ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hej, jag har nyss köpt en OBH Nordica bakmaskin 6544. Den mÃ¥ste vara ett skÀmt. Jag har tidigare haft en annan bakmaskin lÀnge. Jag har bakat tre gÃ¥nger i den nya bakmaskinen. Tre gÃ¥nger av misslyckad... ãã£ãšèŠã
Har ingen erfarenhet av retur/reklamation dÃ¥ detta var första köpet pÃ¥ OBH Nordica, men jag hade problem med deras rabattkod vid bestÀllning och fick svar av kundtjÀnst morgonen dÀrpÃ¥ dÀr de drog av/Ã¥... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Scammar mÀnniskor
Scammar mÀnniskor. Jag köpte en produkt och blev lovad en cashback, 3mÃ¥nader har gÃ¥tt och jag har fortfarande inte fÃ¥tt pengarna. Företaget har slutat kommunicera ocksÃ¥. SkÀms! Vi blev dessutom FÃRST skriva en positiv omdöme för att fÃ¥ cashback!
Jag fÃ¥r inte returnera varan enligt OBHâŠ
Jag får inte returnera varan enligt OBH nordica trots att den inte uppfyller det som angavs i info på Webbsidan. Problemen kunde inte upptÀckas förrÀn jag öppnade varan.
Undermåliga kaffebryggare
Köpte en obh Nordica blooming kaffebryggare 2022 och 2026 började den lÀcka vatten undertill och förstörde en trÀskiva på bÀnken den stod på. Trots detta valde jag en ny blooming av senare mÀrke och denna har en så dålig design för hur filtret Àr byggt vilket gör att det rinner utmed maskinen och ner på plattan. Detta blir min sista OBH Nordica produkt, Àr inte vÀrt det nÀr man måste hålla på med garanti direkt.
Ett riktigt dåligt företag
Ett riktigt dåligt företag. Befattar sig inte med reklammationer. Kommer med urdåliga bortförklaringar. Dåliga kunskaper om produkterna.
Köpte två produkter som julklapp
Köpte tvÃ¥ produkter som julklapp. Otroligt dÃ¥ligt packade utan emballage. Ena varan var öppnad och sjÀlva stavmixern saknades! Kartongen var ihoptryckt vid leverans. 3 veckors senare har jag Ànnu inte fÃ¥tt en ersÀttningsvara. Huruvida eventuell garanti kommer fungera pÃ¥ den andra varan som ÀndÃ¥ var ok vid leverans vet jag inte. Ãnskar jag lÀst dessa recensioner innan bestÀllning. Men trodde att ett sÃ¥ pass kÀnt företag skulle vara pÃ¥litligt.
Varning!
Varning!! Oseriösa det Àr vad de Àr. Jag har köpt en brödrost som jag har garanti på. Den fick rejÀla bucklor i plåten av att man bara höll i den med en hand. Materialet Àr så tunt. De vill inte stå för det. De sÀger att jag har orsakat bucklorna genom att ha klÀmt den. De vet mkt vÀl att kvaliteten Àr usel och vill bara slippa undan ansvar och tjÀna pengar på att sÀlja skrÀp.
Varning för OBH Nordica bakmaskin
Hej, jag har nyss köpt en OBH Nordica bakmaskin 6544. Den måste vara ett skÀmt. Jag har tidigare haft en annan bakmaskin lÀnge. Jag har bakat tre gånger i den nya bakmaskinen. Tre gånger av misslyckade bröd. Antingen brÀnns den och blir kolsvart i brödformen eller så blir brödet blytungt och degigt. Det finns fullt av fel i beskrivningen som medföljer.
Fick ej returnera
Köpte en varmluftsborste. Ãppnade den icke plomberade förpackningen och konstaterade att handtaget Àr allt för stort för ett barn. Fick inte returnera pga hygienskÀl. Herregud sÃ¥ dÃ¥lig service. Du kan tom returnera underklÀder idag online!
