Tack för ert svar, Vinga. Och er vilja att stÃ¥ upp för er produkt. FörvÀntade mig inte nÃ¥gon respons SÃ¥, en eloge för det! Men nÃ¥got mail har inte nÃ¥tt mig, Ànnu. /// Mika Har (hade)e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
TyvÀrr dÃ¥lig kvalitet pÃ¥ vÀskorna. Köpte en datorvÀska Baltimore frÃ¥n Lunds Universitet dÀr Vinga Àr tillverkaren. Hade en Chromebook i den, en vattenflaska och en datorladdare. Inga konstigheter.... ãã£ãšèŠã
Ãver en mÃ¥nad sedan jag gjorde en bestÀllning men fortfarande inte fÃ¥tt mina varor. Först skyllde de pÃ¥ röda dagar och sedan pÃ¥stÃ¥r de att Schenker slarvat bort det. Men eftersom de aldrig skickade nÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Oseriöst företag.Löser ett presentkort som ej gÃ¥r i genom.Kontaktar Vinga Home via telefon.Blir dÃ¥ uppmanad att mejla inne problemet.FÃ¥r mejl adress som det inte gÃ¥r att mejla till .Tar ny kontakt med... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
BestÀllde hos dem via presentkort/julklapp från jobbet. Efter två veckor fick jag reda på att det jag bestÀllt var överbestÀllt och inte fanns lÀngre. Då hade det andra jag kunnat bestÀlla också tagit slut. De kanske kunde ha gett mig svaret på en gång att det inte fanns så jag hade kunnat bestÀlla något annat. Nu blev det ingen julklapp för mig. Tråkigt.
Urdålig service, jag bestÀllde en produkt via ett presentkort som jag fått, ordern gick igenom - med orderbekrÀftelse och ordernummer. BestÀllde den 20 februari, jag har fortfarande inte fått hem det Àn och det Àr juni nu. I orderbekrÀftelsen stod det inom 14 dagar. Jag har haft mailkonversationer med detta företag. De skriver att de inte hittar något under mitt namn och de hittar inte ordernumret i sitt system. Blåser kunder på produkter. Gången innan denna gång, stod det att mitt förra presentkort hade gått ut trots att det var 6 månader kvar innan det skulle gå ut enligt presentkortet. Oseriöst företag med antingen presentkort som inte fungerar eller så hÀvdar de att de inte hittar ordern i systemet. Skrattretande. Rekommenderar inte detta företag, lurendrejeri. Detta företag Àr Àven "getmygift".
Uppdatering 16/6:
De hÀvdar fortfarande att de inte hittar mig i deras system, trots att jag visar orderbekrÀftelsen och order numret som kommer ifrån dem så hÀvdar de att de inte kan hjÀlpa mig om jag inte har min gamla kod kvar från 4 månader tillbaka?! Nu har de till och med slutat att höra av sig. Oseriöst. Hos andra företag rÀcker det att visa orderbekrÀftelsen och ordernumret nÀr man har av sig till dem om det skulle vara något. Rekommenderar inte att man ger bort presentkort till någon från detta företag, de tar både pengarna och behåller produkten sjÀlv.

Vinga Home ããã®åç
Jag köpte från dem, men varorna Àr dåliga och inte vÀrda det stora beloppet som jag betalade. Jag rekommenderar inte att köpa från dem
Leveranstiden var visserligen vÀldigt lång men likt för många just nu. Förra året gick leveransen supersnabbt.
Grytan var helt klart vÀrd att vÀnta på. Så nöjd!
Extremt dålig service. Efter 6 veckors vÀntan på min julklapp får jag först endast ett automatiskt svar på mitt mail. NÀr jag ringer upp skyller man på covid och jag får veta att jag behöver vÀnta ytterligare 2 veckor på min leverans. Dessutom bokar kundtjÀnstpersonen om min leverans till ett annat ombud Àn det jag önskat som innebÀr att jag måste åka ett par mil åt fel håll för att hÀmta paketet.
Helt oseriöst företag som sÀljer kinaprylar till överpris som företagspresenter. Har lÀnge haft långa leveranstider men nu skyller man på Covid och man får fortfarande vÀnta ca en månad på leverans. Gav 499 kr för 4 ölglas som inte imponerade på något sÀtt. De var vÀrda 50 kr max. Mitt tips om du fått presentkort dÀr Àr: titta på deras prylar och tÀnk att de lagt på en nolla på priset så blir du inte besviken nÀr du får leveransen om minst en månad.
FörsÀndelsen skulle skickas efter 2-3 dagar. Den kom till utlÀmningsstÀllet efter 3 veckor. Vingahome har angett fel telefonnummer till utlÀmningsstÀllet så fortfarande efter 4 veckor har inte försÀndelsen kunnat hÀmtas ut.
Finns inget aktuellt telenummer att ringa till Vingahome
Som förvÀntat med tanke på tidigare köp från Vinga.
Generellt höga priser jÀmförelsevis med andra butiker. Men har man fått ett presentkort hit så lÀr man vÀl anvÀnda det.
ÃnskvÀrt med förvÀntad leveranstid vid bestÀllningen..
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã