKKE var indbydende at bade og ogsÃ¥ farligt pga. store klipper.
Vi fÞler heller ikke vi fik nogen service, da vi fÞr rejsen ringede til Vilholdt for at hÞre om transfer/transport fra lufthavn til hotel - her var meldingen bare at det var der ikke! EfterfÞlgende ved vores hjemkomst og klage, har Vilholdt informeret om muligheder, dog lidt sent
, sÃ¥ ingen anbefaling herfra!

2023幎10月21日

KÊre Per

Mange tak for din anmeldelse. Her har du salgsannoncen: https://spotdeal.dk/Tilbud/25277:danmark-vidunderlige-sicilien
Man bor ved Taormina (vi skriver ikke meget tÊt på). På Sicilien (og mange andre steder i verden), så er 16 kilometer tÊt ved. Vi skriver f. eks. ikke i udkanten af Taormina eller meget tÊt ved...

Angående udsigten, så har du helt ret i det. Som jeg også skrev til dig på mailien, og tilbÞd en kompensation på 500 kroner i form af et gavekort. Der skulle naturligvis have stået med udsigt over Taormina bugten. Taormina ligger på en top, så det er naturligvis ikke muligt at have panoramaudsigt over byen. Angående strandende, så har jeg også sendt de forskellige strande, som I kunne have besÞgt.

Jeg er ked af, at du ikke mener du har fået hvad du betalte for, men jeg hÊfter mig ved, at du var godt tilfreds med selve hotellet.

Vi kÞbte 7 dages ferie i syd Italien

Vi kÞbte 7 dages ferie i syd Italien. Vores oprindelige hotel lukkede for sÊsonen,
sÃ¥ vi fik tilbudt et andet sted direkte ved havnen i Massa Lubrense. Vores vÊrelse havde en fantastisk udsigt, som vi kommer aldrig til at glemme. Til gengÊldt sengene var sÃ¥ hÃ¥rde, at vi mÃ¥tte hente flere tÊpper og folde dem sammen for ikke at mÊrke fjederne. Personalet pÃ¥ hotellet var meget venlig. Morgenmaden var ok. Parkering af den lejede bil var en ekstra udgift pÃ¥ 15€ om dagen, som vi ikke blev informeret om pÃ¥ forhÃ¥nd.
Vi var lidt i tvivl ift biludlejning og der fik vi et hurtigt respons fra Vindroserejser.
En tip herfra kunne vÊre at , når rejsedokumenter sendes må de gerne vedhÊftes det samme mail, da man ellers bliver forvirret, når man skal finde noget specifikt.

2023幎10月17日

KÊre Kinga

Mange tak for din anmeldelse og stjernerne. Normalt sender vi altid alle rejsedokumenterne i samme mail. Jeg skal ikke helt kunne sige, hvorfor vi ikke har gjort det hos jer.

Jesper, Vindrose Rejser.

Netop hjemvendt efter en rejse til

Netop hjemvendt efter en rejse til Krakow. LÊkkert hotel og venligt personale.

2023幎10月19日

KÊre Rikke

Mange tak for anmeldelsen og stjernerne. Jeg håber vi kan få lov til at arrangere jeres nÊste rejse, så vi kan få den op på 5 stjerner :)

Paradise bay hotel Malta

Paradise bay hotel Malta
Fantastisk uge
Flot hotel og omgivelser.
Rigtig godt vÊrelser
Luksus mad.

2023幎10月9日

KÊre Dorte

Mange tak for din anmeldelse.

SPOTdeal rejse - fin support fra Vindrose

KÞbte denne rejse gennem SPOTdeal. Fin support og service fra Vindrose rejser, ikke mindst da vi stod i syditalien og ikke kunne få fat i den tilkÞbte vejhjÊlp. Desuden fik Vindrose Êndret et fejlskrevent navn på en af vores flybilletter. Hotellet var ok - men mod forventning var den udendÞrs pool desvÊrre lukket for sÊsonen og den indendÞrs pool åbnede fÞrst kl 9 - samtidig med morgenmaden, så svÞmmeturen kunne ikke nås inden vi skulle spise og ud på eventyr.

2023幎10月4日

KÊre Grethe,

Mange tak for dine stjerner og de venlige ord.

Jesper, Vindrose Rejser

Miniferie i Bologna

Netop hjemvendt fra et par skÞnne dage i Bologna, det kan vi godt anbefale andre. Nemt at finde ud af transport, hotellet lå meget centralt. Dog et lidt slidt hotel, vi havde f.eks. et vÊrelse kun med loftvindue, men fik jo heldigvis ikke brug for nÞdudgang :). Deres morgenmad var heller ikke så spÊndende. Men der var rent, fin service og flinkt personale.

2023幎10月3日

KÊre Fam. Kok

Mange tak for jeres venlige ord og stjernerne. Det er desvÊrre utrolig svÊrt at få lov til at renovere et hotel i centrum af Bologna, da mere eller mindre hele bymidten er fredet. Men kan godt forstå du synes det er trÊls. Morgenmaden i Italien er sjÊldent, som vi forventer det i Norden - men er glad for, at I trods alt havde en god rejse.