Ville köpa en annan produkt istÀllet men vÀljer mycket hellre ett konkurrerande mÀrke pga detta.
Plombera era förpackningar eller ha en mer modern returpolicy.
Köpte stav mixer som ska ha olikaâŠ
Köpte stav mixer som ska ha olika hastigheter och gissa vad? Den hade olika hastighet att vrida på men det blev aldrig dess hastigheterna på sjÀlva motor , den ökade aldrig hastigheten som de Àr lovade eller ska göra , det Àr stavmixer som Àr gjort billig och på falska marknadsföring endas för att den ska se bra ut och att folk ska köpa dem dyrare Àn vad de ska igentligen kosta och endas turbo knappen kunde höja upp hastigheten med låg hastighet ökning också!Det Àr inte första gången jag hade problem med ob nordic grejor men tÀnkte att jag skulle ge dem en sista chans eftersom det var lÀngesedan att köpa obNordic och hoppades att de skulle blir bÀttre men denna mÀrke men hoppet kastar jag åt helveten nu!Jag köpte obnordic och gav dem en chans och nu Àr mitt förtroende för ob nordic brÀnd! och jag kommer aldrig mer att köpa dessa mÀrket, denna företag skapa billiga falsk produkten som ser dyra ut för att sÀlja skrÀp och råna folket på pengar, den stavmixer Àr vÀrt endast 299kr med allt som följer med och med total vÀrdelös hastighet funktion!och det var långt ifrån vad jag fick ge på! Så får jag se hur lÀnge den håller! Hoppas att den håller åtminstone lÀnge för den priset!à ngrade att jag inte löste omdöme innan köpte, eftersom jag hade en annan som jag hade lust att vÀlja mellan!
BestÀllning med rabattkod
Har ingen erfarenhet av retur/reklamation då detta var första köpet på OBH Nordica, men jag hade problem med deras rabattkod vid bestÀllning och fick svar av kundtjÀnst morgonen dÀrpå dÀr de drog av/återbetalade rabatten som skulle tillÀmpats. Så snabbt svar, åtgÀrd samt återkoppling! Varan kom snabbt och jag Àr nöjd med kvaliteten (Nano hårfön).
Köpte en sk blooming kaffebryggare
Köpte en sk blooming kaffebryggare. Bryggningen Àr inget fel på. Men den vÀsnas alldeles för mycket
Har alldrig hört nåt liknande.
Det anser OBH vara normalt !
Dålig dåligt dåligt
Köpte 2 produkter (dammsugare och smothiemaker) och kan inte beskriva hur dåliga dem Àr. Smothiemaker gick sönder efter en månad och dammsugare slutade fungera efter typ 10 mån.
Dem Àr så dåliga att det lånar se inte reköamera, bÀttre köpa någon annan mÀrke.
Köpte plattÃ¥ng som skulle vara bÀst iâŠ
Köpte plattÃ¥ng som skulle vara bÀst i test, men Àr verkligen sÀmst. Kundservice Àr inte hjÀlpsam. Man köper nÃ¥got dyrt som inte fungerar som det ska och fÃ¥r ingen hjÀlp. Kan inte returnera tillbaka för att man har provat vara? Hur ska man annars kunna veta hur den fungerar?. Endast provat i tvÃ¥ dagar. Köper aldrig mer nÃ¥got dÀr eller deras mÀrke. ðð»
1 stjÀrna Àr mycket jag giver ochâŠ
1 stjÀrna Àr mycket jag giver Obh Nordica 0 stjÀrna jag bestÀllde airfryer igår med Klarna betalning faktura jag fick fakturan från Klarna men fick inte ordre bekrÀftelse från obh Nordica har ringt till kundtjÀnst de sag att det finns inte ordre på mitt namn och de kan inte hjÀlpa mig
Köpte en OBH Nordica Dammsugare PowerâŠ
Köpte en OBH Nordica Dammsugare Power XXL för lite mer Àn 2 Ã¥r sen. Dammsugarmunstycket gick plötsligt sönder. Skrev till OBH Nordicas kundtjÀnst och frÃ¥gade om det fanns lösa munstycken att köpa. Fick tips pÃ¥ en firma som sÃ¥lde original munstycken. Ringde dit och fick prata med en jÀtte trevlig person. TyvÀrr var de slut hos dom men han rÃ¥dde mig att ta ny kontakt med kundtjÀnst. De var sÃ¥ trevliga och tillmötesgÃ¥ende pÃ¥ OBH Nordicas kundtjÀnst att de skickade mig ett nytt helt gratis pÃ¥ ren Goodwill efter jag skickat kopia pÃ¥ mitt inköps kvitto pÃ¥ dammsugaren. Det kallar jag ett mycket seriöst företag. Stort tack för munstycket och all hjÀlp. 10 GuldstjÀrnor till er ðððððððððð
Blev tyvÀrr inte nöjd med min blo omingâŠ
Blev tyvÀrr inte nöjd med min blo oming obh nordica kaffemaskin nr 2413 som jag köpte 13/11
Ã
terförsÀljaren lÀt mej köpa en annan bryggare trots garanti
Trots 100 dagarsgaranti
Originalförpackningen har jag tyvÀrr inte kvar och bryggaren har nu anvÀnts av Elonbutiken i Ã
mål. De försökte sjÀlva kontrollera temperaturen och de håller inte med i att det Àr något fel på den. Jag menar att vattnet nog rinner för snabbt igenom så nÀr man brygger så hinner vÀl inte termostaten i plattan vÀrma upp. Jag köpte mej en annan billig i samma butik. Den levererar varmt kaffe snabbt på fyra koppar. Alla andra bryggare jag någonsin haft har klarat ge fyra koppar varmt kaffe snabbt. Jag skÀnker den till butiken som sålde den.. sjÀlv gillar jag bara ljummet kaffe. Men nÀr alla kaffebesökare tycker att kaffet Àr kallt, då lÀmnade jag faktiskt den tillbaka. Jag bryr mej inte om att reklamera den eftersom jag riskerar att få betala lagningen sjÀlv..
Skulle bli vÀldigt glad för något litet presentkort.. Allt jag haft av obh nordica har varit toppen
Jag fick Àven fint bemötande av kundtjÀnst idag och tackar för det Àven om jag Àr besviken på bryggaren..
Obh fÃ¥r gÀrna kontakta mej ytterligare, hundradagarsgarantin har inte gÃ¥tt ut pÃ¥ lÃ¥nga vÀgar.. Eller. Allra helst kontakta Elon i Ã
mÃ¥l om det. JÀttetack pÃ¥ förhand. Mvh Marlene Johansson, Ã
mål
HÃ¥rfönen började brinna nÀr jag torkadeâŠ
Hårfönen började brinna nÀr jag torkade håret!!!
Reklamation
Min kaffebryggare slutade fungera efter några år. Garanti kvar så reklamerade till återförsÀljaren dÀr jag köpte den. Fick tillbaka den efter någon vecka med svaret att då locket var trasigt i plasten, visade det på oaktsamhet tyckte deras servicetekniker (till historien hör att OBH Nordica Àr medveten om att vissa exemplar lÀtt får trasiga lock och lagar dessa), så vÀnde mig istÀllet till OBH Nordica och de konfirmerade grejen med locken och jag fick min reklamation och de skapade ett Àrende för att kolla upp återförsÀljarens servicetekniker.
Jag Àr toknöjd med bemötandet av OBH Nordica och kunde inte önskat mig en bÀttre utgång - de Àr mån om sina kunder och lösningsorienterade. Kommer vara fortsatt återkommande kund av deras produkter då de inger trygghet.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