Vindrose og Spotdeal – en dårlig combi

Det tjener ikke kunderne til gavn og Vindrose til Êre, at rejser leveres til ”lav pris” (7000/pers.) gennem Spotdeal. Man kan ikke levere en dÃ¥rligere service end normalt, bare fordi billetterne er kÞbt gennem Spotdeal. Er netop kommet hjem efter en uge pÃ¥ Ischia. I lufthavnen blev vi straks skilt fra andre Vindrose gÊster og hastet til havnen for at komme for til fÊrgen. Vi skulle lande kl 18:55 og den fÊrge vi skulle nÃ¥ afgik kl 19:25 og vi kom ogsÃ¥ 10 min. for sent og fik billet til en fÊrge kl 21:55 – altsÃ¥ 2,5 time senere. Var lovet en overfartstid pÃ¥ 50 min. men begge afgange varede 1,5 time. Forventet ankomst til Ischia kl 23:30. Hvis man betalte for en overfart der varede en time kostede det 11,75 € mere og med ankomst 21:55 og afgangs havn 1 km vÊk fra hvor vi var sat af – det gjorde vi og tog derefter en taxi til hotellet.
Hotellet var i dÃ¥rlig forfatning, nedslidt – toilet og bruser pÃ¥ vÊrelset virkede ikke – havde kÞbt ekstra havudsigt og fÃ¥et at vide, at sÃ¥ var vÊrelserne stÞrre – sÃ¥ ville jeg gerne have set de vÊrelser uden havudsigt.
Senior personalet (ejerne vistnok) truede flere gÊster om ekstra betaling for dit og dat. Da jeg er italiensk kyndig, blev jeg bedt om at vÊre med til afregningen, hvilket man blev meget fortÞrnede over. Da vi fÞrste gang mÞdte op til afregningen, var den ikke klar, selvom det var det tidspunkt vi havde fÃ¥et besked pÃ¥ at indfinde os – vi blev spurgt, hvorfor vi ikke havde mÞdt op til de fleste af aftensmÃ¥ltiderne, nÃ¥r vi nu havde betalt for dem, og jeg fortalte dem at vi ikke syntes det var ordentlig mad og vi nemt kunne fÃ¥ noget bedre alle andre steder. SÃ¥ blev vi for alvor skÊldt ud og fik at vide at det var ens overalt, sÃ¥ jeg fortalte bare at i det tilfÊlde, ville vi bare kÞbe maden de andre steder alligevel, men fra det Þjeblik var vi rigtig forhadte. 3 timer senere var afregningen endelig fÊrdig, men vi skulle dog se pÃ¥ at fruen efteregnede alle regningerne og afregning for 7 gÊster (3 regninger) tog mere ca 3 kvarter. Kun en enkelt af de truede udgifter var med og den protesterede jeg over – og da de Ã¥benbart ikke kunne forstÃ¥, hvorfor jeg var inde sammen med de andre, blev jeg smidt ud af ”mit eget hotel” pÃ¥ bÃ¥de italiensk og tysk. Der skal dog mere end et par gamle, demente, hotelejere til at true mig, sÃ¥ det fik de ikke meget ud af. En af gÊsterne tog et billede af den forelagte opgÞrelse og sÃ¥ gik de to gamle helt grassat og fortalte os at det var deres ejendom og den kunne vi ikke tillade os at fotografere. Hun fik dog at vide at hun kunne fÃ¥ en fotokopi med, men kun hvis de sÃ¥ pÃ¥ at hun slettede billedet. Vi andre fik at vide at vores kvittering lÃ¥ i receptionen senere pÃ¥ aftenen. Det var bare en kvittering hvorpÃ¥ der stod 76,30€ - og vores medgÊst var dermed den eneste der fik en specificeret regning. Alt i alt en noget ubehagelig afslutning pÃ¥ en ferie pÃ¥ en rigtig dejlig Þ. Jeg har rejst verden rundt de sidste 45 -50 Ã¥r, og jeg har da aldrig oplevet en sÃ¥ ubehÞvlet optrÊden, nogen steder og nogensinde.
Vi ved ikke om det er almindelig standard hos Vindrose Rejser, men vi kan i hvert fald ikke anbefale rejser som er udbudt af Vindrose gennem Spotdeal – og jeg tror Vindrose Rejser ville stå sig bedre ved stoppe den slags salgsoptimering i fremtiden.
Anders Larsen

KÊre altechNaero.dk

Jeg er rigtig ked af, at du ikke kontaktede os, inden denne anmeldelse. Så er jeg helt sikker på vi kunne finder en lÞsning. Jeg kan med sikkerhed sige, at der ikke er forskel på, om rejsen er kÞbt via Spotdeal eller på vores hjemmeside, det skyldes at vi slet ikke nÊvner det for vores hoteller og samarbejdspartnere, hvordan kÞbet er foretaget.

Angående de andre punkter, så har hotellet en anderledes udlÊgning af sagen.

Jeg håber vi kan få lov til, at arrangere din nÊste rejse.

Stor ros til jer!

Stor ros til jer!
Endnu engang super god behandling. Tak for det.

KÊre Flemming

Mange tak for dine venlige ord. Det er altid en fornÞjelse, at hÞre fra vores gÊster.

Jesper, Vindrose Rejser.

Kom for sent til afgang i Århus

Kom for sent til afgang i Århus lufthavn pÃ¥ grund af defekt GPS. Ellers god service med booking. Men ingen rejse eller godtgÞrelse.

2023幎9月27日

KÊre Kaj

Mange tak for din anmeldelse, som jeg synes er unfair. Det var muligvis leverandÞren af GPS'en, som skulle have den. Vi har desvÊrre ikke mulighed for at refundere noget af rejsen, når det sker på selve ankomstdagen. Dette fremgår også i vores handelsbetingelser, som du kan lÊse her:https://www.vindroserejser.dk/om-vindrose-rejser/handelsbetingelser/rejsebetingelser-pakkerejser

Du kan kontakte dit forsikringsselskab, som muligvis kan gÞre dette.

Jesper Vindrose Rejser.